Designideer til en lille gang (+65 billeder)

Designideer til en lille gang (+65 billeder)

Entréen er en del af lejligheden, der er den første, der åbnes for husholdningers og gæsters øjne, så det er meget vigtigt at gøre det praktisk og smukt. Det ser ud til, at på et område på 1,5-2 kvm. det er svært at implementere nogen designideer, men det er det ikke! Der er mange teknikker til at øge visuel forstørrelse og spare plads, som vi vil diskutere nedenfor. Hvis du nærmer dig designet af en lille gang med omhu, vil der være et sted i den til at gemme alle de nødvendige ting, og interiøret vil glæde dig med hjemmekomfort i mange år.

Indvendig stil til en lille gang

For at dekoration, møbler og husholdningsartikler kan se sammen som et enkelt ensemble, er det meget vigtigt at vælge interiørets stil. En lille gang vil blive dekoreret med beherskede retninger: moderne, klassisk, skandinavisk, Provence eller loft. Alle er forenet af minimalisme, nøjagtighed og harmoni. Takket være disse funktioner bliver selv et lille værelse behageligt og behageligt..

Gang i moderne stil

Elegant funktionalitet er mottoet for moderne designstil. Det er kendetegnet ved klare linjer, kontrastfarver (normalt achromatisk eller tæt på dem) og glatte overflader. Højteknologiske materialer bruges overalt.

I det moderne interiør på en lille gang er der næsten ingen dekorationer, tegninger eller fremspringende elementer. Samlet set giver det indtryk af upåklagelig smag og raffinement..

Design af en lille gang i moderne stil

Gang i klassisk stil

Ved første øjekast fænger klassikerne med deres udsøgte adel. Den bløde glød af guld på en snehvid eller beige baggrund, perfekt symmetri, luksuriøse teksturer samt storslået indretning-alt dette skaber en atmosfære af velvære og gør interiøret i gangen elite.

Design af en lille gang i klassisk stil Design af en lille gang i klassisk stil

Gang i Provence -stil

Fransk romantik i Provence – pastelfarver, vintage lyse møbler, blomsterornamenter og åbent skær. I et sådant miljø er der altid meget lys og luft. En lille entré, indrettet i Provence -stil, ligner med sin sarte enkelhed et dukkehus eller en sommerferie i landsbyen med en bedstemor.

Design af en lille gang i Provence -stil

Gang i loftstil

Upudsede murstensvægge, en overflod af metal og groft forarbejdet træ, åbne loftsbjælker og kommunikation – alt dette gør loftet ganske brutalt, men i en lille entre kan dette design være meget passende.

Denne stil tolererer ikke prætentiøsitet – i stedet for et banalt headset kan der kun være få kroge og en eller to hylder på væggen, og en gammel kommode kan tilpasses til opbevaring af sko.

Det er på loftet, at en cykel, en rygsæk, rulleskøjter, et skateboard og andre egenskaber ved en aktiv livsstil organisk vil passe, så et sådant koncept helt sikkert vil appellere til rejsende såvel som kreative mennesker..

Design af en lille gang i loftstil

Gang i skandinavisk stil

Inspireret af den nordiske natur bringer den skandinaviske stil friskhed til interiøret. Den er baseret på snedækkets upåklagelige renhed, iskolde floder og mørkere sten, og de suppleres af de varme noter, der er iboende i svenske og norske huse..

Bleget træ, etniske patchwork fliser og markante gulvtæpper vil fortynde det hårde design på gangen og skabe et hyggeligt, beboeligt look..

Skandinavisk stil lille gangdesign

Farveløsninger

Valget af nuancer til gangen skal behandles ansvarligt og vise kunstnerisk smag og mådehold. På et lille område er det tilrådeligt at bruge ikke mere end 2-3 farver: den ene er den vigtigste, resten er til kontraster og små detaljer..

Lille gang i hvidt

Hvid er ideel til indretning af en lille gang, da den visuelt udvider rummet. Et snehvidt værelse bliver et eksempel på orden og renlighed, sorte og grå elementer vil smukt supplere det akromatiske design, og farveindsatser ved siden af ​​hvidt vil se roligere ud.

Lille gang i hvid - indretning Lille gang i hvid - indretning

Lille gang i beige

Mange mennesker elsker mælkefulde kaffetoner på grund af deres praktiske egenskaber. Beige finish og møbler ser godt ud i enhver stil. Det er en meget let, men samtidig varm, hjemmefarve. Det bedste kvarter for ham er mørkebrun, cremet, ikke lysegrøn.

Lille gang i beige farve - indretning

Lille gang i gråtoner

En neutral og diskret grå farve er den bedste løsning til et lakonisk design. Poleret stål, spejle og den rigtige belysning vil gøre det monokrome miljø livligere, og det hvide stænk vil fjerne følelsen af ​​dysterhed..

Lille gang i gråtoner - indretning

Lille gang i pastelfarver

Lavendel, lyseblå, lyserød, mynte og citron farver skaber en sød og diskret atmosfære. De er uerstattelige i Provence -stil, selvom de individuelt kan bruges i andre retninger..

Lille gang i pastelfarver - indretning Lille gang i pastelfarver - indretning

Dekoration og materialer til gangen

Entreen tilhører ikke problematiske rum, derfor er kravene til fugtbestandighed i den moderate, men det er der, der samler sig mest snavs fra gaden. Det betyder, at materialer bedst vælges med en glat overflade – dem der er lette at vaske og rengøre..

Etage

Af praktiske årsager bør gulvet i en lille gang gøres holdbart. Til dette formål er fliser, porcelæn stentøj eller linoleum perfekte. Du kan også arrangere et selvnivellerende gulv. Naturlig parket og laminat i aktiv drift vil sandsynligvis ikke vare længe..

Gulv i en lille gang - design

Vægge

Kunstige sten, keramiske fliser (efterligning af mursten), almindeligt og dekorativt gips, plastpaneler og tapet bruges ofte til at dekorere væggene på gangen. En ret interessant mulighed kan også være kork, fototapet med et visuelt perspektiv eller maleri med skifermaling, som du kan tegne med kridt på..

Så rummet ikke virker endnu mindre – det er bedre at opgive lurid tegninger, kontraster og striber på væggene til fordel for almindelige lyse farver.

Vægdekoration i en lille gang - design Vægdekoration i en lille gang - design

Loft

Du kan visuelt hæve højden på en lille gang ved at arrangere et loft i to niveauer lavet af en hvid gipspladeramme omkring omkredsen og en spejlfilm i midten.

Imidlertid er det sædvanlige maleri af loftet i en lys farve og spændingsversionen og spejlede PVC -paneler også velegnede. Det vigtigste er ikke at placere omfangsrige eller massive strukturer over dit hoved, der gør opmærksom på dig selv.

Loft i en lille gang - design

Møbler og dets placering

Ubekvemme møbler er hovedproblemet i små gange. Det betyder, at tiden er inde til at smide gamle omfangsrige skabe ud af gangen og erstatte dem med moderne kompakte opbevaringssystemer..

Lille firkantet gang

Den firkantede gang er praktisk, fordi den har meget plads på siderne. Således kan lineære møbler placeres langs den ene væg (for eksempel tættere på hjørnet ved hoveddøren – en åben bøjle med kroge, under den et skostativ, ved siden af ​​en kommode og et spejl) og langs den anden , hvis det passer, en lavvandet garderobe.

En anden mulighed er at placere radiusskabe med afrundede døre i hjørnerne og bruge resten af ​​stedet til lave skohylder.

Lille firkantet gang - indretning Lille firkantet gang - indretning

Smal (rektangulær) lille gang

I en smal gang er det værd at få mest muligt ud af rummet nær og over hoveddøren. Smalle opbevaringssystemer skal placeres på siderne og en stilfuld mezzanin ovenover.

I stedet for et omfangsrigt spejl med kantsten, er det bedre bare at hænge det på væggen, og ved at købe en garderobe med spejldør kan du se dig selv i fuld vækst.

Til sko er det tilrådeligt at købe en særlig sko med foldehylder, hvor hvert par ikke skal placeres vandret, men i en vinkel.

Smal (rektangulær) lille gang - indretning

Lille gang i ikke-standard form

I private huse og to-etagers lejligheder er bøjler ofte arrangeret under trappen for at spare plads. Nogle gange er korridorens ikke-standardform et resultat af ombygning, eller det var arkitektens oprindelige idé.

Under alle omstændigheder er det i usædvanlige lokaler bedre at bestille møbler i henhold til individuelle mål og tegninger – så passer hvert skab ideelt ind i den niche, der er til rådighed for det..

Lille gang med uregelmæssig form - indretning

Belysning i en lille gang

Så på grund af mangel på vinduer synes gangen ikke at være dyster, der skal gives god belysning i den. Det kan være spot-lysdioder eller neonbånd omkring omkredsen og en lille loftmonteret lysekrone (eller bedre, flere) i midten; to eller fire sconces i form af lanterner eller andre former, der passer til stilen; hjørnespots.

Gulvet kan belyses med fluorescerende elementer eller indbyggede LED-lamper under slagfast glas-dette hjælper dig med ikke at snuble i mørket.

En varm, gullig belysning er bedst til at skabe en hyggelig atmosfære. Kold hvid kan bruges til at belyse et spejl i ansigtshøjde på begge sider – dette giver dig mulighed for at se makeup uden skygger og forvrængninger – sådan som det vil se ud på gaden.

Belysning i en lille gang

Design af en lille gang i Khrusjtjov

Det er ofte muligt at udvide rummet på en lille gang og modernisere interiøret i en Khrushchev -lejlighed ved hjælp af ombygning. Dette kræver naturligvis økonomiske omkostninger og opfyldelse af juridiske formaliteter, men resultatet kan betale sig. Ved at kombinere korridoren med stuen får du en rummelig hall, og det ene hjørne er tilstrækkeligt til overtøj og sko..

Hvis denne mulighed ikke er mulig, skal du bare mere effektivt udnytte det ledige rum, som normalt efterlades uden opsyn – rummet over hoveddøren, hjørner og en rummelig mezzanin til opbevaring af sæsonbestemte genstande forstyrrer ikke loftet.

En anden interessant mulighed er at arrangere en niche i væggen og montere lagringssystemet lige der. Det vigtigste er, at det ikke er en bærende støtte, men en intern skillevæg, hvis ødelæggelse ikke vil skade huset.

Design af en lille gang i Khrusjtjov Design af en lille gang i Khrusjtjov

Indretning af en lille gang – foto

Specielt til dig har vi samlet de bedste eksempler på design af små gange. På billedet finder du mange usædvanlige løsninger, interessante ideer og hemmeligheder om, hvordan du organiserer rummet komfortabelt og ergonomisk. Blive inspireret!

Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang Indretning af en lille gang

Video: Designideer til en lille gang