Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä

Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä

Valtavien, tyylikkäästi sisustettujen talojen ihailu pienessä asunnossa asuessaan on monille tuttu tilanne. Mutta ankara todellisuus on, että kaikilla ei ole varaa asua suurella alueella ja suosivat pieniä tiloja. Nykyaikainen sisustus osoittaa edelleen, että tämä ei ole niin huono vaihtoehto. Jopa yhden huoneen 40 m²: n huoneistossa. voit luoda kodikkaan ja mukavan “pesän”, ja kerromme sinulle, kuinka tämä tehdään.

“Pienikokoisten” suunnittelun ominaisuudet

Asunnot, joilla on pieni alue, ovat erityinen “asiakas”, joka vaatii asianmukaista lähestymistapaa. Ensinnäkin sinun on määritettävä, kuka asuu asunnossa: nuori poikamies tai suuri perhe? Ensimmäisessä tapauksessa avoin tila on täydellinen, jossa ei tarvitse suunnitella erillisiä yksityisiä alueita. Toisessa kaikki on hieman monimutkaisempaa, mutta ei niin toivotonta. Huoneen pätevä kaavoitus verhoilla, erikokoisilla väliseinillä ja toiminnallisilla huonekaluilla auttaa jakamaan alueen niin, että tilaa on tarpeeksi kaikille.

Seuraavaksi sinun on päätettävä tyylistä. Tässä pienessä huoneistossa on myös erityisvaatimuksia. On parempi suosia tyyliä, joka ei tarkoita suurta määrää huonekaluja ja sisustusta – ne “syövät” arvokkaita metrejä jo pienestä huoneesta. Esimerkiksi klassinen tyyli tai Provence näyttää naurettavalta, mutta minimalismi tai parvi voivat laajentaa tilaa ja sopeutua asettelun erityispiirteisiin..

Nykyaikaisessa sisustussuunnittelussa on jo monia fiksuja temppuja, jotka lisäävät visuaalisesti pienen alueen. Esimerkiksi peilipinnat luovat “toisen ulottuvuuden” vaikutuksen ja näyttävät laajentavan tilaa. Vaaleat värit eivät luo rajoja, kun taas tummat sävyt voivat päinvastoin kaventaa asuntoa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun täytyy pelätä mustaa väriä ja välttää sitä kaikin mahdollisin tavoin – asianmukaisella suunnittelulla se voi antaa sisustukselle kypsän tunteen vaikuttamatta tilaan..

Korkeiden ikkunoiden omistajien on ehdottomasti hyödynnettävä tätä ja mahdollisuuksien mukaan ei saa luoda esteitä luonnonvalolle – on parempi, jos se täyttää koko huoneen..

Lopuksi pieni vinkki – sinun ei pitäisi tukkia asuntoa tarpeettomilla asioilla, mutta on parempi tehdä vain välttämättömimmät.

Yhden huoneen 40 neliömetrin asunnon suunnittelun piirteet

Yhden huoneen huoneistot 40 m2 – kuva

Materiaalin paremman lujittamiseksi suosittelemme, että tutustut asuntojen kirkkaisiin suunnitteluprojekteihin, joissa kaikki yllä olevat suositukset on sisällytetty..

1. Tyylikäs muotoilu 40 m²: n yhden huoneen huoneistosta..

Volgogradin Solo Design -studion suunnittelijat onnistuivat suunnittelemaan tyylikkäästi ja harmonisesti tämän “yhden huoneen huoneiston”. Pienelle 40 neliömetrin alueelle he sijoittivat makuuhuoneen, keittiön, olohuoneen ja työskentelyalueen vyöhykeperiaatteen mukaisesti.

Massiivisten väliseinien ja seinien puuttumisen vuoksi asunto näyttää visuaalisesti suuremmalta eikä luo eristyneisyyden tunnetta. Makuuhuone on erotettu muusta tilasta verholla ja samalla sen jatkeena.

Avoimen tilan periaate mahdollisti mykistettyjen tummien värien hyödyntämisen jopa kodeissa, joissa on niin pieni neliömetri. Mutta tässä tapauksessa harmaat seinät ja mustat huonekalut luovat kodikkaan ilmapiirin tilan vähentämisen sijaan. Ja suuret ikkunat päästävät sisään luonnonvaloa ja täyttävät huoneen “ilmalla”.

Tyylikäs muotoilu 40 m²: n yhden huoneen huoneistosta Tyylikäs muotoilu 40 m²: n yhden huoneen huoneistosta Tyylikäs muotoilu 40 m²: n yhden huoneen huoneistosta Tyylikäs muotoilu 40 m²: n yhden huoneen huoneistosta Tyylikäs muotoilu 40 m²: n yhden huoneen huoneistosta Tyylikäs muotoilu 40 m²: n yhden huoneen huoneistosta Tyylikäs muotoilu 40 m²: n yhden huoneen huoneistosta Tyylikäs muotoilu 40 m²: n yhden huoneen huoneistosta Tyylikäs muotoilu 40 m²: n yhden huoneen huoneistosta

2. Brutaali parvi 40 m²: n studio -asunnossa.

Toinen esimerkki siitä, ettet pelkää tummia sävyjä. Kohde sijaitsee Moskovassa ja on yhden huoneen huoneisto, jonka pinta-ala on 40 neliömetriä. loft -elementeillä. Projektin kehitti Int2Architecture -suunnittelustudio, jolla oli vaikea tehtävä: luoda tyylikäs ja edustava asunto vuokrattavaksi lyhyessä ajassa.

Rajoitettu budjetti vain monimutkaisti toteutusta, mutta suunnittelijat käyttivät epätyypillisiä ratkaisuja ja sisustivat kotelon mahdollisimman tyylikkäästi ja halvalla..

Tiiliseinien maalaus, avoin johdotus, betonikatto – kaikki tämä mahdollisti säästämisen viimeistelyssä ja lähemmäksi parven tyyliä. Sisustus sisältää epätavallisia vintage -huonekaluja, kuten ruokapöydän tuoleja tai pesualtaita, jotka on ostettu kirpputorilta..

Asunnossa ei käytännössä ole massiivisia väliseiniä ja kaikki oleskelutilat esitetään yhdessä tilassa. Mutta tästä syystä esineiden kasan tunnetta ei synny – kokonaisvaltaisen tyylin ja perinteisen suuren keittiön hylkäämisen ansiosta.

Brutaali parvi 40 m2: n studio -huoneistossa - Sisustussuunnittelu Brutaali parvi 40 m2: n studio -huoneistossa - Sisustussuunnittelu Brutaali parvi 40 m2: n studio -huoneistossa - Sisustussuunnittelu Brutaali parvi 40 m2: n studio -huoneistossa - Sisustussuunnittelu Brutaali parvi 40 m2: n studio -huoneistossa - Sisustussuunnittelu Brutaali parvi 40 m2: n studio -huoneistossa - Sisustussuunnittelu Brutaali parvi 40 m2: n studio -huoneistossa - Sisustussuunnittelu Brutaali parvi 40 m2: n studio -huoneistossa - Sisustussuunnittelu

3. Kodikas pesä – yhden huoneen 40 neliömetrin suunnittelu..

Toisin kuin edellinen Int2Architecture -projekti, tämä huoneisto on valmistettu vaaleilla väreillä ja sisustettu nuoren parin mukavaa oleskelua varten.

Suunnittelijat käyttivät järkevän kaavoituksen periaatetta, jonka ansiosta he onnistuivat luomaan vyöhykkeet keittiöön, ruokasaliin, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja työhuoneeseen – ja kaikki tämä, muistakaa, pienessä yhden huoneen huoneistossa, jonka koko on 40 neliömetriä..!

Hanke on toteuttanut monia mielenkiintoisia ideoita pienelle alueelle. Esimerkiksi makuuhuone, jossa on toimisto, yhdistettiin yhdeksi alueeksi ja sijoitettiin jalustalle, joka sisältää lisätilaa. Korkea väliseinä erottaa yksityisen alueen olohuoneesta, mutta ei estä luonnonvalon tunkeutumista. Siirrettävää ruokailutilaa voidaan helposti siirtää avataksesi lisää tilaa.

Kodikas pesä - yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä Kodikas pesä - yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä Kodikas pesä - yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä Kodikas pesä - yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä Kodikas pesä - yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä Kodikas pesä - yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä Kodikas pesä - yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä

4. Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä. ullakolla

Suunnittelija Evgenia Ostrovskajan toteuttama upea projekti on asunto Moskovan Danilovskajan manufaktuurissa. Tällaisen asunnon tilavan suunnittelun tehtävää vaikeutti se, että tämä on ullakko, mikä tarkoittaa, että osa huoneesta on kaventunut kaltevan katon vuoksi. Toisaalta ullakkotila näyttää kodikkaalta ja avaa uusia mahdollisuuksia suunnittelulle..

Loft -tyyli sisustukseen valittiin syystä: se sopii täydellisesti ullakon ilmapiiriin ja antaa sinun lisätä toiminnallisia ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Näin ollen alueen laajentamiseen käytettiin muuntavia huonekaluja. Etuoven vieressä on säilytysjärjestelmä, joka virtaa keittiöalueelle. Peilien läsnäolo kaapissa laajentaa visuaalisesti tilaa.

Suunnittelija onnistui sijoittamaan tänne kaiken elämälle tarvittavan ja jopa takan – näennäisesti kohtuuton luksus niin pienelle “odnushkalle”.

Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä ullakolla Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä ullakolla Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä ullakolla Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä ullakolla Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä ullakolla Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä ullakolla Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä ullakolla Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä ullakolla

5. Yhden huoneen huoneisto 40 neliömetriä kolmen hengen perheelle

Näyttää siltä, ​​että pieni yhden huoneen huoneisto ei todellakaan sovi mukavaan elämään kahden lapsen äidille, kun jokainen perheenjäsen tarvitsee henkilökohtaista tilaa. Mutta suunnittelija Irina Yezhova päätti todistaa, että näin ei ole, ja tarjosi omia ratkaisujaan ongelmaan..

Kaikki alkoi uudelleensuunnittelusta: ainoaan huoneeseen pystytettiin koroke, jossa yhden lapsen nukkumis- ja työpaikka sijaitsi. Alue on eristetty eri korkeuksilla toimivien kaappien avulla, ja itse korkeus soveltuu myös tavaroiden säilyttämiseen..

Toiselle lapselle loggia eristettiin ja siitä tuli lepo- ja työpaikka.

Emäntä käyttää vuodesohvaa yöllä vuoteena.

Vaaleat värit ja monitasoinen valaistusjärjestelmä täyttävät tämän huoneiston sisätilojen tilavuudella ja monipuolisuudella lisääen visuaalisesti pientä aluetta.

Yhden huoneen huoneisto 40 m² kolmen hengen perheelle - sisustus Yhden huoneen huoneisto 40 m² kolmen hengen perheelle - sisustussuunnittelu Yhden huoneen huoneisto 40 m² kolmen hengen perheelle - sisustus Yhden huoneen huoneisto 40 neliömetriä kolmen hengen perheelle - sisustus Yhden huoneen huoneisto 40 m² kolmen hengen perheelle - sisustus Yhden huoneen huoneisto 40 m² kolmen hengen perheelle - sisustus Yhden huoneen huoneisto 40 m² kolmen hengen perheelle - sisustus

6. Moderni yksiö 40 neliömetriä. – Sisustussuunnittelu

Ukrainan studio Rover Building Company on osoittanut, että on mahdollista luoda toimiva ja valoisa sisustus jopa pienessä yhden huoneen huoneistossa. Värikäs muotoilu ja kodikkaat sisustuselementit “piristävät” tilaa ja antavat sinun unohtaa sen alueen – vain 40 m2.

Studioasettelu on loistava vaihtoehto tämän tyyppisille asunnoille. Seinien puuttumista kompensoivat matalat väliseinät.

Kuten muissakin projekteissa, makuuhuone sijoitettiin jalustaan, joka sulki sen lasiseinällä. Toisaalta tällainen muotoilu ei luo esteitä, ja toisaalta se vetää tasaisen rajan asuin- ja henkilökohtaisten alueiden välille..

Moderni yksiö 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Moderni yksiö 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Moderni yksiö 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Moderni yksiö 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Moderni yksiö 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Moderni yksiö 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Moderni yksiö 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Moderni yksiö 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Moderni yksiö 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu

7. Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä. Kiovassa

Kohde sijaitsee Kiovan asuinkompleksissa “Comfort Town” ja on pieni yksiö, jonka pinta -ala on 40 neliömetriä. Projektissa työskenteli ukrainalainen suunnittelija Irina Sazonova.

Yksityinen alue voi toimia erillisenä huoneena pimennysverhon ja huoneen monipuolisuuden vuoksi. Tosiasia on, että siihen mahtuu työpaikka, sänky ja pieni pukuhuone..

Muuten, säästääkseen arvokkaita neliömetrejä suunnittelija vältti ahkerasti suuria kaappeja ja laatikoita, mieluummin avoimia hyllyjä ja piilotettuja säilytyspaikkoja..

Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä Kiovassa Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä Kiovassa Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä Kiovassa Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä Kiovassa Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 neliömetriä Kiovassa

8. Yhden huoneen muutettava huoneisto, jonka pinta-ala on 40 neliömetriä.

Italialainen muotoilustudio Brain Factory on luonut 40 neliömetrin yhden huoneen asunnon, jonka konsepti perustuu mahdollisuuteen muuttaa asettelua milloin tahansa päivän aikana..

Tämän huoneiston sisustuksen perusta on hyvin harkittu moduuli, joka voidaan helposti muuntaa pienikokoiseksi keittiön pöydäksi, ruokapöydäksi tai työalueeksi..

Yhtä tärkeä elementti on kirjaimellisesti nostovuode, joka nousee vahvojen nauhojen ansiosta ja piiloutuu erityiseen kattoon.

Yhden huoneen muutettava huoneisto, jonka pinta-ala on 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Yhden huoneen muutettava huoneisto, jonka pinta-ala on 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Yhden huoneen muutettava huoneisto, jonka pinta-ala on 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Yhden huoneen muutettava huoneisto, jonka pinta-ala on 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Yhden huoneen muutettava huoneisto, jonka pinta-ala on 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Yhden huoneen muutettava huoneisto, jonka pinta-ala on 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Yhden huoneen muutettava huoneisto, jonka pinta-ala on 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Yhden huoneen muutettava huoneisto, jonka pinta-ala on 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu Yhden huoneen muutettava huoneisto, jonka pinta-ala on 40 neliömetriä - Sisustussuunnittelu

Video: Yhden huoneen asunnon suunnittelu 40 m2