Parvisänky aikuisille: niille, jotka ovat pitkään haaveilleet suuresta ja tilavasta makuuhuoneesta

Ihanteellinen ratkaisu merkittävään tilan säästöön

Ihanteellinen ratkaisu merkittävään tilan säästöön

Parvisänkyä pidetään perinteisesti lasten ja nuorten huonekaluna, mutta samanlainen muotoilu voidaan varustaa aikuisten makuuhuoneessa, varsinkin jos tilaa ei ole tarpeeksi. Se vapauttaa ja optimoi tilan orgaanisesti.

Ergonomia - parvisängyn pääperiaate

Ergonomia – parvisängyn pääperiaate

Parvisänky: tutustuminen

Tämä ei ole tavallinen huonekalu, ja suurin ero on siinä, että nukkumapaikka sijaitsee toisessa kerroksessa ja sinun on kiivettävä siihen portaita pitkin. Sen alle – ensimmäiseen kerrokseen – voidaan sijoittaa:

 1. Sohva tai nojatuoli.
 2. Kirjoituspöytä eli työpaikka.
 3. Yöpöydät.
 4. Kaappi.
 5. Muu – ideasta riippuen.

Tärkeä! Tärkein ominaisuus on, että tämän suunnittelun avulla voit kirjaimellisesti piilottaa ylimääräisen sängyn alle..

13

Miellyttävän bonuksen lisäksi, joka on huoneen optimaalinen järjestely, tällaisen laiturin omistaja saa myös päivittäisiä harjoituksia, koska voidaksesi mennä alas tai kiivetä sängylle sinun on liikuttava matalalla, mutta silti portaat.

Tämäntyyppinen sänky sopii tehokkaasti sisätiloihin.

Tämä sänky sopii aina tehokkaasti sisustukseen.

Löydät jopa kaksoistuotteita, joiden ensimmäiselle tasolle on mahdollista sijoittaa vielä enemmän tarpeellisia ja hyödyllisiä asioita. Yhden ja kahden makuuhuoneen “loftit” aikuisille löytyvät kaupasta tai voit tilata tuotannon yksilöllisen asettelun mukaan.

Henkilökohtainen projekti - sänky asennetaan korokkeelle

Henkilökohtainen projekti – sänky asennetaan korokkeelle

Ne valmistetaan useimmiten tavallisesta lastulevystä, harvemmin luonnonpuusta. Jälkimmäinen vaihtoehto on melko raskas, joten sänky on lähes paikallaan..

Neuvoja! Valittaessa on tärkeää kiinnittää huomiota kiinnikkeisiin – niiden on oltava luotettavia ja vahvoja, koska 1-1,5 metrin korkeudesta putoaminen ei ole kovin miellyttävää, etenkin unen aikana.

Mallit ja kokoonpanot

Tällaisia ​​huonekaluja on monenlaisia ​​aikuisille käyttäjille. Ne on esitetty tarkemmin taulukossa:

Pääkriteeri Alalaji
Vuodepaikkojen määrä Single – tämä vaihtoehto sopii vain yhden henkilön nukkumiseen. On suositeltavaa valita ortopedinen patja – tämä takaa täydellisen mukavuuden yöunille. ___________________________________________________________________ Kahden hengen makuuhuone on erinomainen ratkaisu avioparille, jos huoneistossa ei ole tarpeeksi tilaa. Tällaiset mallit ovat mukavia ja käytännöllisiä..
Suunnitteluominaisuuksia Suunniteltu yhdelle henkilölle, jossa on pöytä pohjan alla ___________________________________________________________________ Kahden hengen huone, jossa on sohva – se on ylimääräinen paikka rentoutua tai nukkua, jos vieraita tulee. ___________________________________________________________________ Kun sänky on ensimmäisessä kerroksessa, se voi olla joko yksi tai parivuode.
Rungon materiaali Puu on kestävää, kulutusta kestävää. Mutta hinta on niin korkea, että se vaikuttaa suosioon. ___________________________________________________________________ Lastulevy on edullinen materiaali, mutta sen käyttöikä on useita kertoja lyhyempi kuin muiden. ___________________________________________________________________ Metalli on käytännöllinen ja kestävä ratkaisu. Suunnittelu on alkuperäinen, mutta joskus sitä on vaikea sovittaa monitoimitilaan.
Portaikko näkymä Pystysuora. Niin kompakti, visuaalisesti se ei näytä vieraalta sisätiloissa. Sen negatiivinen laatu on vähemmän turvallinen verrattuna muihin vaihtoehtoihin. ___________________________________________________________________ Kalteva kulmassa. Ne voivat olla riittävän suuria, mikä vaikeuttaa niiden sijoittamista huoneen tilaan. Vaihtoehto on kompakti, ilmava portaikko. ___________________________________________________________________ Podiumin kanssa. Jokainen vaihe on ylimääräinen tallennusjärjestelmä. Usein laatikot. Ne ovat käteviä kirjojen, alusvaatteiden, sukkien ja muiden pienten tavaroiden säilyttämiseen..

13

Hyödyt ja haitat

Tällaisilla huonekaluilla, kuten kaikilla muillakin, on sekä etuja että haittoja. Harkitse positiivisia puolia:

 1. Erinomainen ratkaisu, jos huone on erittäin kompakti, koska monet muut mahtuvat yhteen huonekaluun.
 2. Se vie vain yhden seinän huoneessa, mutta portaiden tyypistä riippuen se voi tallentaa monia hyödyllisiä pieniä asioita.
 3. Sinun ei tarvitse etsiä sänkyä vastaavaa pöytää / vaatekaappia / sohvaa. Parvella on useita rakenteita, jotka on yhdistetty yhdeksi.
 4. Monia muutoksia, joiden avulla voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan.
 5. Valitsemalla korkealaatuisia materiaaleja voit olla varma, että tällainen rakenne kestää pitkään..

Tietysti on myös haittoja, mm.

 1. Kaukana edulliseen hintaan. Sinun on maksettava monitoiminnallisuudesta ja mukavuudesta, ja tässä tapauksessa tämä sääntö ilmenee parhaalla mahdollisella tavalla. Tällaisen kompaktin 2 tai 3-in-1-tilan hinta on sama kuin ostamalla erikseen kaikki esitetyt huonekalutuotteet..
 2. Riski, että toisen tason kiinnitys on huonolaatuinen ja vaarallinen nukkuvalle henkilölle. Näin sanovat monet parvisänkyjen käyttäjät. On tärkeää, että sängyssä on sivut ja kiinnitys ei tapahdu neljässä, vaan vähintään 8-10 kohdassa. Itse rakenne on suositeltavaa kiinnittää lattiaan tai seinään..

13

Sopivaa / sopimatonta

Käytännöllisyydestään huolimatta tällainen sängyn muotoilu ei ole aina sopiva. Parvisänky on osoittautunut erinomaiseksi lapsiperheissä, mutta ei paljon asuintilaa. Lapsella on paikka leikkiä ja jopa fyysisesti liikkua, ja vanhemmilla on paikka nukkua. Vapaassa tilassa on luultavasti jotain otettavaa.

neljätoista

Tällainen nukkumapaikka huoneessa, jossa on matala katto, ei olisi paras ratkaisu. Parvisängyn varustamiseksi siinä voi ilmetä vakavia ongelmia..

Tärkeä! Erilliset parvisängyt aikuisille ovat jopa 3 metriä korkeita. 

Tällaisen sängyn alle voidaan järjestää paikka rentoutumiseen.

Tällaisen sängyn alle voidaan järjestää paikka rentoutumiseen.

Vaihtoehtoisia vaihtoehtoja

Tarkasteltavana olevat tuotteet ovat melko erilaisia ​​ja antavat vapauden mielikuvitukselle. Alkuperäisiä vaihtoehtoja samaan tyyliin ovat:

 • Nukkumapaikka ilman tavallisia jalkoja. Runko kiinnitetään kattoon ankkuripulteilla. Voit ripustaa tällaisen rakenteen huoneeseen, jonka kattokorkeus on 3-3,5 metriä. Alla voit varustaa esimerkiksi ruokailutilan.

Parvisänky täydentää orgaanisesti talon sisätiloja maalaismaiseen tyyliin ja antaa sinun ihailla upeita näkymiä heti heräämisen jälkeen

Parvisänky täydentää orgaanisesti talon sisätiloja maalaismaiseen tyyliin ja antaa sinun ihailla upeita näkymiä heti heräämisen jälkeen

 • Yksityinen huone sängyn alla. Tämä on myös mahdollista, jos se on esimerkiksi kaksinkertainen. Tässä tapauksessa on täysin mahdollista varustaa pieni huone sen alle. On suositeltavaa, että seinät eivät ole jatkuvasti paikallaan, vaan liukuvat. On optimaalista, jos ne ovat läpikuultavia. Tällaisessa huoneessa on teoriassa mahdollista varustaa jopa keittiö tai kylpyhuone..

neljätoista Erinomainen ratkaisu ahtaisiin tiloihin

Erinomainen ratkaisu ahtaisiin tiloihin

Lähtö

Sängyn alla olevan tilan tekemiseen ja täyttämiseen voi olla monia vaihtoehtoja, mutta turvallisuutta ja käytännöllisyyttä ei pidä unohtaa. Ja toisessa kerroksessa nukkumisen pitäisi olla mukava ja kodikas..

Parvisänky rentoutumisen ja mukavuuden saarena

Parvisänky rentoutumisen ja mukavuuden saarena