Vihreä keittiö sisätiloissa – Vihreyden tuoreus ja turvallisuus sisustuksessa (130+ kuvaa). Mitä tämä luonnollinen väri antaa?

Vihreä keittiö sisätiloissa - Vihreyden tuoreus ja turvallisuus sisustuksessa (130+ kuvaa). Mitä tämä luonnollinen väri antaa?

Luonto tarjoaa erilaisia ​​vihreitä sävyjä mukavuuden ja rauhan aikaansaamiseksi. Ne personoivat turvallisuuden ja raikkauden, lämmittävät puhtautta, auttavat rentoutumaan ja häiritsemään ympärillä olevia ongelmia. Voiko huoneen toimivuus ja houkuttelevuus riippua väreistä? Ota selvää, kuinka vihreä keittiö muuttaa elämän.

Kulmakeittiö – toiminnallisuutta ja mukavuutta

Tämä työtason tai koko keittiöyksikön sijoitus auttaa järjestämään houkuttelevan huoneen. Miksi se on tärkeää? Keittiö on ainoa huone, jota et voi tehdä ilman. Sinun ei tarvitse järjestää erillistä makuuhuone, lastentarha, toimistoon tai talvipuutarhaan, mutta ilman keittiötiloa on mahdotonta valmistaa elämää varten välttämätöntä ruokaa.

L-muotoinen vaihtoehto

L-muotoinen vaihtoehto

Meidän on kuitenkin järjestettävä ei-lukkosepän työpaikka. Tarvitset mukavat huonekalut, modernin sisustuksen koko asunnon tai talon sisustamiseen.

Useita L-muotoisten kuulokkeiden ominaisuuksia:

 • Kulmille kaapit sinun on asennettava “Magic Corner”.
 • Käytä avattavia laatikoita, koreja.
 • Älä käytä keinua ovet kulmissa, jotta ne eivät tukkisi toisiaan avattaessa.

Mukavat huonekalut

Mukavat huonekalut

NeuvojaPoista ikkunalaudat ja asenna työntekijä pöytä lähellä ikkuna. Luonnollinen väri piristää, auttaa säästämään energiaa. Huone saa ylellisen ilmeen.

Jotta saat kaiken hyödyn huoneen pinta -alasta, asenna penaali koteloon kattoon yhteen kulmaan ikkunan lähelle. Tilauksen korkeus hyllyt, sopimaan keittiölaitteisiin. Sinun on helpompi saada se ulos kuin pöydistä tai riippulaatikoista.

Kun ostat tai tilaat yksittäisen projektin mukaan, sinun on otettava huomioon huoneen koko niin, että kaikki sisäänrakennettujen huonekalujen liitännät ovat ilmatiiviisti suljettuja..

Muista käyttää seinien koristeellisia jalkalistoja. Niissä on kumiosia, ne tarttuvat hyvin seinään, työtaso ja estä veden ja roskien pääsy huonekaluihin.

Luonnollinen väri nostaa tunnelmaa

Luonnollinen väri nostaa tunnelmaa

Alueesta riippuen he päättävät, minne keittiön päälaitteet asennetaan. Kätevä vaihtoehto: aseta kulmiin laatat – pesuallas – jääkaappi, ja niiden välissä olevat työtasot. Tällöin ruoanlaittoon ja astioiden pesuun kuluu vähemmän aikaa. Jääkaappi ei altistu uunin korkeille lämpötiloille, eikä vesi roiskuta näitä laitteita.

Ja mitä tehdä, jos keittiö on miniatyyri?

NeuvojaAsenna lämpöeristetty kipsilevyseinä jääkaapin ja uunin väliin tai yhdistä ruoanlaitto ja pesu yhdessä. Valitse tässä tapauksessa pesuallas, jossa on astian tyhjennys: liesiä ei tarvitse pyyhkiä usein pois roiskevedestä..

Käytä koristeellisia seinälistat

Käytä koristeellisia seinälistat

Tällaisten huonekalujen etu on ilmeinen. On mahdollista järjestää täysi mini vyöhyke juhliin, eikä purista sitä keittiön sisäänkäynnin ja jääkaapin väliin, kuten usein vakiohuoneistoissa. Pienissä huoneissa mielenkiintoinen vaihtoehto ruokapöydälle: nikkelöidyt jalat ja vihertävän sävyinen lasitaso.

Valitse laatikoista, hyllyistä, pyörivistä pöydän sisäosista ja ovista, joissa on palautusmekanismi. Nykyaikaiset varusteet ovat täydellisiä dynaamisessa maailmassa. Säästää aikaa, lisää mukavuutta ja toimivuutta.

Tämä järjestely on hyväksyttävä paitsi pienoiskoossa Hruštšov. Kodeissa ja mökit se on myös hyväksyttävää. Tässä tapauksessa hyväksytään uusklassiset vaihtoehdot, joissa on kullatut veistetyt elementit, varusteet ja hyllyjen lasisidokset..

Ota lattiatilasta kaikki irti

Ota lattiatilasta kaikki irti

Sisätilat, joissa on ilmainen suunnittelu, saarielementit erottavat keittiöalueen olohuone. Tämä elementti ei toimi vain reunana, vaan se on kätevä keittiötöihin..

NeuvojaTurvallisuuden varmistaminen: aseta kulmaan ripustettavat hyllyt ja pöydät puolipyöreille. Tarjoaa mukavan kulun ja pehmentää viivoja. Huone muuttuu turvalliseksi ja menettää todellisen kokonsa, mikä on tärkeää pienille alueille.

Vihreän ja toisten kukkien yhdistelmä

Vihreää tuskin voidaan kutsua staattiseksi. Kuvittele, kuinka lehtien ja ruohon, hedelmien sävyt muuttuvat, saavat syvyyttä tai arkuutta.

Vihreä keittiö sisätiloissa

Vihreä keittiö sisätiloissa

Tällaisia ​​ominaisuuksia voidaan käyttää sisustuksessa.. Värillä on mielenkiintoisia vivahteita, joista monet liittyvät luonnollisiin vastineisiin:

 • Eksoottinen kalkki.
 • Minttu, joka tuo raikkautta.
 • Kiiltävä mehukas omenakuori.
 • Välimeren oliivin hienostuneisuutta.
 • Tuore kiivi.
 • Salaatin keveys.
 • Pistaasi eleganssia.
 • Salaperäinen suo.
 • Upea malakiitti.

Väri edustaa turvallisuutta ja tuoreutta

Väri edustaa turvallisuutta ja raikkautta

Tällaisen valikoiman avulla voit valita itsellesi ainutlaatuisen muotoilun, joka rauhoittaa, rauhoittaa tai korostaa asumisen korkeita kustannuksia..

Käytä perusperiaatetta: huonekalut ovat vihreitä, seinät lisäväri ja päinvastoin vihreän sävyiset seinät, lisäväriset huonekalut.

Yhdistä perusväri muiden sävyjen kanssa:

 • Violetti (enemmän tai vähemmän voimakas) ja kiivi tai lime.
 • Minttu ruskealla: vaalea, tumma, beige.
 • Punainen: violetti, viininpunainen ja mykistetty vihreä.
 • Laaja valikoima ruusua ja kultaa pistaasipähkinällä.
 • Pullotettu oranssilla, keltaisella.
 • Erilaisia ​​valkoisen vivahteita vihreillä herneillä.

Värissä on monia sävyjä

Värissä on monia sävyjä

Värin psykologinen ominaisuus: se vaimentaa ruokahalua. Tällaisessa keittiössä voit laihtua ilman ruokavaliota ja rasittavaa liikuntaa..

Iloinen tunnelma kelta-vihreänä

Keltainen on kirkkain spektrin väri. Ei ihme, että hän on auringon symboli. Keltaiset ja rauhalliset vihreät pehmentävät pohjoiseen päin olevia huoneita. Huone lämpenee ja antaa kirkkaita muistiinpanoja. Paistatat mukavuuden aurassa.

Keltaisen vihreissä sävyissä

Keltaisen vihreissä sävyissä

Etelään päin oleva keittiö on hyvin valaistu. Mutta tämä ei tarkoita, että keltaista ei voida käyttää sisätiloissa.. Pullonväriset kuulokkeet, joissa on kullatut varusteet klassiseen, uusklassiseen tyyliin, auttavat vaimentamaan auringon kirkkaita säteitä..

Keltaiset lisävarusteet tukevat nykyaikaista rytmiä ja muotoilua, verhot. Pari ovea riippuvia hyllyjä, laatikoita, tee sitruuna. Julkisivujen pääväri on pistaasi – eksklusiivinen ja kirkkaus taattu.

Nämä luonnolliset värit ja niiden sävyt toimivat hyvin. Sitruuna, kulta lisää vihreän tonisoivaa vaikutusta hermostoon. Kiivi ja omenanvihreä – uusi trendi kiiltäville julkisivuille.

Keltainen on kirkkain spektrin väri

Keltainen on kirkkain spektrin väri

Kiiltävät sitruunan ja mintunväriset lasiovet ovat trendissä. Haluatko monipuolistaa sisustustasi. Valitse kuulokemalli, jossa on epäsymmetrinen ovien järjestely eri väreissä. Siten huoneen ympärille hajallaan olevat väripisteet muuttavat mittasuhteita ja peittävät pienen koon..

Tällaisesta yhteydestä tulee loistava vaihtoehto perheille. Mikä on naisille parempi, miehet eivät ehkä ota.

Lämmin keltainen sävy on hyvä ruokahalulle ja tasapainottaa vihreää, mikä vaimentaa nälkää.

NeuvojaKeltaisenvihreä keittiö antaa vieraanvaraisuutta. Jos haluat rauhaa ja kodikkuutta, lisää vihreään sisustukseen sitruunankeltaisia ​​lisävarusteita. Kirkas auringonvalo valaisee harmaata jokapäiväistä elämää ja vihreä antaa rauhan tunteen.

Tällaiset luonnolliset värit ja niiden sävyt yhdistyvät hyvin

Tällaiset luonnolliset värit ja niiden sävyt yhdistyvät hyvin

Levitä malakiitti- tai marmorikuvio uusklassisille työtasoille. Älä käytä tätä mallia ovissa.. Julkisivut jätä tavalliset värit. Esimerkiksi harmaanvihreät sävyt ja kultaiset massiiviset kahvat.

Upea väritandardi seurallisille iloisille ihmisille. Tiedät kuinka nauttia elämästä, tunteet voittaa joskus järjen, sinulla on liikaa energiaa ja jaat sen rakkaillesi. Anna mennä, tämä on sinua varten.

Tyylikäs valkoinen ja vihreä sisustus

Keittiön muotoilu valkoisilla ja vihreillä väreillä auttaa korostamaan asuntojen hienostunutta kuvaa. Valkoinen on paletin pääväri ja vastaa klassisia suunnittelutrendejä. Se tarjoaa rauhan ja puhtauden tunteen.

Valkoisilla ja vihreillä sävyillä

Valkoisilla ja vihreillä sävyillä

MuistiinpanoonMielenkiintoinen vaihtoehto pienelle keittiölle: kaappien ja pöytien ovet ovat mintunvärisiä ja esiliina ja työtaso ovat valkoisia. Tämä tekniikka auttaa hajottaa tilan visuaalisesti. Huone saa tilavuuden ja eroon tärkeimmistä haitoista: pienestä alueesta.

Salaattiseinät, laatat esiliina valkoisella painatuksella ei ylikuormita sisätiloja. Huonekalut väri voi olla oliivi- tai paistettua maitoa. Vaihtoehto moderneihin lakonisiin sisätiloihin.

Mielenkiintoinen vaihtoehto pieneen keittiöön

Mielenkiintoinen vaihtoehto pieneen keittiöön

Hyödynnä suunnittelijoiden temppuja ja käytä mukautettua yhteyttä:
 • Harmaa pistaasipähkinä enimmäismäärä.
 • Keramiikka pienillä klassisilla kuvioilla.
 • Leveä katto valkoinen friisi.
 • Valkoiset seinät, joissa on lakoninen vaalea pistaasikuvio.
 • Pistaasikehykset.
 • Valkoiset huonekalut, joissa on puukalusteet ja pöytälevy.

Friisi nostaa katon visuaalisesti, se leijuu kuvaannollisesti huoneen yläpuolella. Pistaasisävyt korostavat klassisen sisustuksen suuruutta.

Tämä yhdistelmä tarjoaa rauhan ja puhtauden tunteen.

Tämä yhdistelmä tarjoaa rauhan ja puhtauden tunteen.

Tällainen yhteys ei vaadi tiukkoja mittasuhteita. Valkoinen väri tekee tehtävänsä ja tasapainottaa jopa kylläisen pullon tai malakiitin. Jos haluat estää sisätilojen karkeuden tai kylmyyden, syötä hajanainen vaaleanpunainen tai lila.

NeuvojaKeittiönne sijaitsee pohjoispuolella tai asuntonne on talon alemmissa kerroksissa, mikä tarkoittaa, että valoa ei ole riittävästi. Levitä valkoinen ja vihreä koriste. Vaalea paletti eroaa pimeän huoneen aurasta.

Oranssi vihreä tekee elämästä kirkkaamman

Haluatko muuttaa maailmaa ympärilläsi? Tämä yhdistelmä on epätavallinen. Kahden värin eri sävyt suurissa huoneissa luovat elävän paletin. Rajoitetulla alueella salvia (pöydät) ja oranssi (riippuvat hyllyt) – yhdistyvät pehmeys ja auringon kirkkaus.

Oranssin ja vihreän sävyissä

Oranssin ja vihreän sävyissä

Nuorten sisustussuunta. Vaatekaapit kiiltävillä pinnoilla oranssi, matta pistaasipöydät pop -taiteen tyyliin, kitši. Lattiat neutraali: ruskea, puun rakenne tai abstrakti kuvio.

Älä pelkää poiketa mallista. Koristele keittiösi maanläheisillä sävyillä: mandariinikalusteet oliivipinnalla. Asenna epätavallinen baaritiski: työtaso on mandariini ja hyllyt tai teline on oliiviöljyä. Kulmasohvat, joissa säilytyslaatikot ja värikäs kuvakudosverhoilu.

Valitse pienissä laattapainatus, jotta se ei ylikuormita sisätiloja. Suurissa voit varata suuren, huomiota herättävän piirustuksen.. Silmiinpistävä yksityiskohta: järjestä friisi epätavallisella tavalla – pystysuoraan.

Kahden värin eri sävyt suurissa huoneissa luovat elävän paletin

Kahden värin eri sävyt suurissa huoneissa luovat elävän paletin

Luo herkullisen oranssi-mandariininen kodikkuus mintun muistiinpanoilla. Kevään tunnelma asettuu huoneeseen. Värikkäät aiheet laimentavat hyvin olohuoneiden sisätilojen vakavuutta minimalismin tyyliin..

Taustakuva tummanvihreä tausta ja harmaa kuvio täydentävät oranssin raikkautta lisävarusteissa, sävyissä lamput, kuvakehykset, keittiöpurkit. Koristele lattiat harmailla laattoilla oranssilla friisillä.

Vihreä -musta väri – hieno aatelisto

Haluan korostaa, että tämä on monimutkainen yhdistelmä. Näiden kahden värin hienovarainen sekoitus tarvitaan, jotta huone ei näytä synkkältä. V musta-vihreä sisustus tarvitsee hajanaisia ​​kirkkaita aksentteja laimentamaan värin rikkautta. Tässä ominaisuudessa ovat hopea, kulta, pronssiosat, valkoiset marmoriset työtasot

Vihreissä ja mustissa väreissä

Vihreissä ja mustissa väreissä

On toivottavaa, että ikkunat ovat etelään tai kaakkoon eivätkä suuret puut peitä niitä. Vihreät keittiökalusteet, valkoiset laatat, joissa on musta sauma ja musta lattia, antavat upean vaikutelman.

Yksityiskohdilla on suuri merkitys: ovenkahvat ja muut varusteet. Valitse valitusta tyylistä riippuen:

Ohjeet Tyylit Laitteisto -ominaisuudet
moderni hi-tech, japanilainen nikkelöity, matta
ympäristöystävällinen puinen tai jäljitelmä
provence, maa vuosikerta
klassikko barokki kultauksella
imperiumi, klassikko monimutkaisia ​​metalleja
arkaainen ikääntynyttä metallia
Egyptiläinen sileä, ytimekäs
Kreikkalainen pyöreä muoto kolmiulotteisella kuviolla

Mustavalkoiseen sisustukseen tarvitaan hajanaisia ​​kirkkaita aksentteja

Mustavalkoiseen sisustukseen tarvitaan hajanaisia ​​kirkkaita aksentteja

Mallit, joissa on nikkelipinnoitetut jalat, nousevat lattian yläpuolelle ja muuttavat näillä väreillä sisustetun huoneen parametreja.

Luonnollinen ruskea-vihreä yhdistelmä

Luonto antaa paljon ideoita. Puun eri sävyjä ja tekstuuria, vaaleanvihreästä tummaan sammaliin, käytetään asumisen sisämaailman luomiseen. Tällainen sisustus ei häiritse, ei ärsytä, pysyy trendissä pitkään. Koristele pienillä koriste -esineillä tai kirkkailla keittiövälineillä.

Ruskeanvihreissä sävyissä

Ruskeanvihreissä sävyissä

Perusta on vaaleat beige -seinät: tapetti ilman kuviota, seinien maalaus. Paras lisäys on ruskea huonekalusetti, jossa on malakiitti työtaso ja ruskea liesi. Sisustus yhdistää seinien vakavuuden ja huonekalujen kauneuden. Voittava vaihtoehto uusklassisen suunnittelun periaatteen ystäville.

Vaalea yläosa, tumma pohja – tyylilajin klassikot pysyvät trendissä. Mutta pienillä vivahteilla. Esimerkiksi ruskeat lattiat, pullonväriset pöydät ja pistaasipähkinät. Klassisiin huoneisiin: malakiittilattiat, tummanruskeat pöydät, joissa on malakiittilevyt ja beige laatikot.

Tällainen sisustus ei häiritse, ei ärsytä, pysyy trendissä pitkään

Tällainen sisustus ei häiritse, ei ärsytä, pysyy trendissä pitkään

Kunnianosoitus historialle. Yhdistä klassiset kaanonit ja innovatiiviset ideat keittiön täyttöön.

Tarjoa toiminnallisuutta:
 • lanka;
 • arvokkaita puulajeja;
 • kultaus;
 • ikääntyneet elementit;
 • sisäänvedettävät mekanismit;

Art Nouveau -tyyli mahdollistaa eri suuntausten yhdistämisen. Sinun tulisi kuitenkin käyttää klassista palettia. Puinen keittiönurkkaus, jossa on vihreä verhoilu, lasiovet, antiikkikalusteet lisäävät historiallista viehätystä.

Sisustus yhdistää seinien ja huonekalujen vakavuuden

Sisustus yhdistää seinien ja huonekalujen vakavuuden

Vaaleanruskea on tärkeä Provence ja Country. Hyväksyttävä: beige ja ruskea kylläinen väri, oliivi. Vaalea lattia, seinät, katot ja tummat huonekalut, kattopalkit näyttävät upeilta. Riittää, kun maalaat työseinän esiliinan koristekiven oliivilla, järjestät puiset huonekalut, koristat huoneen chintz -verhoilla ja maalaistyyli on valmis.

NeuvojaKuten mustallakin, siisteyttä tarvitaan. Yhdistä suurissa huoneissa ruskea, vihreä ja beige. Pienissä kannattaa suosia vaaleita sävyjä.

Se on mielenkiintoista sinulle:

Kuinka kaunista ripustaa Tylli keittiöön? Lyhyt vai pitkä? 145+ Kuvat sisustustekstiilien uutuuksista

Minne laittaa jääkaappi, jos keittiö on pieni? Oppia säästämään tilaa: 120+ valokuva -asettelua suunnittelussa

Kuinka laittaa pieni sohva keittiöön? 200+ (Kuva) Kodikas keittiön sisustus

Keittiön asettelu yksityisessä talossa: 175+ kuvaa eri tyyleistä, väreistä ja kodikkuudesta

Klassiset nuotit harmaanvihreällä sävyllä

Klassiset sisätilat liittyvät historialliseen viehätykseen, ripaukseen antiikkia. Harmaanvihreän sävyn tuominen sisustukseen auttaa antamaan sisustukselle vuosisadan vanhan kuoren..

Hiljaiset, pölyiset sävyt sopivat tiukkoihin suunnittelutrendeihin: moderniin, maskuliiniseen, minimalistiseen ja historiallisten sisätilojen luomiseen. Toisin kuin happovärit, rauhallinen viimeistely ei kyllästy.

Harmaanvihreällä sävyllä

Harmaanvihreällä sävyllä

Maaseutualueilla: provence, country -musiikki sisältää harmaan sävyjä. Kuvioidut huonekalut. Seinät pienillä kukka- ja kukkakuvioilla. Vältä kultaa ja kirkasta keltaista.

Teollisuuden tunnusmerkki parvi: seinät, joissa on tiilimuuraus tai tapetti, joka jäljittelee sitä. Ehdotan epätavallista tekniikkaa: harmaa tiili, huonekalut, joissa on vihertävä verhoilu ja nikkelipinnoitetut jalat, käsinojat. Viimeistele sisustus mustilla lampuilla ja mattapintaisella lattiavalaisimella. Leiki värisävyillä. Aseta harmaat lattialaatat eri sävyllä vinosti, ja huone saa uusia parametreja..

Vaimeat, pölyiset sävyt sopivat vahvoihin suunnittelusuunnitelmiin

Vaimeat, pölyiset sävyt sopivat vahvoihin suunnittelusuunnitelmiin

Lakonisissa sisätiloissa luovu piirtämisestä ja friisimisesta. Mutta nämä yksityiskohdat ovat olennaisia ​​klassisessa suunnittelussa palatsin loiston luomiseksi..

Kuinka verhot muuttavat sisustusta?

Eri sävyiset ja tekstuuriset vihreät verhot koristavat harmonisesti keittiön. Ne sopivat melkein mihin tahansa sisustuksen perusväriin:

 • beige;
 • ruskea;
 • sininen;
 • musta;
 • valkoinen;
 • harmaa.

Vihreät verhot koristavat harmonisesti keittiön

Vihreät verhot koristavat harmonisesti keittiön

Taloissa ja mökeissä, joissa on suuri keittiö, seuraavat ovat varsin sopivia:
 • sametti;
 • kuvakudos;
 • tafti;
 • kuvioitu napsautus.

Vakioasunnoissa: liinavaatteet, säkki ja näiden kankaiden jäljitelmä. Älä valitse pieniä tummempia sävyjä, vaikka se olisi etelään. Rullakaihtimet suojaavat paremmin auringonvalolta.

NeuvojaValitse pohjoispuolelle pääverhot – oliivi tai minttu ja verhot oranssinkeltaisella kuviolla. Huone saa lämpöä ja kompensoi luonnollisen värin puutteen.

Klassiset sisätilat saavat hienostuneisuutta silkkimallien ja kuvioitujen mattakuvioiden ansiosta. Käytä solmioita, hopeaa tai kultaa. Suurissa huoneissa vaihtoehtoja lambrequins.

Soveltuu melkein mihin tahansa sisustuksen perusväriin

Soveltuu melkein mihin tahansa sisustuksen perusväriin

Maalaistyylejä, ekologisia, Provencea, arkaaisia, täydentävät luonnolliset verhot, joissa on kukkakuvio. Jos seinät on kirkkaasti sisustettu, pellava tai tavallinen chintz tasapainottaa värien mellakan. Joka tapauksessa tekstiilit ovat välttämättömiä vihreille sisätiloille..

Vihreän käytön ominaisuudet

Keittiön tulee olla houkutteleva eikä vaikeaa puhdistaa. Gourmet -ruokien valmistamisen ystäville tarvitaan paljon säilytysjärjestelmiä astioille ja laitteille.

NeuvojaPöydillä ja ripustettavilla hyllyillä varustetun vakiokuulokkeen sijaan tilaa yksi kaappi katosta lattiaan, avoimet hyllyt pöydän tasolle, johon voit sijoittaa valinnaisen mikroaaltouunin, monitoimikoneen, kahvinkeittimen, leipäkoneen tai leivänpaahtimen.

Keittiön tulee olla houkutteleva, ei vaikea puhdistaa

Keittiön tulee olla houkutteleva, ei vaikea puhdistaa

Ennen kuin valitset koristeen, sinun on otettava huomioon:
 • Huone on erillinen tai yhdistetty olohuoneeseen tai eteinen.
 • Huoneen koko.
 • Lomake.
 • Katon korkeus.

Jaa toiminnalliset alueet eri kylläisyyden väreillä. Koriste -elementit ja tarvikkeet ovat kuitenkin samaa tyyppiä.. Käytä kaappien ja sisustusesineiden toiminnallista täyttöä:

 • Pullonpitimet.
 • Rullattavat hyllyt ja korit.
 • Kiinnike koukuilla keittiöesineille.
 • Pystysuorat ja vaakasuorat ovet ovensulkimella.

Jaa toiminnalliset alueet eri väreillä

Jaa toiminnalliset alueet eri väreillä

VIDEO: Vihreän keittiön parhaat sisätilat

päätelmät

Kuten käy ilmi, vihreä on monien tandemien väri. Ja se riippuu vain sinusta, mitä se tulee olemaan. Toivomme, että artikkelimme auttoi sinua päättämään tulevasta suunnittelustasi..