Hyllyt kotiin ilman takaseinää: yleiskatsaus edullisista ja lakonisista malleista sisätiloissa

Teline on orgaaninen keittiötilassa

Teline on orgaaninen sekä olohuoneessa että keittiössä

Yksi hyllytyypeistä on kotihyllyt ilman takaseinää. Tällaiset säilytysjärjestelmät ovat erittäin suosittuja ihmisten keskuudessa, jotka haluavat luoda tarvittavan mukavuuden huoneeseen eivätkä samalla häiritä sisustusta. Tällaiset huonekalut eivät vie paljon tilaa talossa tai huoneistossa, mutta samalla niistä tulee tilava varasto tarvittaville asioille ja alkuperäisille pienille asioille..

Mielenkiintoinen malli leveillä puuelementeillä

Mielenkiintoinen malli leveillä puuelementeillä

Hyllyt ilman takaseinää ovat erittäin kätevä ja toimiva säilytysjärjestelmä

Hyllyt ilman takaseinää tarjoavat erittäin kätevän ja toimivan säilytysjärjestelmän

Taustalla näyttävä tausta toimii hylly ilman takaseinää.

Hylly ilman takaseinää toimii upeana taustana

TOP-7 hyllyt ilman takaseinää

Mallitiedot Hinta
Hyllytyyli 2 Korkeus × Leveys × Syvyys 1770 × 680 × 280 mm, Tuotteen paino pakkauksessa 26 kg, Tyyppi Avoin, Kirja, Lattia, Seinä, Materiaali Puu, laminoidusta lastulevystä, Alkuperämaa Venäjä 2,290 Sivumäärä Ostaa
Teline ovilla ST-2 Korkeus x leveys x syvyys 1810 x 988 x 268 mm, Wengen väri, valkaistu tammi, lastulevyn materiaali, metallipylväskromiputket, joiden halkaisija on 340 ja 168 mm, takaseinä harmaita kuitulevykaappeja 3920 Sivumäärä Ostaa
Telineen vierailu-14 Leveys, mm 900, ulkonema, mm 298, korkeus, mm 2304, rungon väri wenge, tammi lindberg, rungon materiaali laminoitu lastulevy E1, rungon pinnan tyyppi matta 4390 Sivumäärä Ostaa
Telinehylly-3 10000228 Leveys, mm 1354, ulkonema, mm 350, korkeus, mm 1386, kotelon paksuus, mm 16, rungon väri wenge, reunan väri wenge, rungon materiaali laminoitu lastulevy E1 PVC -reunamateriaali Rungon pinnan tyyppi matta 5290 Sivumäärä Ostaa
Teline Skyland ALTO ABC Leveys (cm) 120, Syvyys (cm) 30, Korkeus (cm) 180, Laminoitu lastulevyn rungon materiaali, Alkuperämaa Valko -Venäjä, Rungon väri Devon Oak 7717 Sivumäärä Ostaa
Teline PK-9-6 V1 Korkeus × Leveys × Syvyys 1800 × 1200 × 296 mm, Tuotteen paino per pakkaus 60 kg, Tyyppi Avoin, Kirja, Lattialla seisova, Modulaarinen, Seinään kiinnitettävä, Ilman takaseinää, Lastulevyn materiaali, Alkuperämaa Venäjä 8460 Sivumäärä Ostaa
Teline PK-9-8 B2 Korkeus × Leveys × Syvyys 1800 × 1800 × 296 mm, Tuotteen paino pakkauksessa 80 kg, Tyyppi Avoin, Kirja, Lattialla seisova, Modulaarinen, Seinäasennus, Ilman takaseinää, Materiaali laminoidusta lastulevystä, Alkuperämaa Venäjä 11,280 Sivumäärä Ostaa

Hyllyominaisuudet

Ilman takaseinää olevien telineiden erottuva piirre on niiden avoimuus. Ne näyttävät hyllyltä, jossa on useita rivejä hyllyjä ja sivuseiniä. Avoimen rakenteen vuoksi tällaiset telineet, vaikka ne ovat suuria, pidetään kevyinä, eivät ylikuormita tilaa..

Suunnittelijamalli tummasta puusta

Suunnittelijamalli tummasta puusta

15

Monet pitävät avohyllyjä jonkinlaisena näyttelytilana, jossa kaikki asiat ovat esillä. On kuitenkin monia tapoja piilottaa tarvittava uteliailta katseilta: paju- ja laatikoiden käyttö, eri kokoiset koristelaatikot ja laatikot jne..

Neuvoja! Voit noutaa koko järjestelmän tällaisia ​​laatikoita tai laatikoita, joiden avulla voit kätevästi järjestää henkilökohtaisia ​​esineitä, jotka eivät ole menneet vaatekaappiin ja lipastoon..

Hyllyt ovat ihanteellisia alueiden kaavoittamiseen

Hyllyt ovat ihanteellisia alueiden kaavoittamiseen

Ohut, tyylikäs vaihtoehto

Ohut, tyylikäs vaihtoehto

On pidettävä mielessä, että tällaisen telineen takana olevat seinät (jos se sijaitsee yhden niistä) on liitettävä tapetilla, maalattu jne. Ja turhaan. Avoimen hyllyn sisältävän huoneen oikean suunnittelun ansiosta syntyy eheyden ilmapiiri, joka ei ole olemassa, jos ainakin yksi seinistä on kokonaan peitetty massiivisilla huonekaluilla.

Sisustus moderniin tyyliin

Sisustus moderniin tyyliin

16

Hyllyt lisäävät kodikkuutta

Hyllyt lisäävät kodikkuutta

Leveät telineet näyttävät hyviltä tilavissa huoneissa

Leveät telineet näyttävät hyviltä tilavissa huoneissa

Valikoima telinevaihtoehtoja ilman takaseinää

Ulkonäöltään telineet ilman takaseiniä voivat olla täysin erilaisia. Kyse ei ole vain väreistä, vaikka nykytekniikan avulla voit maalata minkä tahansa tuotteen eri väreillä. Hyllyt on valmistettu eri materiaaleista (puu, metalli, muovi, lasi jne.), Mikä vaikuttaa niiden ulkonäköön.

Joitakin malleja on helppo toistaa omin käsin, jos sinulla on oikeat materiaalit ja työkalut. Melko helppo valmistaa, kuten puiset avohyllyt tai metallijalkojen rakenne, jossa on puiset hyllyt.

Hyllyt voivat paitsi monipuolistaa mitä tahansa sisustusta, mutta myös lisätä siihen omaa makuaan.

Hyllyt voivat paitsi monipuolistaa mitä tahansa sisustusta, mutta myös lisätä siihen omaa makuaan

Alkuperäinen muunnelma riippuvailla hyllyillä

Alkuperäinen muunnelma riippuvailla hyllyillä

Telineet voivat myös olla muodoltaan täysin erilaisia, joten ne voidaan sijoittaa talon salaisimpiin tai päinvastoin tärkeimpiin paikkoihin. Tämä voi olla kompakti hylly, jossa on eri määrä hyllyjä, tai suuri yksittäinen rakenne, jossa on erikokoisia soluja. Hyllyt voivat olla tavallisia suorakulmaisia ​​tai esimerkiksi kolmionmuotoisia (ne sijaitsevat yleensä talon portaiden alla tai ullakolla, jossa katot on viistetty).

Laaja ja käytännöllinen malli

Laaja ja käytännöllinen malli

Voit järjestää kirjaston telineeseen

Voit järjestää kirjaston telineeseen

16

Hyllyjen koristeosat voivat myös vaihdella merkittävästi. Nykyaikaisiin tyyleihin (minimalismi, huipputekniikka, parvi, pop-taide jne.) Sopivat yksinkertaiset vaihtoehdot, joissa on vähäinen tai täydellinen sisustus. Klassiset sisustustyylit edellyttävät joidenkin koriste -elementtien lisäämistä (helpotus hyllyjen päissä, veistetyt jalat jne.).

Suunnittelu minimalismin tyyliin

Minimalistinen muotoilu

16

Hyllyjen järkevä sijoittaminen asuntoon

Tällaiset hyllyt voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa huoneeseen, ja tämä on tehtävä viisaasti. Harkitse niiden pätevää sijoittamista seuraaviin huoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin:

Olohuoneessa. Talon päähuoneessa hylly ilman takaseinää on yksi tärkeimmistä kohteista, joka houkuttelee kaikkien vieraiden huomion. Täältä löydät kirjoja, kukkia, koristehahmoja, valokuvia, muistopalkintoja tai jatkuvasti päivitettäviä mielenkiintoisten pikkuesineiden kokoelmia. Alemmilla hyllyillä olevissa suljetuissa laatikoissa voit säilyttää liinavaatteet, käsityötarvikkeet, Koska hyllyjen koko (hyllyjen korkeus ja hyllyjen pituus) voi olla hyvin erilainen, ne voidaan sijoittaa päätä seinää vasten tai täytä olemassa oleva markkinarako.

Nykyaikaisten hyllyjen avulla voit käyttää järkevästi huoneen tilaa

Nykyaikaisten hyllyjen avulla voit käyttää järkevästi huoneen tilaa

Neuvoja! Tilaviin olohuoneisiin on toinen vaihtoehto – kaavoitus avoimen telineen avulla. Talon telineosio jakaa huoneen visuaalisesti useisiin vyöhykkeisiin, mutta ei vie paljon tilaa eikä häiritse valon tunkeutumista.

Hylly moderniin olohuoneeseen

Hylly moderniin olohuoneeseen

Valkoisen ystäville

Valkoisen ystäville

Neuvoja! Kromattu teräshylly sopii täydellisesti parvelle, korkean teknologian tai moderniin olohuoneeseen, ja maalattu puu sopii paremmin klassikoihin..

Minimalistinen sisustus

Minimalistinen sisustus

Erinomaiset kreikkalaiset sarakkeet

Erinomainen tyylitys kreikkalaisille sarakkeille

Päiväkodissa. Avoin teline auttaa myös asettamaan vauvan tavarat kompakteiksi peleihin ja hauskanpitoon. Kirkkaat metalliset tai puiset telineet, joissa on alkuperäinen täyttö lasten leluilla, rakentajilla, kirjoilla ja muilla lapsen kehitykselle tärkeillä asioilla, koristavat kaikki lastentarhat.

Suuremmissa alemmissa hyllyissä voit säilyttää tavaroita muovisäiliöissä ja ylemmissä – jatkuvasti käytettyjä esineitä, jotka lapsi itse voi ottaa hyllyiltä. Tällaisia ​​säilytysjärjestelmiä voidaan laajentaa tai “täydentää” ylöspäin lapsen kasvaessa..

Lasten teline on kätevä lelujen säilyttämiseen

Lasten teline on kätevä lelujen säilyttämiseen

Suloinen valkoinen kaareva hylly

Suloinen kaareva valkoinen hylly

Neuvoja! Lasten turvallisuuden vuoksi on tärkeää valita vahvat, vakaat hyllymallit ilman teräviä kulmia ja hyvin pieniä osia..

Hallissa. Käytävä ei yleensä ole kooltaan suuri, ja siihen on sijoitettava paljon asioita. Päällysvaatteet, kengät, hatut, sateenvarjot, kerma ja lusikka kenkiä, avaimia ja muita tarvikkeita varten on oltava pysyvästi käytävällä, jotta aamulla valmistautuminen olisi nopeaa ja mukavaa.

Kompakti, matala avoin teline ratkaisee kaikki ongelmat: siinä on yleensä tanko päällysvaatteille, erikokoiset hyllyt hattuille ja muille pienille tavaroille, kenkähylly, koukut sateenvarjoille ja avaimille, ulosvedettävät astiat eri pienille tavaroille.

Monikäyttöinen ja kätevä malli

Monikäyttöinen kätevä malli

Ruokakomeroon. Jos huoneistossa on varastotila, se on myös pidettävä järjestyksessä, eikä se saa olla täynnä työkaluja, aihioita talveksi, polkupyöriä, luistimia ja muita urheiluvälineitä, vanhoja vaatteita ja muita tarpeellisia ja tarpeettomia asioita samanaikaisesti. Jos haluat järjestää tilan parhaalla mahdollisella tavalla, metalliset hyllyt talolle ilman takaseinää mahdollistavat.

Jos ruokakomero on riittävästi tilaa, on täysin mahdollista hankkia valmis teline, ja jos sen mitat ovat kaukana ihanteellisesta, on parempi käyttää mittatilaustyönä. Eri sisäänvedettävien tai pyörivien elementtien avulla pääset käsiksi myös epämiellyttävään, etenkin kapeassa huoneessa, epäsäännöllisessä huoneessa tai ulkoseinissä..

Teline sopii erinomaisesti erilaisten tavaroiden säilyttämiseen ruokakomeroon

Teline sopii erinomaisesti erilaisten tavaroiden säilyttämiseen ruokakomeroon

Pukuhuoneessa. Suuren telineen avulla voit yksinkertaistaa elämääsi jopa ilman erillistä tilaa vaatekaapille. Telineet valitaan yleensä makuuhuoneeseen tai erilliseen pukuhuoneeseen, kuten käytäville, mutta suuremmiksi..

Suuri hylly korvaa vaatekaapin helposti

Suuri hylly korvaa vaatekaapin helposti

Neuvoja! Älä unohda modulaarisia järjestelmiä, joissa hyllyt ja laatikot voidaan vaihtaa, täydentää ja “täydentää”. Näitä ominaisuuksia hallitsevat IKEA -telineet, jotka on valmistettu samalla tyylillä, joten ne voidaan yhdistää toisiinsa monin eri tavoin..

Hyllyjen avulla voit koota unelmiesi vaatekaapin helposti

Hyllyjen avulla voit koota unelmiesi vaatekaapin helposti

Kylpyhuoneessa. Jotta kaikki kylpyhuoneessa tarvittavat tarvikkeet löytäisivät paikkansa, sinun tulee harkita metalli- tai muovitelineen ostamista. Tilavaan kylpyhuoneeseen voit asentaa rakenteen, jossa on useita telineitä, ja kapea korkea teline pienessä huoneessa säästää tilaa ja varmistaa järjestyksen.

Hyllyt kylpyhuoneessa ovat erittäin käteviä

Hyllyt kylpyhuoneessa ovat erittäin käteviä

16