Ideje za opremanje u bijeloj boji – odmor iz snova na Maldivima kao inspiracija

odmor iz snova maldivi ideje opremanja otočki stil pomorski stil

San u bijelom – otočkom stilu

Ne sanjajte o kući koja vam daje osjećaj da, primjerice, provedete prekrasan odmor na otoku tijekom cijele godine kao na Maldivima? Velike sobe, prozračni interijeri, raskošna kupaonica … zapravo, otočki stil i nije tako teško dizajnirati.

Bez obzira imate li veliki ili mali proračun. San u bijelom trenutno uživa veliku popularnost. Posebno u zgradama u mediteranskom stilu ili luksuznim bungalovima, nema ništa ljepše od lepršavog, lakog namještaja kuće na plaži, čak i ako je jako udaljena od plaže.

Odmor iz snova na Maldivima

Ideje za opremanje u otočkom stilu na Maldivima iz snova

 Raj na zemlji

odmor iz snova na maldivima ideje opremanja otočki stil Constance Moofushi južni atol Ari

Jer prvi dojam se računa …

… predsoblje je jedna od najvažnijih prostorija u vašoj kući. Ovdje gosti, obitelj i vas sami dolaze prvi kad uđete u svoj dom. Boje i njuh ostavljaju najvažniji dojam i trebali bi vas odmah pozvati da se osjećate dobro. Što je veće i svjetlije, to je ljepše. Jer tada zaista možete ispustiti paru prilikom postavljanja. Bila to velika garderoba, klupa ili mješavina obojega – prostor nudi mnoge mogućnosti. S uskim hodnikom postaje sve teže. Kako bi sve ostalo svježe i prozračno, potrebno je uštedjeti u namještaju. Kako bi se jakne i kaputi i dalje dobro skladištili i ne bi nepotrebno smanjili veličinu hodnika, umjesto potpune garderobe prikladne su pojedinačne kuke za kaput. Učinite hodnik većim vješanjem velikog zrcala na zid. To ne daje samo širinu daske, već omogućuje i dodatno svjetlo da padne u usko područje.

Odmor iz snova na Maldivima Ideje za opremanje kauča u otočkom stilu

Koji je “trik” iza sna o bijeloj kući na plaži?

Da biste se približili snu u bijeloj boji, trebali biste razmisliti koji namještaj bi mogao uljepšati vaš dom. Boje su svijetle i svijetle, osobito u bijeloj i prirodnim bojama i materijalima. Kombinacija bijele sofe i tkanog stolića za kavu, na primjer, obećava divlji šarm vile u Hamptonsu. Na vrhu prekrasna staklena vaza i veličanstveno cvijeće u svijetlim pastelnim tonovima ili bijelim ljiljanima. Postoje i brojni savjeti i trikovi za mali proračun. Jer ne mora se sve kupiti novo. Mnogo se može preoblikovati iz postojećeg namještaja. To je osobito povoljno za male prostorije jer je ionako prostor već ograničen. Na primjer, lijepa slika može se napraviti od komadića tkanine ili tapeta koje ste već koristili za uljepšavanje prozora ili zidova povlačenjem ostataka tkanine ili tapeta preko tanke iverice i pričvršćivanjem pomoću klamerice. Ili koristite police kao pregrade, na primjer za odvajanje dnevnih i blagovaonica.

odmor iz snova na maldivima ideje opremanja otočni stil viseća mreža bijela

Odmor iz snova na Maldivima Ideje za dizajn interijera u bijeloj boji

Ono po čemu se stil kuće na plaži razlikuje od europskog establišmenta?

Uglavnom ukras. Gdje god mi Europljani volimo objesiti slušalicu ili postaviti ukrase, figure ili kičaste okvire za slike, stil kuće na plaži prolazi bez ikakvih ukrasa. Cvijeće i biljke dovoljni su kao ukras. Za osobni dodir, može imati sliku u svijetlim bojama na zidu ili obiteljski portret u neupadljivom staklenom okviru. Na ovaj način prirodni protok energije ne prekida ometajući ukras i možete bolje uživati ​​u nekoliko detalja. Vidjet ćete da je ambijent odmah slobodniji, širi i manje preopterećen.

odmor iz snova maldivi ideje za opremanje u ostrvskom stilu pletene viseće stolice okrugle kade

Pozovite prirodu u svoj dom

“Tamo gdje cvijeće cvjeta, svijet se smiješi” – rekao je američki pjesnik i filozof Ralph Waldo Emerson (1803. – 1882.) i zapravo bio u pravu. Nema ljepšeg pribora od rezanog cvijeća i biljaka. Samo nekoliko vrba mačaka u jednostavnoj vazi daje sobi osjećaj i mrvicu luksuza. Također su zamislive tipičan pribor za plažu, poput prekrasnih školjaka koje s ljubavlju i svjesno stavljate na sasvim posebno mjesto ili ukrašavate u čaši kao svijećnjak. Samo neka vam kreativnost bude slobodna.

san odmor inspiracija cvjetni ukras maca vrba tulipani ideje dizajna interijera u otočkom stilu

inspiracija za odmor iz snova cvjetni ukras radni stol ukrasiti ideje namještaja u otočkom stilu

     san odmor otok inspiracija cvjetni ukrasi ideje dizajna interijera u otočkom stilu bijela

san odmor otok inspiracija ideje opremanja u ukrasima školjki ukrasnih predmeta

san odmor otok inspiracija ideje opremanja u školjkama vaze u pomorskom stilu

    odmor iz snova maldivi ideje za dizajn interijera u otočkom stilu bijeli pijesak