Cool ideje za ukrašavanje za vas – kreativne i jeftine žive ideje s buvljaka

žive ideje dekor ideje dnevna soba opremanje zidnog dizajna

Cool i jeftine ideje za ukrašavanje

Trebate li ideje koje će osvježiti vašu kuću na proljeće? Zatim se vratite iz velikih trgovačkih područja i krenite prema buvljaku u vašoj blizini.

Uz kreativnost i malo truda, završili biste s kućom koja će jednostavno nepogrešivo odražavati vašu osobnost.

Nećete morati potrošiti ni mnogo novca.

Umočite vintage boce u bijelu boju

deco ideje dnevni boravak opremanje dnevnih soba kauč stolić

Tako je lako, ali tako lijepo u isto vrijeme! Male staklene boce lako je pronaći u mnogim vintage trgovinama. Prozirno ili plavo staklo jednako bi dobro funkcioniralo. Umočite malu količinu bijele boje u svaku bočicu, naginjte je i uvijte dok ne postignete željeni izgled. Pustite da se potpuno osuše prije nego ih nanesete. Vjerojatno će biti dovoljno lijepe za vaš ukus, ali ih ipak možete napuniti suhim ili svježim cvijećem. Ni pod kojim uvjetima ne smijete piti iz nje!

Priuštite si elegantni ruralni dizajn u dvorištu

deco ideje vrtne ideje vrtni namještaj dizajn prostora za sjedenje

Stari, dotrajali okviri bračnih kreveta, nasloni i stolice vrlo često se mogu naći vrlo jeftini. Oni koje je teško koristiti kod kuće mogli bi izgledati nevjerojatno u stražnjem dvorištu. Stavite nove jastuke na stara sjedala, koristite tekstil u boji prema vašem ukusu!

Stvorite jedinstvena svjetla od starih ribarskih mreža

kreativne žive ideje ukrasne ideje sjaj ideje za petljanje u ribarsku mrežu

Svjetla su ovdje stvorili talentirani profesionalci. Ali to ne znači da ne možete isprobati svoje zanatske vještine. Nabavite komplet svjetala iz trgovine priborom i dodajte mu posljednju mrežicu. Samo provjerite je li okvir pričvršćen i stanite na odgovarajuću udaljenost od žarulja.

Stvorite vintage izgled s oslikanim nogama ili prugama stola

kreativne dnevne ideje dekor ideje žive ideje dnevna soba kauč

Ista stvar koja je nekad bila poput starog, rabljenog drva u second hand trgovini može izgledati super šik sa svježom bijelom bojom. Slično bi se dogodilo stolu lijepog oblika koji je izvorno bio užasne boje. Jedan od njih je preuređen u ovoj prostoriji, a sada pogledajte rezultat iz bajke! Isto možete učiniti za jedan vikend!

Iskoristite karticu iz škole kao vintage naslovnicu za televizor

kreativne žive ideje ukrasne ideje svjetska karta retro stil

Tražite li kreativan način da prikrijete veliku crnu kutiju kada ne gledate televiziju? Pokušajte objesiti ispred nje takvu karticu koju možete smotati ili otvoriti prema potrebi. To možete učiniti povlačenjem žice!

Ponovno tapecirajte stolice platnom i trapericama

deco ideje dnevni boravak namještaj ideje namještaja kamin kauč fotelja

Ovdje vidimo još jednu ideju istog kreativnog vlasnika kuće u Portlandu. Ovdje imamo posla s jeftinim materijalom za presvlake. Sačuvajte stare obiteljske traperice umjesto da ih bacite. Alternativno, možete ih kupiti u polovnim trgovinama. U kafiću možete zatražiti materijalnu posteljinu!

Koristite stare poštanske sandučiće kao spremišta

postaviti kuhinjski prostor za skladišni prostor ideje žive ideje deco poštanski sandučić

Ako ovi vise na zidu umjesto da se montiraju, brojne ove vrste skladišnih jedinica čine ih vrlo originalnima. Objesite ih u kuhinju i iskoristite prostor u zatvorenom prostoru. Možete postaviti jedan na ulazu za sortiranje odlazne i dolazne pošte.

Stavite u funkciju stara vrata

deco ideje dnevni boravak zidni dizajn vintage stara drvena vrata

Na svoj osebujan način, stara vrata, izvedena u prekrasnoj hladovini, čine predivno umjetničko djelo. Možete povući konac između otvora gdje je nekad bilo staklo i koristiti ga kao centar za poruke.

Objesite grupu različitih vrsta ogledala

blagovaonica blagovaonica ideje za uređenje zida s ogledalima

Ne možete pronaći pravo ogledalo za svoju sobu? Zatim napravite kolekciju starih ogledala. Objesite ih zajedno i izgledat će kao da su uvijek bili namijenjeni jedno drugom, čak i ako imaju različite površine.

Objesite posebne kartonske kutije za vježbanje na zid

blagovaonica blagovaonica dekor ideje zidni dizajn

Ovako nešto može poslužiti i kao bizarna i subverzivna umjetnička instalacija. Odaberite jednostavne okvire za to! Takav će rad zauzeti značajan dio zidnog prostora i poslužit će kao prekrasan početak razgovora. 

Ispuniti Otvorite police za šankove sa starim blijedim jastucima

zidni dizajn zidne police od drvenih kutija žive ideje

Raspored starih jastuka s letvicama posebno je privlačan. Objesite ih iza šanka ili iznad kuhinjskog pulta. Ove police služe kao ruralna radna površina za vaše najbolje boce i niz čaša.

Pretvorite stroj s gumenom kuglom u svjetiljku

dekor ideje dnevna soba podna lampa napraviti DIY ideje

Ako koristite set kabela iz željezarije, vintage lampu možete pretvoriti u jedinstveno djelo. Ako vam nisu prikladni za korištenje, zamolite električara da vam ih instalira.

Kazališne stolice pored stola za blagovanje

blagovaonica blagovaonski stol stolice ideje za ukrašavanje

Stari metalni i kazališni stolci, koji dolaze u nizovima, služe kao zabavna alternativa klupama za stolom za blagovanje. A budući da se sjedala moraju sklopiti, možete ih nasloniti na zid. Dakle, imate nešto spremno za neočekivane goste!