Puhallettava sohva Lamzac: edut, esimerkit käytöstä ja hoidon hienovaraisuudet

Puhallettava sohva on pakollinen matkailijoille

Puhallettava sohva on pakollinen matkailijoille

Puhallettava sohva Lamzac (Lamzac) – kunnianosoitus nykyaikaisuudelle, jossa yhdistyvät yksinkertaisuus ja mukavuus. Tuotteen lukuisten etujen vuoksi sitä voidaan käyttää missä tahansa. Rentoutua rannalla oli mahdollisimman mukavaa ja miellyttävää, sinun on valmistauduttava siihen etukäteen, tämä saattaa vaatia alkuperäisen Lamzak -puhallettavan sohvan. Ilman puhallettavaa patjaa vapaa -ajan viettäminen ja rentoutuminen rannalla tai muualla voi menettää puolet merkityksestään, koska tasaisen kultaisen rusketuksen saaminen joustavalla pinnalla makuulla on paljon helpompaa ja mielenkiintoisempaa kuin tehdä se hiekalla tai kivillä. Ja jos haluat järjestää pienen koskenlaskun tai seikkailun kaukana meluisasta rannikosta ja löytää uusia paikkoja, tämä kohde on erinomainen ja harkittu vaihtoehto kaikkiin tilanteisiin..

Lamzak - helppo kuljettaa myös taitettuna

Lamzak – helppo kuljettaa myös taitettuna

Lamzak - helppo kuljettaa myös taitettuna

Näyttää hyvältä lomakuvissa

Puhallettava sohva sopii uimiseen

Puhallettava sohva sopii uimiseen

Ainoa asia, joka voi erottaa käyttäjän arvostetusta mukavuudesta ja rentoutumisesta, on tarve jatkuvasti täyttää ja tyhjentää patja. Mutta sarjan mukana tulevat erikoispumput selviävät tämän ongelman ratkaisusta, vain voidaksesi käyttää niitä, sinun on kuljetettava elementit mukanasi ja vie tilaa laukussasi. Keksintö keksittiin Hollannissa, joten tämän laitteen nimi on käännetty “laiskaksi henkilöksi”. Mutta itse asiassa haluat jopa olla laiska tämän epätavallisen pehmustetun huonekalun elastisella pinnalla, koska muusta tulee mukava ja uskomattoman houkutteleva..

Mikä on “sohva laiskoille”?

Kun otetaan huomioon tämän nimen etymologia ja piirteet, on siirryttävä harkitsemaan kumppanin etuja ja haittoja, jotka liittyvät rannalle menemiseen, lepäämiseen puistossa ja muissa paikoissa. Mikä tämä laite on? Itse asiassa se on pieni nylonista valmistettu laukku. Ilmalokerot toimivat sen osina, ja kaula on leveä magneettinauha, jonka päissä on leikkeitä.

Lyhyt tietoa lamzakin tärkeimmistä eduista

Lyhyt tietoa lamzakin tärkeimmistä eduista

Mallilla on myös suunnittelun perusidea, “temppu”, joka koostuu ilmamassan täyttämisestä ja pitämisestä. Jotta voit tuoda sohvan rakenteen työasentoon, sinun ei tarvitse käyttää pumppua ja harjoittaa keuhkovoimaa. Joissakin tapauksissa sohva voi täyttyä itsestään, eikä henkilö osallistu tähän ollenkaan – tämä koskee tuulista säätä.

Kirkas lamzaki TM Bananasta

Kirkas lamzaki TM Bananasta

Jos tuulta ei ole, sinun on juoksettava ja vedettävä pussi selän taakse, kunnes siinä on tarpeeksi ilmaa. Kun pussin molemmat ontelot on täytetty ilmalla, on tarpeen taittaa kaula ja kiertää sitä kuin makkaraa. Reunat on yhdistetty klipsillä, ja sohva on helposti käyttövalmis. Mitä tulee käytännön puoleen, ilmanottoon liittyvää ongelmaa ei voida aina ratkaista tarkasti ja nopeasti..

Hölkkä auttaa lamzakin täyttymään nopeasti

Hölkkä auttaa lamzakin täyttymään nopeasti

10 syytä ostaa puhallettava patja

Tämän tuotemerkin puhallettavalla patjalla on useita etuja, eikä tämä ole yllättävää, koska käyttäjien keskuudessa laite on koko ajan onnistunut todistamaan itsensä parhaalta puolelta..

Puhallettavan sohvan osat tarjoavat sille monia toiminnallisia etuja.

Puhallettavan sohvan osat tarjoavat sille monia toiminnallisia etuja.

 1. Rakenne täytetään ja saatetaan muotoon, joka soveltuu käytettäväksi vain 15 sekunnissa, kun taas täysimittaiseen työprosessiin et tarvitse pumppua tai teknisiä lisälaitteita. Muutaman aivohalvauksen jälkeen voit täyttää sohvan ilmalla..
 2. Laite on erittäin moderni ja muodikas. Sitä tarjotaan monenlaisissa väreissä ja tyyleissä, joten tuotteista tulee todella sopivia käytettäväksi kaikissa tilanteissa ja ne antavat käyttäjälle maksimaalisen mukavuuden..
 3. Sohva painaa vain 1,3 kiloa, mikä mahdollistaa sen helpon siirtämisen paikasta toiseen ja helpon sijoittamisen erityiseen laukkuun selän takana kuljetusta varten. Jos päätät ostaa puhallettavan Lamzak -sohvan, voit olla varma, että pieni talosi on aina kanssasi.
 4. Malli ei vie paljon tilaa kompaktien ja kätevien mittojensa vuoksi, joten sitä voidaan helposti käyttää osana tiettyä matkaa, se on tärkeä vaelluksilla, rannoilla ja muissa paikoissa, toimien nopeasti ja kätevästi operatiivinen lepo. Tuote toistaa kehosi muodon, joten sitä on helppo kuljettaa paikasta toiseen.
 5. Mallin monipuolisuuteen liittyy mahdollisuus käyttää sitä milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa, mikä tekee lomastasi entistä mukavamman ja omaperäisemmän..
 6. Jos et tiedä mitä lahjaa valita lomalle perheellesi ja ystävillesi, et varmasti mene pieleen tämän sohvan kanssa. Se sopii kaikille vastaanottajille sukupuolesta, iästä, makutarpeista, elämäntavoista ja perustottumuksista riippumatta..
 7. Laitteen saattamiseksi työasentoon sinun ei tarvitse käyttää kompressoria tai pumppua. Mallin toimiminen kestää muutaman yksinkertaisen vaiheen..
 8. Kestävyys ja käytännöllisyys. Valmistettu korkealaatuisista tuotteista, voit saavuttaa pitkän käyttöiän ja tuottavan käytön. Kestää jopa 200 kg: n kuormituksia.
 9. Vedenkestävyys on mallin toinen perusominaisuus. Loppujen lopuksi se ei päästä kosteutta läpi, joten sitä voidaan käyttää lumella, märällä ruoholla, rantaviivaa pitkin ja muilla pinnoilla.
 10. Huonekalurakenteen kauniin ulkoisen julkisivun avulla voit myös varmistaa sen laajan käytön ja nauttia laadukkaasta ja tehokkaasta käytöstä..

Kevyt ja kompakti muotoilu mahdollistaa Lamzackin kantamisen myös vaelluksilla

Kevyt ja kompakti muotoilu mahdollistaa Lamzackin kantamisen myös vaelluksilla

Siten lamzakin puhallettavalla sohvalla, jonka arvostelut ovat parhaat, on monia positiivisia ominaisuuksia ja ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi saada käyttömukavuutta ja muita etuja..

Loma ystävien kanssa lamzacksilla tulee kaksinkertaisesti miellyttäväksi

Loma ystävien kanssa lamzacksilla tulee kaksinkertaisesti miellyttäväksi

Työmuotoon siirtyminen

Jos otamme huomioon sohvan käytön ohjekirjan, erityinen ohje on tärkeä, jotta se saadaan toimivaan ja pätevään käyttöön. Se vaatii useita toimia.

Ohjeet lamzakin valmistamiseksi käyttöön

Ohjeet lamzakin valmistamiseksi käyttöön

 1. Vedä kangas laukusta. Tässä vaiheessa sitä ei vielä täytetä..
 2. Levitä tuotteen runko ja aloita toisella sivulla olevan kaulan avaaminen.
 3. Kun tuote on täytetty, magneettinauhaa on kierrettävä ja kiinnitettävä haluttuun asentoon..
 4. Sen jälkeen sohva asetetaan oikeaan paikkaan, ja sen omistaja voi nauttia mukavasta ja täydellisestä lepoa..

On tärkeää tietää: sinun ei tarvitse kuljettaa muita työkaluja ja taitoja mukanasi, koska voit helposti täyttää sohvan ilman turhia laitteita.

Hollantilaiset valmistajat antoivat keksinnölle tietoisesti tällaisen nimen, ja jos tarkastelet käyttöohjeita, voit olla varma, että kaikki nimet eivät ole keksitty turhaan. Suosittu puhallettava sohva tuoli lamzak kutsutaan usein “onnenpussiksi”.

Toisin kuin oletetaan, että lamzak soveltuu kokoonpanoon vain tuulisella säällä, tekijöiden ohjeet kumottavat stereotypian

Toisin kuin oletetaan, että lamzak soveltuu kokoonpanoon vain tuulisella säällä, tekijöiden ohjeet kumottavat stereotypian

Valmistusvaihtoehdot

Tällä upealla keksinnöllä on paitsi käytännöllisyys myös houkutteleva ulkonäkö. Siksi valmistaja päätti julkaista sohvakeksinnön kuudessa eri värivaihtoehdossa..

 • Sininen laukku;
 • Vaaleanpunainen sohva;
 • Violetti sohva tuoli;
 • Vihreä sävy;
 • Punainen laukku;
 • Musta tuote.

Makuasetustensa mukaisesti jokainen käyttäjä voi valita ainutlaatuisen ja alkuperäisen sohvan version. Muuten, jos et tiedä mitä lahjaa antaa ystävillesi, sukulaisillesi, työtovereillesi, tästä sohvasta tulee ainutlaatuinen vaihtoehto. Ja tuotteen miellyttävä hinta säästää tarpeettomien kulujen tarpeelta..

Valikoima värejä puhallettavien sohvien tekijöiltä

Valikoima värejä puhallettavien sohvien tekijöiltä

Muita pieniä asioita

Jokaisessa tuotteessa on taskut tavaroiden säilyttämistä varten. Tällaisen tuotteen tärkeä etu on, että laitteen mukana tulee yleensä lisäosia..

 1. Taskut pienille tavaroille – rantapyyhkeet, aikakauslehdet ja sanomalehdet, avaimet, matkapuhelimet, kolikot.
 2. Silmukkakiinnitys pussin kiinnittämiseksi täydellisesti maahan. Tästä on erillinen ohje, joten käyttäjän ei ole vaikea löytää hyvää ratkaisua..

Siten tuote on kätevä käyttää ja voi usein korvata täysimittaisen sohvarakenteen, koska siinä on paljon hyödyllisiä pieniä asioita.

Taskut ovat käytännöllisiä myös lamzakin kotikäyttöön

Taskut ovat käytännöllisiä myös lamzakin kotikäyttöön

Puhallettavan sohvan käyttöalue

Sohvalla on lähes rajaton käyttöalue, ja tämän tosiasian todistavat lukuisat arvostelut tämän suunnittelun käyttäjistä. Voit käyttää Lamzac Lamzac -puhallettavaa sohvaa ulkotiloihin ja mihin tahansa huoneeseen.

Lamzak talossa - mukavuus ja turvallisuus

Lamzak talossa – mukavuus ja turvallisuus

Kestävän materiaalinsa ansiosta tuote sopii hyvin myös epätasaisille pinnoille. Siksi se voi helposti seistä eri materiaaleilla:

 • hiekka;
 • sora;
 • kivet;
 • ruoho;
 • betoni.

Lamzak puulattialla

Lamzak puulattialla

Luonnossa tuotteesta tulee todella välttämätön asia, koska innovatiivinen pussi tarjoaa suuren määrän liitoksia rentoutumiseen ja täydelliseen mukavuuteen. Tiloissa sohva voi helposti korvata tarvittavat huonekalut sohvina, nojatuoleina, aurinkotuoleina ja riippumattoina, penkkeinä. Vedenkestävyytensä ansiosta tuotetta voidaan helposti käyttää ilmapatjan sijasta. Rakenteen suuren suorituskyvyn ansiosta se pystyy seisomaan erinomaisesti veden päällä jopa korkeissa aalloissa, joten voit lähteä purjehtimaan pelkäämättä huononemista, halkeamista tai repeytymistä..

Mukavaa lepoa yhdessä vaaleanpunaisten ja vihreiden lamppujen kanssa

Mukavaa lepoa yhdessä vaaleanpunaisten ja vihreiden lamppujen kanssa

Tällä hetkellä sohva on erittäin suosittu ja valtava menestys monien väestöryhmien keskuudessa ympäri maailmaa, ja sitä käytetään paitsi kesäkaudella. Materiaali, josta tuote on valmistettu, on kestävä, pakkasenkestävä ja muita positiivisia ominaisuuksia. Siksi hiihtolomien ja kauniin talven satujen ystäville tämä laite on kätevä..

Lamzakin käyttö hiihtokeskuksessa

Lamzakin käyttö hiihtokeskuksessa

Puhallettava sohva lamzak: hoitaa laukkua

Jos pidät tuotteesta hyvää huolta, se voi kestää noin 5 vuotta. Mutta huolimatta materiaalien suuresta lujuudesta, joista huonekalurakenne on valmistettu, sinun on varmistettava suoran käytön aikana, ettei pinnalla ole ongelma -alueita – lasinsiruja, lankoja, neuloja ja muita teräviä esineitä. Ei ole suositeltavaa istua tai edes maata sohvalla vaatteissa, joissa on paljon teräviä yksityiskohtia.

Violetti lamzak -sohva sisätiloissa

Violetti lamzak -sohva sisätiloissa

Tuotteen puhdistaminen

Aggressiiviset kemialliset koostumukset eivät sovellu näihin tarkoituksiin, muuten tuotteen käyttöikä lyhenee merkittävästi. Pussi “pelkää” erittäin hankaavia ja muita aineita, eikä myöskään ole toivottavaa olettaa sen reaktiota reagenssien kanssa, joilla on säästävä koostumus. Ei ole suositeltavaa saada pesuainetta sohvan sisäpuolelle, jos vaurioita on tapahtunut, seuraukset voidaan estää pätevällä tavalla. Voit korjata pieniä naarmuja, joita puhallettavalla sohvalamatsakilla on tavallisella teipillä tai teipillä..

puhallettava sohva lamzak: musta lamzak - helppo puhdistaa eikä ole nirso hoidossa

Musta lamzak – helppo puhdistaa eikä ole nirso hoitaa

Siten, kun olet tehnyt oikean valinnan ja ostanut alkuperäisen sohvan, saat monia mahdollisuuksia sen käyttöön ja voit luoda viihtyisän lepoa itsellesi milloin ja missä tahansa..