Loft tørretumbler (55+ fotos)

Loft tørretumbler (55+ fotos)

Under forholdene i små lejligheder opstår ofte problemet med, hvor man skal tildele et sted til tørring af vådt tøj og linned efter vask. Nogle gange foretrækker husmødre udendørs forhold og hænger ting på tov strakt mellem stænger og træer. Det skal dog tages i betragtning, at tøj eller linned i dette tilfælde kan blive snavset igen og falde ned med støv. Der er også jægere, der begærer en smuk ting. For at undgå alle disse problemer kan du købe en loftstørrer til tøj, som let kan passe ind i lejligheden og levere tørring i høj kvalitet. I denne artikel vil vi se på, hvilken slags loftstørrere, hvordan man vælger og installerer den rigtige model..

Fordele ved loftstørrere

Tørretumbleren er en struktur af flere rør og reb, som placeres under loftet. Oftest installeres tørretumblere på altanernes områder, hvor linned vil blive mættet med frisk luft, og de hængende overdimensionerede lagner og dynebetræk vil ikke forstyrre. Nogle gange placeres strukturer i badeværelser, hvis de er rummelige nok, eller lejligheden ikke har en balkon. Sammenlignet med andre muligheder har en loftstørrer en række fordele, nemlig:

– Ekstern æstetik – strukturerne ser ganske moderne og pæne ud, i modsætning til de strakte hængende reb;

– Muligheden for at justere dimensionerne – afhængig af altanens parametre kan du ændre længden eller bredden på nogle modeller;

– Rummelighed – mange designs er designet til en stor mængde hængende vasketøj;

– Holdbarhed – forskellige loftstørrere giver dig mulighed for at vælge et produkt, der kan modstå op til 20 kg vådt tøj, hvilket vil være en god hjælp for en stor familie;

– Hurtig tørring – placering af tørrerummet under loftet gør tørringsprocessen så hurtig som muligt, da det er i toppen, at der ophobes varm luft. Derudover er der moderne udviklinger, hvis design giver mulighed for en elektrisk tørretumbler og et blæsesystem;

– Let at installere og overkommelige priser.

Hvad angår ulemperne, er det værd at bemærke, at nogle modeller kan efterlade pletter på vasketøjet. Dette gælder hovedsageligt aluminiumskonstruktioner, men du kan vælge en tørretumbler fra et andet materiale.

Loftstørrer - Fordele Loftstørretumbler - Fordele

Materialer til fremstilling

Sortimentet af loftstørrere vokser hvert år. Og det gælder ikke kun designfunktioner, men også de materialer, de er fremstillet af. Det er jo dem, der direkte påvirker produktets styrke og holdbarhed. En loftstørretumbler kan fremstilles af råvarer som:

1. Aluminium er et relativt billigt materiale, der har en lav vægt, hvilket sikrer lethed i hele strukturen. Det har imidlertid også sine ulemper – oxidation under drift, hvilket fører til forekomsten af ​​pletter på tørretøj samt lav styrke af produktet, som ikke er i stand til at modstå tunge belastninger..

2. Rustfrit stål er måske den dyreste løsning, hvis fordele er modstandsdygtighed over for oxidative processer med konstant kontakt med fugtige stoffer, samt en høj indikator for styrke og holdbarhed. Det er lidt vanskeligere at installere en loftstørrer til tøj på grund af dens vægt, men den lange levetid kompenserer fuldt ud for denne ulempe..

3. Plast er et letvægtsmateriale, der er mest modtageligt for mekanisk belastning. Plastprodukter er meget billigere, men de kræver omhyggelig håndtering..

Håndværkere bruger træbjælker til at lave tørretumblere med egne hænder – et ret stærkt materiale. Det skal dog huskes, at træ ikke tåler fugt godt, derfor vil strukturen kræve yderligere behandling med beskyttende løsninger, maling, lak. Der er også kombinerede tørretumblere fremstillet af forskellige materialer. Denne mulighed giver en balance mellem pris og kvalitet på produktet. Oftest er der tørretumblere med stålramme og aluminiumsstænger..

Loft Tøj Tørretumbler - Fremstillingsmaterialer Loft Tøj Tørretumbler - Fremstillingsmaterialer Loft Tøj Tørretumbler - Fremstillingsmaterialer

Design og typer af loftstørrere

I modsætning til almindelige tørresnore har tørretumblere forskellige designfunktioner, og valget af denne eller den model afhænger af personlige præferencer samt produktets placering..

Glidende tørretumblere

I dette tilfælde taler navnet for sig selv – strukturen er i stand til at bevæge sig fra hinanden til den krævede afstand. Efter installation af den første monteringsblok strækker produktet sig, og snorene trækkes let som et konstruktionstape. Når den er foldet, er tørretumbleren kompakt.

Loftstørretumbler - Skydetørrer Loftstørretumbler - Skydetørrer

Foldet tørretumbler

Designet tillader ikke kun at øge sit areal i længde, men også at justere højden på hele platformen uden problemer: sænk den under hængning og hæv den til det nødvendige niveau, så den ikke forstyrrer bevægelsen. Producenter af sådanne produkter vedlægger detaljerede instruktioner, der angiver installations- og udfoldelsesmetoder. Strukturer fastgøres på samme måde som glidende.

Design af loftstørretumbler - Roll -up tørretumblere Design af loftstørretumbler - Roll -up tørretumblere

Vinstokke

Denne model er den mest populære, da den er en ideel løsning under de trange forhold på små altaner. Det kan let klappes sammen, men det kan klare meget vådt vasketøj. Særlig bekvemmelighed ligger i evnen til at sænke / hæve strukturen, installere den i form af en kaskade, hvilket fremskynder tørringsprocessen betydeligt. Sammenlignet med tidligere modeller ser denne meget mere attraktiv ud og er i stand til at bringe indretningen en vis ejendommelighed..

Loft tørretumbler designs - Lianas Loft tørretumbler designs - Lianas

Tørretumblere til tøj med et polymernet

Den enkleste type, som er en ramme med et strakt net og en krog til ophængning. Denne type tørring, når tingene simpelthen er pænt lagt ud på nettet, er velegnet til tøj, der ikke kræver hængning på tværstængerne, for eksempel uld, kashmir. Fordelen er strukturens lille størrelse, som ikke kræver meget plads.

Design af loft tørretumbler - Polymer mesh tørretumblere Design af loft tørretumbler - Polymer mesh tørretumblere

Tørretumblere til småting

Designet er også temmelig primitivt – en plastik eller metal rund (firkantet) ramme med tøjklemmer, som er ophængt af en krog og giver dig mulighed for at tørre små ting: lommetørklæder, handsker, undertøj, sokker osv. Tag det med dig, som det er ganske kompakt og let at installere.

Design af loftstørrere - tørretumblere til små genstande Design af loftstørrer - tørretumblere til små genstande

Tørretumblere til tøj

Der bør også lægges særlig vægt på ultramoderne tørretumblere udstyret med en mekanisme, der kan modstå et højt temperaturområde (elektriske tørretumblere). Der findes også designs med hårtørrer og ionlamper, der giver dig mulighed for at tørre tøj ganske hurtigt, samt sterilisere, hvilket især er vigtigt for nyfødtes garderobe..

Loft tørretumbler designs -Installation af en loftstørretumbler

Som vi bemærkede tidligere, er installationen af ​​loftsenheder til tørring af tøj ganske enkel og kræver ikke særlig viden og færdigheder. Det vigtigste er at have det rigtige værktøj og følge instruktionerne omhyggeligt. Til arbejde skal du forberede: en boremaskine eller perforator til at lave huller, en skruetrækker, dyvler og selvskærende skruer. Det første trin er at lave markeringerne, så husk på, at du også skal bruge et konstruktionstape. Det er vigtigt at vælge det rigtige sted, så strukturen med linned ikke forstyrrer åbningen af ​​vinduer og døre.

Når placeringen er bestemt, fortsætter vi med at pakke tørretumbleren ud. Vi tager beslagene og fastgør dem til loftets overflade, markerer stederne for fremtidige huller med en markør, som vi derefter laver ved hjælp af en stansemaskine. Fyld de resulterende hulrum med dyvler. Det næste trin vil være at fastgøre beslaget med selvskærende skruer, hvorefter hele strukturen installeres.

Loft tørretumbler - Installation Lofttørrer - Installation Lofttørrer - Installation Lofttørrer - Installation Lofttørrer - Installation

Hvad du skal overveje, når du vælger

Sammenfattende alt det ovenstående kan vi fremhæve de vigtigste punkter, som du skal være opmærksom på, når du sender en tørretumbler til køb. Først og fremmest er dette den konfiguration, der passer bedst til ejernes territorium og personlige smag. Glem ikke det materiale, som produktet er fremstillet af. Hvis du ikke har brug for en stor struktur designet til et stort antal tøj (egnet til en eller to personer), kan du spare penge og vælge en billig plastmulighed. For en stor familie er det bedre at stoppe ved valget af en tørretumbler i rustfrit stål og også købe ministrukturer på kroge.

Det er lige så vigtigt at vælge et produkt fra en pålidelig producent, som vil koste mere, men har fremragende kvalitet. I dag kan man udpege så populære producenter af altan -tørretumblere som det tyske firma Leifhelt, det italienske mærke Gimi og det tyrkiske mærke Dogrular. Produkter fra kinesiske producenter er bredt repræsenteret på vores marked – de har en lavere pris, men er kortvarige.

Loft Tørretumbler - Ting at overveje, når man vælger Loft Tørretumbler - Ting at overveje, når man vælger