9 kreativnih ideja za dizajn vrta u industrijskom stilu

 dizajn vrta kamenje za ukrašavanje armaturnih šipki

Ekskluzivni dizajn vrta u industrijskom stilu

Volim koristiti uobičajene predmete na neočekivane načine. Volim šifrirane poglede na licima vlasnika tvrtki kad im govorim o svojoj najnovijoj ideji.

Razmotrimo “armaturu”!

Pitate se što je to? Izraz dolazi iz engleskog jezika i kratica je od “Reinforcing Bar”, što znači armaturna šipka. Za proizvodnju se koristi nehrđajući čelik. Za rastezanje betonskih blokova koristi se šablon. Njihova rebrasta površina dodaje zanimljiv izgled. To pak pomaže zavariti izliveni beton.

Ako je sve to izloženo vremenskim uvjetima, počet će hrđati u roku od nekoliko tjedana. To daje “Rebar” -u svojstven šarm. Posebno očarava ljude koji pokazuju inovativan način razmišljanja.

Jeste li već iskusili armature u drugim kontekstima? Možda je to bilo u građevinskom odjelu lokalnog supermarketa? Vrijeme je da ih upotrijebite u Dizajn vrta smatrati ispravnim? To će vašem vrtu dati čist, svjež i industrijski izgled.

Vrtne ideje uz upotrebu armaturnih stupova

suvremeni vrtni kameni čelik

Obično je armatura radna površina koja je pojačana izgledom. U slučaju ove negacije, samostojeća armatura korištena je kao okvir na koji je pričvršćena žica za farmu. Brzo hrđa i stvara veliki kontrast riječnim stijenama.

Rebar pokazuje dugu izdržljivost, ali ga slaniji zrak može brže uništiti. Zato ih u takvom okruženju treba tretirati odgovarajućim zaštitnim sredstvima. Međutim, to će ograničiti stvaranje hrđe, a to je također dio njenog šarma.

Na postu

čelični elementi dizajna industrijskog vrta

Ovdje možete vidjeti kako armatura može zajedničkoj ogradi dati industrijski karakter. Ova vrsta instalacije doći će na pravo mjesto u seoskom vrtu. Zapravo, jednako bi se uspjelo upisati u suvremeni vanjski dizajn.

Integrirano u vrt

suvremeni dizajn vanjskog dizajna čelične vrtne ideje

Činjenica da se armatura lako savija čini logičnim izborom za ulaz ili ogradu. Trebate imati na umu da se hrđa s takve instalacije može lako prenijeti na odjeću i ruke. Nakon što je ulaz zahrđao na željenu razinu, mogli ste ga obojiti čistim premazom boje.

Dizajn sjenice

pejzažne vrtne ideje vrtni namještaj

Instalacija je slična gabionskoj, armaturnoj i poljoprivrednoj žici. Može se koristiti kao jeftina sjenica nad kojom može rasti vinova loza ili čak “vodeno drvo”. Sada budite svjesni da hrđa može zaprljati bilo koju stvar.

U načelu, hrđa nije štetna za biljke, osim ako je pH tla ispod 5,0. je. Ispod ove razine također će se smanjiti sposobnost biljke da apsorbira jače hranjive tvari. Dakle, hrđa je faktor zdravlja bilja s kojim se treba pozabaviti.

Jedinstvena ograda

moderne biljke dizajn ideje za vrt

Ovdje vidimo armaturu koja služi i kao oslonac za jednokratnu ogradu po mjeri. Metalne trake utkane su između traka. Dodaju dubinu i teksturu. Brzi odlazak u trgovinu otkrit će vam mnogo različitih mogućnosti. Oni dolaze u obliku slojeva metala i ravnih krovova. Mogu se pričvrstiti na bilo koju vrstu instalacije.

Samostalna umjetnost

vrtni šljunak u azijskom stilu

Ovdje se armatura koristila kao samostalna instalacija. Oponaša oblik azijskog bambusa u ovom azijskom dizajnu industrijskog vrta.

Po vrtu potražite ravne ili zakrivljene linije koje želite naglasiti. Ugradnja zakrivljenih šipki vjerojatno će nadopuniti kvrgave vinove loze i istovremeno im stvoriti kontrast. To bi pridonijelo vrlo uzbudljivom izgledu.

Kao osnova za biljne kontejnere

ideje za pejzažni vrt zelene biljke za ukrašavanje ideja

Tri ili četiri armature mogu se omotati ili vezati žicom. Na ovaj način stvorili biste bazu po mjeri za svoje omiljene posude od keramičkih biljaka. U ovom slučaju, stupovi su rotirani kako bi se u skladu s tim uredio izgled loze.

Boce vina

eklektičan ukras šarene boce vrt

Drveće izrađeno od boca već je postalo vrlo moderno. U nekim se zemljama vjeruje da se to može koristiti za hvatanje zlih duhova. Obično su metalni okviri ili šipke pričvršćeni na pod, a boce su postavljene na njih.

U ovom su slučaju na armaturu pričvršćene boce vina i iz toga je nastao bizarni pregradni zid.

Pretvorite pronađene predmete u umjetnost po mjeri

eklektičan ukras kamena ograda

Armaturna armatura može se koristiti za postavljanje uobičajenih objekata na nju. Tako su dobili važnost i novi život u vrtu. Ovaj jednostavan komad drvnog drveta izbušen je i postavljen na postolje armature. Postalo je središnje gledište.