Toiletdesign i Khrushchev (80 billeder)

Toiletdesign i Khrushchev (80 billeder)

De ubelejlige layout af små lejligheder med et lille køkken og et badeværelse er en arv fra Khrushchev -æraen, da det hurtige konstruktionstempo betød at give boligareal til det største antal familier, og komfort blev givet den sidste rolle. Hvis du bliver arving til netop en sådan lejlighed, vil spørgsmålet om at udstyre et toilet og et badeværelse helt sikkert skabe mange problemer. Men fortvivl ikke – der er mange tricks til, hvordan du konverterer et miniaturetoilet til et komfortabelt, stilfuldt værelse. Vi vil tale om dette i dagens artikel.!

Hvor skal reparationer startes?

Den første ting, der kommer til at tænke på, når man ser på de beskedne parametre i sanitetsrum, er at kombinere dem. Ved at demontere væggen mellem badeværelset og toilettet kan du faktisk få et rummeligt værelse. Men ikke hver familie vil have råd til en sådan fornøjelse på grund af økonomiske vanskeligheder eller uvillighed til at stå i kø til et badeværelse, hvis der bor mere end tre personer i en lejlighed. Lad os derfor begynde at planlægge en reparation på et lille toilet..

Først skal du afmontere de gamle finish og VVS helt. Da eftersynet er udført i mere end et år, skal du være særlig forsigtig med overfladen af ​​overflader: niveau dem med gips, grund dem med specielle forbindelser, der yderligere vil udelukke forekomsten af ​​svamp. I mere rummelige værelser bruges ofte fugtbestandig gipsvæg, som vægge og loft er beklædt med, hvilket gør dem helt jævne. I vores tilfælde er dette upraktisk, da rummet straks vil miste et par centimeter mere på hver side. Materialet kan sikkert bruges til at arrangere en niche over toilettet eller bygge en kasse til maskering af afløbsrør.

Apropos rør! I lokalerne på Khrushchev -toilettet er der rør til levering af koldt vand og kloakering, som sandsynligvis har opbrugt deres driftsmidler i mange år, så det er bedre at udskifte dem på det globale reparationsstadium. Det anbefales ikke at installere ny kommunikation i væggen, da det i tilfælde af lækage vil være svært at komme til dem. Efter udskiftning af rørene, som vi allerede har sagt, vil det være muligt at gemme sig i en gipspapkasse, der tidligere har pakket dem med særlig isolering, så kondensat ikke ophobes.

Når forudsætningen for vores lille toilet er klar, begynder vi at udvikle designet – vi vælger farve, stil, efterbehandlingsmaterialer og VVS. Du kan selv lave en foreløbig skitse på et ark papir eller bruge specialudviklede designprogrammer, der giver dig mulighed for at tegne et projekt om et fremtidigt badeværelse online.

Toiletdesign i Khrushchev - Hvor skal reparationer påbegyndes

Farveløsninger til toilettet i Khrushchev

Valget af farver til toilettet afhænger udelukkende af ejernes personlige præferencer (glem ikke at spørge, hvad alle husstandens medlemmer synes om dette). Lyspaletten vil visuelt gøre rummet mere rummeligt og renere. Det behøver ikke at være monokromatisk; det er ganske muligt at kombinere nuancer og opfange succesrige allierede. For eksempel ser chokolade eller karamel godt ud med beige, den blå, grønne, gule og røde palet vil blive fortyndet med snehvide, cremetoner.

Ved at indføre mørke linjer i væggenes design, kan du justere rummet i en eller anden retning: lodrette vil gøre rummet højere og vandret bredere. På baggrund af en lys finish kan du arrangere en mørk væg (som regel bag toilettet) – denne teknik hjælper med at give dybde til rummet.

Hvis du er tilbøjelig til mørke farver og ønsker at gøre sanitærrummet til et hyggeligt “studie af omtanke”, er du velkommen til at implementere din idé, men pas på god belysning og blanke overflader. Spredt med lette mønstre vil snehvidt VVS hjælpe med at afbøde situationen.

Toiletdesign i Khrushchev - Farver Toiletdesign i Khrushchev - Farver

Finisher og materialer

Til dato er materialevalget til indvendig beklædning ret stort, men det skal huskes på, at for et lille toilet er det bedre at foretrække de mere fugtbestandige..

Etage

Gulvoverfladen skal være særlig opmærksom – dens niveau skal være flere centimeter under korridorområdet. Hvis der pludselig er en lækage af rør eller et nedbrud af VVS, vil en sådan teknik hjælpe med at forhindre vand i at lække ind i resten af ​​lokalerne. Sørg også for at lægge et ekstra vandtæt lag. Arrangementet af det “varme gulv” -system giver ikke mening her, da rummet er meget lille, og materialeomkostningerne vil være ganske håndgribelige – det er bedre at købe et blødt tæppe, som også vil fungere som et dekorativt element i rummet.

Som finish er porcelæn stentøj, gulvfliser eller selvnivellerende gulve egnede. Disse muligheder kendetegnes ved fuld overensstemmelse med de våde forhold i toiletrummet og er de mest holdbare, holdbare. Du kan også vælge mere økonomiske former for finish, for eksempel linoleum eller laminat.

Toiletdesign i Khrushchev - Gulvbehandling Toiletdesign i Khrushchev - Gulvbehandling

Vægge

Som vi allerede har sagt, er det tilrådeligt at udjævne væggene med høj kvalitet, selv på forberedelsesstadiet, især hvis du planlægger at male dem. De mindste defekter, buler, revner kan ødelægge hele designet helt. Når du maler, skal du vælge vandbaserede eller akrylkompositioner.

Hvis du foretrækker fliser, skal du være opmærksom på modeller med en glat overflade, da den porøse vil absorbere ubehagelig lugt og holde dem indendørs i lang tid. Dette gælder også for papirtapeter, så det er bedre at vælge ikke-vævede tapeter, der har en ekstra beskyttende belægning. Tapet ser usædvanligt ud, især lærreder, der skaber perspektiv.

Du kan oprette originale mønstre, geometriske mønstre eller et luksuriøst panel ved hjælp af mosaikker, som i øvrigt er bekvemme at håndtere problemområder: hjørner, nicher, buler. Moderigtige nu PVC -paneler er en mulig, men ikke den bedste mulighed for et lille toilet i Khrushchev. Deres arrangement vil kræve oprettelse af en ramme, som, som du forstår, vil “stjæle” et eller andet område.

Toiletdesign i Khrushchev - Vægdekoration Toiletdesign i Khrushchev - Vægdekoration

Loft

Et perfekt fladt loft kan også simpelthen males, men stretch -lærredet vil se meget smukkere ud, især hvis du foretrækker glans. Da loftsfladen er lille, kan den jævnes med en gipsplade – et par tabte centimeter i den øverste del af rummet vil ikke påvirke dens geometri væsentligt, men det vil gøre det muligt at integrere spotbelysning.

Toiletdesign i Khrushchev - Loftsdekoration Toiletdesign i Khrushchev - Loftsdekoration

VVS og møbler

Hvad angår VVS -armaturer, vil der ikke være mange af dem, eller rettere et – Hans Majestæt toilettet. Det moderne marked tilbyder et stort udvalg af modeller, herunder ophængte strukturer og indrettet i forskellige stilarter. Men husk på, at prisen på sådanne produkter vil “bide” meget. Suspenderede strukturer ser ganske originale ud, hvilket giver rummet en særlig æstetik og forenkler rengøring. Under installationen vil det være nødvendigt at opføre en falsk væg, bag hvilken cisternen vil være skjult, så denne mulighed er god, hvis du ikke vil bruge rummet bag toilettet til at organisere et skab eller installere en kedel. Som en sidste udvej kan du kun opføre en væg op til halvdelen af ​​rummets højde..

For at gøre badeværelset mere funktionelt hjælper installationen af ​​en indbygget håndvask eller et mini-bruser med en fleksibel slange, hvilket giver toilettet en ekstra bidetfunktion..

For at skabe et unikt design kan du vælge farvet VVS – blå, grøn, rød eller sort toiletskål kan blive det vigtigste “højdepunkt” i interiøret. Det vigtigste er, at det passer til den generelle stil og farveskema..

Det er ret svært at placere møbler i et lille toilet. Alligevel kan du overveje muligheder for ophængte strukturer. Arranger f.eks. En åben hylde over hoveddøren eller et skab på væggen bag toilettet, hvor toiletartikler skal opbevares. Gulv til loft-designet giver dig mulighed for at skjule rør, en stigrør, placere mange hylder og endda skjule en vandvarmer.

Toilet design i Khrushchev - VVS og møbler Toilet design i Khrushchev - VVS og møbler

Belysning og indretning

I et lille “Khrushchev” toilet er en loftslampe nok. Du kan installere et mini-spot belysningssystem med to eller tre enheder, hvis rummet er indrettet i mørke farver.

Indretningen adskiller sig heller ikke i pragt – dens rolle er oftest tildelt efterbehandlingsmaterialer. Du kan lægge et lyst tæppe, installere en original toiletpapirholder eller bruge vinyldekaler til dekoration.

Toiletdesign i Khrushchev - Belysning og indretning Toiletdesign i Khrushchev - Belysning og indretning

Interiør stilarter

At dekorere et lille badeværelse i enhver stil vil ikke være svært. Det er vigtigt at være opmærksom på toiletmodellen og efterbehandlingsmaterialerne, som kan variere i farve, struktur og form..

Toilet i Khrushchev i stil med minimalisme

Et lille toilet i en moderne, minimalistisk retning er et eksempel på et lakonisk design. Der er hvide, grå, beige finish, moderne indbygget sanitetsartikler og indretning afvises næsten fuldstændigt.

Toilet i Khrushchev i stil med minimalisme - Indretning

Loft i toiletstil i Khrushchev

Toiletvægsdekoration i loftstil vil ikke undvære murværk og beton, som med succes kan efterligne sådanne overfladematerialer som fliser, tapet, PVC-paneler.

Loft i toiletstil i Khrushchev - Indretning

Toilet i Khrushchev i retrostil

For at dekorere et toilet i retrostil er det bedre at bruge to “gamle” former for efterbehandlingsmaterialer: fliser og maling. Den nederste del af væggene står over for den første, og den øvre del med den anden. Det er bedre at forlade toiletterne i almindeligt syn, og billeder, plakater, sort -hvide fotos bliver dekorationer..

Toilet i Khrushchev i retrostil - Indretning

Provence -toilet i Khrushchev

Lys elegant Provence -stil antager lyse farver af dekoration med tryk, mønstre i “bur” eller “prikker”. Mat overflader foretrækkes, så det er bedre at vælge de passende fliser eller male væggene. Kurvemøbler og indretningselementer skaber en særlig atmosfære..

Toilet i Khrushchev i Provence -stil - Indretning

Øko-toilet i Khrushchev

Et toilet i øko-stil indebærer tilstedeværelsen af ​​naturlige materialer, der efterligner sten eller træ. En interessant løsning kan være organiseringen af ​​en “grøn” væg, der dekorerer bagvæggen over toilettet..

Øko -toilet i Khrushchev - Indretning

Indretning af toilet i Khrushchev – foto

Yderligere bekendtskab med, hvordan man udstyrer et toilet i Khrusjtjov, foreslår vi at fortsætte i vores fotogalleri, som indeholder mange eksempler på vellykkede designløsninger. Glad udsigt!

Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto Indretning af toilet i Khrushchev - foto