Gangdesign i Khrushchev (55 billeder)

Gangdesign i Khrushchev (55 billeder)

Ligesom et teater starter fra en knagerække, starter en lejlighed fra en gang. På trods af det lille område spiller det en vigtig rolle i organisering af hjemmeplads. Overtøj og sko, hatte, tasker, nøgler opbevares her. Det er her, gæsterne bliver mødt og set væk, de kigger sig i spejlet, inden de går udenfor, og når de vender tilbage, skifter de sko til bløde hjemmesko. Det er meget let at oprette et smukt design af en gang i Khrushchev, og som et resultat vil det forbedre stemningen hos alle husstandsmedlemmer hver dag.!

Hvordan man forstørrer gangen i Khrusjtjov?

Layoutet af små lejligheder i sovjetiske højhuse er ikke særlig rummeligt. Kvadratmeter fordeles der ekstremt økonomisk, kun for at give det minimum, der er nødvendigt for eksistens. I bedste fald tildeles 3-4 kvadratmeter til gangen i Khrusjtjov, så møbler og andre ting bør placeres meget tankevækkende i den. Du kan kompensere for manglen på ledig plads, manglen på naturligt lys (vinduer) og lidt øge loftshøjden ved hjælp af det korrekte design.

Stigende døråbninger

Hvis du fjerner dørene, der fører fra korridoren til værelserne, og udvider åbningerne eller laver buer ud af dem, så kommer der dagslys og bedre ventilation ind på gangen. Ulempen ved en sådan løsning kan være indtrængen af ​​lugt fra køkkenet samt et fald i varmebesparelsen i værelser. Et kompromis er at udskifte et tomt dørblad med slagfast glas, selv uigennemsigtigt glas kan være.

Gangdesign i Khrusjtjov - Stigende døråbninger

Udskiftning af indvendige skillevægge

Efter at have modtaget tilladelse til ombygning kan du fjerne nogle indvendige skillevægge ved at installere en fuldgyldig garderobe, en stor garderobe eller en modulær suite i deres sted. Tynde skydedøre i hele væggen vil også se stilfulde og spektakulære ud..

Gangdesign i Khrusjtjov - Udskiftning af indvendige skillevægge

Spejle

Et spejl på gangen er et must, så hvorfor ikke få mest muligt ud af dets funktioner? En fuldt spejlet væg vil visuelt uddybe rummet og fordoble det. Derudover kan du beundre din refleksion i fuld vækst. Alternativet er spejlede skabsdøre, højglans reflekterende finish.

Gangdesign i Khrusjtjov - Spejle Gangdesign i Khrusjtjov - Spejle

Tapet

Fotomalerier i høj kvalitet med et panoramabillede af et landskab, en gade, en realistisk tredimensionel effekt, et lysspil og skygger vil gøre enhver gang i Khrusjtjov meget mere interessant og bredere. Malerier i lyse nuancer bør foretrækkes..

Gangdesign i Khrusjtjov - Tapet

Lodrette linjer

Gips falske søjler, kontrasterende lodrette mønstre på tapet eller dekorative elementer er den bedste måde at strække rummet op, så loftet fremstår højere og interiøret er mere forfinet..

Gangdesign i Khrusjtjov - Lodrette linjer

Farveløsninger

I betragtning af den lille størrelse på gangen i Khrusjtjov skal farven til dens design vælges med omhu. Neutral lys og varme farver ser bedst ud, helst en eller to lignende nuancer. Det tilrådes at undgå for lyse, mættede farver, store fremtrædende mønstre og brogede elementer..

Hvid gang i Khrusjtjov

Hvidens renhed og friskhed gør den uundværlig for at skabe et sofistikeret design til en lille gang i skandinaviske, klassiske eller franske stilarter. Det vil se særligt godt ud i kombination med gyldne, beige, lysegrå, gule og kolde nuancer af træ..

Hvid gang i Khrusjtjov - Indretning Hvid gang i Khrusjtjov - Indretning

Grå entre i Khrusjtjov

Diskret og neutral grå er grundfarven til byinteriør. Hvis minimalisme, loft eller højteknologi vælges til indretning af lejligheden, vil gangen i asfalt- eller stålskærme perfekt passe ind i det overordnede koncept.

Grå entre i Khrusjtjov - Indretning Grå entre i Khrusjtjov - Indretning

Brun gang i Khrusjtjov

Farven på mørkt træ betragtes som et symbol på komfort i hjemmet, soliditet og tradition for tradition. Nærheden til beige, gylden eller fersken vil bidrage til at tilføje lethed til chokoladefarven..

Brun gang i Khrusjtjov - Indretning Brun gang i Khrusjtjov - Indretning

Orange gang i Khrusjtjov

Selve den muntre appelsin udsender varme og lys og erstatter solens stråler, som mangler så meget i Khrusjtjovs trange gange. Denne farve giver en følelse af venlighed og venlighed og løfter øjeblikkeligt alles humør..

Orange gang i Khrusjtjov - Indretning

Gul gang i Khrusjtjov

Gul er en anden strålende farve, der vil gøre selv den mindste gang lysere og mere rummelig. Det kan kombineres med hvidt, eller du kan vælge blødgjorte toner: sand, gylden eller banan.

Gul gang i Khrusjtjov - Indretning

Rød gang i Khrusjtjov

På gangene er denne lyse farve sjælden, men jo mere interessant interiøret vil se ud med dets brug. Du kan male væggene i vin- eller bærtoner, vælge en skarlagenrød væg (helst blank), et tæppe eller døre. Under alle omstændigheder vil det være et fedt og utraditionelt træk..

Rød gang i Khrusjtjov - Indretning

Udsmykning af en lille gang i Khrusjtjov

Når man vælger materialer til afslutning af gangen, bør man primært blive guidet af praktiske overvejelser – hvor modstandsdygtige de er mod snavs, mekaniske skader, fugt og om de er lette at rengøre. Disse kriterier er især relevante for familier med små børn og kæledyr. Med hensyn til æstetiske egenskaber er det tilrådeligt at foretrække lyse nuancer og skinnende, reflekterende teksturer..

Etage

Gulvbelægningen på gangen kontrolleres konstant for holdbarhed: beskidte sko, støv, hæle og stiletter, rengøringsmidler i større eller mindre grad fører til slitage. Med hensyn til holdbarhed kan følgende materialer anbefales:

Stentøj i porcelæn – på grund af den særlige sammensætning af råvarer og brænding ved en meget høj temperatur, er den stærkere end fliser. På grund af fraværet af glasur efterlader denne kunststen ikke spor af hårnåle, den er ikke glat. Dette er en elitemulighed, men den høje pris er begrundet i den længste levetid og upåklagelig kvalitet;

Keramiske fliser – Praktisk og almindeligt materiale, let at vaske, miljøvenligt og hygiejnisk. For at få designet af gangen i Khrushchev til at se moderne ud, kan du vælge kedelige patchwork-fliser, hvid-beige eller hvid-grå “tern” af mellemstore, sekskantede fliser;

Selvnivellerende gulv Er en selvhærdende polymerharpiks, som på grund af sin gennemsigtighed giver dig mulighed for at skabe meget interessante effekter (3D-billeder, ispettet med små genstande indeni, efterligning af marmor osv.). Fordelen ved et sådant gulv er fraværet af samlinger og sprækker samt fuldstændig vandtæthed. Men ikke desto mindre er det uønsket at gå på hælene på det – spor kan forblive;

Linoleum – en budgetmulighed, der om nødvendigt meget let kan udskiftes. En lang række farver giver dig mulighed for at passe linoleum ind i enhver stil.

I mindre grad bruges naturparket, laminat og tæppe til gangen. Disse belægninger forringes hurtigt og absorberer fugt og snavs..

Design af en lille gang i Khrusjtjov - Gulvbehandling Design af en lille gang i Khrusjtjov - Gulvbehandling

Vægge

Udsmykningen af ​​væggene på gangen har stor indflydelse på atmosfæren som helhed, sætter stemning og stil. Den enkleste løsning er at male med enhver vandbaseret maling. Den nederste del af væggen nær indgangen kan beskyttes mod stænk ved at dække dem med fliser. Men der er også mere komplekse muligheder..

Murværk – bare murstensvæg eller dens efterligning er blevet en reel trend inden for design siden lofts kom på mode. For en lille gang i Khrusjtjov er dette en meget god mulighed, da det giver det et moderne, uformelt udseende og visuelt udvider rummet.

Tapet – flere ruller af dette efterbehandlingsmateriale giver dig mulighed for at ændre udseendet på gangen uden anerkendelse. Du kan bruge resterne af papir fra renoveringen af ​​værelser, der kombinerer sjove tegninger med streng geometri; købe luksusvinyl med silketryk; vælg tapet med tekstureret glas til maling eller endda indsæt over væggene med gamle aviser – jo mere kreativitet der vises under reparationen, desto mere interessant bliver resultatet.

Korkbetræk – faktisk er dette det samme tapet, kun med knust kork egetræ påført det. I dette tilfælde kan grundlaget være stof fremstillet af syntetiske fibre (ikke-vævet) eller vinyl. Førstnævnte lader fugt passere igennem og lader væggene ånde, mens sidstnævnte er modstandsdygtig over for vand. En sådan finish vil skabe en hyggelig og varm atmosfære på gangen i Khrushchev, reducere støj.

Design af en lille gang i Khrusjtjov - Vægdekoration

Loft

Da lofterne i Khrusjtjov er lave, skal de “hæves” visuelt ved hjælp af kunstneriske teknikker. Hvid farve og en spejlet overflade hjælper med at nå dette mål. Konstruktioner i to niveauer er også mulige, hvilket i kombination med vellykket belysning vil skabe en illusion om et “flydende” loft.

Når du vælger en strækfilm, bør præference gives til en udtalt blank eller satin. Den første er ideel til moderne stil, den anden – til klassikere og Provence.

Hvis loftet på gangen simpelthen er malet over gipset, hjælper glasdug med at slippe af med mikrosprækker – det skal limes til overfladen og derefter male i 1-2 lag.

Design af en lille gang i Khrusjtjov - Loftsdekoration

Gangmøbler og tilbehør

Gangens funktionalitet afhænger direkte af valg og placering af møbler. En bøjle, en hylde til hatte, en lukket garderobe, et skostativ med en osmannisk kantsten, en kantsten, en kommode, en paraplyholder og endelig et spejl – alt dette er de nødvendige egenskaber for en behagelig gang. Ved første øjekast vil 3-4 kvadratmeter af alt det ovenstående simpelthen ikke passe, men hvorfor ikke bruge skjulte reserver? En god service her kan leveres af smalle indbyggede headsets med en mezzanin over døren (indgang eller interiør), hjørneskabe og bøjler, skydedøre. Hvis gangen i Khrushchev er meget lille, så vil det ikke skade at flytte omklædningsrummet lidt længere fra hoveddøren – for eksempel tage en del af stuen.

De komplette gange, der sælges i møbelbutikker, ser stilfulde ud, men nogle gange passer deres dimensioner ikke til rummet. Bedre at tilpasse væggen, så den fylder en ledig niche fra gulv til loft, så hver tomme plads bruges effektivt..

Under skoene er det nødvendigt at forsyne skabe med hængslede døre eller udtrækshylder – det er bedre, at de lukker tæt og ikke samler støv. Det er mere bekvemt, hvis skoene opbevares i en vinkel frem for vandret, da de fylder mindre..

Hvad angår tilbehør, er der simpelthen brug for en nøgleholder, en paraplyholder og et vægur på gangen. Som indretning kan du hænge flere malerier eller yndlingsbilleder på væggene..

Gangdesign i Khrushchev - Møbler og tilbehør Gangdesign i Khrushchev - Møbler og tilbehør

Belysning

Da der næsten ikke er noget naturligt sollys på gangen i Khrusjtjov, opstår spørgsmålet om kunstig belysning. Energibesparende LED-lamper udfører denne funktion i et moderne interiør. De bruger lidt elektricitet, udsender behageligt lys og varmes ikke op.

For en jævn fordeling af lysstyrken er spotlights monteret på loftet og nogle gange i vægge, nicher i gulvet. To-lags designs er normalt dekoreret med lysende bånd (hvide eller farvede), der understreger deres volumen.

Sidebelysning med sconces ser altid hyggeligt og hjemmelignende ud. Det er bedst at placere dem på begge sider af spejlet – på denne måde bliver dit ansigt godt oplyst, skygger falder ikke på det, og refleksionen bliver mere sandfærdig.

Hvis en stil kræver det (for eksempel klassisk eller barok), kan der være en lysekrone i midten af ​​gangen, det vigtigste er, at den er så kompakt som muligt. Derudover kan du arrangere sidebelysning af malerier.

Gangdesign i Khrusjtjov - Belysning

Gangdesign i Khrusjtjov – foto

Flere interessante ideer og nye designløsninger til indretning af en gang i Khrushchev præsenteres i vores fotogalleri. Et udvalg af ægte interiører vil være nyttigt for alle, der planlægger at lave en smuk og moderne renovering i korridoren. Billedet viser eksempler på, hvordan visse finish, forskellige møbeldesign, husholdningsartikler, farvekombinationer kan se ud i et levende miljø. Glad udsigt!

Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto Indretning af gangen i Khrushchev - foto

Video: Gang i Khrusjtjov – Interiørideer