Tv -væg: 70 designideer

Tv -væg: 70 designideer

Et fjernsyn i et moderne interiør er ikke bare dets komponent, men et kompositionsmæssigt center, som andre møbler er bygget op omkring. Da størstedelen af ​​opmærksomheden er nittet til dette sted, er det nødvendigt at arrangere det visuelt attraktivt og harmonisk i forhold til resten af ​​detaljerne. I dag vil vi tale om de mest interessante ideer til design af en væg med et tv, samt hvordan man skjuler det..

Sådan vælges og installeres en tv -skærm

Der er ikke så mange muligheder for at installere udstyr: læg det på et tv -stativ eller et hvilket som helst klargjort fly, og hæng det også på væggen. Den anden metode giver dig mulighed for at spare plads og mere gnidningsfrit passe tv’et i stuen. Men det er vanskeligere at implementere – der er flere praktiske punkter at overveje..

At se tv skal være så behageligt som muligt. Installationsstedet bestemmes ideelt set af betragterens øjenhøjde, og eventuelle afvigelser fra den angivne position kan forårsage gener. For at bestemme dette punkt skal du fokusere på sofaens højde og justere placeringen af ​​objekter..

Når du installerer udstyr, skal du tage højde for retningen af ​​kunstigt og naturligt lys. Direkte stråler skaber blænding på skærmen og forstyrrer dermed visningen. Det er også bedre ikke at hænge fjernsynet på samme side af radiatoren eller andre varmeenheder..

Det er vigtigt at afgøre, om væggen vil modstå den påtænkte belastning. Sandt nok kan vægten af ​​moderne modeller kun blive kritisk for gipsplader. Det er optimalt at montere beslaget på en beton eller mursten. Derudover er det nødvendigt at bestemme antallet af ekstra udstyr for at bekymre sig om den skjulte placering af kabler..

Efter at have løst de praktiske punkter kan du begynde at designe vægdesignet. En sort skærm på en almindelig baggrund uden yderligere elementer vil kun se passende ud i et minimalistisk interiør. I andre tilfælde anbefales det at organisere rummet i overensstemmelse med designprojektets krav..

Væg med tv - Sådan vælges og installeres Væg med tv - Sådan vælges og installeres Væg med tv - Sådan vælges og installeres Væg med tv - Sådan vælges og installeres Væg med tv - Sådan vælges og installeres Væg med tv - Sådan vælges og installeres

Vægdekoration og indretning

Skillevæggen med teknikken kan skelnes som midten af ​​rummet og afsløre det på en anden måde. Ofte vælges kontrastfarver til dette uden frygt for at overbelaste rummet med lyse pletter – resten af ​​væggene balancerer dem.

Alternativt kan du dekorere belægningen med maleri, såvel som geometriske mønstre, og skitsere tv -skærmen jævnt omkring omkredsen. Denne metode vil passe godt til moderne stil eller popkunst..

Ud over farver hjælper brugen af ​​andre materialer til dekoration med at skabe accenter. For eksempel ser teglværk naturligt ud i moderne interiør mod dekoration af gips, sten, korkoverflade. Eller traditionelt tapet med et ornament klassisk.

På samme tid, når man bruger kunstneriske udtryksformer, er det vigtigt at bevare en balance, da for lyse detaljer kan distrahere opmærksomheden, mens man ser tv. Billedet fra skærmen mod en mørk baggrund opfattes godt, især om aftenen. Lyse overflader med en interessant tekstur hjælper med at opretholde en følelse af rummelighed, selv i en lille stue.

En tv -væg er et område, hvor dekorative elementer kan koncentreres. Vægfotografier, malerisamlinger, små paneler eller andre æstetiske genstande bygget omkring midten af ​​tv -skærmen ser harmoniske ud.

Væg med tv - Finish og indretning Væg med tv - Finish og indretning Væg med tv - Finish og indretning Væg med tv - Finish og indretning Væg med tv - Finish og indretning Væg med tv - Finish og indretning Væg med tv - Finish og indretning Væg med tv - Finish og indretning

Paneler og skillevægge

Det er ikke altid muligt at arrangere en passende baggrund for teknikken, som visuelt vil fremhæve området. For at løse problemet kan du købe færdige paneler eller lave dem selv..

De repræsenterer et lærred af forskellige materialer at vælge imellem: det kan være et træ med en smuk dyb tekstur samt en skillevæg dækket med læder eller stof. De sidstnævnte muligheder vil give lidt hygge i interiøret, men det er vanskeligere at tage sig af dem på grund af teksturabsorberende snavs..

Sådanne paneler kan dække hele væggen eller placeres lokalt i overensstemmelse med parametrene på tv -skærmen. Samtidig er de velegnede til montering af hylder og derved skaber yderligere opbevaringsplads. For eksempel ser et sæt neutrale nuancer smukt ud på en træbaggrund..

Væg med tv - Paneler og skillevægge Væg med tv - Paneler og skillevægge Væg med tv - Paneler og skillevægge Væg med tv - Paneler og skillevægge Væg med tv - Paneler og skillevægge Væg med tv - Paneler og skillevægge

Konstruktion af gipsplader

Gipspladeprodukter bruges ofte i design på grund af materialets alsidige egenskaber, der er modstandsdygtige over for negative miljøpåvirkninger, men vigtigst af alt har det god plasticitet. Med dens hjælp kan du oprette ikke kun rammestrukturer, men også dekorative elementer i forskellige former..

Det anbefales ikke at hænge tv -skærmen på en gipspladevæg, men du kan dekorere området omkring det med søjler eller stukstøbning, især når det kommer til et interiør i klassisk stil.

Inden for rammerne af moderne tendenser passer et monolitisk gipspladeprodukt med en niche til apparater eller små hylder med indretning og lamper perfekt. Det skal huskes, at nutiden har en tendens til at være geometrisk, hvilket du skal guides efter, når du vælger en struktur..

Tv -væg - Gipspladekonstruktion Tv -væg - Gipspladekonstruktion Tv -væg - Gipspladekonstruktion Tv -væg - Gipspladekonstruktion Tv -væg - Gipspladekonstruktion

TV i en niche

I dag er møbler med indbyggede apparater eller et, der antager tilstedeværelsen af ​​en niche til installationen, på mode. Denne løsning giver dig mulighed for maksimalt rationelt at organisere det brugbare område, lagerplads og visuelt skjule plasmaet.

Det valgte område kan helt matche skærmens størrelse eller efterlade ekstra plads til montering af baggrundsbelysning med indretning.

Det vil være muligt at designe en niche ved hjælp af ovennævnte gipsplader, trærammer eller belægninger med spejlfliser. De vil skabe en usædvanlig effekt i stuen og fordoble den..

Væg med tv - TV i en niche Væg med tv - TV i en niche Væg med tv - TV i en niche Væg med tv - TV i en niche

TV i stuen med pejs

Engang i den førelektriske æra samledes familier omkring pejsen for at varme sig og se den målte flammedans. Tv’et spiller en lignende funktion i dag, og tilstedeværelsen af ​​disse to objekter på samme tid forårsager en ubalance i rummet..

Der er to måder at løse problemet på. Opdel først stuen i to zoner – til underholdning ved tv -skærmen og afslapning ved bålet, gerne i forskellige dele. På samme tid kan pejsen være ægte, når det kommer til et privat hus. Det anbefales at passe teknikken ind i møblerne, hvilket distraherer opmærksomheden fra dets moderne look..

For det andet kan du købe en elektrisk pejs i stedet for en autentisk kopi og placere et plasma over den. Sådanne enheder har et moderne design, takket være hvilket de passer perfekt ind i ethvert interiør. Sandt nok formidler de ikke charmen ved ægte ild, men de vil bidrage til at diversificere stuen..

Det skal huskes på, at afstanden mellem to genstande skal være mindst en meter. Dette er ulempen ved løsningen, da skærmen er over øjenhøjde, hvilket påvirker bekvemmeligheden under visning. Du kan købe kompakte modeller eller justere højden på sofaen.

Væg med TV - TV i stuen med pejs Væg med TV - TV i stuen med pejs Væg med TV - TV i stuen med pejs Væg med TV - TV i stuen med pejs Væg med TV - TV i stuen med pejs

TV og skab

På trods af de mange forskellige hængende modeller, bør du ikke kassere den traditionelle mulighed med et tv på et møbelplan. Det har sine fordele, såsom niveau af pasform, mobilitet og ikke behov for installation..

En væg i rummelige værelser eller et lille tv -stativ i små dimensioner kan tjene som en støtte. Men hvis der ikke er behov for ekstra lagerplads, kan du vælge den minimalistiske version, da diskret emneindhold er relevant i moderne design.

Elektronik kan placeres på ethvert frit rum med passende dimensioner, selv en væghylde. Her er det nødvendigt at bygge på principperne om komfort og brugervenlighed..

TV væg - TV og stativ TV væg - TV og stativ TV væg - TV og stativ TV væg - TV og stativ TV væg - TV og stativ TV væg - TV og stativ

Baggrundsbelysning

Du kan dekorere væggen med fjernsynet ved hjælp af baggrundsbelysningen. På trods af at direkte belysning skaber blænding på skærmen, påvirker lokale kilder ikke billedets kvalitet, tværtimod er de med til at designe området så æstetisk som muligt..

Typen af ​​baggrundsbelysning afhænger af grundlaget for installationen. Grundlæggende er dette skabe eller gipsplader – de er skabt på grund af LED -bånd eller spotlights fastgjort under kantstenen.

Belysning bruges ikke kun til at fremhæve fjernsynet, men også andre objekter placeret i dette område..

TV -væg - belysningsmuligheder TV -væg - belysningsmuligheder TV -væg - belysningsmuligheder TV -væg - belysningsmuligheder TV -væg - belysningsmuligheder TV -væg - belysningsmuligheder TV -væg - belysningsmuligheder TV -væg - belysningsmuligheder

Sådan skjuler du fjernsynet

Dette punkt modsiger alle de tidligere, hvor vægten er lagt på at henlede opmærksomheden på væggen med tv -skærmen. Men der er situationer, hvor teknikken skal skjules for nysgerrige øjne og kun åbnes på tidspunktet for brug. Der er flere praktiske muligheder for at løse problemet:

1. Glidende paneler. Et simpelt fladt design med et fjernsyn gemt bag facaden. For at få adgang til det skal du blot trække tværstangen ud. Ofte kombineret med møbelsæt.

2. Paneler med drejemekanisme. Slankere mulighed, der kræver mere plads til at rotere tv -partitionen 180 grader.

3. Spejle. Disse kan være døre eller skydeskiver med en spejlfinish. En fantastisk måde at skjule enheden og visuelt øge området på grund af refleksionseffekten.

4. Maleri. Skærmen kan placeres i en ramme og derved forklæde sig som et objekt for moderne kunst. Eller luk en niche med et tv-lærred og åbn om nødvendigt.

Hver af disse løsninger kræver særlige færdigheder for at installere, men et pænt og smukt resultat er besværet værd..

TV -væg - Sådan skjuler du et tv TV -væg - Sådan skjuler du et tv TV -væg - Sådan skjules et tv TV -væg - Sådan skjuler du et tv TV -væg - Sådan skjuler du et tv TV -væg - Sådan skjules et tv TV -væg - Sådan skjuler du et tv

Video: Plasmavægdekoration