Gør-det-selv blomster fra servietter (80 fotos)

Gør-det-selv blomster fra servietter (80 fotos)

Servietter har været kendt af menneskeheden i lang tid som et nødvendigt middel til hygiejne under et måltid. Men hvis de tidligere blot blev lagt på bordet eller rullet ind i ruller, så har rigtige håndværkere i dag lært at folde rigtige mesterværker fra servietter, hvilket nogle gange er endda ærgerligt at bruge dem til deres tilsigtede formål. I denne artikel vil vi tale om, hvordan du kan lave smukke blomster af de mest almindelige papirservietter. Desuden er sådanne håndværk ikke længere kun en del af festen, men også mere væsentlige elementer: de danner frodige buketter, indretning, gaveindpakning, legetøj og meget mere. Så lad os komme i gang!

Lær at lave roser af servietter

Roser er yndlingsblomsterne hos mange af det mere retfærdige køn, og håndlavede vil de dobbelt glæde sig over deres skønhed og varme i håndarbejdet. Der er et stort antal sorter af disse smukke blomster i naturen, og vi vil se på, hvordan man laver nogle af dem..

Rød kinesisk rose

Alt hvad der skal til for arbejdet er en serviet i to farver (grøn og rød) og saks. Først og fremmest, lad os danne en knop. Vi tager en rød serviet, folder den i tre og skærer den til rektangulære striber. Vi danner knoppen fra en strimmel: fold den halvt på langs og vikl den rundt om pegefingeren.

Derefter retter vi “kronbladene” og danner en let forlængelse i den nederste del, hvortil stammen vil blive fastgjort. Vi fastgør den grønne serviet med et hjørne til bunden af ​​knoppen, og tryk hårdt med fingrene og vrid den til en stilk. Vores rose er klar! Sådan en blomst vil være en god tilføjelse til borddækning til enhver romantisk middag..

DIY servietblomster - Rød kinesisk rose

Frodig gul rose

For at lave denne kongelige rose skal du bruge gule og blå servietter, en blyant og et smukt bånd eller en slange. Først laver vi emner af kronblade, som skal bruge 6 stykker til en blomst.

Den gule serviet skal pakkes halvt rundt om blyanten, som vist på billedet, klem stramt på begge sider og fjern stangen – dette bliver et kronblad. Vi gør det samme med fem mere. Vi danner en knop fra emnerne: vi ruller den første op med en rulle og pakker hver efterfølgende om den forrige. Når knoppen er færdigmonteret, skal du fikse den med et bånd i bunden og dekorere den med en blå serviet.

DIY servietblomster - Frodig gul rose DIY servietblomster - Frodig gul rose DIY servietblomster - Frodig gul rose DIY servietblomster - Frodig gul rose

Delikat lyserød blomst

Denne fremstillingsmetode er måske den mest omhyggelige, men blomsterne er meget realistiske. Den lyserøde dobbelte serviet skal afbrydes, og de eksisterende folder skal skæres på begge lærreder – du får 8 firkanter. Vi folder hver af dem, men ikke i halve, men indrykkede, som vist på billedet – det er emner til rosenblade.

Vi tager en blank og vrider den fra midten til kanterne for at gøre kronbladet mere naturligt. Vi gør dette med seks firkanter mere. Vi vrider det sidste emne klart vandret uden bøjninger og danner en kerne af det og bøjer den ene kant nedad.

Dernæst begynder vi at folde knoppen og pakker kernen ind med de forberedte kronblade. Når alle kronbladene er samlet, fastgør vi blomsten med en tråd eller snor. Hvis du ønsker det, kan du lave 7-9 sådanne knopper, plante dem på trådstængler, tidligere pakket ind i grønne servietter. Du får en vidunderlig buket, der kan lægges i en lille vase eller kurv..

DIY servietblomster - Delikat lyserød blomst DIY servietblomster - Delikat lyserød blomst DIY servietblomster - Delikat lyserød blomst DIY servietblomster - Delikat lyserød blomst DIY servietblomster - Delikat lyserød blomst DIY servietblomster - Delikat lyserød blomst DIY servietblomster - Delikat lyserød blomst DIY servietblomster - Delikat lyserød blomst DIY servietblomster - Delikat lyserød blomst DIY servietblomster - Delikat lyserød blomst

Forårs serviet mælkebøtte

For at gøre mælkebøtten virkelig frodig, skal du forberede gule servietter i tre lag, en hæftemaskine og en saks. Vi folder den gule serviet flere gange og skærer i firkanter. Dernæst lægger vi dem oven på hinanden og fikserer dem i midten med et beslag. Hjørnerne af den resulterende pyramide skal skæres på en sådan måde, at der opnås en cirkel..

Brug forsigtigt saks til at lave en pandehår rundt om kanterne. Vi løfter hver cirkel op og fnugger den – du får en frodig mælkebøtte. Da bagsiden af ​​produktet vil være helt flad, kan sådanne blomster bruges til fremstilling af børns applikationer, luksuriøse paneler eller smykker..

DIY serviet blomster - Forår mælkebøtte DIY serviet blomster - Forår mælkebøtte

Lav nelliker af servietter

Nu vil vi overveje, hvordan du hurtigt og nemt kan lave omfangsrige nelliker til en buket, der perfekt vil dekorere ethvert interiør. Servietter (tre lag) kan tages i enhver farve efter eget skøn: skarlagen, hvid, lyserød osv., Og du skal også bruge en tråd og en grøn serviet til stilken.

Vi lægger den ene serviet ud foran os, river forsigtigt en lille strimmel af langs den ene kant. Den resterende serviet skal foldes som en harmonika og bindes i midten med det samme stykke og danne en sløjfe.

Hvis du planlægger at lave en nellike på et stift trådben, kan du ikke rive kanten af ​​serviet, men danne en sløjfe ved at vikle den med enden af ​​tråden. Dernæst løfter vi hver kant af vores harmonika og danner en frodig knop. I sidste fase vikler vi stilktråden med en grøn serviet. Nellik er klar! Som du kan se, tager det meget lidt tid at lave en sådan blomst, så det er ganske muligt at lave en frodig, smuk buket.

DIY servietblomster - Nelliker DIY servietblomster - Nelliker

Peoner fra servietter

At lave omfangsrige pæoner ligner noget nelliker. Her skal du også samle serviet i et harmonika og binde det i midten og danne en sløjfe. Dernæst skal du bruge en saks til at afrunde enderne og afskære skarpe hjørner. Hæv hver kant og ret den ud for at få en frodig knop. For at få blomsten til at se mere imponerende ud, kan du bruge flere servietter på én gang, forskellige i nuancer og farver – i bunden lægger vi en grøn, derefter mørk lilla, og på den – en lys en, og fold harmonikaen. En sådan blomst bliver en ægte dekoration af enhver gaveæske..

På lignende måde kan du lave store blomster og dekorere vægge med dem, hænge dem fra loftet eller en lysekrone. Følgelig vil servietter af store størrelser og nødvendigvis tre-lags kræves. Yderligere volumen kan opnås ved at bruge to servietter til at lave en blomst. Sådanne dekorationer hjælper med hurtigt at omdanne din lejlighed som forberedelse til en ferie, for eksempel 8. marts eller Valentinsdag..

DIY serviet blomster - Peonies DIY serviet blomster - Peonies DIY servietblomster - Peonies DIY servietblomster - Peonies

Smuk lotus fra servietter

Dygtige hænder kan forvandle selv den mest almindelige hvide serviet til et elegant blomsterstykke, der bliver en værdig dekoration til ethvert festligt bord. For at folde en lotusblomst skal du bruge origami -teknikken, som, selvom den virker indviklet ved første øjekast, faktisk tillader selv begyndere at skabe vidunderligt håndværk..

Så tag en hvid hvid serviet i flere lag og fold den helt ud. Bøj alle hjørner til midten og vend om. Vi gentager proceduren. Tryk yderligere på midten med din finger, så emnet ikke folder sig ud, træk forsigtigt det ene hjørne ud og derefter resten. Som du kan se, er blomsten næsten klar, men for at få den til at se mere storslået ud, kan du give den ekstra volumen. For at gøre dette skal du huske, at der stadig er fire hjørner tilbage på bagsiden, rettet mod midten – de skal også forsigtigt trækkes ud. Nu er vores lotus helt klar, den kan placeres i midten af ​​pladen, og midten kan fyldes med en lille knop af en levende blomst.

DIY servietblomster - Lotus DIY servietblomster - Lotus DIY servietblomster - Lotus DIY servietblomster - Lotus DIY servietblomster - Lotus DIY servietblomster - Lotus DIY servietblomster - Lotus DIY servietblomster - Lotus

Blomster fra servietter med egne hænder – foto

Afslutningsvis inviterer vi dig til at besøge vores fotogalleri. Her finder du mange ideer, der hjælper dig med ikke kun at lave blomster af servietter med egne hænder, men også oprette hele blomsterarrangementer. Blive inspireret!

Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto Blomster fra servietter med egne hænder - foto

Video: Sådan laver du blomster af servietter