Trenutne boje i teksture u interijeru od sljedeće jeseni – što funkcionira, što ostaje?

Želite li uvijek biti dobro informirani i u toku s najnovijim dizajnom soba? Onda ste došli na pravo mjesto. Zato što vam neprestano nastojimo predstavljati najnovije trendove u modernom dizajnu kuća. Nakon što smo vam u drugom članku pokazali što će zasigurno biti izvan interijera u jesen 2017., danas želimo nastaviti naš pregled najnovijih trendova u bojama i teksturama u ambijentu. Planirate li preurediti svoj dom sljedeće jeseni? Želite li svojoj sobi dati nešto određeno zbog čega vaša četiri zida izgledaju moderno i elegantno? Pokazat ćemo vam što je IN u unutrašnjosti od jeseni 2017. godine. Samo čitajte i dopustite se nadahnuti najnovijim trendovima u životu i uređenju vašeg doma!

Što mora ići, a što je IN?

boje za nadolazeću jesen tamnozelene zidne boje i puno biljaka

Tamnozelena i druge tamne nijanse osvajaju unutrašnjost u jesen

Zeleno lišće vani pokazuje svoje boje u jesen, a topli tonovi od narančaste do čokoladno smeđe sve su češći. Jesenja paleta boja također dolazi u dizajn sobe. Tamno zelena od ove jeseni bit će omiljena boja dizajnera i dizajnera interijera.

U kuhinjski dizajn unijet će mnogo šarma i uzvišenog izgleda, gdje se ističu kuhinjski ormarići i radne ploče u smaragdno zelenoj boji. Možete majstorski kombinirati bilo koju tamnozelenu nijansu s prirodnim drvetom i kožom. Tu i tamo u sobi postavite nekoliko naglasaka s mjedi i zaokružite vrhunski izgled. Ili biste voljeli kontraste između tamnozelene i kremasto bijele boje? Važno je da ova topla i upečatljiva boja bude prisutna u vaša četiri zida u jesen i zimu.

Tamnozelena će biti vrhunska od jeseni 2017

boje u dizajnu interijera kuhinje s tamnozelenim kuhinjskim ormarima

Bijela i siva su sada OUT!

boje crna zidna boja u blagovaonici

 Crna će biti boja godine 2018

boje crne zidove i bijeli namještaj u blagovaonici

Zaboravite bijele ili sive sobe u stilu seoske kuće! U nadolazećoj jesenskoj sezoni sve će u unutrašnjosti biti dramatičnije! Tamne nijanse donose ovaj štih sa sobom. Sada moramo ponovno otkriti neosporni šarm crne boje. Kad smo već kod toga, neke crne nijanse bit će vrhunske u 2018., uključujući Black Flame (PPG 1043-7), Deep Onyx (00NN 07/000) i Black Magic (OL116) iz palete boja Olympic Paints & Mrlje.

Čokoladno smeđa u dizajnu soba postaje sve popularnija

ideje za opremanje dnevnog boravka za jesenske čokoladno -smeđe jastuke

Ali možda niste spremni učiniti vaš interijer potpuno mračnim? Još jedna duboka boja trenutno je dostupna od rujna; sada slavi svoj veliki povratak u dizajnu soba – čokoladno smeđa! Uvedite ovu toplu nijansu u svoj interijer i ovo bi bio najbolji način da dodate malo luksuza, osobito u jesen! Zamijenite svoje ukrasne jastuke s uzorkom i u boji i nove bacite na sofu ili krevet, naime u čokoladno smeđoj boji!

Šarena i privlačna posteljina osvježava spavaću sobu

Obični bijeli listovi napokon su OUT! U nadolazećoj sezoni isprobajte nešto novo što odiše udobnošću. Stručnjaci za posteljinu savjetuju da bismo mogli kombinirati nekoliko uzoraka pa čak i ukrasiti plahte zanimljivim monogramima. S vremenom će šarena i privlačna posteljina s monogramom postati sve popularnija. Osim toga, prilagođena, podstavljena uzglavlja su detalji u spavaćoj sobi. Ovo im je veliki povratak u modernu spavaću sobu.

Šarena posteljina sa finim uzorcima veliki je hit u jesen!

boje i uzorci za modernu posteljinu

 Vješto dizajnirana uzglavlja opet privlače pažnju i ponovo su IN!

ideje za opremanje spavaćih soba s elegantnim uzglavljem

Koje su teksture ponovno IN na jesen?

Mekani baršunasti presvlake za vaš namještaj!

boje za nadolazeću jesen uključujući jastuke za bacanje

Od jeseni baršun mora biti vaš prvi izbor među najnovijim tkaninama. Što može biti mekše i umirujuće od baršuna? Tkanina se osjeća luksuzno, ali je vrlo privlačna u jesen i zimu. A kad kombinirate baršun s grubim prirodnim teksturama, na primjer u kombinaciji s obnovljenim drvom i pletenim košarama, s glatkim metalima i keramikom, meka tkanina dodaje još više vizualnog interesa i taktilne udobnosti u prostoriju. No, ako niste imali proračun za tapeciranu baršunastu stolicu ili plišani kauč, mogli biste nabaviti baršunaste jastuke. Ovi ukrasni elementi nužni su u interijeru u jesen i zimi, jer u hladnim mjesecima dugo boravimo kod kuće i želimo se okružiti lijepim i udobnim stvarima kako bismo se osjećali opušteno i ugodno.

 Pletene košare ono su što želite u unutrašnjosti

boje u modernim trendovima dnevnih soba s tkanim priborom

Tkane tkanine sljedeće će jeseni biti vrlo trendi u dizajnu kuće. Naš savjet je: Ne podcjenjujte snažan vizualni utjecaj tkanog tekstila i sjajne naglaske koji dodaju prostoriji. Vizualno zrače mnogo topline, što se čini posebno važnim u hladnim mjesecima. Želite li u svojoj sobi imati pravo hvatanje očiju? Zatim o zid objesite pletene košare! Ručno tkane košare koriste se u različitim prostorijama. Napravljene su od prirodne vrbe i služe kao prave atrakcije u unutrašnjosti. Sadilice za košare čine vaše Sobne biljke još atraktivnije, pletene viseće svjetiljke odmah privlače svačiju pozornost.

 Ručno tkani pribor za sobu bit će vrlo popularan ove jeseni

boje u uređenju interijera za nadolazeću jesen pleteni pribor ukrašavaju zidove

Ovo su najnoviji trendovi u dizajnu soba koji utječu na boje i teksture. Koji vam se trend posebno sviđa??

ideje za opremanje blagovaonice prekrasna viseća lampa od ratana

ideje za opremanje dnevnog boravka tkani pribor u vintage stilu

ideje za opremanje moderne zidne boje za blagovaonicu dramatični crni zidovi

ideje za ukrašavanje boja s pletenim priborom

trendovi boja za nadolazeću jesen crna i tamno zelena