Vægmonterede tørretumblere: typer og ideer

Vægmonterede tørretumblere: typer og ideer

Vægmonterede tørretumblere er i dag anerkendt som de mest praktiske designs, der kan levere tørring af vådt tøj i høj kvalitet. De er smukke og funktionelle, og deres kompakte størrelse gør det muligt at placere dem under forholdene i små smalle rum, som ofte er udstyret med små lejligheder. Sådanne produkter har en bred vifte af modeller, hvor du kan vælge det mest passende design med hensyn til placering, kvalitet og pris. Dernæst vil vi se på, hvad moderne vægmonterede tørretumblere er, og hvad du skal overveje, når du køber..

Egenskaber ved vægtørrere

Den store efterspørgsel efter sådanne designs skyldes det store antal af deres positive egenskaber, blandt hvilke jeg gerne vil fremhæve deres dekorative effekt. Produkter ser meget pænere og smukkere ud i interiøret end almindelige hængende tørresnore. De er kompakte og passer perfekt ind i lokaler i alle størrelser. Det er også værd at bemærke fordele som:

– Funktionalitet – tørretumblere har en lang række modeller. De kan foldes ind i små strukturer og tjene som opvarmede håndklædeholder eller erhverve overordnede dimensioner og blive til fuldgyldige enheder, der giver dig mulighed for at hænge en masse tøj. Nogle produkter er udstyret med en opvarmningsfunktion til hurtig tørring;

– Pålidelighed – i modsætning til gulvkonstruktioner kan strukturer ikke bevæge sig, vælte, og linned forbliver ubevægeligt;

– Nem installation og vedligeholdelse – hvis du følger producentens anvisninger, vil installationen af ​​vægtørrer tage en kort periode;

– Varighed af drift – de fleste strukturer er fremstillet af holdbare materialer, derfor vil de ved en korrekt drift vare længe.

Ud over de anførte fordele er det værd at bemærke, at forskellige modeller giver dig mulighed for at vælge det produkt, der er mest overkommeligt. Vægmonterede tørretumblere kan suppleres efter eget skøn, for eksempel kan du hænge tøjbøjler på dem, kompakte strukturer med en ophæng, der bruges til at tørre små ting (strømper, linned osv.).

Vægmonterede tørretumblere - Funktioner Vægmonterede tørretumblere - Funktioner

Typer af vægmonterede tørretumblere

På markedet i dag kan du finde en lang række forskellige typer tørretumblere – lige fra primitive reb -designs til produkter med indbygget varme, belysning osv. Mange modeller har et automatisk holderspændingssystem, hvilket er ganske praktisk. Desuden kan designs have yderligere elementer: kroge, låse, hylder, der kan trækkes ind.

Skydetørrer

En praktisk kompakt model ved hjælp af enkle manipulationer kan blive til et rummeligt design. Det er let at glide og skubbe det fra hinanden til den nødvendige bredde. Når den er samlet, bruges den oftest som håndklædeholder. Skydetørretumbleren har et stort antal strenge, som giver dig mulighed for at hænge en del vasket vasketøj ud.

Typer af vægmonterede tørretumblere - tørretumbler, der kan forlænges Typer af vægmonterede tørretumblere - tørretumbler, der kan forlænges

Sammenklappelig tørretumbler

Strukturelt består et sådant produkt af to fastgørelsespaneler og reb. Under installationen er et panel fastgjort til væggen, og det andet trækker rebene i det i henhold til konstruktionstape -princippet og monteres på den modsatte overflade. Når tørretumbleren ikke er i brug, fjernes mobilpanelet fra væggen, mens rebene vikles op og skjules i tarmen på den første. Et yderligere plus er tørretumblerens evne til at folde i længde og bredde. Dette er en af ​​de mest budgetmæssige muligheder, der tåler op til 7 kg tøj..

Typer af vægmonterede tørretumblere - sammenklappelig tørretumbler Typer af vægmonterede tørretumblere - sammenklappelig tørretumbler

Svingbar tørretumbler

Den foldbare tørretumbler er en alsidig mulighed, der vil være en stor hjælp for det moderne interiør i et smalt badeværelse eller en altan. Dens design er ganske enkelt, men meget praktisk – når der ikke er behov for tørring, stiger produktet simpelthen op og smelter sammen med væggen. Når den er udfoldet, er den også lille, og sengetøjet lægges på den i kaskader, hvilket sikrer hurtig tørring. De kan have forskellige farver og udfører ofte en dekorativ funktion i interiøret..

Typer af vægmonterede tørretumblere - Swing -out tørretumbler Typer af vægmonterede tørretumblere - Swing -out tørretumbler

Vægttørrer “Liana”

Liana -tørretumbleren er særlig kompakt og funktionel. Dens største fordel er installationen i selve loftet, som giver dig mulighed for at frigøre plads så meget som muligt. Takket være det praktiske system til at hæve og sænke plankerne til den ønskede højde, er det slet ikke svært at hænge og fjerne vasketøjet. Plankerne kan indstilles i forskellige højder for hurtigere tørring. Konstruktionens dimensioner kan være op til 2 m både i længde og bredde.

Typer af vægmonterede tørretumblere-Vægmonteret tørretumbler Typer af vægmonterede tørretumblere-Vægmonteret tørretumbler

Stationær elektrisk tørretumbler

Denne type tørretumblere har ikke en foldefunktion – strukturen er monteret på væggen og foldes konstant ud. De er kompakte og opvarmede. Samtidig overstiger temperaturen ikke + 60 °, hvilket er tilstrækkeligt til tørring af høj kvalitet. De installeres oftest på badeværelset. De bruges til at tørre håndklæder efter vandprocedurer og også som en ekstra kilde til opvarmning af rummet. Når du køber en sådan tørretumbler, skal du passe på tilgængeligheden af ​​en stikkontakt og god ventilation. Der findes også modeller med berøringssensorer.

Typer af vægmonterede tørretumblere - stationær elektrisk tørretumbler Typer af vægmonterede tørretumblere - stationær elektrisk tørretumbler

Fremstillingsmaterialer

Valget af materiale til tørretumbleren spiller en vigtig rolle med hensyn til praktisk, holdbarhed og æstetisk værdi af produktet. Materialer som stål, aluminium, plast, træ og reb bruges til at lave strukturen..

Vægtørrere i rustfrit stål har oftest en kromfinish, hvilket giver produktet en særlig appel og modernitet. De største fordele ved ståltørrere inkluderer: højstyrkeindikatorer (som påvirker en lang levetid), modstandsdygtighed over for ætsende processer og en smuk glans. For at strukturen kan bevare sit oprindelige udseende i lang tid, bør den periodisk tørres med særlige midler..

Selve aluminiumsvægstrukturen er let og let at installere, men kan oxideres over tid, hvilket fører til ubehagelige gule pletter på vasketøjet.

Plastprodukter er meget billigere end stål eller aluminium, derfor er de de mest købte. Det moderne materiale er modstandsdygtigt over for korrosion, har en bred farvepalet, let vægt og danner heller ikke pletter på tøjet. Ulempen er materialets lave styrke.

Træ er et smukt, pålideligt råmateriale, hvorfra attraktive tørretumblere fremstilles. Men træ tolererer ikke fugtforholdene godt, derfor behandles det yderligere med maling og lakbeskyttelsesmidler.

Konstruktioner til tørring af tøj lavet af reb er den mest budgetmæssige mulighed, kendetegnet ved deres primitivitet, men ikke desto mindre er de ret populære. I dette tilfælde skal du være opmærksom på bærernes styrke – det er bedre at vælge en tørretumbler med syntetiske reb, som er mere praktiske, ikke tilbøjelige til at gnide og dannelse af svamp.

Der er også mange kombinerede muligheder, der giver dig mulighed for at købe en holdbar struktur til en overkommelig pris, for eksempel med en træramme og stållameller eller med en metalbund og plastbjælker..

Vægmonterede tørretumblere - Fremstillingsmaterialer Vægmonterede tørretumblere - Fremstillingsmaterialer Vægmonterede tørretumblere - Fremstillingsmaterialer

Valg af en vægmonteret tørretumbler

Når du vælger en tørretumbler, skal du overveje rummets størrelse. For et smalt rum er det værd at købe en lille struktur, for eksempel en halv meter bred. For rummelige værelser kan du vælge en mere praktisk model, der strækker sig i størrelse fra 1 m i bredden og mere.

Det bedste materiale til holdbar brug er stål. Selvfølgelig vil prisen på en tørretumbler være meget dyrere end en plastik, men den vil vare meget længere og give tørring af høj kvalitet. I dette tilfælde spiller vægens kvalitet, hvor strukturen skal installeres, også en rolle. For at installere en kraftig tørretumbler skal væggen være lavet af massiv mursten eller beton. Modeller med en stor afstand mellem lamellerne bør foretrækkes, så vasketøjet tørrer hurtigere, men inden du køber det, er det værd at evaluere rummets størrelse for at forstå, hvor rummelig tørretumbleren kan installeres.

Når du vælger en struktur, er det nødvendigt at undersøge den omhyggeligt – du kan ikke købe metalprodukter, hvor der selv er de mest mikroskopiske ridser, da der vil forekomme rust.

Det er bedre at give fortrinsret til pålidelige producenter, hvis produkter er meget populære, såsom for eksempel tørretumblere fra det italienske firma Gimi, der er førende i denne industri, eller produkter af det tyske mærke Leifheit, som ikke er ringere i deres høje egenskaber..

Valg af en vægmonteret tørretumbler Valg af en vægmonteret tørretumbler Valg af en vægmonteret tørretumbler