Domaći trendovi 2017. – Koji su najnoviji trendovi u kućnom tekstilu?

Domaći trendovi u 2017. već su istaknuti na prvom sajmu kuća ove godine – međunarodnog sajma Heimtextil Frankfurt jasno. Održalo se od 10. do 13. siječnja, a sudjelovalo je gotovo 3000 izlagača iz 67 zemalja. Većina sudionika došla je iz Kine, Indije, Pakistana i Turske. Bio je tu i veliki broj posjetitelja trgovine, a mnogi zaljubljenici u dizajn i opremanje imali su priliku diviti se najnovijim trendovima u tekstilu. Zato što je ove godine slogan sajma također vrlo uzbudljiv: Istraživanje!

Počast vječnom duhu otkrića čovječanstva, koji vodi do novih izuma i otkrića i beskonačan je izvor kreativne inspiracije.

U Tematskom parku u dvorani 6.0 posjetitelji su već prvi put vidjeli najnovije trendove u životu i opremanju. Mnogi proizvođači koji su sudjelovali izložili su ugodne i privlačne interijere koji su trebali djelovati kao trendovsko predjelo. Već u ovom trenutku postalo je jasno koje su četiri glavne teme sajma: Virtualnost. Priroda. Planeti. Kultura.

Heimtextil Frankfurt 2017 prikazuje najnovije životne trendove u kućnom tekstilu

heimtextil frankfurt 2017 životni trendovi pamuk inovativne tkanine wellbeing

Inovativni životni trendovi 2017

Inovativnost, održivost, udobnost i opuštenost vodeći su smjerovi koji služe kao izvor motivacije međunarodnim dizajnerima tekstila – istraživanje i istraživanje u svim područjima života te promišljanje vlastitog razumijevanja sebe i vlastitog tijela.

Na Heimtextilu u Frankfurtu 2017. postajalo je sve uočljivije kako fantazija i virtualnost također mogu postati stvarnost. Tkanine i materijali obogaćeni su i dalje razvijeni najnovijim digitalnim tehnologijama. Refleksije svjetla, holografski efekti, vibrirajuće nijanse više nisu vizije, već su stalni dio najnovijih kolekcija tekstila u svijetu. Mladi dizajneri tekstila pokazuju visoku klasu i domišljatost, poput Šveđanke Malin Bobeck sa svojim maštovitim instalacijama vodenih svjetova i dojmova univerzuma – jednostavno nevjerojatno!

Potpuno novi trend na Heimtextilu u Frankfurtu 2017: LED lampe u tekstilu. Sitna svjetla ugrađena su u pozadinu, a bilo koji motiv ili uzorak pojavljuje se na zidu pritiskom na gumb.

Uzbudljiva dizajnerska iskustva u Tematskom parku Heimtextil Frankfurt 2017

heimtextil frankfurt 2017 tematski park živih trendova

Poznate osobe i umjetnici na sajmu

Naravno, slavnih nije nedostajalo ni na međunarodnom sajmu. Modni dizajner Michael Michalsky predstavio je svoju najnoviju prilično suptilnu kolekciju tekstila. S druge strane, gdje je ekscentrični Harald Glööckler predstavio svoje neobične, oštre ideje za tapete s glamuroznim uzorcima i kamenčićima.

Manekenka i dizajnerica Eva Padberg također je bila tamo sa svojom etiketom – prilično rezerviranom i domaćinskom, s mazanim mekim tkaninama, prigušenim bojama i razigranim boho zamahom.

Posjetitelji i fanovi dizajna fascinirani su najnovijim životnim trendovima

frankfurt životni trendovi inovacije digitalne tkanine

Očekivano, ponovno je bilo vrlo uzbudljivo i šareno u Heimtextilu u Frankfurtu. Gozba za osjetila i nezaboravno iskustvo za prave fanove dizajna poput nas.

Uzbuđeni smo što možemo vidjeti koje će domaće trendove IMM Cologne i Salone del Mobile donijeti u Milano. Imajte ovo na umu: ostanite nadahnuti i dopustite sebi da budete u trendu!

Heimtextil Frankfurt 2017. – definitivan uspjeh!

heimtextil frankfurt 2017 živi trendovi tkanine nove tehnologije digitalne

Zahvaljujući visokoj razini profesionalizma i predanosti

heimtextil frankfurt 2017 živi trendovi tkanine trendovi tapete

Inovativne tkanine i revolucionarni materijali

heimtextil frankfurt 2017 živi trendovi pamuk digitalne tkanine materijali

Eksperimentiranje i pozornost na detalje

heimtextil frankfurt 2017 živi trendovi inovativne tkanine

Povratak prirodi na Heimtextil Frankfurt 2017

heimtextil frankfurt 2017 životni trendovi priroda održive tkanine

Indija i Pakistan i ove su godine dva najvažnija sudionika

heimtextil frankfurt 2017 životni trendovi pamučna posteljina indija

Zajedno s Kinom, naravno

heimtextil frankfurt 2017 živi trendovi presvlake tkanine životinjski otisci

heimtextil frankfurt 2017 živi trendovi izlagači tkanina

heimtextil frankfurt 2017 životni trendovi novi trendovi digitalne tehnologije materijali tkanine

heimtextil frankfurt 2017 izrađuje digitalne tehnologije