9 DIY -seinäkoristeideaa

9 DIY -seinäkoristeideaa

Sisustusprosessi on sisustuksen viimeinen vaihe. Työn jälkeen koristelu on uskomattoman nautittavaa. Kauniin ympäristön luominen itse tuottaa erityistä tyydytystä. Jos sinulla on vapaa -aikaa ja haluat toteuttaa alkuperäisen suunnittelun, voit vapaasti ryhtyä luovuuteen. Olemme valmistelleet sinulle valikoiman moderneja DIY -seinäkoristeideoita, jotka auttavat sinua muuttamaan tilan yksinkertaisesti ja luovasti.!

1. Vesiväri

Jos etsit huomaamattomia ja kevyitä motiiveja sisustukseen, akvarellikuvio selviytyy täydellisesti tästä tehtävästä. Läpikuultavat tahrat täyttävät tilan hienovaraisuudella ja yksinkertaisella kauniilla muodolla.

Jos haluat käyttää herkkää koristetta, valitse yhden seinän korostusosa. Esimerkiksi makuuhuoneen sängyn, olohuoneen sohvan tai työalueen lähellä. Valkoinen tapetti, maali ja kipsi ovat täydellisiä kankaana kuvallesi..

Tekniikka ei aiheuta erityisiä vaikeuksia. Erinomaisen vaikutuksen saavat abstraktiot raitojen tai roiskeiden muodossa. Ota mykistetty guassi, joka on laimennettu vedellä, vedä viiva alapuolelle ja hämärtä sen reunat vedellä ja niin edelleen jokaisella seuraavalla viivalla. Korjaa tulos värittömällä lakalla. Siten saat houkuttelevia tahroja, jotka täyttävät huoneen dynaamisuudella, mutta samalla arkuudella..

DIY -seinäkoriste - vesiväri DIY -seinäkoriste - vesiväri DIY -seinäkoriste - vesiväri DIY -seinäkoriste - vesiväri

2. Seppeleitä

Garlandit ovat uudenvuoden koristamisen välttämätön ominaisuus. Samalla se on monipuolisin juhlatyyppi. Viihtyisät valot voidaan ripustaa mihin vuodenaikaan tahansa, mutta on erityisen tärkeää käyttää niitä kylmällä syksyllä ja talvella, jolloin luonnonvalo on erittäin vähäistä..

On monia vaihtoehtoja seinien koristamiseen seppeleillä:

– Ei ole välttämätöntä ripustaa suurta määrää näitä elementtejä – jopa yksi hohtava lanka seinään kiinnitettynä tuo tunnelmaan salaperäistä taikuutta. Toisaalta voit ripustaa useita tuotteita kerralla yhdelle seinälle. Valaistus näyttää erittäin houkuttelevalta valkoista ja tiilistä taustaa vasten skandinaavisessa ja parvella..

– Voit kehystää oviaukon seppeleellä. Pimeänä yönä valo auttaa sinua helposti liikkumaan huoneessa.

– Sytytä peili. Heijastus näyttää upealta, varmista tämä, kun työskentelet kuvasi kanssa..

– Pienet valot ovat uskomattoman harmonisia ikkunoissa. Poimi avattavasta valikosta tai verkon muokkauksista.

– Luo improvisoitu kuvagalleria. Se on hyvin yksinkertaista – aseta käärmeen muotoinen seppele ja liitä siihen valokuva. Tämän seurauksena saat muistutuksia lämpimistä hetkistä elämässäsi pehmeän valosuodattimen avulla..

– Nykyaikaiset valmistajat tarjoavat seppeleitä, joissa on mikrolamppuja – muista käyttää tätä tilaisuutta. Ne ovat halpoja, mutta erittäin kauniita. Useimmat niistä toimivat paristoilla, mikä on melko kätevää. Voit sijoittaa ne tölkkien, pullojen, mukien, lyhtyjen sisälle hyllyille – mukavuutta ja hyvää tunnelmaa!

DIY -seinäkoriste - Garlands DIY -seinäkoriste - Garlands DIY -seinäkoriste - Garlands DIY -seinäkoriste - Garlands

3. Puu

Puiset leikkaukset eivät ole kovin suosittuja tällä hetkellä. Siksi, kun olet koristanut tilan tällä koriste -elementillä, voit saada melko ainutlaatuisen suunnittelun. Lisäksi tällainen liike vastaa muodin trendeihin, jotka koskevat luonnollisuutta ja luonnollisuutta..

Yleensä paneelit valmistetaan käsin. Varaa oikeat materiaalit ja ole luova. Sahaa puu ohuiksi kiekkoiksi. Jokainen niistä voi olla erilainen kuin toinen, siinä ei ole mitään vikaa. Päästä eroon paksuista kuorista, mutta jätä ohuet paremmin. Jotta joku kotitaloudesta tai vieraista ei “ansaitsisi” sirua, jauhaa tangot. Erityisratkaisut suojaavat kutsumattomilta kävijöiltä hyönteisten muodossa. Lopuksi peitä puu lakalla tai maalilla.

Muuten, monivärinen maalaus antaa miellyttävän vaikutelman. Jos kuitenkin pysähdyt tähän menetelmään, muista, että sinun pitäisi rajoittua pieneen määrään yksityiskohtia, jotta ne eivät aaltoile silmissä eivätkä ole häiritseviä. Toinen tapa on langata tuloksena olevat osat yhteen ja ripustaa ne pitkälle oksalle. Valitsitpa minkä tahansa menetelmän, puu näyttää aivan upealta..

DIY -seinäkoriste - Puu DIY -seinäkoriste - Puu DIY -seinäkoriste - Puu

4. Peilit

Erinomainen kumppani luomaan raikkaan ja kevyen ilmeen huoneeseen. Monet tuntevat peilien hyödyllisen kyvyn laajentaa tilaa, mutta eivät ole vielä hyödyntäneet sitä. Niitä käytetään pääasiassa käytävillä ja kylpyhuoneissa puhtaasti käytännön tarkoituksiin. Ja täysin turhaan! Näiden pintojen koristeellinen potentiaali on valtava:

– Valon lisääntyminen johtuen virtojen heijastumisesta valaisimista;

– Erilaisia ​​kokoja ja kokoonpanoja- valtavista seinästä seinään tuotteista, pyöreistä höyrypeileistä tai rikkoutuneista monikulmioista tulee minkä tahansa sisustuksen kohokohta;

– Paljon kehystysvaihtoehtoja. Auringonsäteiden muodossa olevat kehykset ovat erityisen merkityksellisiä, ehkä ne pian koristavat huoneesi;

– Ota käyttöön useita peilejä- kolme keskikokoista esinettä tai 10-12 pientä neliötä muodostavat harmonisen koostumuksen.

DIY -seinäkoriste - peilit DIY -seinäkoriste - peilit DIY -seinäkoriste - peilit DIY -seinäkoriste - peilit DIY -seinäkoriste - peilit

5. Liitu tapetti

Nimi puhuu puolestaan ​​- alkuperäisen viimeistelytyypin avulla voit maalata suoraan seinälle. Tämä on todellinen löytö nuorten taiteilijoiden vanhemmille.

Liitutaustakuvat avaavat luovuuden mahdollisuuksien aarteen. Kirjoita motivoivia lauseita, jotka auttavat sinua säilyttämään oikean ajattelutavan ja mielentilan. Luo teemakuvia keittiössä: piirrä ruokaa tai ripusta viinipulloja ja allekirjoita jokainen lajike. Mittaa talon pienimpien asukkaiden korkeus, laske päiviä tuleviin juhliin, piirrä kukkia, seppeleitä, hehkulamppuja, nuolia – mitä mieleen tulee!

DIY -seinäkoriste - Liitu -taustakuva DIY -seinäkoriste - Liitu -taustakuva DIY -seinäkoriste - Liitu -taustakuva DIY -seinäkoriste - Liitu -taustakuva DIY -seinäkoriste - Liitu -taustakuva

6. Alkuperäiset maalaukset

Lukemattomien seinäkoristeideoiden joukossa voit aina pysähtyä klassiseen tapaan – ripustaa kaunis kuva. Mutta myös täällä on tilaa ei-triviaalille liikkeelle.!

Viimeisen vuosikymmenen aikana on leimannut ihmisen halu ympäröidä itsensä luonnollisilla motiiveilla, ja tämä suuntaus kasvaa edelleen. Ekomaalauksista, jotka voit luoda omin käsin, tulee merkki osallistumisestasi tähän liikkeeseen. Ota kehys ja leikkaa sen mitoista alkaen sopivan kokoinen pahvi – siitä tulee koko työn perusta. Kiinnitä säkki pahviin. Aloita sen jälkeen luova prosessi: kahvipavut, sammal, tähtianis, murot – poimi suosikkimateriaalisi ja aseta mielenkiintoinen paneeli.

Yritä myös tehdä maalauksia stensiileillä, langoilla tai kuvioidulla kankaalla lasin alla, tulos miellyttää sinua varmasti. Jos sinulla on korkea taiteellinen kyky, kirjoita modulaarisia maalauksia tai suuri teos impressionismin tyyliin. Kaikki yllä olevat sisustuselementit näyttävät hienolta kevyimmällä tai tiiliseinällä.

DIY -seinäkoriste - alkuperäisiä maalauksia DIY -seinäkoriste - alkuperäisiä maalauksia DIY -seinäkoriste - alkuperäisiä maalauksia DIY -seinäkoriste - alkuperäisiä maalauksia DIY -seinäkoriste - alkuperäisiä maalauksia

7. Hyllyt

Esimerkki käytännöllisyyden ja esteettisyyden harmonisesta yhdistelmästä. Avoimet hyllyt eivät täytä tilaa kuten valtavat kaapit ja sivulaudat. Samalla he pystyvät sovittamaan itselleen melko suuren määrän esineitä..

Olohuoneessa tai makuuhuoneessa voit varustaa improvisoidun kirjaston. Monimutkaiset rakenteet kattoon asti vaalealla tai mustalla värillä sopivat moderniin tyyliin. Muuten, rikkoutuneiden muotojen rakenteet näyttävät erittäin tuoreilta..

Keittiössä tämä osa sisätiloista on kätevä. Suljetun kuulokkeen sijaan laita astiat, mausteet, pullot ja lasit tänne. Hyllyt voidaan ripustaa köysiin, ne voivat olla suorakulmioita, kuusikulmia tai toistaa pilven muotoa – valitse mallisi mukaan sopiva.

DIY -seinäkoriste - Hyllyt DIY -seinäkoriste - Hyllyt DIY -seinäkoriste - Hyllyt DIY -seinäkoriste - Hyllyt DIY -seinäkoriste - Hyllyt

8. Kasvit

Kasvit osana sisustusta kirkastavat asetusta erityisesti puhtaita valkoisia seiniä vasten. Nykyaikaiset suunnittelijat tarjoavat monia tapoja pystysuoraan puutarhanhoitoon:

– Yksi yksinkertaisimmista kokoonpanoista on puinen teline, jolle asetetaan kasveja sisältävät astiat;

– Vihreän kulman luomiseksi sopii myös moduuli, joka koostuu laatikoista, joissa on useita viivoja ruukuilla. Kastelu on varustettu automaattisella, mutta klassinen kastelu on täysin mahdollista;

– Riippuvat istutuskoneet soveltuvat kiipeilykasveihin. Kiinnitä naulat puupaneeliin kukkien järjestämiseksi esimerkiksi mukeihin tai teekannuihin useilla riveillä;

– Echeverian ja aeoniumin paneelit näyttävät upeilta. Siirrä nämä ihanat kukat pieniin ruukkuihin tai jopa PVC -putkien leikkaussylintereihin. Liimaa astiat puulaatikkoon. Täytä tyhjä tila säiliöiden välissä säkkikankaalla tai sammalla. Näiden kasvien avulla voit asettaa ennalta harkitun koristeen;

– Sammalia voidaan käyttää myös itsenäisenä koriste -elementtinä. Käytä tehosekoitinta sekoittaaksesi sen veden ja geelin kanssa kosteuden säilyttämiseksi. Levitä saatu massa harjalla puiselle pohjalle. Suihkuta kerran viikossa;

– Varusta keittiössä yrttien kotipuutarha laatikoihin tai pieniin ämpäriin.

DIY -seinäkoriste - Kasvit DIY -seinäkoriste - Kasvit DIY -seinäkoriste - Kasvit DIY -seinäkoriste - Kasvit

9. Kaavaimet

On erittäin tarkoituksenmukaista koristella yksivärinen seinä kaavaimilla, jotka muuten voit tehdä itse omin käsin..

Päätä ensin kuva. Ensinnäkin, huomaa, että hänen siluettinsa tulisi olla erittäin selkeä. Piirrä koriste itse tai etsi sopiva vaihtoehto Internetistä ja tulosta. Nämä voivat olla yksinkertaisia ​​kolmioita, perhosia. Jos haluat monimutkaisia ​​ja suuria kuvia, katso skaalattu verkko.

Sinulla on eräänlainen luonnos, joka on kopioitava pahville tai muoville. Piirustus on parasta leikata paperitavaralla, jossa on terävä terä. Jos prosessissa tehtiin pieniä virheitä, älä kiirehdi lähettämään kaavainta koriin. Joissakin tapauksissa pienet epäsäännöllisyydet voivat lisätä erityistä viehätystä, esimerkiksi maalaismaisen, skandinaavisen tyylin sisätiloissa, loft -tiloissa.

DIY -seinäkoriste - kaavaimet DIY -seinäkoriste - kaavaimet DIY -seinäkoriste - kaavaimet DIY -seinäkoriste - kaavaimet DIY -seinäkoriste - kaavaimet

Video: DIY -seinäkoriste