Muški kućni ured kao osobni izraz muškosti

U našem najnaprednijem digitalnom svijetu milijuni žena i muškaraca rade od kuće. Bilo kao slobodnjak ili kao član velikih tvrtki, ali i kao samozaposlen. Rad kod kuće ima mnogo pluseva, od kojih je jedan da radniku daje puno osobne slobode i istodobno povećava njegov osjećaj odgovornosti. Svima je potreban udoban kućni ured kako bi svakodnevno obavljao svoje radne obaveze. Ali imamo različite ideje o tome kako bi naše radno mjesto trebalo izgledati kod kuće. Na primjer, za razliku od kućnog ureda s tipično ženskim izgledom, muški kućni ured smatra se modernim, vrlo osobnim izrazom muškosti. To je razumljivo iz samo jednog razloga, naime, pravi muškarac uvijek želi pokazati svoj stil i karakter u svim situacijama. Tako i on osmišljava svoj kućni ured, gdje i najmanji detalji govore sami za sebe i imaju muški štih. Jednostavno prema motu: što samouvjereniji, to bolje!

Muški kućni ured otkriva osobni stil i karakter svog vlasnika.

Muški kućni ured elegantan interijer svjetlosni tepih stol bijela stolica u fotelji

  • Ono što razlikuje muški kućni ured?

Tema modernog kućnog ureda u muškom stilu nedavno je postala osobito aktualna. Zato smo pripremili više od 25 zanosnih primjera muškog stila i udobnosti u kućnom uredu i želimo vam ih predstaviti kratkim komentarom. No, što točno karakterizira muški kućni ured?

Odgovor možete pronaći ovdje. U nastavku ćemo pokazati kako tipično muški kućni ured izgleda, kako je postavljen i uređen. Ovdje ćete zasigurno pronaći sjajne ideje ako tek namjeravate urediti kućni ured u muškom stilu. Ili ako ste sada suočeni sa željom da imate vrlo privatnu sobu u svom domu, čiji dizajn najbolje možete izraziti karakter i stil.

 Tamne boje, čokoladno smeđe drvo, suptilna rasvjeta i zlatni naglasci karakteriziraju ovaj kućni ured.

Muški kućni ured, tamne boje, čokoladno smeđe drvo, suptilna rasvjeta, elegantna lampa, zlatni naglasci

Prvo morate odabrati željeni stil i učiniti ga stvarnim u svom kućnom uredu, jer muški kućni ured može biti klasičan, strog, minimalistički ili ležeran. Robusnost pomiješana s udobnošću tipična je za stilove namještaja kao što su industrijski, rustikalni, minimalistički, suvremeni, art deco i moderni sredinom stoljeća. Uobičajene muške značajke uključuju tamne boje, četvrtaste uzorke, kožni namještaj različitih boja i divlju životinjsku kožu na podu. Ne ustručavajte se pokazati svoje hobije i u unutrašnjost dodati elemente nogometa, pomorstva, ribljih figurica ili putnih suvenira. Vaša vlastita kućna biblioteka zauzima posebno mjesto u muškom kućnom uredu i čini je predstavljivom. Ako imate dovoljno prostora, uključite kamin u dizajn sobe kako biste sobu učinili ugodnom. Također, razmislite o nekim originalnim svjetiljkama kako biste dočarali atmosferu i naglasili njezin muški karakter.

 Mnoge knjige, suveniri i šalice govore o interesima i hobijima vlasnika kućnog ureda.

Muški kućni ured, kućna biblioteka, mnoge knjige, suveniri, šalice, hobiji

  • Boje i teksture koje dominiraju muškim kućnim uredom

 Muški kućni ured može se izvesti u mnogo boja: tamna, svijetla, zemljana, zasićena i druge. U našoj galeriji slika vidjet ćete uglavnom mračne i pomalo ćudljive muške urede. Tamno čokoladno smeđa, crna, grafitno siva, tamnoplava, tamno zelena i slične izražajne, tipično muške nijanse dominiraju tamo. Ako volite neutralne, idite na njih, ali opremite kućni ured tamnim namještajem za pomalo muški osjećaj. Različite teksture, na primjer različite vrste drva (osobito tamno), umjetno krzno, koža, metal, pa čak i kamen i beton koji se uklapaju u muški interijer.

Luksuzni kućni ured u muškom stilu

Muški kućni ured luksuzno veliko krzno na podnom stolu u pozadini dobro osmišljene rasvjetne fotelje

 Razlikujte se pri postavljanju i dizajniranju vašeg vrlo privatnog područja s bojama i teksturama.

Muški kućni ured vrlo elegantnim namještajem različitih boja i tekstura

  • Namještaj i ukrasi u kućnom uredu u muškom stilu

Radni stol najvažniji je komad namještaja u svakom kućnom uredu, zbog čega također ima središnju ulogu u kućnom uredu u muškom stilu. U konačnici, ne možete raditi bez radnog stola. Stoga odaberite odgovarajući model koji vam nudi najvišu razinu radne udobnosti. Uključuje i udobnu stolicu. Otvorene ili ugrađene police na zidovima potrebne su za spremanje svega što vam je potrebno. Tamo također možete izložiti svoje omiljene predmete ili suvenire i cijelom interijeru dati osobni pečat. Upečatljive slike ukrašavaju zidove, mali kipići od drveta ili bronce mogu ukrasiti stol ili stajati na otvorenoj polici. To su mali detalji koji izražavaju muški karakter i posebno su važni za samopouzdanje svakog muškarca. Sve u muškom kućnom uredu mora govoriti o udobnosti i stilu, ali ima svoj karakter.

Kućni ured u muškom stilu može biti klasično i vrlo elegantno namješten.

Muški kućni ured klasično elegantno namješten bijeli stolni kipić sa stolom drveni ormar

Mural ili poster mogu prikazati vaš omiljeni sport.

Muški kućni ured u tamnim bojama sa slikama na tepisima s uzorkom Omiljeni sport u bejzbolu

Ako imate dovoljno prostora, možete si dopustiti da postavite kožnu garnituru i nekoliko naslonjača. Oni zaokružuju namještaj u kućnom uredu u muškom stilu. Ne zaboravite na pametnu sobnu rasvjetu – bez jakog svjetla, radije suptilnu. Samo radni stol mora biti dobro osvijetljen u slučaju da se navečer vratite na posao. Sigurno ćete pronaći privlačne svjetiljke, podne svjetiljke ili lustere koji se dobro uklapaju u vaš stil uređenja interijera.

I na kraju, ali ne najmanje važno, možete dizajnirati nešto posebno u svom kućnom uredu u muškom stilu koji otkriva vaš karakter. To su osobni dodiri koji jednostavno ne mogu izostati u muškom kućnom uredu. Na primjer, fotozid s osobnim slikama ili vrijednim umjetničkim djelom, otmjenim stolićem za kavu s ukrasnim predmetima. I voila, vaš savršeni muški kućni ured spreman je! Sada se pomaknite prema dolje i pronađite dodatnu inspiraciju za opremanje i dizajn ove posebne sobe!

Dekor u muškom stilu koji nadahnjuje kreativan rad.

Muški kućni ured, vrlo elegantan, dobro osmišljen namještaj nadahnjuje kreativan rad

Muški kućni ured vrlo je elegantno namjestio sve što vam je potrebno zbog kontrasta boja

Muški kućni ured, elegantno namješten, tamno plavo i svijetlo drvo u kontrastu

 Stil i elegancija u jednom!

Muški stil kućnog ureda prikazuje elegantan namještaj

Muški kućni ured veliki stol crne svjetiljke za fotelje tamni mural

Elegantna podna lampa muškog izgleda za kućni ured u policama u prvom planu u pozadini kipića

Muški kućni ured svijetle i tamne boje za razliku od stila i karaktera

 Čisti minimalizam u muškom stilu!

Muški kućni ured s minimalističkim namještajem, vrlo privlačan i privlačan

Muški kućni ured s minimalističkim namještajem, kontrastima boja, svijetlim i tamnim

Klasična elegancija u muškom kućnom uredu!

Muški kućni ured klasični elegantan stol izrađen od tamnog drveta, dvije kožne fotelje sa zlatnim akcentima

Muški kućni ured jednostavno namješten, ali sa stilom

Muški kućni ured bijeli zidovi svijetlo krzno divljih životinja na podu retro stol dvije crne fotelje

Muški kućni ured police s tamnom pozadinom police od svjetlosnog mramora ispred

Muški kućni ured, otvoreni prostor, sićušni namještaj, puno svjetla, pogled na dvorište, zeleno, vrlo privlačno

Muški kućni ured u retro stilu ispred prozora, mali

Muški zidni ukras za kućni ured, kožna fotelja, crna radna ploča, crna stolna lampa, veliko ogledalo na zidu

Slike svjetiljki klasičnog namještaja za kućni ured na zidu

Muški kućni ured tamnozelena kožna radna stolica slike zidna polica

Muški kućni ured, svijetlo drvo, pastelno zelena, elegantnog izgleda. Krzno divljih životinja na podu