DIY papirblomster: 80 fotoideer

DIY papirblomster: 80 fotoideer

Enhver vegetation forvandler øjeblikkeligt rummet, hvilket gør det mere levende og naturligt. Ak, ægte blomster bevarer ikke deres attraktive image, så længe vi gerne vil. For nylig er bølgepapirblomster blevet populære. Fra dem kan du oprette vidunderlige buketter eller noget mere originalt. I vores artikel vil vi tale om at arbejde med dette materiale. Vi tilbyder at dykke ned i håndværksverdenen med os!

Papirblomster: applikationsideer

Disse ikke-trivielle håndværk dekorerer både ceremonielle begivenheder og opholdsrum i enhver stil. Lad os se nærmere på, hvordan de kan bruges:

– Blomster har vundet utrolig popularitet som indretning til bryllupper, fødselsdage, firmaarrangementer og andre temafester. Guirlander, buer, buketter til bryllupper er lavet af dem, der bruges til fotostudier.

– Blomsterarrangementer bruges også til at dekorere udstillingscentre, kunsthåndværksbutikker, skønhedssaloner og showrooms.

– Blomster i vaser, krukker, på lofter, i form af kranse, topiary er velegnede til det indre af et opholdsrum.

– Til nytår skal du klæde træet på med små rosenblomster, hvilket skaber en illusion af blomstring.

– Du kan hænge farverige versioner af pæoner på væggen eller loftet i børneværelset.

– Inden jul skal du hænge en krans af grantræer og blomster på døren.

– På Valentinsdag eller til et bryllup skal du designe et rødt, lyserødt eller hvidt hjerte.

– En anden trend er at skabe kæmpe blomster på størrelse med en person. Placer dem mod væggen, eller form en hel skov i rummet..

Således er bølgepapirblomster virkelig i stand til at gøre ethvert rum unikt og elegant. Desuden er selve processen med at skabe en regnbueindretning meget spændende og kan endda tiltrække et barn. Prøv selv at lave en blomst og forbinde dit barn efter tidligere at have valgt en simpel opgave for ham.

DIY papirblomster - applikationsideer DIY papirblomster - applikationsideer

Roser

Rosenblomster er en af ​​de mest populære og ønskelige for millioner af piger. Og dette er ikke overraskende, fordi en smuk buket kendetegnes ved adel og raffinement. Inden planten viste sig for vores øjne i den form, vi er vant til, gennemgik planten imidlertid et langt udvalg af vildrose. Vi vil næppe have tid til at tale om forviklingerne ved krydsning og selektion, men om hvordan man skaber et menneskeskabt mirakel på egen hånd – læs videre.

Til denne blomst er det bedst at vælge flere lignende nuancer, så dens udseende er tæt på naturligt. Hvad angår antallet af kronblade, kan det være vilkårligt. Overvej at lave en rose af hvidt og crepepapir. Arbejdsplan:

1. Skær 8 små, 10 store og mellemstore og 8 største kronblade. Halvdelen af ​​totalen er lavet af crepe, og det samme er lavet af hvidt papir.

2. Lav en lang stribe grøn bund til stilken og 4 smalle og aflange grønne blade, der fastgøres i bunden af ​​knoppen.

3. Brug dine fingre til at runde kronbladene, rette den ene kant, dreje den let i den modsatte retning og vride den anden.

4. Tag stilkwiren og pak den ind med den tape, vi allerede har klargjort..

5. Vi sammensætter selve knoppen. Vrid den nederste kant af det mindste kronblad på tråden, indpak det helt. Påfør lim på basen og læg det næste lille kronblad på det. Tryk halvdelen tæt mod den første, de efterfølgende dele forsegles på samme måde.

6. Resten af ​​kronbladene fastgøres, når deres størrelse stiger.

7. Lim til sidst bladene..

Således fik vi en dejlig rose, der ligner en rigtig. Der er også forenklede teknikker, men deres resultat er ikke så realistisk..

DIY papirblomster - Roser DIY papirblomster - Roser DIY papirblomster - Roser

Peoner

Delikate pæoner, der er skabt med egne hænder, vil harmonisk supplere interiøret i et soveværelse, børnehave, køkken eller hall, og vil også være en glimrende indretning til en fest.

Hvad vi har brug for: bølgepapir i flere nuancer; almindeligt papir eller pap til stenciler; blomsterbånd i grønt; PVA lim; tråd; saks; blyant.

Skitser prøver af blade og kronblade på de forberedte materialer, skær dem ud. Skær bølgepapiret langs linjen, bredden af ​​hver af dem skal svare til længden af ​​emnerne. Fold strimlerne til en harmonika, og anbring stencilen øverst og skær de fremtidige dele af opløbet ud langs den.

Lav hyppige og lange åbninger i støvskabelonernes skabeloner, påfør lim på bunden og pakk emnet på tråden. Fastgør støvfrøen med blomstertape. Smør bunden af ​​de store blade med lim, skub stilken indeni, og pres på bunden af ​​arkene.

Tilføj buler til de mindste kronblade: tag i kanterne og træk forsigtigt til siderne, og tryk på den øverste kant for at få en lysbølge. Fix derefter kronbladene i bunden af ​​støvdrageren. Gør det samme med de hjerteformede dele. I slutningen tilføjes de 3 største kronblade til knoppen.

Lim sepal til bunden af ​​blomsten, og vikl stilken med blomstertape. Sød og romantisk blomst er klar!

Peoner - DIY papirblomster Peoner - DIY papirblomster

Sakura gren

Den mest ærede blomst i den stigende sol glæder sig over dens skønhed. Hvert forår stræber japanerne efter at fejre under kirsebærblomstringen og nyder de første varme solstråler..

Vi tilbyder en simpel mesterklasse, der hjælper med at bringe en delikat forårsindretning til dit hjem. For at oprette en blomstrende gren skal du bruge: en tør gren, bølgepapir i afdæmpede farver, PVA eller silikone lim, saks, pap eller papir til emner, en blyant.

1. På materialerne til emnerne tegnes stenciler af støvdragere, kronblade og blade og skæres ud..

2. Skær bølgepapiret i rektangulære stykker til blade og kronblade samt firkanter, der bliver til støvdragere.

3. Ret detaljerne for kronbladene i midten med en blyant eller saks..

4. Lav en stak med alle rektangler og skær efter mønstrene. Skær firkanter fra den ene kant i strimler.

5. Tryk let og rul alle elementerne i midten til et bundt. Smør den nederste del af støvdrageren med lim og vrid.

6. Fastgør de nederste dele af de tre kronblade sammen. Giv bladene volumen.

7. Lim støvfrø og blade til bunden af ​​opløbet.

8. Tør limen, og lim derefter blomsterne til grenen.

DIY papirblomster - Sakura gren DIY papirblomster - Sakura gren

Kamille

Hvis du har et ønske om at fylde dit interiør med sommerglæde og solens varme, så kan du ikke ignorere de sarte mark -tusindfryd. De kombineres perfekt med alle vilde blomster, så du kan oprette en mangefacetteret sommerbuket. En sådan buket lavet af papir vil glæde dig i lang tid og i enhver sæson..

Inden du begynder at lave, skal du bevæbne dig med følgende værktøjer og materialer: bølgepapir i gult, grønt og hvidt; lineal, blyant og saks; lim eller limpistol; tråd, cirka 10-20 cm.

1. Lav først hvide kamilleblade. Tag hvidt bølgepapir og skær en strimmel på 5 cm.

2. Skær de færdige strimler i tyndere strimler, så bredden på hver er 1,5–2 cm..

3. Efter de to første trin skæres kronbladene ud af strimlerne.

4. For at gøre kronbladene mere naturlige og konvekse skal vi strække emnerne i midten.

5. For at lave stammen af ​​vores fremtidige kamille, pakker vi tråden tæt ind med grønt bølgepapir. Fastgør enderne af papiret ved hjælp af lim.

6. Fra en gul rulle skal du lave en strimmel 1 cm bred. Derefter laves overfladiske snit i hele emnets længde. Derefter pakkes emnet på spidsen af ​​stilken og dannes en kamillestøv.

7. Lim hvert element efter tur på blomstens bund. Når hele knoppen er klar, laver vi kelkeblade af grønt papir og strækker kronbladene til siderne. Vores kamille er klar!

Kamille - DIY papirblomster Kamille - DIY papirblomster

Nelliker

Graciøse og sarte nelliker vil være en charmerende dekoration til dit interiør. Nelliker sammensætninger fungerer vidunderligt med vilde blomster som røllike eller gypsophila. Denne indretning passer perfekt ind i den rustikke stil – det såkaldte “land”.

Opbevar de nødvendige værktøjer og materialer: tråd til fremstilling af stilken; saks, tape, lim; bølgepapir i grønt og hvidt eller pink; farveblyanter pasteller.

1. Det første trin er at skabe kronblade af vores nelliker. For at gøre dette skal vi lave to stykker hvidt papir: en – 5 cm, den anden – 3 cm.

2. Brug lilla farveblyant til at male over kanterne på den lille strimmel, så den ene spids er mere mættet. Vi gør det fra begge sider.

3. Derefter skærer vi små tænder ud langs hele den farvede kant af strimlen, fold den derefter 4 gange og lav 4-6 lavvandede snit.

4. Vrid strimlen til en knop. Når der er ca. 10 cm tilbage til slutningen, strækkes den resterende del og får en bølget bøjning i hele længden. Vi reparerer med lim eller tape.

5. Skab på samme måde store kronblade, men så de er lidt bredere..

6. Brug en tråd og bølgepapir til at lave en stilk og lim den færdige knopp til den..

7. Af grønt papir laver vi en kålblad og et par blade. For at få dem til at se mere naturlige ud, skal de strækkes for at tilføje volumen..

Nelliker - DIY papirblomster Nelliker - DIY papirblomster

Mystisk krans til Halloween

På trods af at Halloween er en utraditionel ferie for vores region, er det allerede lykkedes organisk at passe ind i vores feriekalender. Denne dekoration er velegnet til temaomgivelser til allehelgensdag samt til et kontrasterende interiør i en moderne stil..

For at lave denne usædvanlige krans skal du have følgende: et emne til en krans lavet af polystyren eller ekspanderet polystyren; bølgepapir efter eget valg (f.eks. sort og lilla); store pailletter eller dekorative perler; spray maling dåse; lim eller limpistol; papir til skabeloner til vores fremtidige kronblade; saks og tynd blonder.

1. At lave en blank. Hvis det er nødvendigt, kan du male det i den ønskede farve, derefter forberede skabeloner til kronblade i forskellige former og klippe dem ud..

2. Skær bølgepapiret i lange strimler, så bredden svarer til skabelonernes længde. Vi folder vores strimler med et harmonika, placerer en skabelon ovenpå og skærer.

3. For at få vores kronblade til at se naturlige ud, lad os give dem en konveks form. Dette kan opnås ved at strække dem i midten. Når alle detaljerne er klar, danner vi en blomst af dem. Påfør lim på basen og saml blomsten fra ca. 5-7 kronblade.

4. Lav lignende blomster af en anden farve papir. Lim derefter tilfældigt alle blomsterne på kransens bund..

Når du er færdig, kan du let drysse den færdige krans med maling og lime perlerne på den på en kaotisk måde for at give den et færdigt udseende. Dette fuldender vores vidunderlige krans.!

Mystisk krans til Halloween - DIY papirblomster Mystisk krans til Halloween - DIY papirblomster

DIY papirblomster – foto

Vores artikel ville ikke være komplet uden et fotogalleri. Der er mange flere farver, der kan laves af bølgepapir, end vi muligvis kunne omfatte. Vi har valgt illustrative fotografier af færdige sammensætninger af iris, tulipaner, skovtræer, orkideer, liljer og mange andre blomster samt ideer til deres brug i interiøret. Glad udsigt!

DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto

Video: Blomster fra bølgepapir – Mesterklasse