Stilfulde møbler uden at gå på kompromis med budgettet: gør-det-selv pallesofa

DIY møbler til en sommerbolig

DIY møbler til en sommerbolig

Det sker ofte, at der ikke er penge nok til et komplet komfortabelt arrangement af boligareal. I tilfælde af at vi taler om et landsted eller et sommerhus, kan du lave et interiør fra improviserede midler. Den mest populære måde i dette tilfælde er at bruge paller. De er en struktur af træstænger syet sammen med lameller.

Eksklusive møbler giver interiøret et unikt look

Eksklusive møbler giver interiøret et unikt look

 • Paller bruges til at transportere en lang række varer. De skal levere både byggemidler i store mængder og fødevarer til detailkæder. Hvis du har mulighed for at få paller, giver de dig mulighed for kvalitativt og på en original måde at udstyre et objekt til rekreation i landet..

Et sødt siddeområde lavet af hjemmelavede møbler

Et sødt siddeområde lavet af hjemmelavede møbler

Stue arrangement

Som regel er det i stuen, at sofaen er placeret, da den fungerer som et glimrende sted at slappe af og samtidig giver dig mulighed for at placere et stort antal gæster i rummet. Mange udstyrer dette værelse med lænestole og sofaborde. Til alt dette kan du bruge paller.

Det er vigtigt, at møblerne i dette rum skal være bløde, hvilket vil komplicere konstruktionen noget. I bredden svarer en palle til en baby sofa eller stor lænestol. Inden du går i gang med at designe, skal du tage stilling til objekttypen..

Råd! Det enkleste design er at fastgøre 2 paller sammen og lægge en madras på dem. For at få det hele til at ligne en sofa, kan du bruge puder, der efterligner ryg og ryg.

15

 • Du kan komplicere opgaven og bruge tre dele. To af dem vil tjene, som i det første tilfælde, grundlaget for sæderne. Den tredje skal opløses i halve og fastgøres til basen som bagside. På samme måde kan du bygge en historie.
 • Du har mulighed for at skabe en mere kompleks struktur. Efter at have bygget en hjørnestruktur, skal du forbinde flere dele i en L-form, placere en madras og puder på dem, tilføje ryglæn og en byl.

Paller tilbage fra byggearbejde kan bruges til design af møbler

Paller tilbage fra byggearbejde kan bruges i møbeldesign

Det er svært at forestille sig en stue uden et sofabord. En hel palle kan bruges til dette. Det er nok bare at fastgøre ben til det, hvis højde afhænger af hovedmøblernes dimensioner. Du kan også fastgøre to paller sammen ved at placere den ene oven på den anden, hvilket ikke kun gør det muligt at hæve bordpladen, men også at bygge ekstra lagerplads, efterhånden som hylder dannes.

Ide! Hvis du fastgør hjul til alt dette, vil bordet være mobilt.

Andet liv af skrotmaterialer

Andet liv af skrotmaterialer

Til soveværelse

Ved indretning af et soveværelse kan træfundamenter bruges til at skabe en række elementer. Men det vigtigste er at lave en seng i dette rum. Afhængigt af dine behov kan det være enkelt eller dobbelt. For at gøre dette skal du forbinde fire eller otte paller..

Mange mennesker vil undre sig over, hvorfor så meget. Dette skyldes behovet for at lave en behagelig senghøjde. Dette kræver mindst to pallehøjder..

 • Derfor er fire elementer nødvendige til bunden af ​​en enkeltseng, og til en dobbeltseng otte..

Ide! Hvis du ønsker det, har du mulighed for at tage et andet element, opløse det i halve og lægge den ene del oven på den anden, hvilket giver dig mulighed for at lave et natbord i den passende stil.

15

Råd! Skabets interiørartikler, der er skabt ved hjælp af denne teknologi, behandles bedst med maling og lak. Til dette er vandbaserede akrylprodukter egnede..

Denne seng bliver et højdepunkt i dit soveværelse interiør.

En sådan seng vil blive et “højdepunkt” i soveværelsets interiør.

Til gangen

Den første ting, du tænker på, når du bruger i et givet rum, er en hylde til opbevaring af sko. For at gøre det så funktionelt som muligt har du brug for den rigtige tilgang til fremstilling og placering. En fejl mange mennesker begår, når de arrangerer en gang, er, at de ikke tænker over et opholdsområde, der giver dem mulighed for komfortabelt at tage skoene på. Hvis du placerer en sofa på gangen, som vil blive lavet på den måde, der er beskrevet nedenfor, bliver denne proces behagelig..

Kreativ tilgang til udstyr til skoholder

Kreativ tilgang til udstyr til skoholder

 1. Vi har brug for to paller. Ved at opløse en af ​​dem på midten, får vi materialet til fremstilling af skoholdere. Det er nødvendigt at lægge den ene halvdel oven på den anden og fastgøre dem sammen.
 2. Dernæst skruer vi denne struktur til hele pallen, hvilket giver os mulighed for at skabe strukturens bag- og bagvæg..
 3. Som et resultat danner de to halvdele, der er bundet sammen, en opbevaringsniche, hvor den øverste bliver en siddebase. For at gøre det mere behageligt kan du købe en lille madras.

Original pallehylde

Original pallehylde

Råd! Du kan købe en madras i den rigtige størrelse til dit design i børnebutikken. Der finder du den passende længde, bredde og lave højde..

Udendørs sofaer

Når vi går til dachaen, vil vi føle os godt tilpas i hvert hjørne af den. For at gøre dette er det ikke nok kun at udstyre boliger, fordi en sådan ferie indebærer at bruge tid i den friske luft. Når du opretter et sted at komme sammen med venner og familie, kan du også bruge træbaser. I dette tilfælde er det bedst at lave lave smalle bænke. Deres bredde vil være lig med halvdelen af ​​pallen, og højden afhænger af dine præferencer..

13

Vigtig! Hvis du planlægger at installere en sofa til et sommerhus i det fri, skal den behandles med fugtbestandige maling og lakker..

Det mest populære møbel til udendørs brug

Det mest populære møbel til udendørs brug

Ide! De to halvdele af pallen kan lave en god sofa til en dags hvile i frisk luft. Ved at fastgøre dem sammen i længden, vil du designe en behagelig liggestol.

At svinge ved hjælp af dette materiale er ikke mindre populært til at give. Overvej hvordan du bygger det.

 1. Tag en palle, skær den i halve.
 2. Du skal også bruge to ekstra bjælker, ved hjælp af hvilke du vil forbinde begge halvdele i en stump vinkel på den mest bekvemme måde at sidde på..
 3. På denne måde får du basen og tilbage.
 4. Det er bedst at fastgøre en sådan gynge på en kæde..

fjorten

Funktioner i arbejdet

Træbaser adskiller sig fra andre materialer ved, at de er en færdiglavet struktur. Men afhængigt af størrelsen på dine møbler skal de saves og fastgøres ordentligt. For at gøre dette skal du bruge en række værktøjer:

 • Hacksav nødvendig for at skære i stykker af den ønskede størrelse.
 • Skruetrækker beregnet til fastgørelse af de modtagne dele i en hel struktur (ved hjælp af selvskærende skruer).
 • Sander giver dig mulighed for at slippe af med uregelmæssigheder og grater på paller.
 • Clipper nødvendigt for at palle pallen i separate elementer i form af bjælker og brædder, da de er fastgjort med søm.

Et minimalt sæt værktøjer og unødvendige paller hjælper dig med at skabe unikke møbler

Et minimalt sæt værktøjer og unødvendige paller hjælper dig med at skabe unikke møbler

Vigtig! Pallen skal behandles. Udover slibning anbefales det at male det. Ved savning af en struktur skal du sørge for, at ingen jernforbindelseselementer, især søm, falder under saven, især hvis den er elektrisk..

Produktion
 • Paller, der har opfyldt hovedfunktionen, har en chance for et andet liv. De kan bruges til at lave komfortable møbler både til hjemmet og til gaden..
 • Selv en enkelt palle kan bruges til at skabe en funktionel struktur. For at gøre dette er det nok at opløse det i halve og ved hjælp af yderligere stænger forbinde halvdelene i en vinkel, der er praktisk for dig. Således får du en lille bænk, der kan placeres på gaden eller på gangen. Det er også perfekt til et børns værelse..
 • Ved at forbinde flere elementer kan du skabe mere dimensionelle og funktionelle møbler..

13