Nahkasohvat kotiin ja huoneistoon (60+ parasta halpaa mallia): mukavuutta ilman kompromisseja!

Aitoa nahkasohva - tyylikäs olohuoneen elementti

Aitoa nahkasohva – tyylikäs olohuoneen elementti

Nahkasohva on loistava tilaisuus korostaa sisätilojen tyyliä ja esillepantokykyä sekä talon omistajan vaurautta. Nahkainen kulmasohva on upea maalaistalon sisustus; se lisää viihtyisyyttä olohuoneeseen tai toimistotilaan. Toimistoon asennettu kaksipaikkainen nahkasohva osoittaa selvästi pään korkean tilan..

Corner -ylellinen nahkasohva yksiön suunnittelussa

Corner -ylellinen nahkasohva yksiön suunnittelussa

Nahkasohvat ovat erittäin mukavia ja käytännöllisiä. Niiden erityispiirteet:

 1. lujuus ja kestävyys – ei ole turhaa, että nahka on kuuluisa poikkeuksellisesta kestävyydestään; asianmukaisella hoidolla sohva kestää yli vuosikymmenen;
 2. hypoallergeeninen – pölypunkit eivät käytännössä käynnisty luonnollisella iholla;
 3. ilmanläpäisevyys – tällaisella sohvalla se on viileä kesällä ja lämmin talvella;
 4. nahkasohva ei vaadi suojaa (viitta).
TOP 10 suosittua nahkasohvan mallia markkinoilla vuonna 2018:
Mallin nimi Ominaisuudet Hinta Suunnittelu
Sohvan puheenjohtaja Rentoudu Ostaa Valmistaja: puheenjohtaja; Tyyppi: sohva; Verhoilu: keinonahka, aito nahka, kangas; Taitto: kyllä; Kulmasuunnittelu: ei; Muunnosmekanismi: amerikkalainen simpukka; Kokonaismitat: 2-istuttava sohva (D-2)-1550x950x900 mm. 22 250 ruplaa.
Nahkasohva Roosevelt Blue Ostaa Valmistaja: Divan.ru; Tyyppi: sohva; Verhoilu: aitoa nahkaa; Kulmasuunnittelu: ei; Taitto: kyllä; Transformaatiomekanismi: Conrad; Kokonaismitat: 1880x980x950 mm. 48 990 RUB.
TetChair -sohva Ostaa Valmistaja: TetChair; Tyyppi: sohva; Verhoilu: keinonahka; Taitto: kyllä; Kulmasuunnittelu: ei; Muutosmekanismi: kirja; Jousilohko: kyllä; Käsinojat: kyllä; Kokonaismitat: 900/450 × 1800 × 950/1200 mm 22 800 ruplaa.
Sohva Garda sisustus Ostaa Valmistaja: Garda Decor; Tyyppi: sohva; Verhoilu: aitoa nahkaa, kangasta; Kulmasuunnittelu: ei 124 600 hieroa.
Sohva Borovichi-Huonekalut Rentoudu Ostaa Valmistaja: Borovichi-Furniture; Tyyppi: sohva; Verhoilu: keinonahka; Taitto: kyllä; Kulmasuunnittelu: ei; Muunnosmekanismi: napsautus; Liinavaatteet: kyllä; Kokonaismitat: 1800x900x850 mm. 17 490 ruplaa.
Kulmasohva Heggi Manhattan Ostaa Valmistaja: Heggi; Tyyppi: sohva; Verhoilu: keinonahka, kangas; Kulmasuunnittelu: kyllä; Liinavaatteet: kyllä; Taitto: kyllä; Muutosmekanismi: Eurobook; Kokonaismitat: 2310х1470х850 mm. 15 990 RUB.
Sohva EICHHOLTZ Davidoff Ostaa Valmistaja: EICHHOLTZ; Tyyppi: sohva; Verhoilu: kangas; Kulmasuunnittelu: ei; Kokonaismitat: 720x2300x850 mm.; Sarja sisältää kaksi koristeellista pyöreää tyynyä 352440 hieroa.
Kulmasohva MebelVia Atlanta Ostaa Valmistaja: MebelVia; Tyyppi: sohva; Verhoilu: keinonahka, kangas; Taitto: kyllä; Kulmasuunnittelu: kyllä; Kulman sijainti: yleinen; Muutosmekanismi: delfiini; Käsinojat: kyllä; Liinavaatteet: kyllä; Kokonaismitat: 2450x850x1540 mm. 16 490 ruplaa.
Kulmasohva HomeMe Bristol Ostaa Valmistaja: HomeMe; Tyyppi: sohva; Verhoilu: aitoa nahkaa; Taitto: kyllä; Kulmasuunnittelu: kyllä; Kulmapaikka: vasen, oikea; Muunnosmekanismi: irrotettava; Käsinojat: kyllä; Liinavaatteet: ei; Kokonaismitat: 3000x1060x2250 mm. 56 990 ruplaa.
Nahkasohva Lincoln Red Ostaa Valmistaja: Divan.ru; Tyyppi: sohva; Verhoilu: aitoa nahkaa; Taitto: kyllä; Kulmasuunnittelu: ei; Muunnosmekanismi: ranskalainen simpukka; Kokonaismitat: 1810x860x910 mm 35 490 ruplaa.

On yleisesti hyväksytty, että nahkasohvan laatuindikaattori on verhoilu, joka on valmistettu suurista, kiinteistä nahkalevyistä. Tällainen väite on vain osittain totta, koska suuren nahanpalan maalaaminen korkealaatuisesti on melko vaikeaa, väriaine levittyy epätasaisesti, joten ajan myötä saattaa esiintyä “epäsuhta”, kun sohvan väri vaihtelee eri paikkoja.

Huomautuksella! Useista osista ommeltu sohvaverho tekee nahkasohvan houkuttelevammaksi, tärkeintä on, että saumat ovat korkealaatuisia, toisin sanoen tasaisia, yhdensuuntaisia ​​ja suoria, ilman taukoja.

neljätoista

Nahkasohvat sisätiloissa: hallitseva elementti

Nahkasohva sopii tehokkaasti sekä klassiseen että moderniin sisustukseen. Mutta on syytä muistaa, että tämä ei ole vain huonekalu – se hallitsee koko huonetta. Nahkasohva on voimakas aksentti, jonka ympärille itse asiassa rakennetaan koko sisustus.

Neuvoja! Massiivinen nahkasohva on vieras ruumis pienessä huoneessa, joka on täynnä huonekaluja. Hänen paikkansa on tilava eteinen tai olohuone, hän tarvitsee tilaa, hän ei siedä ympäristöä, poikkeuksena ehkä pieni sohvapöytä.

Tyylikäs tuhkasininen sohva

Tyylikäs tuhkasininen sohva

Keltainen sohva

Keltainen Chesterfield -sohva auttaa korostamaan fuusiotyyliä

Melko paljon vieraita voi istua kulmasohvalle, joten tuolia ei tarvita paljon tällaisessa huoneessa. Avattavista nukkuvista nahkasohvista tulee täysimittainen laituripaikka, mikä kompensoi tilan “anastamista” olohuoneessa.

Neuvoja! Mutta samaan aikaan on parempi käyttää vuodesohvaa (nahkaa) vieraana vaihtoehtona – liian usein avaaminen (eli nahan puristaminen ja venyttäminen) lyhentää huonekalujen käyttöikää ja sohva avautuu pitkään eikä ole kovin kätevä.

Sohvan värin valinta

Valkoinen nahkasohva. Värin puhtauden vuoksi siitä tulee talon “kohokohta” ja se sopii harmonisesti moderniin sisustukseen minimalismin, avantgarden, skandinaavisen tai korkean teknologian tyyleissä. Sisustus, jossa on valkoinen nahkasohva, täydentää täydellisesti lasista sohvapöytää, valkoista (harmaata) mattoa ja kromisia sisustuselementtejä – kompleksissa tämä kaikki antaa ilmapiirille ilmavuuden, keveyden vaikutuksen.

Huomautuksella! Valkoinen nahkasohva näyttää yhtä hyvältä harmaiden, beigen, keltaisten seinien taustalla (rauhallisen, rauhoittavan sisustuksen ystäville) ja oranssin tai vihreän (energisen ja näyttävän ilmapiirin ystäville).

Valkoinen ottomaanit olohuoneessa - tyylikäs ja tyylikäs

Valkoinen ottomaanit olohuoneessa – tyylikäs ja tyylikäs

Ylellinen lumivalkoinen sohva venetsialaiseen tyyliin

Ylellinen lumivalkoinen sohva venetsialaiseen tyyliin

Ruskea nahkasohva. Sitä kutsutaan yleisesti genren klassikoiksi. Ruskea on rauhallisuuden, vakauden ja luotettavuuden symboli, ja samalla se on erittäin maukas väri, joka liittyy kahviin, suklaaseen tai kaakaoon. Suorat ruskeat nahkasohvat ovat klassisen sisustuksen välttämätön ominaisuus, ja englantilaista tyyliä on yksinkertaisesti mahdotonta kuvitella ilman tikattu “Chesterfield”.

Huomautuksella! Paljon riippuu sävystä – olohuoneeseen okranruskea tai suklaa on sopivampi, toimistoon – punaruskea tai kastanja, keittiöön – vaaleat ruskeat sävyt.

Musta nahkasohva näyttää hyvältä modernissa sisustuksessa, jossa on tekno, moderni, brutalismi ja hi-tech-tekniikassa se toimii usein huoneen päävärikorostuksena. On optimaalista, jos seinät pidetään neutraaleissa sävyissä – harmaa, valkoinen tai beige.

neljätoista

Neuvoja! Nykyään IKEA: n suosittu vaihtoehto on keinonahkaverhoilla varustettu nahkasohva, joka asennetaan paikkoihin, jotka altistuvat aktiivisesti esimerkiksi käsinojille. Hyöty on kaksiosainen: toisaalta hinta on huomattavasti pienempi, toisaalta sohva kuluu vähemmän.

Vihreästä nahasta valmistettu pieni sohva korostaa omaperäisyyttäsi

Vihreästä nahasta valmistettu pieni sohva korostaa suunnittelun omaperäisyyttä

Leikkiä sinisiä sävyjä olohuoneen sisätiloissa

Leikkiä sinisiä sävyjä olohuoneen sisätiloissa

Nahkasohvat ja nojatuolit: hoito -ominaisuudet

Nahkasohva on vankka asia, jonka hankinta on vakava investointi. Se oikeuttaa itsensä täysin, jos käytät ja huollat ​​nahkasohvaa (arviot vahvistavat tämän) oikein ja ajoissa..

Ensinnäkin on syytä muistaa, että aito nahka on kapillaarihuokoinen hygroskooppinen materiaali, joka kykenee sekä absorboimaan (absorboimaan) kosteutta että helposti ja aktiivisesti haihtumaan (antamaan) sen. Sen kosteusmassan tulisi olla optimaalisesti vähintään 10-16%, muuten iho kuivuu, muuttuu hauraaksi ja hauraaksi, väri alkaa murentua ja iho itse halkeilee.

Tämän perusteella on otettava huomioon useita tärkeitä kohtia:
 1. Nahkasohva on kuitenkin, kuten muutkin aitoa nahkaa olevat huonekalut, sijoitettava oikein. Nimittäin – etäisyyden lämmitysjärjestelmistä (patterit) on oltava vähintään metri, ja myös valaistuslaitteet, erityisesti hehkulamput, on pidettävä poissa.
 2. On suositeltavaa, että iho välttää suoraa auringonvaloa.
 3. On tärkeää ylläpitää vaadittu (65-70%) kosteustaso huoneessa. Sinun ei pitäisi olla niukka ja ostaa ilmankostutin: optimaalisen kosteustason ylläpitäminen on hyödyllistä paitsi nahkatuotteille myös puukalusteille, parketille ja mikä tärkeintä, ihmisten terveydelle, erityisesti lapsille..

Alkuperäinen nojatuoli vaaleanruskeasta nahasta

Alkuperäinen nojatuoli vaaleanruskeasta nahasta

Upea setti modernilla tyylillä olohuoneen sisustuksessa

Upea setti modernilla tyylillä olohuoneen sisustuksessa

Tärkeä! Hygroskooppisuus on myös kyky imeytyä, joten iho on erittäin herkkä kaikenlaiselle lialle. Jos sohvalle läikkyy jotain, pyyhi se välittömästi liinalla tai sienellä hankaamatta nestettä.

 • Levitä kuiva pyyhe öljyiselle tahralle ja odota, kunnes se imee rasvan. Jos leikkaus ei tuonut toivottuja tuloksia, on tärkeää tietää, miten nahkasohva voidaan kuurata: et voi käyttää pesu- ja klooripitoisia jauheita.
 • Sohva on käsitelty luonnollisella nahalla suositellulla erityisellä puhdistusaineella. Lisäksi sohva on pyyhittävä kostealla liinalla vähintään kerran viikossa ja myös kerran viikossa saippualiuoksella. Tämä on tehtävä sujuvilla, ei äkillisillä liikkeillä ilman suurta painetta, vaivaa ja kitkaa..
 • Nahan huokoinen rakenne imee helposti pölyn, joten sohvan säännöllinen imurointi pehmeällä harjalla ei häiritse.

 • Ihon vahvuuden ja kimmoisuuden antavat siihen kertyneet rasva -aineet, jotka haihtuvat ja kuivuvat ajan myötä. Siksi sohva on käsiteltävä vähintään kahdesti vuodessa erityisellä nahanpuhdistusaineella – suunnilleen samalla tavalla kuin nahkakengillä..
 • On tärkeää valita oikea väri, jota varten kannattaa testata tuotetta huomaamattomalla pienellä alueella ja levittää se vasta sen jälkeen koko pinnalle.

Neuvoja! Kansanlääkkeet auttavat myös nahkakalusteiden hoidossa. Kotitekoinen lehmänmaito puhdistaa ihon hyvin, “maitokylvyt” lisäävät ihon kiiltoa ja pehmentävät sitä. Mutta on syytä muistaa, että maidon sisältävän sienen tulisi olla hieman kostea..

neljätoista

Ja muista, että nahkasohvien korjaaminen on aina paljon kalliimpaa kuin oikea -aikainen ennaltaehkäisy ja hoito..