Napravite knjigu fotografija na mreži i ovjekovječite svoje najljepše uspomene

Fotografije na papiru su prošlost? Ništa! Jer sada, svih vremena, u vrijeme sveprisutne digitalizacije i munjevite komunikacije, sve više čeznemo za većom pažnjom i usporavanjem. Svjetleći ekrani i glatke tipkovnice dugoročno se pokazuju nedovoljnima i nedostaje nepogrešiv miris i ugodan osjećaj tiskanog papira.

Kako ne biste zvučali staromodno ili nostalgično u isto vrijeme, danas vam govorimo kako možete kombinirati modernu, digitalnu tehnologiju s visokokvalitetnom dopisnicom na sofisticiran način koristeći Dizajnirajte svoju knjigu fotografija na mreži i naručite ovo ispisano poštom. Savjesni, iskusni pružatelji usluga kao što je Atelier Rosemood pružit će vam optimalnu podršku tijekom cijelog procesa savjetima i akcijama. Na taj način možete biti sigurni da su vaša najljepša sjećanja u životu iscenirana na duševan i profesionalan način. Bilo vjenčanje ili rođenje, upis u školu ili odmor na Karibima – vaše odabrane fotografije uskoro će biti ovjekovječene u izvrsnoj knjizi fotografija s bezvremenskim dizajnom i savršenom izvedbom.

izradite knjigu fotografija online vjenčanje

Zašto biste trebali dizajnirati knjigu fotografija na internetu??

Jeste li do sada mislili da je naručivanje knjige fotografija dugotrajan posao? Pogrešna misao, jer s Atelier Rosemood to se događa sa samo nekoliko klikova i dobrim osjećajem. Jer ne samo da je kvaliteta dopisnica i tehnička izvedba optimalna, već i pouzdan savjet stručnjaka. Detaljne savjete uvijek možete dobiti od profesionalnog zaposlenika putem telefona, e -pošte ili chata. Iza brenda Rosemood također stoji mnogo kreativnih, međunarodnih dizajnera, grafičara i urednika. Daju sve od sebe da od svake naručene knjige fotografija naprave pravo umjetničko djelo. I premda su se tri osnivača tvrtke, Hélène, Antoine i Grégoire, na samom početku posvetile modernim i stilskim rođendanskim čestitkama, asortiman sada uključuje široku paletu sjajnih, personaliziranih proizvoda poput knjiga fotografija, pozivnica za vjenčanje, pozivnica čestitke, plakati i božićne čestitke.

foto-knjiga-ogrtač-tkanina-boje-7 @ 2x

Odabir pravog modela za knjigu fotografija

Nisu sve knjige fotografija iste. Zahvaljujući jednostavnom uredniku iz Rosemooda, možete jednostavno stvoriti vlastiti individualni foto rad. Sve što trebate učiniti je prenijeti svoje fotografije, postaviti odgovarajući izgled i unijeti bilo koji naslov. Ovisno o vlastitom ukusu, također možete odabrati optimalni model prilikom dizajniranja svoje knjige fotografija. Imate izbor između tri visokokvalitetne varijante – presvlaka od tkanine, tvrdi ili meki uvez.

foto-knjiga-sa-stranicama-poglavlja @ 2x

Prvi model nudi se u formatu 25 x 25 cm, a druga dva u kvadratnom i vodoravnom i portretnom formatu. S varijantom omota od tkanine imate mogućnost odabira između različitih elegantnih boja, a s druga dva modela možete, na primjer, postaviti svoju najpopularniju fotografiju na naslovnu stranicu. Za sve tri varijante dostupne su dvije vrste vrhunskog papira. Omogućuju vam elegantno vizualno i haptičko iskustvo prilikom listanja. Mrežno uređivanje s uređivačem također je jako zabavno. To se čak može učiniti i izravno s mobilnog telefona pomoću aplikacije foto knjige Rosemood za IOS ili Android.

stvoriti knjigu fotografija online vrijeme za obitelj

Usluga Rosemood također uključuje precizno uređivanje, provjeru izgleda i retuširanje slika. Sve to ne podrazumijeva dodatne troškove i osigurava besprijekorne rezultate. Možete se osloniti na stručno znanje i izuzetnu pozornost prema detaljima, koji se temelje na dugogodišnjem iskustvu i beskompromisnoj skrbi, te stvoriti svoju individualnu knjigu fotografija na mreži.

  izradite knjigu fotografija s tvrdim povezom na mreži