DIY -koristekynttilät (95 kuvaa)

DIY -koristekynttilät (95 kuvaa)

Illallinen kahdelle, keskustelut rakkaiden kanssa kahvikupin ääressä, pitkät illat ja yöt kotona töissä, elokuvamaraton, rentoutuminen kirjan tai meditaation kanssa – tällaisista hetkistä tulee vieläkin miellyttävämpiä, jos huoneessa vilkkuvat kodikkaat valot. Mennä juhliin? Keitä alkuperäinen kynttilä – tällainen käsintehty matkamuisto miellyttää ehdottomasti niitä, jotka odottavat sinua. Artikkelissamme kerromme ja näytämme sinulle, kuinka tehdä ainutlaatuinen sisustus nopeasti ja helposti..

Kuinka tehdä kynttilä: ohjeet

Polttoprosessi on varsin hauska ja helppo, ja siksi sillä on kaikki mahdollisuudet tulla miellyttäväksi harrastukseksi. Tällaisten käsitöiden koristamiseen on monia ideoita, tässä suhteessa voit kokeilla. Niiden valmistusperiaate on kuitenkin melkein aina sama..

Varustaudu siis seuraavilla materiaaleilla: tavalliset kotitalouksien kynttilät; puuvillalanka; astia vahan sulattamiseen; astiat vesihauteelle; tina-, muovi- tai lasimuotit; lyijykynä tai tikku sydänlangan asettamiseen.

Menettely:

1. Huolehdi sydämen kiinnittämisestä etukäteen. Sido langan toinen pää pidikkeeseen ja laske toinen muotin keskelle.

2. Leikkaa kynttilät palkeilla ja aseta ne sulatusastiaan vesihauteen yläpuolelle. Tulipalon tulee olla hidas, sekoita vahaa jatkuvasti. Neste on valmis, kun siinä ei ole paakkuja..

3. Kaada hieman sulatettua vahaa mallinnusastian pohjalle. Kiinnitä sydän keskelle, odota noin minuutti, kunnes pala kovettuu.

4. Täytä jäljellä oleva neste.

5. 24 tunnin kuluttua työ on täysin kovettunut, katkaise langan ylimääräinen pituus.

6. Luonnonvalo on käyttövalmis.

DIY -koristekynttilät - miten tehdä, ohjeet DIY -koristekynttilät - miten tehdä, ohjeet DIY -koristekynttilät - miten tehdä, ohjeet DIY -koristekynttilät - miten tehdä, ohjeet DIY -koristekynttilät - miten tehdä, ohjeet DIY -koristekynttilät - miten tehdä, ohjeet

DIY -koriste -kynttiläideoita

Laventelin kynttilä

Tuoksuva ja rauhoittava laventeli luo oikean ilmapiirin meditaatioon, lukemiseen ja vaahtokylpyyn.

Täydennä vakiomateriaalisarja eteerisellä öljyllä, laventelinoksilla ja pienellä lasipurkilla.

Kiinnitä kuivatut kukat astian reunoille ja kiinnitä sitten sydän ja täytä säiliö osalla sulanutta vahaa. Huomaa, että laventeli on sijoitettava ehdottomasti reunaa pitkin, jotta se ei syty tuleen käytön aikana. Kuumenna nesteen toinen osa uudelleen miedolla lämmöllä lisäämällä muutama tippa laventeliöljyä ja kaada vähitellen muottiin.

Laita mukava koostumus suosikki sisustusesineidesi kanssa, se täydentää mitä tahansa muotoilua.

Laventeli kynttilä - DIY koristekynttilät Laventeli kynttilä - DIY koristekynttilät Laventeli kynttilä - DIY koristekynttilät Laventeli kynttilä - DIY koristekynttilät Laventeli kynttilä - DIY koristekynttilät Laventeli kynttilä - DIY koristekynttilät Laventeli kynttilä - DIY koristekynttilät

Kahvikynttilä

Jos olet tämän siunatun juoman fani, muista yrittää luoda oma koostumuksesi, joka sopii täysin makuusi..

On 4 tapaa tehdä tällainen koriste -elementti..

1. Ensimmäiseen tarvitset samoja työkaluja kuin tavallisissa askarteluissa sekä kokonaisia ​​kahvipapuja. Ne on lisättävä kuumennettuun vahaan ja valmistettu astia on täytettävä seoksella. Koska rakeet ovat kooltaan ja kokoonpanoltaan erilaisia, jokainen tulos on ainutlaatuinen..

2. Voit koristella kynttilän tuoksuvilla siemenillä. Riittää, kun kiinnität jyvät liimalla tai kiinnität ne jäähtymättömälle tasolle varovasti sormillasi.

3. Tee pieni kynttilä. Poista tuote muotista ja laita isompaan astiaan. Täytä tyhjä tila jyvillä.

4. Jos haluat, että palasi ilahduttaa sinua miellyttävällä kahvin tuoksulla, lisää jauhettua kahvia sulatettuun vahaan juuri ennen kaatamista. Palava valo täyttää huoneen uskomattomalla aromilla.

Kahvikynttilä - DIY -koristekynttilät Kahvikynttilä - DIY -koristekynttilät Kahvikynttilä - DIY -koristekynttilät Kahvikynttilä - DIY -koristekynttilät Kahvikynttilä - DIY -koristekynttilät Kahvikynttilä - DIY -koristekynttilät

Sitruunan kynttilä

Sitruunankuori voi toimia alkuperäisenä kynttilänjalana. Tällainen taide -esine täydentää maalaistyyliä, parvea sekä skandinaavista ja modernia muotoilua..

4 käsityön luomiseksi sinun on valmisteltava: sopiva määrä lankoja, vaha, tarvikkeet vesihauteelle, pari sitruunaa. Lisää aineeseen halutessasi aromia tai väriä. Tässä tapauksessa lisäämme laventeliöljyä ja kuivattuja kukkia koostumukseen.

Joten leikkaa ensin jokainen sitruuna puoliksi ja poista massa. Seuraavaksi lämmitä vaha ja lisää siihen aromaattisia ja kukka -aineita, sekoita. Kiinnitä sydät ja kaada seos sitruunan puoliskoihin. Aseta lopuksi tuote viileään paikkaan, kunnes se kovettuu. Huomaa, että jääkaappi ei ole sopivin vaihtoehto näihin tarkoituksiin, koska neste voi jähmettyä epätasaisesti..

Sitruunakynttilä - DIY -koristekynttilät Sitruunakynttilä - DIY -koristekynttilät Sitruunakynttilä - DIY -koristekynttilät Sitruunakynttilä - DIY -koristekynttilät Sitruunakynttilä - DIY -koristekynttilät

Kipinä kynttilä

Haluaisin tehdä jokaisesta lomasta entistäkin mieleenpainuvamman ja kirkkaamman. Tässä tapauksessa sinua auttaa ihana sisustus, jossa on paljetteja, jotka voit tehdä helposti omin käsin. Sen avulla voit sisustaa talon juhliin tai se on epätavallinen lahja ystävillesi..

Valmistusprosessissa voit käyttää sekä kotitekoista että ostettua pohjaa. Kun olet valmistanut kynttilän, liiman ja kimalluksen, voit aloittaa työskentelyn. Jos haluat luoda hohtavan vain tietyllä alueella, voit korostaa haluamasi alueen teipillä. Peitä pinta hyvällä liimakerroksella ja ripottele runsaasti glitteriä pitämällä osaa paperiarkin päällä. Anna liiman kuivua ja poista teippi varovasti.

Todella ainutlaatuisen tuotteen saamiseksi voit suihkuttaa sen monivärisillä kimalleilla, ja eri leveysisten teippinauhojen ansiosta voit saavuttaa monitasoisen kuvion..

Tällainen sisustus näyttää upealta uudenvuoden seurueena..

Kynttilä kimalluksella - DIY -koristekynttilät Kynttilä kimalluksella - DIY -koristekynttilät Kynttilä kimalluksella - DIY -koristekynttilät Kynttilä kimalluksella - DIY -koristekynttilät Kynttilä kimalluksella - DIY -koristekynttilät Kynttilä kimalluksella - DIY -koristekynttilät Kynttilä kimalluksella - DIY -koristekynttilät

Moniväriset kynttilät

Kuten tiedät, kynttilät eivät ole vain yksivärisiä ja tylsiä, vaan myös monivärisiä ja kirkkaita. Tällaisen sisustuksen luomiseksi omilla käsilläsi tarvitset vähän materiaalia, kärsivällisyyttä ja muutaman tunnin aikaa..

Ruoanlaiton tärkeimpien ainesosien lisäksi tarvitset valittujen värien vahavärikynät ja haluttaessa aromaattisia öljyjä..

Kun olet valmistanut kirkkaan nesteen ja lasikupin, jossa on sydän, hiero ja sulata ensimmäinen värillinen vahavärikynä. Sekoita sen jälkeen vaha ja kaada se astiaan. Jotta kuvio näyttäisi kauniilta ja epätavalliselta, kallista ja kiinnitä lasia, kunnes jokainen kerros kovettuu. Kun kaikki kerrokset ovat valmiita, anna tuotteen kovettua kokonaan..

Siinä kaikki! Värikkäät valot upealla kuviolla ovat valmiina.

Moniväriset kynttilät - DIY -koristekynttilät Moniväriset kynttilät - DIY -koristekynttilät Moniväriset kynttilät - DIY -koristekynttilät Moniväriset kynttilät - DIY -koristekynttilät

Kynttilän muotit

Paperimuottien ansiosta voit tehdä luonnollisen lampun mielenkiintoisista geometrisista kokoonpanoista. Niiden valikoima riippuu vain valitsemastasi kaavaimesta..

Valitsemme sopivan mallin ja tulostamme sen sitten tulostimelle. On suositeltavaa käyttää paksua paperia. Leikkaa ja liimaa jokainen aihio kuvan mukaisesti. Jotta paperi ei hajoa vahan kaatamisen aikana, se on peitettävä ulkopuolelta maalilla ja annettava kuivua. Kuten muissakin tapauksissa, asetamme sydän ja kiinnitämme sen ja kaadamme sen sitten kaavaimeen. Kun neste kovettuu, sinun on poistettava paperi.

Jopa tavalliset munankuoret ovat täydellisiä lomakkeena. Tuotantoprosessi on samanlainen kuin edellinen ja vaatii vähäistä vaivaa. Kuitenkin tällaisilla malleilla tehdyt tuotteet ovat upea koriste missä tahansa sisätiloissa ja milloin tahansa vuoden aikana, mutta erityisesti pääsiäisenä..

Kynttilänmuotit - DIY -koristekynttilät Kynttilämuotit - DIY -koristekynttilät Kynttilänmuotit - DIY -koristekynttilät Kynttilänmuotit - DIY -koristekynttilät Kynttilänmuotit - DIY -koristekynttilät Kynttilänmuotit - DIY -koristekynttilät Kynttilämuotit - DIY -koristekynttilät

Kukka kynttilät

Tällä tekniikalla tehdyt kynttilät ovat upea sisustus ja hieno lahja. Uskomattomasta kauneudestaan ​​ja hienostuneesta ulkoasustaan ​​huolimatta käsityöt vaativat sinulta vain aikaa ja vaivaa..

Teemme aihion ja annamme sen jäätyä. Tällä hetkellä valmistamme erilaisia ​​kuivattuja kukkia, marjoja, lehtiä ja muita luonnollisia koristeita. Sisustuksessa käytämme decoupage -tekniikkaa. Tätä varten tarvitset toisen kynttilän, pinsetit ja ruokalusikallisen. Lusikan lämmittämisen jälkeen painamme valmistetut luonnonlahjat varovasti pintaan muodostaen näin ainutlaatuisen kuvion. Jos jokin elementteistä ei näytä kovin houkuttelevalta, sinun on vain peitettävä se uudella parafiinikerroksella, ja se hohtaa uusilla väreillä. Tätä varten tartu sydänlankaan ja laske tuote lämmitettyyn parafiiniin..

Kukkakynttilät - DIY -koristekynttilät Kukkakynttilät - DIY -koristekynttilät Kukkakynttilät - DIY -koristekynttilät Kukkakynttilät - DIY -koristekynttilät Kukkakynttilät - DIY -koristekynttilät Kukkakynttilät - DIY -koristekynttilät Kukkakynttilät - DIY -koristekynttilät

Aromakynttilät

Haluatko todella maagisen tunnelman huoneeseesi? Täytä sitten tila upealla männyn neulojen, limen, mintun, laventelin, bergamotin tai vaniljan tuoksulla. Voit tietysti ostaa valmiita tuotteita ilmanraikastimien muodossa, mutta on paljon parempi kääriä talo luonnon ainesosien perusteella luotujen kynttilöiden tuoksuun. Lisäksi se on aika helppo tehdä. Mikä tahansa haju sopii, ne voidaan yhdistää keskenään. Kerromme sinulle, kuinka tehdä useita vaihtoehtoja tällaisille monikäyttöisille koruille..

Koristele tuotteet tuoksuvilla neuloilla. Tässä tapauksessa voit tehdä kynttilät itse tai ostaa ne kaupasta. Saamme neulojen tuoreuden sypressin, männyn tai kuusen todellisten oksien kevyestä lämmityksestä.

Rasvaa kynttilänjalka alkoholipohjaisella puuvillapatjalla ja aseta neulat puristimen alle muutamaksi tunniksi, jotta ne muuttuvat litteiksi. Levitä kynttilänjalan pohjalle, esimerkiksi lasille tai purkille, jolla on leveät ja korkeat seinät, 10-15 tippaa nestemäistä vahaa ja kiinnitä työ.

Voitele valmiit oksat liimalla tai ripottele liimasuihkulla ja kiinnitä ne laseihin niin, että niiden alaosat roikkuvat hieman. Kun liima on kuiva, leikkaa kasvin reunat pois. Huomaa, että neuloja ei saa laittaa säiliön sisään, koska tässä tapauksessa aromaattinen jälki ei lähde. Jos kaikki meni hyvin, huomaat hyödyllisen vaikutuksen – havupuiden höyryt rauhoittavat hermostoa, auttavat sinua rentoutumaan kovan päivän jälkeen ja helpottavat myös toipumista vilustumisesta, koska männyn neulat ovat kuuluisia antiseptisistä ominaisuuksistaan..

Yritä luoda sekoitus lisäämällä muutama tippa erilaisia ​​eteerisiä öljyjä sulatettuun vahaan. Yhdistä sitruuna- ja rosmariiniöljy vahvistamaan, bergamotti ja laventeli rentoutumiseen, kurjenpolvi ja ruusu rauhoittamaan ja tasapainottamaan. Seedrin ja sitruunan, neilikan ja appelsiinin tandemit auttavat myös poistamaan kaikki surut. Vanilja, jasmiini, ylang-ylang luovat tunnelman romanttiselle illalle.

Tuoksukynttilät - DIY -koristekynttilät Tuoksukynttilät - DIY -koristekynttilät Tuoksukynttilät - DIY -koristekynttilät Tuoksukynttilät - DIY -koristekynttilät Tuoksukynttilät - DIY -koristekynttilät

Läpinäkyvät geelikynttilät

Tällaiset kynttilät antavat sinulle kauniin liekin ja ihanan tuoksun. Ne ovat erinomainen perusta syksyn sisustukseen ja sopivat täydellisesti mihin tahansa kattaukseen..

Valmistukseen tarvitset geelivahaa, voit tehdä sen itse, mutta jos tämä on ensimmäinen kokemuksesi tällaisten käsitöiden luomisessa, on parempi tilata materiaalitoimittajilta. Valmista myös eteeriset öljyt, nestemäiset väriaineet, erilaiset kuivatut kukat ja muut koristeelliset yksityiskohdat.

Koko prosessi on identtinen minkä tahansa muun materiaalin sulamisen kanssa. Suurin ero on siinä, että tavoitteemme on edelleen luoda läpinäkyvä koostumus. Siksi meidän on valittava läpinäkyvä säiliö ja käytettävä myös väriainetta varovasti, jotta tuotteemme ei menettäisi erikoisuuttaan. Jos päätät sijoittaa elementtejä kynttilän sisään, tärkeintä on sijoittaa ne tasolle, jolla haluat nähdä ne (esimerkiksi pohjaan levitetyt yksityiskohdat pysyvät siellä). Lasipallot, simpukat, kukat, lehdet tai kuivatut hedelmät sopivat koristeluun..

Läpinäkyvät geelikynttilät - DIY -koristekynttilät Läpinäkyvät geelikynttilät - DIY -koristekynttilät Läpinäkyvät geelikynttilät - DIY -koristekynttilät

Video: Koristekynttilöiden tekeminen – Mestarikurssi