Tuš kabina je elegantna i ima mnoge prednosti

walk in shower kupaonica set tuš zidovi staklo

Koje su prednosti hodanja pod tušem

Prema istraživanju FORSA -e, 76 posto Nijemaca bilo je za više udobnosti u vlastitim zidovima kraj. Ovo ne smije stati na vratima kupaonice. Unutrašnji tuševi hit su posljednjih godina kada je u pitanju obnova kupaonice.

Ono što je prije bilo rezervirano za zaposlenike s visokim prihodima, sada je pristupačno i za prosječnog Nijemca.

walk in shower bathroom postavljanje samostojeće kade

Tuš kabina nudi mnoge prednosti i čini da se vlastita kupaonica čini većom. U idealnom slučaju, instalira se čim uselite u novu zgradu. Istodobno se u kupaonicu može ugraditi podno grijanje, što osigurava trajno ugodnu klimu u prostoriji i topla stopala u ranim jutarnjim satima..

Unutrašnji tuševi su tuševi s ugrađenim hodom. Oni se mogu instalirati izravno na popločani pod ili imati vrlo plitku kadu kao podlogu. Zidovi su često u potpunosti izrađeni od stakla. Tiskano staklo, kao u tuš kabinama Tuš majstor, u ovom slučaju isporučuje posebnu privlačnost. Umjesto stakla, mnogi se također oslanjaju na dva zida od opeke i popločane zidove kao granicu. Vrata nisu apsolutno potrebna, ali su obično i od stakla. Tuševi omeđeni zidovima lakše se čiste. U slučaju staklenih tuševa, poželjno je nakon svakog tuširanja ukloniti stakla gumenom zaklopkom. Ugradni tuševi sa staklenim stijenkama idealni su za manje kupaonice. Oni čine da soba izgleda veća i ne blokiraju prirodno svjetlo koje sja s prozora.

walk in shower bathroom postavljanje kutne kade

Ako svoj tuš gradite od nule, možete planirati jedno ili dva mala prostora za skladištenje gela za tuširanje i šampona izravno u stražnjoj stjenci, tako da se kasnije ne mora pričvršćivati ​​vanjska polica. U dno tuša na zidu ugrađen je mali odvodni kanal koji sadrži integrirano cjedilo za kosu i stoga se lako čisti. Odlučite li se za pod s popločanim podom, idealno je odabrati neklizajuće pločice, osobito ako u kućanstvu žive manja djeca ili starije osobe. Čak i ako tamne pločice čine kupaonicu manjom, idealne su kao pod za tuširanje jer su njihovi tamni spojevi manje skloni promjeni boje.

walk in tuš kupaonica set walk-in shower

Prava na sliku:

Slika 1 – Flickr DAVINCI_Fachwerkhaus (12) kuća davinci2 CC BY 2.0 Određena prava pridržana

Slika 2 – Flickr DSC_2279 Kutna bušilica CC BY-SA 2.0 Određena prava pridržana

Slika 3 – Flickr Sedrena kupka i stakleni tuš Sitka projekti CC BY 2.0 Određena prava pridržana

Slika 4 – Flickr tuš ulaz s kutnom klupom dodatak CC BY 2.0 Određena prava pridržana