Loftstil i interiøret (80 fotos)

Loftstil i interiøret (80 fotos)

Oprindelsen til denne stilretning går tilbage til 40’erne, hvor et så usædvanligt hjemmedesign kunne ses i det kreative boheme i USA. Åbne rør, værkstedsånd, fabriksbeslag og højt til loftet er hovedbegreberne i loftsstilen i interiøret. Bygninger af gamle fabrikker og lignende fabrikker blev til elite -lejligheder til møder mellem kunstnere, forfattere, musikere, designere.

Funktioner i loftstil

Hver indretning er en kombination af specifikke arkitektoniske og æstetiske løsninger. Loft er en harmonisk tandem af gammelt og nyt. Der er også grundlæggende egenskaber, hvormed denne stil let kan genkendes. Disse omfatter følgende elementer:

1. Åben plan. Fraværet af skillevægge, tunge gardiner og skærme er 50% af succesen med at dekorere huse i loftstil.

2. Store vinduer. En overflod af lys og plads – grundlaget for et loft.

3. Praktiske møbler. Det skal fuldt ud opfylde dets funktionelle krav samt fremhæve separate områder af rummet..

4. Trætrapper. Sådan en enkel industriel tilføjelse vil give rummet en særlig charme og komfort..

5. Antik finish. Det kan være et lurvet gulv, murstensvægge, metaldele, bare rør. Pæn uagtsomhed spiller en stor rolle i loftsdesign.

6. Højt til loftet. Visuelt vil de gøre rummet endnu mere rummeligt og gratis..

7. Kreativ indretning. Sort / hvide tegninger, abstrakte mønstre, musikplader, glasvaser, usædvanlige krukker vil passe perfekt ind i det store billede.

8. Kølige nuancer. De bedste muligheder er grå, blå, hvid, brun.

9. Pejse. Dette er endnu en rationel mulighed for kreativt at supplere loftdesignet..

10. Kombination af gamle og nye dele. For eksempel moderne teknologi og gamle spejle, moderniserede malerier og en “bedstemors” kurvestol.

Loft Style Interior Design - Funktioner Loft Style Interior Design - Funktioner Loft Style Interior Design - Funktioner

Loft møbler

En af de største fordele ved loftstilretningen er, at du kan give din fantasi frie tøjler. Selvfølgelig under hensyntagen til særegenhederne ved de rigtige kombinationer. Selv et gammelt træbord eller en unødvendig metalbøjle bliver til urbane detaljer i et kreativt rum på få sekunder. Møbler i et så ekstraordinært design opfylder både en funktionel og æstetisk rolle. Eksperter anbefaler ikke at stoppe dit valg på én ting, men at kombinere det gamle med det nye. Antikke træhylder, gamle garderober, sofaborde i metal sammen med moderne kromreoler (som kan fungere som en god baggrund for zoneinddeling af et stort rum) og bløde ottomaner vil se perfekt ud. En harmonika sofa er velegnet til stuen, til soveværelset – en klassisk seng med et usædvanligt sengegavl, til køkkenet – en sofabog. Det er bedst at være opmærksom på rektangulære møbler samt håndlavede genstande. Foretrækker ikke for lyse nuancer for ikke at forstyrre den rolige atmosfære i rummet..

Indretning i loftstil - Møbler Indretning i loftstil - Møbler Indretning i loftstil - Møbler

Tekstiler, indretning og belysning

Loftet er præcis det indvendige design, der beviser, at “stil kan findes i individuelle detaljer.” Glasfigurer, træudskæringer, sort-hvide fotografier, stensouvenirs og håndlavede kasser kan blive en vidunderlig og ekstraordinær indretning. En mere minimalistisk, men ikke mindre interessant mulighed er landskabsmalerier og hængslede hylder med blomster..

Hvis du beslutter dig for at vælge tekstiler, skal du udelukkende være opmærksom på lette rullegardiner, vægtløse håndlavede gardiner samt geometriske mønstre på sofapuder. Du kan vælge sure farver (i tilfælde af overdreven ensartethed af finish og møbler).

Loftet er en slags oprørsk atmosfære. Belysning bør heller ikke være triviel, men original og varieret. Ud over hovedlyskilden (lysekroner, lamper) vil monterede spotlights under loftet, punktpendel eller gulvlamper samt metallysestager se godt ud.

Indretning i loftstil - Tekstiler, indretning og belysning Indretning i loftstil - Tekstiler, indretning og belysning Indretning i loftstil - Tekstiler, indretning og belysning Indretning i loftstil - Tekstiler, indretning og belysning

Finisher og materialer

At vælge det rigtige gulv og vægbeklædning til en loftstil er en krævende opgave. Det er nødvendigt at vælge materialer i henhold til flere kriterier på én gang: høj kvalitet, harmonisk kombination, funktionalitet.

Etage

De bedste muligheder for gulvoverfladen til en hems er ubehandlede naturmaterialer (træ, sten), laminat eller imiteret mursten. Disse typer af finish vil understrege minimalisme, æstetik og blive et højdepunkt i rummet..

Loft Style Interior Design - Gulvfinish Loft Style Interior Design - Gulvfinish Loft Style Interior Design - Gulvfinish

Vægge

I denne indvendige retning er det tilladt ikke at dekorere almindeligt murværk og pudsede overflader. Du kan også dekorere væggene med almindelig maling (oftest er beige, grå, blå og kaffeskygger egnede), tapet med geometriske mønstre eller plastpaneler, der efterligner mursten eller træ.

Indretning i loftstil - Vægdekoration Indretning i loftstil - Vægdekoration Indretning i loftstil - Vægdekoration

Loft

En gipsfri overflade hjælper med at understøtte loftsmotiverne i kreativt kaos. Det kan efterlades fri for dekoration, eller det kan males med emulsionsmaling i neutrale lyse nuancer..

Loft Style Interior Design - Loftsfinish Loft Style Interior Design - Loftsfinish Loft Style Interior Design - Loft Finish

Interiør i loftstil – foto

Denne stil er alsidig til ethvert rum. Det vil skabe maksimal komfort og ro i soveværelset, tilføje ekstravagance til stuen, fylde vuggestuen med en oprørsk ånd og bringe livsglæde til gangen.

Loft -stil soveværelse design

Den grundlæggende regel, når du opretter en behagelig seng i loftsdesign, er ikke at rode pladsen op med unødvendige detaljer. Værelset skal være rummeligt, frit og lyst. En klassisk seng med hovedgærde af metal eller træ, hængende reoler, rammekonstruktioner og hovedhøjdepunktet i form af en pejs, stenmosaik eller fotogalleri på væggen (hvis rummet i rummet tillader det).

Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto

Design i loftsstil

En vigtig rolle er tildelt dette sted i huset – at skabe komfort ikke kun for ejerne af huset, men også for gæsterne. En stor stue i loftstil kan inddeles i 2 ønskede zoner (f.eks. Et kontor og et opholdsområde) ved hjælp af reoler eller bløde lænestole. Et lille værelse skal suppleres med et spisebord i træ med smedejernsben, en gyngestol og antik indretning på hængende hylder.

Loftstil stueindretning - foto Loftstil stueindretning - foto Loftstil stueindretning - foto Loftstil stueindretning - foto Loftstil stueindretning - foto Loftstil stueindretning - foto Loftstil stueindretning - foto Loftstil stueindretning - foto Loftstil stueindretning - foto

Køkken design i loftstil

En sovesofa, et lille metalbord, et vægpanel og vedhængslamper over spisepladsen vil være en god løsning til et køkken i loftstil. Det vigtigste er at huske om den harmoniske kombination af farver på møbler, dekoration og tekstiler. De kan have samme skygge, eller de kan stå i kontrast til hinanden..

Køkkenindretning i loftstil - foto Køkkenindretning i loftstil - foto Køkkenindretning i loftstil - foto Køkkenindretning i loftstil - foto Køkkenindretning i loftstil - foto Køkkenindretning i loftstil - foto Køkkenindretning i loftstil - foto Køkkenindretning i loftstil - foto Køkkenindretning i loftstil - foto Køkkenindretning i loftstil - foto

Loft-stil børneværelsesdesign

Loftet er fantastisk til et kreativt barn / teenager. En moderne podie -seng harmonerer godt med et ældet træ staffeli, store puf, vægimiterede bjælker samt indretning i form af plakater af musikalske grupper, tegninger og eksklusivt håndlavet legetøj.

Indretning af et børneværelse i loftstil - foto Indretning af et børneværelse i loftstil - foto Indretning af et børneværelse i loftstil - foto Indretning af et børneværelse i loftstil - foto Indretning af et børneværelse i loftstil - foto Indretning af et børneværelse i loftstil - foto Indretning af et børneværelse i loftstil - foto Indretning af et børneværelse i loftstil - foto Indretning af et børneværelse i loftstil - foto

Loftstil -entrédesign

Dette værelse bør undvære omfangsrige møbler og indretning. Bedre at bruge træreoler, ru finish og ældede spejle. Så den overordnede ekstraordinære atmosfære vil blive suppleret, men ikke overvældet..

Loft -stil gangindretning - foto Loft -stil gangindretning - foto Loft -stil gangindretning - foto Loft -stil gangindretning - foto Loft -stil gangindretning - foto Loft -stil gangindretning - foto Loft -stil gangindretning - foto Loft -stil gangindretning - foto

Video: Loftstil i indretning