Uuden vuoden 2019 juhlaideoita: miten, missä ja mikä on paras tapa juhlia Keltaisen koiran vuotta?

Kodin sisustus lomaa varten

Kodin sisustaminen lomaa varten on kulmakivi marras-joulukuussa

Joka päivä rakastettu uudenvuoden loma lähestyy. On aika suunnitella juhla ja kerätä tietoa tulevan päivämäärän ominaisuuksista. Usein kysymyksiä, jotka koskevat loman oikeaa järjestämistä, he kääntyvät astrologien puoleen, koska haluat houkutella onnea elämääsi niin, että koko vuosi menee täydellisesti. Yritetään siis selvittää, miten tavata vuosi 2018 ja mitä tarjoilla juhlapöydällä..

Kirkas iloinen loma ystävien seurassa

Kirkas iloinen loma ystävien seurassa

Miten tavata?

Keltaisen maan koiran vuonna voit juhlia lomaa sekä rauhallisessa ja hiljaisessa ilmapiirissä että ystävien kanssa. Tämä eläin erottuu omistautumisesta ja hyvästä luonteesta, joten kodikas ilta rakkaiden kanssa on sopiva. Koirat rakastavat kuitenkin pitää hauskaa, mikä tarkoittaa, että voit valmistaa mielenkiintoisen skenaarion etukäteen saadaksesi hauskan uudenvuodenaaton. Uuden vuoden kunniaksi sinun on:

 1. tätä tuskin kannattaa muistuttaa, mutta silti – koristella taloa ja koristella joulukuusi;
 2. varastoi ruokaa ja kattaa juhlapöytä;
 3. saada yhdessä yrityksen kanssa pullo samppanjaa;
 4. tuo loistava tunnelma mukaasi lomalle.

Koristele joulukuusi lapsesi kanssa, pidä hauskaa yhdessä

Koristele joulukuusi lapsesi kanssa – ja hanki paljon positiivisia tunteita!

Perinteiden mukaan sinun on juhlittava uutta vuotta puhtaalla sydämellä, jättäen kaikki valitukset ja pettymykset menevälle vuodelle. Loman tarkoituksena on toivoa toivoa valoisasta tulevaisuudesta. Siksi monet ihmiset suosittelevat talon vanhan roskan poistamista ja kaiken roskan puhdistamista. Uusi vuosi symboloi uudistumista, uutta elämää ja myönteisiä muutoksia on filosofiassaan lähellä monia kulttuureja.

Kodin viihtyisyyden luominen ja sisustuksen sisustaminen auttavat lataamaan positiivisuutta. Voit yhdistää täydellisesti yleisen siivouksen ja ripustettavat seppeleet ja hopealanka koko huoneistossa. Vaikka et olisikaan loma -sisustuksen fani, älä kiellä itseltäsi joulukuusi koristamisen iloa. Lomat ovat paljon miellyttävämpiä, jos ihailet koristeltua puuta joka päivä.

Neuvoja! Käytä kotisi ja joulukuusi koristamiseen luonnonmateriaaleja männynkäpyjä, kuusen oksia ja erilaisia ​​makeisia värikkäissä pakkauksissa. Värimaailmassa on parempi käyttää kellanruskeita sävyjä harmonian ja luonnollisuuden säilyttämiseksi..

Kodinsisustus söpöillä jouluenkeleillä toiveiden kanssa

Kodinsisustus söpöillä jouluenkeleillä toiveiden kanssa

Missä tavata?

Tuleva nelijalkaisen suojelijan vuosi tuo taloon rauhaa, lämpimiä suhteita, ystävyyttä ja uskollisuutta rakkailleen. Ja jos Palokukon kokous tapahtui suuressa mittakaavassa ja iloisella alueella, hyväntahtoinen koira tarvitsee päinvastoin.

Neuvoja! Paradoksaalista kyllä, mutta tänä vuonna se on loma perheen ja ystävien kanssa, joka on ihanteellinen vaihtoehto tulevan vuoden tapaamiseen. Jos mahdollista, luopu uudenvuoden yritysjuhlista ja meluisista yrityksistä perhevaihtoehdon puolesta..

Ystävällinen ja iloinen seura on avain hyvään juhlaan

Ystävällisessä, iloisessa seurassa loma on loistava

 1. Ihanteellinen – kotona perheen kanssa. Rentoutuminen kodikkaassa kotiympäristössä tarjoaa valtavan määrän etuja, koska kaikki voidaan tehdä haluamallasi tavalla. Valmista suosikkiruokasi, koristele asunto makusi mukaan, pukeudu mukaviin ja mukaviin vaatteisiin. Ja tärkeintä on mahdollisuus milloin tahansa istua mukavasti television edessä katsomaan vanhoja hyviä elokuvia.
 2. Leirintäalueella tai kahvilassa ystävien kanssa. Suuret yritykset kokoontuvat pelkästään huvin vuoksi, koska samoja tunteita on mahdotonta saada kotona. Siksi on niin monta päivää, että voit viettää useita juhlapäiviä kollegoiden, ystävien ja sukulaisten kanssa. Jos haluat miellyttää koiraa, ulkoilu on vain täydellistä, tärkeintä on olla ihastumatta alkoholijuomiin, koska eläimet eivät ole tyytyväisiä humalaisiin huligaaneihin.
 3. Ulkomailla missä tahansa yrityksessä. Lepo lämpimissä maissa ei ole turhaa kysyntää: joulukuun loppuun mennessä kylmällä ja huonolla säällä on aikaa kyllästyä. Matka lämpimälle merelle ja kuumalle auringolle uudenvuoden lomien aikana on ilo joka tapauksessa. Yleensä hotellit järjestävät vierailleen mielenkiintoisen ohjelman, joten he eivät kyllästy..

Jos on pieniä lapsia, olisi mukavaa viettää tämä maaginen loma heidän kanssaan.

Tämä maaginen loma muistetaan erityisesti pienille lapsille.

Maassamme on monia upeita paikkoja, joissa on mukava tavata vuosi 2018, esimerkiksi Karjalassa

Maassamme on monia upeita paikkoja, joissa on mukava tavata vuosi 2018, esimerkiksi Karjalassa

Neuvoja! Vaikka Koiran vuosi on perhejuhla kotona, sinulla voi olla vaihtoehtoja. Itäisen kalenterin mukaan keltaisen maan koiran vuosi tulee helmikuussa. Siksi sinun pitäisi keskittyä kykyihisi ja toiveisiisi: oikea päätös on mielesi mukainen loma..

17

Asun valinta

Astrologit neuvovat valitsemaan keltaisen koiran värimaailman, kun valitset iltapuvun. Kaikki ruskean, kullan, beigen ja hiekan sävyt sopivat erinomaisesti vuoden 2018 kokoukseen. Liiallinen vaihtelevuus ja rohkeus sekä väreissä että tyylissä on sopimatonta.

Neuvoja! Voit valita juhlavamman asun mekon tai klassisen puvun muodossa. Tai valitse rento tyyli, jos juhla pidetään ulkona tai kotona.

Oikeat värimallit asuille juhlimaan koiran vuotta

Oikeat asusteiden värimallit keltaisen maan koiran vuoden kokoukseen

Sinun täytyy tavata 2018 kultaisessa asussa

Sinun täytyy tavata 2018 kultaisessa asussa

Kun valitset kampauksen ja meikin, sinun tulee keskittyä luonnollisuuteen ilman tarpeetonta teeskentelyä. Päähän ei tarvitse rakentaa monimutkaisia ​​rakenteita, kaatamalla tämä kaikki litralla lakkaa. On parasta jättää hiukset löysiksi saadaksesi luonnollisen ilmeen.

Neuvoja! Kulta ja keltainen sopivat koruihin, ne sopivat täydellisesti yleiseen värimaailmaan.

Uudenvuoden meikki ei saa olla täynnä mustia nuolia ja kimalluksia silmäluomilla. Valitse beige / ruskea sävy hienovaraisella eyelinerilla ja neutraalilla huulipunalla.

Miesten puvut juhliin

Miesten puvut juhliin

Miehiä kehotetaan pukeutumaan mukavaan tyylikkääseen pukuun. Beige tai ruskea bleiseri ja löysät khakihousut sopivat. Jos haluat muodollisemman ilmeen, voit valita klassisen puvun neutraalilla sävyllä kultaisen sävyn kanssa..

neljätoista

Neuvoja! Älä käytä leopardi- ja tiikerijälkiä. Jos pidät koristeista, voit valita rauhallisempia kuvia luonnosta, metsistä ja puista..

Juhlapöytä

Uudenvuoden aikana he yleensä keittävät suosikkiruokansa, ajan testatut. Tämän valinnan avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, tuleeko kaikki oikein ja pidätkö reseptistä. Perinteiseen ruokalistaan ​​on kuitenkin lisättävä jotain uutta. Tämä monipuolistaa pöytää ja lisää juonittelua, koska se osoittautui tai ei, voit selvittää vasta testin jälkeen. Mielenkiintoisten ruokien reseptejä voi tarkastella kulinaarisivustoilla ja valita sopiva vaihtoehto.

Jos mahdollista, koristele juhlapöytä hiekkarannoilla.

Jos mahdollista, koristele juhlapöytä hiekkarannoilla

Ei ole järkeä neuvoa salaattia “Olivier” – jokainen perhe rakastaa tätä ruokaa ja ei voi kuvitella lomaa ilman sitä tai päinvastoin on kategorisesti vastoin tällaisia ​​standardeja. Jotkut pitävät “silakkaa turkin alla” tai muita kansansalaatteja pakollisena osumana. Joka tapauksessa perheen suosikki pitäisi olla pöydällä kunnioittaen perinteitä. Jos haluat jotain eksoottista, tämä ei koske koiran vuotta. Hän suosii yksinkertaisia ​​ja maukkaita liharuokia..

Idea! Kattaukseen voit leipoa herkullisen koiran muotoisen pullaa tai piirtää sen siluetin tekemällä alkuperäisen salaatin. Pöytäkoristeeksi keltaisen koiran symbolin alle voit laittaa porkkanaa, appelsiinia, ananasta ja paprikaa – kaikki tuotteet kelta -oranssiin palettiin.

neljätoista

Neuvoja! Koiran vuonna ruokalistalla tulisi olla liharuokia, koska kotimainen saalistaja rakastaa runsasta ruokaa. Naudan-, sian-, kalan- tai kanan reseptit ovat pöydän keskellä kuumana pääruokana. Makkaran leikkeet, joista tulee loistava lahja lemmikille, eivät myöskään vahingoita..

Lahjoja läheisille

Älä ole yllättynyt, jos kekseliäs lapsi pyytää uutta pentua uuteen vuoteen. Se on hyvä pyyntö, eikö? Lapset eivät yleensä ole ujoja vaatimuksistaan ​​ja alkavat kirjoittaa kirjeen joulupukille jo marraskuussa. Mutta aikuisia miellyttää on vaikeampaa, koska lahjasta pitäisi pitää.

Koiran vuonna tämä on erittäin helppo tehdä, koska nykyhetken pitäisi olla käytännöllistä ja halpaa. Tämä kotieläin ei hyväksy koruja, jotka eivät hyödytä omistajaa. Siksi lahjaksi voit ostaa:

 1. kodintekstiilit (tyynyt, peitot, pyyhkeet);
 2. alkuperäiset astiat;
 3. kaikki matkamuistot, joissa on vuoden 2018 symbolit;
 4. koiran muotoiset talotossut;
 5. riipus symboloi omistautumista ja uskollisuutta.

Jos sinulla on koiria, älä unohda antaa heille lahjoja.

Jos sinulla on koiria, älä unohda antaa heille lahjoja.

Sinun on keskityttävä sen henkilön etuihin ja harrastuksiin, jolle aiot yllättää. Kotitekoiset lahjat aamutakkin, pyjaman tai maton muodossa sopivat sukulaisille. Ja kollegoille voidaan antaa pieniä matkamuistoja, joissa on koiran kuva.

Neuvoja! Sukulaisten ja ystävien perinteisesti vaihtamien lahjojen lisäksi älä unohda hyviä tekoja. Harhailevan koiran auttaminen on ehkä arvokkaampaa kuin mikään lahja ja auttaa houkuttelemaan onnea..

Oikeanväriset kodintekstiilit ovat sopiva lahja rakkaillesi

Oikeissa väreissä olevat kodintekstiilit ovat loistava lahja rakkaillesi

Neuvoja! Älä anna hajusteita, teräviä aseita tai ketjua kaulaasi, jos haluat lahjan vastaavan tulevaa vuotta. Esimerkiksi säästöpossukoirasta tulee alkuperäinen lahja – sekä hyödyllinen että asianmukainen..

Kauniisti sisustettu talo lomalle luo kodikkaan tunnelman

Kauniisti sisustettu talo lomalle luo kodikkaan tunnelman