Eleganssia kaikissa yksityiskohdissa: yleiskatsaus nykyaikaisiin Lissabonin sohvamalleihin

Lissabonin nahkasohva sisätiloissa

Nahkainen sohva “Lisbon” modernissa sisustuksessa

Huonekaluvalmistajat tuovat markkinoille laajan valikoiman tuotteita joka vuosi, mutta juuri Lissabonin sohva on erittäin suosittu kuluttajien keskuudessa. Tämä johtuu yksinkertaisen muutoksen mahdollisuudesta, muodikkaasta suunnittelusta ja ergonomiasta. Tämä vaihtoehto on hyvä sekä vieraiden majoittamiseen että mukava nukkumiseen. Yhdistyy hyvin jugendtyyliin ja klassiseen sisustukseen.

Sisältö:

 • Erilaisia ​​sohvavaihtoehtoja
 • Yksinkertaisia ​​suosituksia sohvan valitsemiseksi
 • Vaihtoehdot pehmustettujen huonekalujen sijoittamiseen huoneeseen
 • Oikea huonekaluvalikoima suuriin ja pieniin tiloihin
 • Lissabonin sohvan tärkeimmät erot ja ominaisuudet
 • Mistä ostaa pehmustettuja huonekaluja

Lissabonin oranssi pehmeä sohva

Pehmeä sohva “Lisbon” oranssi

15  

Sohva Lissabon: vaihtoehdot

Kun valitset sohvan, sinun on kiinnitettävä huomiota paitsi siihen, mistä se on tehty, myös sen muutosmenetelmään. Vaihtoehtoja on useita:

 • “Kirja”. Tätä taittomenetelmää käytettiin Neuvostoliiton valmistajien huonekaluissa. Tämä on yksi yksinkertaisimmista vaihtoehdoista. Tällaisen sohvan avaamiseksi istuin on nostettava tiettyyn ääneen ja laskettava alas.
 • “Harmonikka”. Helppo tapa muuttaa pehmustetut huonekalut tarjoaa kolme osaa. Vedä silmukkaa eteenpäin avataksesi sen. Vedä ulos, selkä makaa laiturilla.

Tyylikäs Lissabonin kahvinvärinen sohva

Tyylikäs sohva “Lissabonin” kahvinvärinen

 • “Eurokirja”. Tätä versiota käytetään Lissabonin sohvassa. Sen muuttamiseksi istuin siirtyy eteenpäin, selkä lasketaan alas.
 • “Delfiini”. Tällaisen mekanismin avaamiseksi sinun on vedettävä sisäänvedettävä sohvan alaosa itseäsi kohti ja nostettava istuin.
 • Rullaava muuntaja. Tässä tapauksessa on tarpeen työntää istuinta itseäsi kohti ja kohdistaa patja avattuaan.
 • Ranskalainen simpukka. Kun sohvan yläpehmusteet on poistettu, alalaatikkoon sijoitettu taitettava sänky asetetaan lamelleille, joiden päälle patja rullataan.

Varaa sohva vaihtoehto

Varaa sohva vaihtoehto

Minkä tahansa muutosmekanismin tärkein etu on käytännöllisyys ja kyky käyttää huonekaluja täysin nukkumiseen ja rentoutumiseen yöllä..

Yksinkertaisia ​​suosituksia sohvan valitsemiseksi

Jotta ostetut huonekalut palvelevat sinua pitkään ja eivät tarvitse korjausta, sinun on kiinnitettävä huomiota komponentteihin, joista se on valmistettu:

Tärkeä osa on runko, jonka on oltava luonnonpuuta. Käytä havumateriaalia tai pyökkiä. Yksinkertaisin mekanismi huonekalujen avaamiseksi on “delfiini”, “muuntaja” tai “eurokirja”. Kun valitset taittomenetelmää, kiinnitä huomiota sisäänvedettävän mekanismin saranoihin..

Sohva on täytetty polyuretaanivaahdolla tai jousella, valinta riippuu huonekalujen vaaditusta jäykkyydestä.

Loft -tyylinen sisustus kulmasohvalla

Loft -tyylinen sisustus kulmasohvalla

Tarvittavan pehmeyden luomiseksi valmistajat käyttävät lisäksi synteettistä talvisuojaa tai lyöntiä.

Verhoilu on muun muassa tärkeä osa. Valitun mallin hinta riippuu suoraan siitä. Huonekalut, joissa on parvia, veluuria, chenilleä valmistettuja verhoiluja, ovat kalliimpia; jacquard ja kuvakudos voidaan liittää budjettivaihtoehtoihin.

Kun ostat sohvan, määritä sen sijainti huoneessa. On syytä mitata huone ja valita oikean kokoiset huonekalut sijoitettavaksi valittuun paikkaan. Kiinnitä huomiota toimintoihin, joita odotat pehmustetuilta huonekaluilta ja kuinka usein ne avataan. Jos päätät ostaa Lissabonin kulmasohvan, sinun on päätettävä, sijoitetaanko se tiettyyn paikkaan pysyvästi vai haluatko siirtää sen avaruuteen. Toisessa tapauksessa tarvitset mallin, joka koostuu riippumattomista lohkoista, jotka voidaan vaihtaa keskenään..

Pehmustettujen huonekalujen hinta voi vaihdella sisustuksen mukaan. Halvin on vaahtomuovi, mutta se ei kestä kauan. Polyuretaani on parempi materiaali. Ortopedisen toiminnon saavuttamiseksi on tarpeen ostaa huonekaluja, joissa on jousilohko. Lisäksi voit löytää täyteaineiden yhdistelmän. Sohvan yläkerros koostuu huopasta, lyönnistä tai pehmusteesta. Lisäksi hintaan vaikuttaa verhoilu, joka on valittava yhdessä sisustustyylin kanssa. Jos haluat ostaa laadukkaan Lissabonin sohvan, varmista, että huonekaluja valmistava tehdas on todennettu ja että sillä on hyvät asiakasarvostelut..

Moderni olohuone harmailla sohvilla

Moderni olohuone harmailla sohvilla

Vaihtoehdot pehmustettujen huonekalujen sijoittamiseen huoneeseen

Jos olet pienen asunnon omistaja, sohvan sijoittaminen huoneen seinää pitkin sopii sinulle. Tämä säästää tilaa vapaassa tilassa huoneen keskellä..

Jos huoneen alue sallii, voit luoda sohvan avulla huoneen kaavoituksen. Tässä tapauksessa siitä tulee tärkeä osa tilan jakamiseen. Sohva auttaa luomaan mukavan oleskelualueen.

Toinen vaihtoehto huonekalujen sijoittamiseen olisi sohvan asentaminen ikkunaan, tämän paikan edut ovat kyvyttömyys käyttää korkeita huonekaluja tällä tasolla, koska ne sulkevat ikkunan aukon. Jos asetat kaksi sohvaa vastakkain, saat mukavan istuinalueen suurelle yritykselle. Voit sijoittaa huonekaluja sekä olohuoneeseen, lastenhuoneeseen että tilavaan keittiöön. Tämä mahdollistaa paitsi lounaiden, illallisjuhlien mukavan pitämisen myös vieraiden majoittamisen yöksi..

Valoisa viihtyisä makuuhuone, jossa on pieni suora sohva

Valoisa viihtyisä makuuhuone, jossa on pieni suora sohva

Oikea huonekaluvalikoima suuriin ja pieniin tiloihin

Jos olet suuren huoneen omistaja, huonekalujen valitseminen on helpompaa. On tärkeää ottaa huomioon sitä käyttävien ihmisten määrä. Jos tämä on suuri määrä ihmisiä, sohvan tulisi olla kooltaan suuri. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse ostaa lisätuoleja ja nojatuoleja. On kätevää katsella televisiota tällaisilla huonekaluilla, ja lisäksi se pystyy vyöhykkeellä suuren huoneen tilan.

Tyylikäs Lissabonin sohva isoon huoneeseen

Tyylikäs Lissabonin sohva isoon huoneeseen

Jos huone on pieni, sinun on valittava verhoillut huonekalut erityisen huolellisesti. Tätä varten kannattaa mitata huone ja määrittää sohvan sijainti, jotta se ei estä muita huonekaluja ja käytäviä. Erinomainen vaihtoehto olisi Lissabonin sohva miniversiona. Tämän mallin etuja ovat tilan säästäminen ja monipuolisuus. Mutta tässä tapauksessa suuri määrä ihmisiä ei mahdu pieneen sohvaan..

Kun teet verhoiltuja huonekaluja, sinun on määritettävä selkeästi niiden koko, koska niiden on oltava mahdotonta muuttaa. Vaikka jotkut valmistajat tarjoavat tällaista palvelua asiakkailleen, sinun on ymmärrettävä, että kustannukset ovat huomattavat.

Sohvien ostamisen etuja ovat järkevä tilankäyttö ja ergonomia. Tällaiset huonekalut sopivat minkä tahansa tyylin sisustukseen verhoilun eri värivaihtoehtojen ansiosta. Siitä tulee monipuolinen vaihtoehto elokuvien katseluun tai vieraiden vastaanottamiseen sekä hyvän unen ja lepoajan tarjoamiseen. Voit käyttää sohvia joka päivä. Ne voidaan helposti muuttaa mukavaksi vuoteeksi useille ihmisille. Toimittajat tarjoavat erilaisia ​​ratkaisuja, jotka sopivat kuluttajien hintoihin, ulkonäköön ja toimintoihin.

15

Lissabonin sohvan tärkeimmät erot ja ominaisuudet

Lissabonin sohva erottuu lakonisesta muotoilustaan ​​ja ergonomiastaan. Pehmuste tarjoaa mukavuutta ja hyvän muodon, kun taas suuret tyynyt ja käsinojat ovat mukavat istua. Mallissa käytetyn “Eurobook” -mekanismin avulla voit luoda mukavan ortopedisen nukkumapaikan ja suuren lokeron liinavaatteille. Lisäksi tällä mallilla on muita etuja:

 • Tyylin yhtenäisyyden takaa oikea geometrinen muoto. Kaikki sohvan osat on yhdistetty toisiinsa ja on suunniteltu samaan tyyliin.
 • Mukavuus ja rentoutuminen. Tässä mallissa kaikki on harkittu pienintä yksityiskohtaa myöten: tyynyt tarjoavat mukavuutta istua, käsinojat voivat toimia niskan tukena, jos makaat tällaisella sohvalla..
 • Tyylikäs sisustus. Sohvien virheettömän suunnittelun takaavat koristeelliset yksityiskohdat ja erilaiset verhoiluvaihtoehdot..

Kulmasohva Lissabon

Kulmasohva “Lissabon”

 • Muutoksen helppous. Yksinkertaisella mekanismilla “eurobook” voit saada täyden parivuoteen.
 • Pienen kokonsa vuoksi malli sopii mukavasti pieneen huoneeseen.

Jos päätät ostaa Lissabonin sohvan ruokasaliin, sinun ei tule valita vaaleita verhoiluja. Syöminen voi aiheuttaa murusia ja nesteitä tippua huonekaluihin, mikä voi aiheuttaa tahroja ja likaa. Älä myöskään valitse tällaista verhoilua, jos asunnossasi asuu lemmikkejä. Ne jättävät tahroja ja hiuksia siihen..

Lissabonin sohva on hyvä vaihtoehto terassille

Lissabonin sohva on loistava vaihtoehto terassille

Valmistaja vakuuttaa, ja arviot vahvistavat tämän, että Lissabonin sohva voi huolellisella käytöllä toimia pitkään. Jos sinulla on pieniä lapsia ja aiot käyttää sohvaa lastenhuoneessa, kannattaa ostaa kirkkaita värejä..

Tämä verhoiltu huonekalumalli on erityisen suosittu kuluttajien keskuudessa, jotka omistavat pieniä tiloja. Sohvan muotoilu mahdollistaa suurten säilytyslaatikoiden käytön, sen käyttämisen lepoa varten päivällä ja hyvän unen yöllä. Luonnonmateriaalien käyttö verhoiltujen huonekalujen valmistuksessa mahdollistaa allergisoimattomien tuotteiden hankkimisen, jotka eivät vahingoita ihmisten terveyttä, mikä on erityisen tärkeää lapsiperheille..

15

Mistä ostaa pehmustettuja huonekaluja?

Ennen kuin ostat sohvan, tutustu verkkokauppojen ja sivustojen tarjouksiin. Huomaa, että myymälällä on kaikki tarvittavat laatusertifikaatit ja huonekaluvalmistajan takuu. Jos päätät ostaa sohvan Internetistä, kätevät luettelot, joissa on tuotekuvaukset ja mallit, antavat sinun valita oikean tuotteen verkossa. Kun olet lukenut huonekalujen ominaisuudet ja kuvaukset, tutkinut mitat ja tarjotut värit, löydät Lissabonin sohvan edulliseen hintaan. Luettelo sisältää vakiotavaroiden kustannukset, jos valitun tuotteen mitat ovat epätyypillisiä tai lisätietoja käytetään, myymälän konsultti auttaa sinua laskemaan hinnan.

Osta tuotteita vain luotetuista kaupoista, joilla on hyvät asiakasarvostelut. Tämä tarjoaa mukavuutta ja takaa huonekalujen laadun, jotka palvelevat pitkään..