DIY helmivioletti (85+ kuvaa)

DIY helmivioletti (85+ kuvaa)

Helmistä kudonta on kiehtova aktiviteetti, jonka avulla voit tehdä itse monenlaisia ​​sisustusesineitä, koruja, matkamuistoja. Jokainen emäntä haluaa luoda kodikkaan, mukavan ilmapiirin kotiinsa, ja usein kukkaruukkuista tulee tärkein koriste. Mutta jokapäiväisessä hälinässä ei aina ole tarpeeksi aikaa hoitaa eläviä kasveja, ja helmistä tehdyt kukat eivät vaadi erityistä huomiota itselleen, täydellisesti sisustavat huoneet. Artikkelissamme tarkastelemme yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja siitä, kuinka voit tehdä joukon violetteja helmistä omin käsin, ja vaiheittaiset valokuvat osoittavat jokaisen prosessin yksityiskohtaisesti..

Mitä tarvitset työskennelläksesi

Aloittaminen, ensinnäkin, valmistamme kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut. Ensinnäkin sinun on päätettävä tulevien violettien, lehtien väristä ja valittava sopivat helmet. Aloittelijoille on suositeltavaa ostaa suurempia helmiä, joiden kanssa on helpompi työskennellä. Helmien koko ilmoitetaan yleensä pakkauksessa: mitä pienempi numero, sitä suurempi materiaali. Terälehtien luomiseen tarvitset 10 g helmiä ja lehtiä – 50 g. Myös heteet valmistetaan erikseen, joten älä unohda ostaa myös 5 g keltaisia ​​helmiä. Kukkien muodostamiseen tarvitset kuparilankaa (0,3 mm) ja sakset tai pihdit.

Seuraavaksi valitsemme ruukun, pienen palan polystyreeniä, joka toimii joukon kiinnittimenä (voit käyttää irtotavarana olevia kiviä, kiviä), vihreän kukkanauhan varsien koristamiseen. Tämä on perusmateriaalisarja. Jos päätät koristella luovaa työtäsi muilla elementeillä, valitset loput materiaalit tarpeen mukaan. Voit esimerkiksi laittaa violetin pieneen koriin ruukun sijasta, koristella hiusleikkeitä pienoiskoilla jne..

DIY helmivioletti - mitä tarvitset työhön DIY helmivioletti - mitä tarvitset työhön

Teemme violetin helmistä omin käsin

Violettien kimppujen tekeminen vie paljon aikaa, varsinkin jos olet uusi helmikoristelu. Vaiheittaiset ohjeet osoittavat kuitenkin, että tällaisen luovan työn tekeminen ei ole vaikeaa, sinun tarvitsee vain olla kärsivällinen, ja tulos tuo epäilemättä paljon iloa..

Hete

Ensinnäkin muodostamme kukkien pienimmät ja yksinkertaisimmat elementit – heteet. Yhtä kappaletta varten sinun on katkaistava 15 cm lankaa ja kiinnitettävä siihen 4 keltaista helmeä. Siirrämme helmet segmentin keskelle ja vieritämme hännät keskuudessamme. Seuraavaksi otamme vielä kaksi keltaista helmeä ja asetamme ne kahdelle hännälle kerralla. Hete on valmis. Muodostamme siten niin monta heteitä kuin kukkakimpussa on kukkia..

Teemme violetin helmistä omin käsin - Stamen Teemme violetin helmistä omin käsin - Stamen Teemme violetin helmistä omin käsin - Stamen

Muodostamme kukkia

Yhtä kukkaa varten tarvitset noin 45 cm: n langanpalan, johon kiinnitämme 5 sinistä helmeä (tai mitä tahansa muuta, joka on valittu violetille), siirrämme ne keskelle ja korjaamme pyrstöä vierittämällä. Kierrämme vielä 13 helmeä langan toiseen päähän ja ympyröimme pienen ympyrän kehän ympäri, kiinnitä se. Laitamme 18 kappaletta langan toiseen päähän, ympyröimme myös terälehden ympärille ja kiinnitämme sen, kuten kuvassa. Ensimmäinen terälehti on valmis. Käyttämällä jäljellä olevaa lankaa muodostamme vielä kolme terälehteä tällä tavalla, jotta saadaan neljän terälehden violetti.

On syytä kiinnittää huomiota siihen, että helmien määrä voi vaihdella sen koosta riippuen: jos se on liian pieni, tarvitaan enemmän materiaalia, jos suuri – vähemmän. Joka tapauksessa se selviää työn aikana. Teemme niin paljon kukkia kuin koostumus tarjoaa.

Teemme violetin helmistä omin käsin - Muodostamme kukkia Teemme violetin helmistä omin käsin - Muodostamme kukkia Teemme violetin helmistä omin käsin - Muodostamme kukkia Teemme violetin helmistä omin käsin - Muodostamme kukkia Teemme violetin helmistä omin käsin - Muodostamme kukkia Teemme violetin helmistä omin käsin - Muodostamme kukkia

Lehdet

Lehtien valmistusprosessi on ehkä vaativin. Otamme 45 cm lankaa, taita se puoliksi, narusta 8 helmeä, kun taas toisaalta saat silmukan ja toisaalta langan kaksi päätä, jotka sinun on vieritettävä toistensa välillä. Seuraavaksi levitämme päät sivuille ja asetamme vielä 10 helmiä kullekin, nostamme ne ylös, kiinnitämme silmukan ympärille. Laitamme päihin uudelleen 12-14 helmiä niiden koosta riippuen, laske ne alas, ruuvaa ne lehden pohjaan ja kääri langan loput päät yhteen.

Yksinkertaiselle kukalle tällainen lehti riittää, mutta oman harkintasi mukaan voit tehdä levyt leveämmiksi. Jotta lopullinen kimppu olisi suhteellinen, voit tehdä erikokoisia lehtiä: suuret sijaitsevat alareunassa ja pienet – ylhäällä..

Teemme violetin helmistä omin käsin - Lehdet Teemme violetin helmistä omin käsin - Lehdet Teemme violetin helmistä omin käsin - Lehdet Teemme violetin helmistä omin käsin - Lehdet

Keräämme violetin

Kun kaikki elementit on tehty, voit aloittaa kokoonpanon kokoonpanon. Ensin yhdistämme heteet kukkiin ja kiinnitämme sitten lehdet. Koristamme vihreän nauhan avulla kaikkien koostumuksen elementtien varret: sinun on sidottava pieni solmu kukan juureen ja käärittävä varsi tiukasti niin, että kuparilanka ei pääse läpi. Keräämme kaikki kukat kimppuun ja sitomme ne nauhalla.

Seuraavaksi otamme palan styroxia, teemme siihen reiän, johon asetamme kimppumme. Laitoimme koostumuksen kattilaan. Tästä syystä violettien valmistusprosessia helmistä omilla käsillä voidaan pitää täydellisenä.

Violetin tekeminen helmistä omin käsin - violetin kerääminen Violetin tekeminen helmistä omin käsin - violetin kerääminen Violetin tekeminen helmistä omin käsin - violetin kerääminen Violetin tekeminen helmistä omin käsin - violetin kerääminen

Tee-se-itse froteevioletti helmistä

Jos olet jo oppinut joitain taitoja helmien kanssa työskentelemisessä, suosittelemme, että yrität tehdä froteevioletin omilla käsilläsi, jotka eroavat merkittävästi kauniista kaarevista muodoistaan. Tässä tapauksessa lehdet muodostetaan samalla tavalla kuin tavanomaisen violetin versiossa. Ero on kukan suunnittelussa, jossa on hede. Terälehtien helmien päävärin mukaan sinun on valittava helmien vaaleampi sävy hapsuille, esimerkiksi valkoinen tai vaaleansininen.

Terälehtiä

Versio, jossa on froteevioletti, sisältää jokaisen yksittäisen terälehden valmistuksen, joka sitten kerätään yhteen rehevään kukkaan. Joten terälehden tekemiseksi sinun on katkaistava 45 cm kuparilankaa. Nauhoitamme siihen 7 helmiä ja siirrämme ne 10 cm langan reunasta, kiinnitämme ne silmukkaan vierittämällä. Kierrä sitten tarvittava määrä helmiä pitkälle osalle ja muodosta toinen silmukka ensimmäisen ympärille. Nauhoitamme helmet uudelleen ja teemme kolmannen rivin.

Pohja on valmis, nyt voit siirtyä reunalle. Nauhoitamme lankaan 4 helmeä, joista kaksi (medium) ovat valkoisia tai muita vaaleita sävyjä. Vie langanpää kierteisellä materiaalilla pohjan äärimmäisen rivin toisen ja kolmannen helmen väliin. Kiinnitämme langan, jonka jälkeen toistamme silmukoita, kunnes ne kehystävät koko terälehden. Teemme 5 kappaletta tällaisia ​​aihioita, minkä jälkeen taitamme ne päällekkäin ja kierrämme lankojen päät tiukasti yhteen. Nyt kaikki terälehdet on suoristettava, jolloin kukalle tulee tuulettimen muoto.

DIY helmillä terry violetti - terälehtiä DIY helmillä terry violetti - terälehtiä DIY helmillä terry violetti - terälehtiä DIY helmillä terry violetti - terälehtiä DIY helmillä terry violetti - terälehtiä DIY helmillä terry violetti - terälehtiä DIY helmillä terry violetti - terälehtiä DIY helmillä terry violetti - terälehtiä DIY helmillä terry violetti - terälehtiä

Hete

Koska kukka osoittautuu melko reheväksi, hede on myös tehtävä tilavaksi. Otamme 20 cm lankaa, naru 3 helmiä, joita siirrämme 10 cm reunasta. Pujota langan pitkä pää toiseen ja kolmanteen helmaan, kiristä ja ota silmukka. Seuraavaksi nauhoitamme kolme helmeä uudelleen ja toistamme samat toimet muodostamalla silmukat mahdollisimman tiukasti toisiinsa. Kun meillä on 3-4 silmukkaa, langan molemmat päät on kierrettävä yhteen. Yhdistämme valmiin rakenteen kukalla ja kiinnitämme langan päät. Terry violetti kukka on valmis.

Seuraavaksi seuraa kimppun kokoamisprosessi, joka itse asiassa ei eroa menetelmästä, jolla muodostetaan kimppu yksinkertaisella violetilla, josta keskustelimme edellä..

Tee-se-itse-froteevioletti helmistä-Stamen Tee-se-itse froteevioletti helmistä-Stamen

Violetit helmistä – valokuva -ideoita

Lisägalleriasta voit oppia lisää siitä, kuinka kauniita omilla käsillä tehdyistä helmistä valmistetut violetit voivat olla. Kuvassa on monia suunnitteluvaihtoehtoja, värivalikoimayhdistelmiä, monivärisiä vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua oppimaan tekemään ylellisiä kimppuja kodin sisustamiseen. Hyvää katselua!

DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita DIY helmillä violetit - valokuvaideoita