Taloudelliset modulaariset keittiöt: yli 95 budjettiratkaisua tyylikkääseen ja toimivaan ympäristöön

Moderni modulaarinen turistiluokan keittiö on

Moderni modulaarinen turistiluokan keittiö on “rakentaja”, jonka avulla voit nopeasti luoda toimivan kokonaisuuden, joka sopii ihanteellisesti huoneen tilaominaisuuksiin

Valitsemalla modulaariset turistiluokan keittiöt, voit luoda kätevän ja toimivan sisustuselementin elementeittäin, jossa ei ole mitään tarpeetonta, ja jokainen esine on paikallaan. Tämä ratkaisu on erityisen tärkeä pienten huoneistojen omistajille, joissa keittiössä on pieni alue ja on erittäin vaikeaa tehdä siitä mukava ja kaunis samanaikaisesti..

Edulliset modulaariset keittiöt ovat hyviä, koska niiden avulla elementtien yhdistäminen toisiinsa on helppoa, sijoittamalla ne sopivimmaksi asetteluominaisuuksista riippuen. Kaikilla yhden kokoelman moduuleilla on vakiokoko ja yleinen muotoilu, ne voidaan koota missä tahansa järjestyksessä ja luoda kuulokkeet, jotka täyttävät kaikki henkilökohtaiset tarpeet. Samalla voit mahtua jopa hyvin vaatimattomaan budjettiin uhraamatta tulevan keittiön tyyliä..

Yksi pysyvistä suuntauksista tähän suuntaan on Ikea. Täältä löydät luonnonmateriaaleista valmistetut kuulokkeet edulliseen hintaan.

Yksi pysyvistä suuntauksista tähän suuntaan on Ikea. Täältä löydät luonnollisista materiaaleista valmistetut kuulokkeet edulliseen hintaan.

Sininen keittiö valkoisella pohjalla näyttää erittäin ilmeikkäältä

Sininen keittiö valkoisella pohjalla näyttää erittäin ilmeikkäältä

Modulaaristen turistiluokan keittiöiden edut

Modulaariset turistiluokan keittiöt ovat ihanteellinen ratkaisu, jos haluat tehdä huoneesta nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti toimivan ja kauniin. Tällaisilla keittiösarjoilla on useita tärkeitä etuja:

 • Halpa. Tällaiset huonekalut on valmistettu edullisista materiaaleista, joten ne ovat edullisia kaikille. Lisäksi moduulit ovat standardoituja, mikä myös vähentää kustannuksia merkittävästi..
 • Toimivuus. Voit ostaa valmiita modulaarisia keittiöitä tai säveltää sarjan itse valitsemalla vain tarvittavat moduulit. Kokoelma sisältää myös kehyksiä sisäänrakennetuille laitteille.

 • Modulaariset keittiöt auttavat säästämään ja käyttämään tilaa tehokkaasti. Sivulaudat ja kaapit ovat melko tilavia, ja niistä on helppo valita vaihtoehto, jossa on tarvittava määrä hyllyjä ja laatikoita.
 • Moduulien sijoittamiseen on paljon vaihtoehtoja, minkä seurauksena on mahdollista luoda melkein mikä tahansa kokoonpano – lineaarinen, kulmikas, U -muotoinen saari, joka voittaa onnistuneesti huoneen muodon.
 • Moduulit voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti. Vaikka muutatkin, tällaista keittiötä ei tarvitse muuttaa, riittää vain poistaa se ja ripustaa se uuteen paikkaan lisäämällä tarvittaessa uusia elementtejä.

Neuvoja! Sisäänrakennetun keittiön valmistaminen yksittäisten mittojen mukaan ei ole halpaa, kun taas modulaaristen elementtien avulla voit tehdä sisätiloista toimivia ilman lisäkustannuksia..

Modulaaristen keittiöiden suunnitteluvaihtoehdot eivät ole ollenkaan niukat. Päinvastoin, tässä esitetään luovimmat ideat sisustukseen ja julkisivun suunnitteluun.

Modulaaristen keittiöiden suunnitteluvaihtoehdot eivät ole ollenkaan niukat. Päinvastoin, tässä esitetään luovimmat ideat sisustukseen ja julkisivun suunnitteluun.

Alempien kaappien osia voidaan vaihtaa haluamallasi tavalla kodinkoneiden (astianpesukoneet, uunit jne.) Kanssa

Alempien kaappien osia voidaan vaihtaa haluamallasi tavalla kodinkoneiden (astianpesukoneet, uunit jne.) Kanssa

Edullisten modulaaristen keittiöiden ominaisuudet

On useita syitä ostaa halpoja modulaarisia keittiöitä:

 1. Budjettisi perusteella voit valita vain ne elementit, jotka ovat todella välttämättömiä kuluttamatta rahaa tarpeettomiin kaappeihin tai kaappeihin, toisin kuin sisäänrakennetut keittiöt. Lisämoduuleja on myös helppo ostaa, jos keittiö on suuri.
 2. Pienessä keittiössä moduulit ovat melkein ainoa vaihtoehto mukavan ympäristön luomiseksi. Suuret sisäänrakennetut kuulokkeet sopivat harvoin, ja mukauttaminen on kallista.
 3. Nykyaikaiset halvat modulaariset keittiöt näyttävät erittäin arvokkailta. Valmistajat luovat kirkkaita ja tyylikkäitä kokoelmia, jotka eivät luovuta visuaalisesti kuuluvuuttaan turistiluokkaan. Tämä pätee erityisesti nykyaikaisiin malleihin..
 4. Modulaaristen turistiluokan keittiöiden käyttöikä on lyhyt (noin 10-15 vuotta), mutta tämä ei ole haitta. Käytetty sarja on helppo vaihtaa, jos se on menettänyt merkityksensä tai halusi vain muuttaa huoneen muotoilua, katumatta kuitenkaan kalliin massiivipuukeittiön ostamiseen käytettyä rahaa.

Huolimatta budjetista pääideana, modulaaristen keittiöiden julkisivut ovat erittäin teknisiä. Monikerroksiset ja erityiset suojakalvot eivät anna sinun pettyä niiden haalistumisesta

Huolimatta budjetista pääideana, modulaaristen keittiöiden julkisivut ovat erittäin teknisiä. Monikerroksiset ja erityiset suojakalvot eivät anna sinun pettyä niiden haalistumisesta

Skandinaavista tyyliä tilavan keittiön sisustuksessa

Skandinaavista tyyliä tilavan keittiön sisustuksessa

Neuvoja! Muotittomaksi tullut modulaarinen sarja voidaan kuljettaa maalaistalolle, jossa se toimii vielä useita vuosia.

Keittiörakenne modulaarisilla elementeillä

Jotta keittiö olisi toimiva, mukava ja kaunis samanaikaisesti, on tärkeää lähestyä tilan järjestystä oikein:

 • Sivulaudat ja suuret kaapit on sijoitettu kulmiin, joissa tilaa käytetään harvoin 100%.
 • Seinäpintoja tulee käyttää mahdollisimman paljon. Tätä varten sinun on asennettava seinäkaapit, avoimet hyllyt tai hyllyt, joiden avulla voit järjestää säilytyksen keittiössä ottamatta paljon tilaa..

 • Keittiösarjan pääelementit on helpointa sijoittaa yhdelle tyhjälle seinälle. Joissakin tapauksissa huonekalujen järjestely näyttää hyvältä hajallaan, kun moduulit sijoitetaan liittämättä toisiaan. Tämä vaihtoehto sopii räätälöityihin keittiöihin tai studioasetteluihin..

Jos haluat keittiön, jossa on rikas ilmeikäs väri, mutta pelkäät jättää väliin suunnittelun, valitse julkisivujen mattapinta.

Jos haluat keittiön, jossa on rikas ilmeikäs väri, mutta pelkäät hukata suunnittelua, valitse julkisivujen mattapinta.

Mielenkiintoinen yhdistelmä mattapintoja ja kiiltävä keittiön takaosa

Mielenkiintoinen yhdistelmä mattapintoja ja kiiltävä keittiön takaosa

Neuvoja! Jotta keittiöstä tulisi toimivampi ja käytännöllisempi, sinun on valittava modulaariset elementit, joissa on eri määrä sisäisiä hyllyjä, jotka riittävät kaiken tarvitsemasi..

“A La Carte” – modulaarinen keittiö ylemmässä hintasegmentissä Stadtnomadenilta

Tätä täysin itsenäisten yksiköiden keittiötä täydentävät kätevät ruoanlaitto tarvikkeet, kattilat yrttien ja mausteiden kasvattamiseen jne., Erityinen muoto, joka asennetaan osien työtasojen väliin, kuten kuvassa

Tätä täysin itsenäisten yksiköiden keittiötä täydentävät kätevät ruoanlaitto tarvikkeet, kattilat yrttien ja mausteiden kasvattamiseen jne., Erityinen muoto, joka asennetaan osien työtasojen väliin, kuten kuvassa

Perusmoduuliasettelut

Moduulien asettelussa on paljon vaihtoehtoja, joiden ansiosta voit sekä korostaa keittiön muotoa että voittaa sen epätyypillisen muodon tai korjata asettelun puutteet:

 1. Normaali lineaarinen – auttaa hyödyntämään pitkän seinän kokonaan. Jos haluat tehdä kapeasta huoneesta visuaalisesti leveämmän, moduulit voidaan sijoittaa lyhyen seinän viereen. Järjestä optimaalisesti moduulit, joiden pituus on enintään 3 m.
 2. Kaksirivinen – moduulit on sijoitettu kahta vastakkaista seinää pitkin. Tämä ratkaisu on optimaalinen tilaviin keittiöihin, ja sen avulla voit eristää vyöhykkeet eri tarkoituksiin, esimerkiksi ruoanlaittoon toisella puolella ja ruoan ja astioiden säilyttämiseen toisella puolella..
 3. Kulma – ihanteellinen ratkaisu pieniin keittiöihin tai niihin, jotka on yhdistetty ruokasaliin. Tämä vaihtoehto säästää tilaa ja erottaa huoneen osan toisistaan ​​visuaalisesti..
 4. U-muotoinen – ihanteellinen ratkaisu suureen keittiöön, kun moduulien sijainnin vuoksi voit tehdä huoneesta mukavamman ja sijoittaa tarvittavan enimmäismäärän.
 5. Ostrovnaja – Keskesaari voidaan koota useista jalustista esimerkiksi uunin, pesualtaan ja leikkuupöydän alle. Saari voi yhdistää työ- ja ruokailutilan. Voit myös luoda niemimaalauksen, kun yhden moduulin ulkonevaa osaa käytetään baaritiskinä tai ruokapöytänä..

Osittaisten keittiöiden varusteet on sovitettu budjettiin ja tietysti esteettisiin mieltymyksiin. Avausmekanismit ja kahvat täältä voit valita minkä tahansa

Osittaisten keittiöiden varusteet sovitetaan budjettiin ja tietysti esteettisiin mieltymyksiin. Avausmekanismit ja kahvat täältä voit valita minkä tahansa

Monet valmistajat tarjoavat valmiita sokkeliprofiileja leikkaussarjojen koolle

Monet valmistajat tarjoavat valmiita sokkeliprofiileja leikkaussarjojen koolle

Neuvoja! Ruokapöytä on helppo tehdä useista jalustista, ja se on varustettu säilytysjärjestelmällä, jonka avulla voit järkevästi hävittää keittiöalueen tai toimia reunana studioasettelussa.

Voit ostaa edullisen modulaarisen keittiön tänään kaupoista, kuten Ikeasta, Leroy Merlinistä. Ne tarjoavat usein valmiita vaihtoehtoja moduulien asettelulle, joita voidaan käyttää perustana..

Modulaaristen keittiöiden perusosat

Elementtikohtaiset modulaariset turistiluokan keittiöt on jaettu seuraaviin:

 1. Seinämoduulit – kaapit ja hyllyt.
 2. Kulmaelementit – kaapit, pöydät, seinäkaapit, hyllyt, pesuallaskaappi.
 3. Vapaasti seisovat moduulit – kaapit, kaapit, myös uunin ja jääkaapin alla.

Baaritiskit, karusellihyllyt, kattokaiteet löytyvät harvoin modulaaristen turistiluokan keittiöiden kokoelmista, mutta näitä elementtejä voi ostaa lisäksi valitsemalla sopivan suunnitteluvaihtoehdon.

Riippumattoman keittiön suunnittelun osalta valmistajat voivat tarjota tällaisia ​​luetteloita vakiokokoisista kooista. Riisi. 1-11, 16-17 - ala- ja pääkaapit, 12 - uunikaappi, 13-15 - pesuallas, 18 - vapaasti seisova penaali

Riippumattoman keittiön suunnittelun osalta valmistajat voivat tarjota tällaisia ​​luetteloita vakiokokoisista kooista. Riisi. 1-11, 16-17 – ala- ja pääkaapit, 12 – uunikaappi, 13-15 – pesuallas, 18 – vapaasti seisova penaali

Seinämoduulit

Tähän luokkaan kuuluvat:

 • Seinäkaapit ovilla. Moduuleissa voi olla yksi kiinteä (kääntö- tai saranoitu) ovi tai kaksi kääntöovia. Sisätila on jaettu useilla hyllyillä.
 • Esittelyhyllyt 1-2 lasitetulla ovella.
 • Kaappi 1-2 ovea ja avoin ylähylly.
 • Avoimet hyllyt.
 • Hyllyt-huput auki tai saranoidulla ovella.
 • Astiankuivauskaappi, 1-2 ovea.

Kaapit voidaan sijoittaa sekä työalueen että ruokailutilan yläpuolelle ikkunan tai oven viereen. Moduulien mittojen ansiosta voit valita sekä kapeat että leveät kaapit tai hyllyt.

Valmiiden kuulokkeiden mitat voidaan aina säätää tarkasti huoneen mittojen mukaan lisäosien avulla - toiminnallisia tai puhtaasti koristeellisia

Valmiiden kuulokkeiden mitat voidaan aina säätää tarkasti huoneen mittojen mukaan lisäosien avulla – toiminnallisia tai puhtaasti koristeellisia

Kulmaelementit

Modulaarisia kulmakeittiöitä täydentävät elementit, jotka auttavat hyödyntämään mahdollisimman epämukavaa tilaa huoneen kulmissa. Tämän ansiosta säästetään hyödyllistä tilaa ja muodostetaan toimivia tallennusjärjestelmiä..

Kulmakappaleiden joukossa:

 • Seinään asennetut suljetut kaapit, joissa on yksi kiinteä tai lasitettu ovi.
 • Saranoidut avoimet hyllyt tai lasiovet. Muoto voi olla suora tai puolipyöreä.
 • Suljettu kaappi, 1 ovi.
 • Kaappi 1-2 laatikolla.
 • Kulmapöytä sivuluukulla.
 • Pesuallas kaappi.

Pyöristetyt päämoduulit nostavat hieman kuulokkeiden kokonaiskustannuksia. Mutta jos talossa on lapsia tai keittiön kulmat sijaitsevat paikoissa, joissa on paljon liikennettä, niiden kustannukset ovat perusteltuja

Pyöristetyt päämoduulit nostavat hieman kuulokkeiden kokonaiskustannuksia. Mutta jos talossa on lapsia tai keittiön kulmat sijaitsevat paikoissa, joissa on paljon liikennettä, niiden kustannukset ovat perusteltuja

Neuvoja! Economy -luokan modulaarinen kulma -keittiö on ihanteellinen tilan järkeistämiseen pienellä alueella.

Esimerkki lineaaristen keittiöosien ergonomisesta kokoonpanosta. tällä pyyhkäisyllä - perusversio oikeakätisille

Esimerkki lineaaristen keittiöosien ergonomisesta kokoonpanosta. tällä pyyhkäisyllä – perusversio oikeakätisille

Vapaasti seisovat moduulit

Laajin luokka, joka sisältää:

 • Pöydät-jalustat, joissa 1-2 saranaovet ilman laatikoita. Sisätila on jaettu hyllyillä. Leveät pöydät voidaan jakaa pystysuoraan sisältä kahteen erilliseen laatikkoon.
 • Laatikot 1-4 laatikolla.
 • Kapea penaali, jossa on pystysuora laatikko.
 • Yhden oven jalustapöytä, jossa on 1-2 laatikkoa.

 • Leveä kahden oven kaappi laatikolla tai avoimella hyllyllä.
 • Pöytä, jossa on suljettu tai avoin sivulaatikko ja 1-2 ulosvedettävää.
 • Pesualtaat 1-2 ovea, laatikoilla tai ilman.
 • Uunikaapit 1 tai 2 laatikolla tai ilman.
 • Uunikaappi, jossa 1-2 laatikkoa.
 • Uunikaappi, jossa vetolaatikot ylä- ja alaosassa, mukaan lukien ulosvedettävät.
 • Korkeat kaapit 1-2 saranaovella, laatikoilla ja ilman.
 • Kapea korkea kaappi, jossa 1-2 pystysuoraa tavaralaatikkoa.
 • Jääkaappi 1-2 laatikolla.
 • Kaappi, jossa kaksi lasitettua ovea ylhäällä ja laatikko alhaalla.
 • Puolikerros, 1-2 ovea.

Yksi vaihtoehdoista Ikean osioille. Tämä ruotsalainen valmistaja tarjoaa muiden julkisivuvärien lisäksi myös harmaata

Yksi vaihtoehdoista Ikean osioille. Tämä ruotsalainen valmistaja tarjoaa muiden julkisivuvärien lisäksi myös harmaata “ruostumatonta terästä”

Jotkut elementit ovat kehys sisäänrakennetuille laitteille (jääkaappi, uuni, pesuallas jne.). Tällaiset moduulit on usein varustettu paitsi osastolla itse laitteelle, myös lisäkaappeilla tai -laatikoilla. Tällaisten elementtien ansiosta voit käyttää tilaa mahdollisimman tehokkaasti, esimerkiksi järjestämällä esineitä pystysuoraan eikä vaakasuoraan.

Baaritiski toimii keittiön ja ruokailutilan välisenä rajana

Baaritiski toimii keittiön ja ruokailutilan rajana

Modulaariset turistiluokan keittiöt elementtikohtaisesti: materiaalit ja muotoilu

Halpa ei tarkoita huonoa tai mautonta. Nykyaikaiset edullisen keittiön valmistajat suhtautuvat vakavasti tuotteidensa suunnitteluun. Jos aiemmin itse huonekalujen ja niiden julkisivun materiaali oli sama, nykyään ulkoasu suoritetaan yhä useammin täysin eri tavoin..

MDF -levyiset runkojulkisivut antavat keittiösarjalle vankan ilmeen. Kehysten sisällä voi olla koristeellisista materiaaleista tai lasista valmistettuja inserttejä

MDF -levyiset runkojulkisivut antavat keittiösarjalle vankan ilmeen. Kehysten sisällä voi olla koristeellisista materiaaleista tai lasista valmistettuja inserttejä

Yleisimmistä turistiluokan keittiösarjojen valmistusmateriaaleista on huomattava:

 • Lastulevy – edullisin vaihtoehto, joka kestää vähiten, koska se imee voimakkaasti kosteutta. Se on levy (18 mm), joka on valmistettu puristetuista lastuista. Käyttöikää voidaan pidentää valitsemalla sopiva julkisivumateriaali, joka hylkii vettä, erityisesti erityinen lakka tai kalvo.
 • MDF – ei pelkää kosteutta, rasvaa ja äärilämpötiloja, se on riittävän vahva ja kestävä. Edustaa murskatusta puusta puristettuja levyjä, joille ruiskutetaan tai liimataan viilulla muovikerros. Kustannusten kannalta tämä vaihtoehto on optimaalisin hinta-laatu-yhdistelmä, ja lisäksi se on ympäristöystävällinen..

Julkisivun viimeistely

Jos kaikkien turistiluokan keittiöiden modulaaristen elementtien perusta on suunnilleen sama, julkisivut voivat olla hyvin erilaisia, eikä se ole yllättävää, koska ulkoinen muotoilu muodostaa koko vaikutelman keittiön sisustuksesta.

Kaunis yhdistelmä marmoria ja puuta tekstuuria keittiön suunnittelussa

Kaunis yhdistelmä marmoria ja puuta tekstuuria keittiön suunnittelussa

Niiden kasvokäyttöön:

 • MDF – jäljittelee lähes kaikkia pintoja puusta muoviin, on helppo puhdistaa ja säilyttää ulkonäkönsä pitkään.
 • Puuviilu – ympäristöystävällisin, kestävin ja kallis vaihtoehto, joka parantaa kuulokkeiden ulkonäköä merkittävästi, varsinkin jos haluat luoda klassisen sisustuksen.
 • Muovi – yleisin vaihtoehto turistiluokan keittiöiden julkisivujen viimeistelyyn. Niiden edessä on MDF -pohja. Muovi ei pelkää kosteutta, kemikaaleja, kestää vaurioita eikä haalistu ajan myötä. Tämä materiaali on halpaa ja tarjoaa monia suunnitteluvaihtoehtoja..
 • PVC tai akryyli – ne ruiskutetaan MDF -alustalle, laatu on lähellä muovia, mutta vielä vahvempi ja kestävämpi.

Lisäksi runkojulkisivuja käytetään usein turistiluokan moduulien valmistuksessa. Ne edustavat kehystä, joka on valmistettu yhdestä materiaalista ja jossa on lisäosa toisesta, esimerkiksi lasista, peileistä, muovista jne. Haluttaessa tällaiset insertit voidaan vaihtaa muihin, mikä päivittää keittiön suunnittelua.

Liittimet on merkittävä erikseen. Turistiluokan moduuleissa käytetään useimmiten muoviliittimiä (kahvoja), harvemmin metallia.

Yksityisen talon keittiö, jossa on maalaistyylinen muotoilu

Yksityisen talon keittiö, jossa on maalaistyylinen muotoilu

Neuvoja! Vaikka kahvat ovat menettäneet ulkonäön tai rikkoutuneet ajan myötä, ne voidaan aina korvata täsmälleen samalla tai erilaisella muotoilulla keittiön ulkonäön päivittämiseksi..

Design

Moderni sisustus kallistuu yhä enemmän yksinkertaisuuteen ja toimivuuteen ja korvaa liiallisen ylellisyyden ja näyttävän loiston. Siksi halpojen modulaaristen elementtien käyttö keittiössä on yhä tärkeämpää kuin koskaan, varsinkin kun voit noutaa ne melkein mistä tahansa mallista..

Erilaisten moduulien yhdistelmien avulla on melko helppoa luoda ainutlaatuinen, ainutlaatuinen sisustus kokeilemalla itseäsi suunnittelijana.

Esimerkki samanlaisten värien yhdistelmästä klassisen keittiön runkojulkisivuilla, moduuleista koottuina ja olohuone-studion huonekaluina

Esimerkki samanlaisten värien yhdistelmästä klassisen keittiön runkojulkisivuilla, moduuleista koottuina ja olohuone-studion huonekaluina

Edullisten keittiöiden joukosta löydät vaihtoehtoja kaikenlaisille väreille – klassisista puun sävyistä ja neutraalista mustavalkoisesta uskomattoman kirkkaaseen sekä kaikenlaisiin kuvioihin ja tekstuureihin..

Valmiiden tehdaskeittiöiden julkisivujen suosituimmat ja trendikkäimmät värit: mokka, kirsikka, valkoinen, oliivi, musta, seepra. Violetti ja beige ovat myös suosittuja. Työtasojen väreistä luonnon mineraalien jäljitelmät ovat poikkeuksetta suosittuja.

Valmiiden tehdaskeittiöiden julkisivujen suosituimmat ja trendikkäimmät värit: mokka, kirsikka, valkoinen, oliivi, musta, seepra. Violetti ja beige ovat myös suosittuja. Työtasojen väreistä luonnon mineraalien jäljitelmät ovat poikkeuksetta suosittuja.

Puinen muotoilu ei koskaan mene pois muodista. Se sopii yhtä hyvin massiivisiin räätälöityihin keittiöihin sekä kevyisiin, erittäin toimiviin modulaarisiin

Puinen muotoilu ei koskaan mene pois muodista. Se sopii yhtä hyvin massiivisiin räätälöityihin keittiöihin sekä kevyisiin, erittäin toimiviin modulaarisiin

Koska moduulielementit voidaan järjestää missä tahansa järjestyksessä, on mahdollista luoda kaikenlaisia ​​väriyhdistelmiä – kontrastisia tai virtaavia. Lisäksi jotkut valmistajat tarjoavat useita vaihtoehtoja julkisivujen viimeistelyyn kerralla, kun taas elementit ovat samat ja helposti yhteensopivat. Näin voit luoda ainutlaatuisen kirjasintyypin, joka koostuu eri sarjojen elementeistä..

Esimerkki klassisen keittiön sinappinkeltaisen moduulien symmetrisestä järjestelystä

Esimerkki klassisen keittiön sinappinkeltaisen moduulien symmetrisestä järjestelystä

Tummat matta runko -etuosat antavat keittiösarjalle jaloa ja kallista ilmettä. Laitteen suunnittelu voidaan sovittaa vastaavasti. Tässä tapauksessa on parempi välttää pyöristetyt päät ja kulmat.

Tummat matta runko -etuosat antavat keittiösarjalle jaloa ja kallista ilmettä. Laitteen suunnittelu voidaan sovittaa vastaavasti. Tässä tapauksessa on parempi välttää pyöristetyt päät ja kulmat.

Ostamalla modulaarisen keittiön jokainen voi luoda mukavan ja toimivan ympäristön sekä ruoanlaittoon että perhejuhliin pienin kustannuksin. Ja osaavalla lähestymistavalla suunnitteluun luotu kodikas sisustus ei saa ketään yhdistämään “talouden” käsitteeseen.