9 DIY vægdekorationer

9 DIY vægdekorationer

Dekorationsprocessen er den sidste fase af indretning. Efter arbejdet er dekoration utrolig behageligt. Oprettelse af smukke omgivelser på egen hånd bringer en særlig tilfredshed. Hvis du har fritid og vil implementere et originalt design, er du velkommen til at komme i gang med kreativiteten. Vi har forberedt et udvalg af moderne DIY -vægindretningsideer, der hjælper dig med at omdanne rummet enkelt og kreativt.!

1. Akvarel

Hvis du leder efter diskret og lette motiver til interiøret, vil akvarelmønsteret perfekt klare denne opgave. Gennemsigtige pletter fylder rummet med subtilitet og enkel yndefuld form.

For at anvende et sart ornament, skal du vælge et accentafsnit på den ene væg. For eksempel ved sengen i soveværelset, sofaen i stuen eller i nærheden af ​​arbejdsområdet. Hvidt tapet, maling og gips er perfekte som lærred til dit billede..

Teknikken medfører ikke særlige vanskeligheder. En fremragende effekt bringes af abstraktioner i form af striber eller stænk. Tag en dæmpet nuance af gouache godt fortyndet med vand, tegn en streg nedenfor, og slør dens grænser med vand og så videre med hver efterfølgende linje. Fix resultatet med en farveløs lak. Således får du attraktive pletter, der fylder rummet med dynamik, men samtidig ømhed..

DIY vægindretning - Akvarel DIY vægindretning - Akvarel DIY vægindretning - Akvarel DIY vægindretning - Akvarel

2. Guirlander

Guirlander er en uundværlig egenskab ved nytårsdekoration. Samtidig er det den mest alsidige type festligt følge. Hyggeligt lys kan hænges i enhver sæson, men det er især vigtigt at bruge dem i koldt efterår og vinter, når naturligt lys bliver ekstremt lille..

Der er mange muligheder for at dekorere vægge med guirlander:

– Det er ikke nødvendigt at hænge et stort antal af disse elementer – selv en skinnende tråd fastgjort til væggen vil bringe mystisk magi til atmosfæren. På den anden side kan du hænge mange produkter på én gang på den ene væg. Belysning ser meget attraktiv ud mod en hvid og muret baggrund i skandinavisk og loft interiør..

– Du kan indramme døren med en krans. På en mørk nat hjælper lyset dig med let at navigere i rummet.

– Tænd spejlet. Refleksionen i det ser bare fantastisk ud, sørg for dette, når du arbejder på dit billede..

– Små lys er utroligt harmoniske på vinduerne. Pick up drop-down eller mesh ændringer.

– Opret et improviseret fotogalleri. Det er meget enkelt – placer en slangeformet krans og vedhæft et foto til den. Som et resultat får du påmindelser om de varme øjeblikke i dit liv med et blødt lysfilter..

– Moderne producenter tilbyder guirlander med mikrolamper – sørg for at bruge denne mulighed. De er billige, men meget smukke. De fleste af dem kører på batterier, hvilket er ret praktisk. Du kan placere dem inde i dåser, flasker, krus, lanterner på hylderne – komfort og godt humør er til rådighed for dig!

DIY vægindretning - Guirlander DIY vægindretning - Guirlander DIY vægindretning - Guirlander DIY vægindretning - Guirlander

3. Træ

Træsnit er ikke særlig populære i øjeblikket. Efter at have dekoreret rummet med dette dekorative element, kan du få et temmelig unikt design. Derudover opfylder et sådant træk modetrends vedrørende naturlighed og naturlighed..

Som regel laves paneler i hånden. Opfyld de rigtige materialer, og bliv kreativ. Sav træet til tynde skiver. Hver af dem kan være forskellige fra den anden, det er der ikke noget galt med. Slip af med den tykke bark, men lad den tynde blive bedre. For at nogen fra husstanden eller gæsterne ikke skal “tjene” en splint, skal du male stængerne. Særlige løsninger beskytter mod ubudne besøgende i form af insekter. Til sidst dækkes træet med lak eller maling.

Forresten giver det flerfarvede maleri et behageligt indtryk. Men hvis du stopper ved denne metode, skal du huske på, at du bør begrænse dig selv til et lille antal detaljer, så de ikke krusning i øjnene og ikke er påtrængende. En anden måde er at føre de resulterende dele sammen og hænge dem på en lang gren. Uanset hvilken metode du vælger, vil træet se helt fantastisk ud..

DIY vægindretning - Træ DIY vægindretning - Træ DIY vægindretning - Træ

4. Spejle

En glimrende ledsager til at skabe et frisk og let udseende af rummet. Mange kender til spejlenes fordelagtige evne til at udvide rummet, men har endnu ikke udnyttet det. De bruges hovedsageligt i korridorer og badeværelser til rent praktiske formål. Og helt forgæves! Det overfladiske dekorative potentiale er enormt:

– Stigning i lys på grund af refleksion af strømme fra lysarmaturer;

– Forskellige størrelser og konfigurationer- enorme væg-til-væg-produkter, runde steampunk-spejle eller ødelagte polygoner bliver et højdepunkt i ethvert interiør;

– Masser af indramningsvarianter. Rammer i form af solstråler er især relevante, måske vil de snart dekorere dit værelse;

– Vedtag flere spejle- tre mellemstore objekter eller 10-12 små firkanter danner en harmonisk sammensætning.

DIY vægindretning - Spejle DIY vægindretning - Spejle DIY vægindretning - Spejle DIY vægindretning - Spejle DIY vægindretning - Spejle

5. Kridt tapet

Navnet taler for sig selv – den originale finish kan du male direkte på væggen. Dette er et rigtigt fund for forældre til unge kunstnere.

Kridtbaggrunde åbner en skattekiste af muligheder for kreativitet. Skriv motiverende sætninger, der hjælper dig med at bevare den rigtige tankegang og sindstilstand. Opret temabilleder i køkkenet: tegn mad, eller hæng vinflasker og underskriv hver sort. Mål højden på husets mindste indbyggere, tæl dagene til den kommende ferie, tegn blomster, guirlander, pærer, pile – hvad du end tænker på!

DIY vægindretning - kridt tapet DIY vægindretning - kridt tapet DIY vægindretning - kridt tapet DIY vægindretning - kridt tapet DIY vægindretning - kridt tapet

6. Originale malerier

Blandt de utallige ideer til vægindretning kan du altid stoppe ved den klassiske måde – at hænge et smukt billede op. Men også her er der plads til ikke-trivielle træk.!

Det sidste årti har været præget af menneskets ønske om at omgive sig med naturlige motiver, og denne tendens tager stadig fart. Øko-malerier, som du kan lave med dine egne hænder, bliver et tegn på dit engagement i denne bevægelse. Tag en ramme, og begynd med dens dimensioner at skære pap af de passende dimensioner – det bliver grundlaget for hele arbejdet. Sæt burlap på kartonen. Start derefter den kreative proces: kaffebønner, mos, stjerneanis, korn – hent dit yndlingsmateriale og læg et interessant panel.

Prøv også at lave malerier ved hjælp af stenciler, tråde eller tekstureret stof under glas, resultatet vil helt sikkert glæde dig. Hvis du har en høj kunstnerisk evne, kan du skrive en række modulære malerier eller et stort værk i stil med impressionisme. Alle ovenstående dekorelementer ser bare flotte ud på den lyseste eller murstensbaggrund.

DIY vægindretning - Originale malerier DIY vægindretning - Originale malerier DIY vægindretning - Originale malerier DIY vægindretning - Originale malerier DIY vægindretning - Originale malerier

7. Hylder

Et eksempel på en harmonisk kombination af praktisk og æstetik. Åbne hylder fylder ikke rummet op som store skabe og skænke. På samme tid er de i stand til at passe i sig selv et ret stort antal varer..

I stuen eller soveværelset kan du udstyre et improviseret bibliotek. Komplekse strukturer op til loftet i lys eller rig sort passer ind i den moderne stil. I øvrigt ser strukturer med brudte former meget friske ud..

I køkkenet vil denne del af interiøret komme godt med. I stedet for et lukket headset skal du lægge fade, krydderier, flasker og glas her. Selve hylderne kan hænges på reb, de kan være rektangler, sekskanter eller gentage formen af ​​en sky – vælg den, der passer til dit design.

DIY vægindretning - Hylder DIY vægindretning - Hylder DIY vægindretning - Hylder DIY vægindretning - Hylder DIY vægindretning - Hylder

8. Planter

Planter som en del af indretningen lyser indstillingen op, især mod de rene hvide vægge. Moderne designere tilbyder mange måder til lodret havearbejde:

– En af de enkleste konfigurationer er et træstativ, hvor containere med planter er placeret;

– For at oprette et grønt hjørne er et modul bestående af kasser i flere linjer med krukker også velegnet. Vanding er udstyret med automatisk, men klassisk kunstvanding er ganske muligt;

– Hængende planter er velegnede til klatreplanter. Sæt søm på et træpanel for at arrangere blomster i f.eks. Krus eller tekander i flere rækker;

– Panelerne fra echeveria og aeonium ser vidunderlige ud. Transplanter disse dejlige blomster i små potter eller endda PVC -rørklippecylindre. Lim beholderne til trækassen. Fyld det tomme rum mellem beholderne med burlap eller mos. Med disse planter kan du lægge et forudgennemtænkt ornament;

– Mos kan også bruges som et uafhængigt dekorativt element. Brug en blender til at blande det med vand og gel for at bevare fugt. Påfør den resulterende masse med en børste på en træbase. Spray en gang om ugen;

– I køkkenet skal du udstyre en have med urter i skuffer eller små spande.

DIY vægindretning - Planter DIY vægindretning - Planter DIY vægindretning - Planter DIY vægindretning - Planter

9. Stencils

Det er meget passende at dekorere en monokrom væg ved hjælp af stenciler, som du i øvrigt kan lave selv med dine egne hænder..

Beslut først om billedet. Først og fremmest skal du bemærke, at hans silhuet skal være ekstremt klar. Tegn selv ornamentet, eller find en passende mulighed på Internettet og udskriv. Disse kan være enkle trekanter, sommerfugle. For komplekse og store billeder henvises til det skalerede net.

Du får en slags træk, der skal duplikeres på pap eller plast. Tegningen skæres bedst med en papirkniv med et skarpt blad. Hvis der blev begået mindre fejl i processen, skal du ikke skynde dig at sende stencilen til kurven. I nogle tilfælde kan små uregelmæssigheder tilføre en særlig charme, for eksempel i interiører i rustikke, skandinaviske stilarter, loftrum.

DIY vægindretning - Stencils DIY vægindretning - Stencils DIY vægindretning - Stencils DIY vægindretning - Stencils DIY vægindretning - Stencils

Video: DIY vægindretning