Sustavi kliznih vrata, na što morate paziti?

Klizna vrata velika su potražnja u svakom stanu, kući ili uredu jer ne samo da izgledaju posebno privlačno, već i uređuju interijer na vrlo individualan način. Međutim, kada je u pitanju ugradnja takvih sustava kliznih vrata, često postoji velika nedoumica. Sustavi kliznih vrata spremni za ugradnju stvaraju kreativnu slobodu i ne samo to, oni također nude određenu razinu sigurnosti. Ugradnja sustava kliznih vrata prilično je neproblematična, ali neki se čimbenici moraju uzeti u obzir.

Koji sustav kliznih vrata želite integrirati u sebe?

 • sustav kliznih vrata integriran u zid
 • dvokrilni sustavi za klizna vrata
 • Sustavi kliznih vrata za drvena i staklena vrata
 • inteligentni kompleti kliznih vrata
 • unaprijed sastavljene komponente

Mogućnosti koje vam se ovdje nude su beskrajne, sve želje i izgled mogu se profesionalno implementirati sustavom vrata iz Wingburga.

 sustavi kliznih vrata

Koji su sustavi kliznih vrata prikladni za moje potrebe?

Za posebno fleksibilan dizajn zida preporučuje se sustav kliznih vrata koji se može integrirati izravno u zid. S dvokrilnim sustavima moguće je napraviti jedno dvokrilno ili obrnuto. Sustavi kliznih vrata za drvena i staklena vrata posebno su traženi u poslovnim zgradama.

Montažne komponente su samonosive komponente koje su posebno stabilne, a ipak imaju malu težinu. Ako vam se sviđa jednostavno, trebali biste se odlučiti za komplet s kliznim vratima.

Svakako je svima koji su se odlučili za sustav kliznih vrata potrebna podrška. Ako tražite a Sustav vrata Wingburg dobit ćete upravo ovu podršku.

 Wingburg, stručnjaci koji stvaraju prostor

Tvrtku Wingburg čine brojni stručnjaci koji vam omogućuju da klizna vrata nestanu u zidu. Najsuvremenija tehnologija i opsežni savjeti jednako su prirodni kao i inovativni koncept proizvoda. Naravno, udobnost se nikako ne smije zanemariti kod sustava vrata.

Dobro utemeljeni i činjenični savjeti iskusnih stručnjaka dio su korporativne filozofije, kao i planiranje vašeg projekta.

wingburg sustavi kliznih vrata ugrađeni elementi belport

Inovativne i fleksibilne mogućnosti zahvaljujući Wingburgu

Klizna vrata postavljaju potpuno nove naglaske, a posebna je prednost ovdje što se može koristiti cijela površina zida. Raznolikost različitih varijanti odmah je uvjerljiva.

Čak i pri postavljanju takvih kliznih vrata, udobnost je uvijek na prvom mjestu. Vaše će se želje naravno uzeti u obzir i provesti prema vašim specifikacijama. Isporučuje se kompletna komponenta, tako da je ugradnja u bilo koji zid posebno jednostavna. Wingburg uvijek pokazuje svoje praktično razumijevanje prema svojim klijentima.

ugrađeni elementi za sustave kliznih vrata winburg

Sigurnost, čak i kod kliznih vrata, je nešto što se podrazumijeva

Ugrađeni elementi iz Wingburga zadovoljavaju traženi standard DIN 18183-1 / 4.6. Ovdje je važno znati da su stvaranje, kao i prethodno planiranje zidnih konstrukcija u suhozidu, vezani standardima. Zidni otvori moraju se otvoriti na samonosivi način radi sigurnosti.

Osobito kod takozvanih rješenja kompleta, za razliku od elemenata kompleta, uvijek se iznova događa da se oni ne koriste u skladu s propisanim standardom.

Rješenja kliznih vrata iz Wingburga već su tvornički prilagođena njemačkoj standardnoj veličini krila vrata. Svi prikladni alati potrebni za ugradnju kliznih vrata također su tvornički integrirani.

Ova vrsta rješenja za klizna vrata s jedne je strane najbrža, a s druge strane i najprikladnija opcija.

wingburg sustavi kliznih vrata ugrađeni elementi

Elementi za ugradnju kliznih vrata

Suvremeni dizajn ambijenta sve više određuje privatno i poslovno područje. Interijer koji omogućuje holistički koncept prostorije zasigurno je jednako važan kao i sustav vrata koji ima bezvremenski izgled, ali ne samo da je odlučujući, ne treba zanemariti ni osjećaj mira i sigurnosti koji se odražava u prostoriji. Ovdje možete birati između sljedećih proizvoda:

 • BELPORT izgled bez okvira
 • BELPORT za suhozid
 • BELPORT za čvrste zidove
 • CAVIS izgled okvira
 • CAVIS za suhozid
 • CAVIS za čvrste zidove

Inteligentni ugrađeni sustavi, zahvaljujući dobro osmišljenoj arhitekturi

Dokazano je da se dobri sustavi kliznih vrata ne mogu integrirati samo kroz postojeću arhitekturu. Uz desna klizna vrata, postoje značajne mogućnosti dizajna. Element kliznih vrata za vaše potrebe pažljivo je osmišljen i implementiran. Kreativna potražnja za savršenim dizajnom i lakom nadogradnjom kliznih vrata, kao i bez problema u održavanju uvijek se trebaju dati nakon ugradnje.

Wingburg podržava svoje klijente od planiranja do izvođenja u najvećoj mjeri, čak i nakon instalacije, Wingburg vas ne ostavlja na miru, već vas podržava s održavanjem.

 sustavi kliznih vrata wingburg inovativni