Nykyaikaisia ​​suunnitteluideoita eteiseen ja käytävään (huonekalut, valaistus, sisustus). TOP-10 suunnittelusääntöä + 200 KUVAA

suunnitteluideoita käytävälle ja käytävälle

Eteinen on paikka, jossa vieraat löytävät itsensä tuskin ylittäen talon kynnyksen. Tämän huoneen asetus ja ilmapiiri muodostavat ensivaikutelman talon omistajista. Ei ole yllättävää, että eteistä varustettaessa jokainen emäntä haluaa erottua, näyttää luovuutta ja mielikuvitusta. Käytävän suunnittelu, valokuvat, modernit ideat, joista keskustelemme alla, auttavat luomaan muodikkaan, mukavan ja viihtyisän sisustuksen käytävälle minkä kokoisia tahansa. Lisätietoja myöhemmin artikkelissa.

TOP 10 käytävän suunnittelusääntöä

Käytävän koristelu on kaunista, omaperäistä, ja lisäksi jokainen emäntä on myös muodikas. Mutta samaan aikaan sinun on muistettava muutama perussääntö:

1Kun valitset huonekaluja ja materiaaleja, on otettava huomioon ennen kaikkea sellainen indikaattori kuin kosteudenkestävyys. Tämä pätee erityisesti seinien ja lattian alaosaan.. Huonekalujen kosteudenkestävyys käytävällä

Huonekalujen kosteudenkestävyys käytävällä

2 Käytävän tulee olla sellainen, että siinä on helppo saada asiat järjestykseen.. Vähimmäistarvikkeet helpottavat puhdistamista

Vähimmäistarvikkeet helpottavat puhdistamista

3 Mekaanisen rasituksen kestävyys. Käytävän kautta kuljetamme jatkuvasti jotain: ruokakasseja, laukkuja, sateenvarjoja, rattaita. Osa tästä on sijoitettava niin, että se lepää lattialla tai seinillä. On tärkeää, että nämä tekijät eivät vaikuta viimeistelymateriaaleihin ja huonekaluihin, mikä nopeuttaa niiden kulumista.. Kaikkien materiaalien kulutuskestävyys

Kaikkien materiaalien kulutuskestävyys

4Moderni muotoilutaide kiinnittää suurta huomiota kestävyyteen. 5 On parasta sisustaa eteinen vaaleilla ja pastelliväreillä. Tällä tavalla on mahdollista laajentaa aluetta visuaalisesti. Vaaleat pastellivärit käytävän suunnittelussa

Vaaleat pastellivärit käytävän suunnittelussa

6 Alkuperäiset arkkitehtoniset yksityiskohdat korostavat suunnittelun ainutlaatuisuutta ja luovuutta. Seinien koristeluun voit käyttää listoja ja väärennettyjä paneeleja. Mutta tällainen kohokohta on merkityksellinen vain suurille käytäville.. Listat seinien koristeluun

Listat seinäkoristeissa

7 Sinun on valittava sisustus. Täällä on maalauksia ja taidetta rauhallisen perheilmapiirin luomiseksi. Sopii koristeluun ja henkilökohtaisiin kuviin tyylikkäissä kehyksissä. Sisustus perheen mukavuuteen

Sisustus perheen mukavuuteen

8 Valitun valaistuksen ansiosta on mahdollista luoda kodikas ja valoisa huone.. Viihtyisä tila oikean valon ansiosta

Viihtyisä tila oikean valon ansiosta

9 Sopii käytävän peileihin. Tällaisen elementin ansiosta on mahdollista luoda illuusio lisätilasta.. Peili - illuusio lisätilasta

Peili – illuusio lisätilasta

10A Sisäänkäynti ei ole täydellinen ilman vaatekaappia ja ripustimia. Nämä elementit ovat siihen välttämättömiä. Järjestyksen ylläpitämiseksi huoneessa. Pienessä käytävässä kannattaa harkita mahdollisuutta käyttää yhdistettyä jalustaa päällysvaatteille ja sateenvarjoille. Huonekaluelementit järjestyksen ylläpitämiseksi

Huonekaluelementit järjestyksen ylläpitämiseksi

Näiden yksinkertaisten suositusten noudattaminen on avain kestävyyteen ja mukavuuteen minkä tahansa käytävän suunnittelu.

Seinän, lattian, katon koristelu

Valikoima lattiamateriaalit, nykyaikaisen käytävän seinien ja kattojen on vastattava sellaisia ​​parametreja kuin laatu, kestävyys ja mukavuus. Seinät on parasta peittää tavallisella, pestävällä tapetilla, jossa on sileä pinta. Valitse pehmeät, ärsyttämättömät sävyt. Vaihtoehtoisesti seinät voidaan maalata matta -akryylimaalilla.

Pehmeät seinien sävyt käytävällä

Pehmeät seinien sävyt käytävällä

Alkuperäinen vaihtoehto on korostaa yhtä seinää tai sen osaa alkuperäisellä huomaamattomalla piirustuksella, joka ei ole kaukana päätaustasta. Lattialle on parempi valita tummempia sävyjä, jotka sopivat väriin seinien kanssa. On parempi käyttää parkettia materiaaleista., laminaatti, puu.

Huomaamaton piirustus käytävän seinän koristuksessa

Huomaamaton piirustus käytävän seinän koristuksessa

On vaikea kuvitella modernia käytävää ilman venytettävä katto. Mutta voit myös maalata sen vesipohjaisella akryylimaalilla. Se on tehtävä vaalealla sävyllä, jotta se sopisi yhteen seinäkoristeiden sävyjen kanssa..

Värisävyjen valinnassa ei ole selkeitä kehyksiä. Se on makuasia. On kuitenkin parempi suosia yhden valitun värin vaaleita sävyjä. On suositeltavaa ohittaa terävät kontrastit, kieltäytyä monimutkaisista yhdistelmistä. Muista – yksinkertaisuus on paras koriste.

Yksinkertaisuus kodikkuuden luomisessa

Yksinkertaisuus kodikkuuden luomisessa

Voit luoda kauniin katon eteiseen rakentamalla paneelirakenteen. Kiiltävä, matta tai läpinäkyvä – valitset.

Koristele katto samaan tyyliin

Koristele katto samaan tyyliin

Stretch -katto on yksi edullisimmista, teknisesti edistyneimmistä ja kauniimmista suunnitteluvaihtoehdoista. Ja se voidaan tehdä nopeasti, yksi päivä riittää. Kun ajatellaan seinien, lattian, käytävän sisäkattoa, on tärkeää varmistaa, että muotoilu on sopusoinnussa. Tämä on ainoa tapa saavuttaa kodikas, kaunis ja moderni huone..

Nykyaikainen tekniikka matkalla harmoniaan

Nykyaikainen tekniikka matkalla harmoniaan

Huonekalut

Tyylin erikoisuus on kyky saavuttaa mukavuutta ja harmoniaa yksityiskohdissa. Tätä tarkoitusta varten huonekalut on valittu kevyiksi ja kompakteiksi. Tule erittäin kätevästi vaatekaapit, pienet kaapit, jotka on varustettu piilotetuilla laatikoilla ja hyllyillä tarvittavien pikkuesineiden säilyttämistä varten, pienoiskoossa mutta mukavat pussit, kevyet muovi- tai metallituolit.

Liukuva vaatekaappi sisäänrakennetulla reunakivellä

Liukuva vaatekaappi sisäänrakennetulla reunakivellä

Onnistunut löytö – kompaktit modulaariset huonekalut, jonka avulla voit yhdistää joitakin elementtejä. Joten esimerkiksi ottomaanien ja kenkien hyllyt, sekä sateenvarjotelineet säästävät tilaa.

Ottomaanit kenkien hyllynä

Ottomaanit kenkien hyllynä

Käytävän huonekalut valitaan huoneen pinta -alan ja sen sijainnin ominaisuuksien mukaan.

Valaistus

Yksityisten talojen sisäänkäynnit voidaan varustaa pienellä ikkunalla. Asunnoissa ei ole tällaista “ylellisyyttä” ja lisävalaistus on luotava erityislaitteiden avulla. Nykyaikaiset käytäväsuunnitteluideat valaistuslaitteilla ovat laajalti esillä valokuvassa Internetissä. Vaihtoehto – useiden asentaminen lamput.

Käytävän ikkuna yhdistettynä lamppuihin

Käytävän ikkuna yhdistettynä lamppuihin

Avulla kattokruunu voit asettaa sävyn koko huoneen sisustukseen. Jos kattokruunu on suuri, massiivinen, ja siinä on monia kristallielementtejä, tämä on puhdas klassikko. Moderni tyyli sisältää epätavallisen geometrisen muodon valaisimien käytön.

Epätavallinen geometrinen muoto kattokruunu

Epätavallinen geometrinen muoto kattokruunu

Seinät, jotka on järjestetty riviin seinää pitkin, lattiavalaisimet, modernit ja kohdevalot auttavat säätelemään käytävän valaistusta. Muuten, sinun ei pitäisi käyttää lattiavalaisimia kapeaan käytävään..

Seinäkotelot käytävän valaistuksen säätämiseksi

Seinävalaisimet käytävän valaistuksen säätämiseksi

Jos teet käytävästä kevyemmän, on järkevää korvata käytävä ja olohuone erottava sokea ovi läpinäkyvällä. Voit yleensä päästä eroon oviaukosta korvaamalla sen tyylikkäällä kipsilevykaarella tai -pylväällä.

Valitsemme sisustuksen

Sisustus on loistava löytö, joka voi kaunistaa, antaa sille “luonteen”. Tärkeintä tässä liiketoiminnassa ei ole liioitella sitä, koska suuri määrä pieniä asioita voi antaa huoneelle sotkuisen ilmeen.

Sisustus viihtyisyyden luomiseksi käytävällä

Sisustus viihtyisyyden luomiseksi käytävällä

Mitä voidaan käyttää käytävän sisustamiseen?

Peili

Valoa heijastava esine voi tehdä huoneesta visuaalisesti tilavamman ja syvemmän. Lisäksi se on erittäin kätevää: jättämällä talon peilin eteen voit korjata hiuksesi, meikkisi, vaatteesi. Nykyaikaiset peilit voidaan tehdä kaikkein hassuista malleista, heillä on mahdollisuus tulla mielenkiintoiseksi elementiksi sisätiloissa. Suorakulmainen, pyöreä, aaltoileva – jopa kaikkein hienostuneimmille.

Peili on huoneen mielenkiintoisin sisustus

Peili on huoneen mielenkiintoisin sisustus

Matto

Tämän elementin käytöstä käytävällä on vähitellen tullut menneisyys. Yhdellä puolella, matto – todellinen pölyn ja lian kokoelma, ja lisäksi sitä on vaikea puhdistaa. Toisaalta mikään ei voi luoda kodikasta, kutsuvaa ympäristöä kuin matto..

Viihtyisä ympäristö matolla

Viihtyisä ympäristö matolla

Kasveja, maalauksia, maljakoita

Huonekasvit vain ne, jotka eivät pidä auringonvalosta, voidaan laittaa käytävälle.

Kasvit, jotka eivät siedä suoraa säteilyä

Kasvit, jotka eivät siedä suoraa säteilyä

Seinämaalausten, valokuvien, maalauksellisten maisemien ja abstraktioiden avulla omistaja voi paljastaa persoonallisuutensa ja yllättää vieraat.

Maalauksia tyylin eheyden luomiseksi

Maalauksia tyylin eheyden luomiseksi

Lattiamaljakoiden käyttö sopii vain tilaviin huoneisiin. Jos mahdollista, suuri maljakko voidaan asentaa huoneen vapaaseen kulmaan..

Lattia maljakot suuriin tiloihin

Lattia maljakot suuriin tiloihin

Rohkeimpien päätösten toteuttaminen auttaa tekemään sisätiloista todella ainutlaatuisia. Tärkeintä ei ole pelätä kokeilla, kokeilla jotain uutta, epätavallista. Päätehtävänä on luoda mukavuutta.

Kokeile sisustusta

Kokeile sisustusta

Klassinen tyyli

Kerätty, kodikas, luo lämpimän ilmapiirin eteinen klassiseen tyyliin ei koskaan menetä merkitystään. Mutta tämä suunnitteluvaihtoehto voidaan laimentaa mielenkiintoisilla ideoilla. Käytä esimerkiksi riippuvalaisinta.

Riippuva valaisin käytävän sisätiloissa

Riippuvalaisin käytävän sisätiloissa

Klassinen eteinen saa vakautta ja itseluottamusta valittujen huonekalujen ansiosta. On suositeltavaa antaa etusija rauhallisille vaaleille sävyille..

Valitut huonekalut vaaleilla väreillä

Valitut huonekalut vaaleilla väreillä

Klassisen eteisen muuttumaton osa on massiivinen vaatekaappi, jossa on vitriini ja kevyt tyylikäs pieni sohva.

Klassikko, jossa on vaatekaappi ja pieni sohva

Klassikko, jossa on vaatekaappi ja pieni sohva

Huonekaluja sijoitettaessa on otettava huomioon symmetrian mahdollisuus. Jokainen elementti tulee rakentaa yhteen sävellyskeskukseen. Jos esimerkiksi ovi toimii aksenttina, huonekalujen tulisi olla rivissä sen ympärillä. On muistettava, että klassikoille on ominaista sotkun puuttuminen.

Ei sotkua klassikoissa

Ei sotkua klassikoissa

Klassinen tyyli on yleensä ylellisyyden ja vaurauden ruumiillistuma. Siksi sisustukseen tulisi valita vain kalliita, korkealaatuisia materiaaleja. Hienot tarvikkeet, ylelliset peilit, taotut yksityiskohdat sopivat koristeluun. Vihannesmallit ovat sopivia.

Ylelliset peilit ja hienot lisävarusteet

Ylelliset peilit ja hienot lisävarusteet

Klassikot eivät hyväksy suurten värien ja geometristen kuvien käyttöä.

Parkettilattia sopusoinnussa kaiken tyylin kanssa

Parkettilattia sopusoinnussa kaiken tyylin kanssa

Ihannetapauksessa lattian tulisi olla parketti, joka on valmistettu kalliista puulajeista..

Moderni

Tiukat muodot, korostettu geometrinen harmonia – nämä ovat ominaisuuksia moderni. Pehmeät kaarevat linjat, oikeiden kulmien poistaminen – hienostuneisuutta ja monipuolisuutta kaikessa.

Korostettu jugendtyylin geometrista harmoniaa

Korostettu jugendtyylin geometrista harmoniaa

Monitoimisten huonekalujen tulisi sisältää tyyliin ominaisia ​​elementtejä, jotka toimivat eräänlaisena “kuorina”.

Monikäyttöiset käytäväkalusteet

Monikäyttöiset käytäväkalusteet

Art Nouveaulle on ominaista:

  • Kaarien läsnäolo;
  • epätavalliset väriyhdistelmien yhdistelmät (yleensä kirkkaat);
  • koostumusten omituisuus;
  • alkuperäiset varusteet;
  • epätavalliset kuviot kaappien lasilla;
  • kuva hyönteisistä, epätavallisista linnuista, kasveista;
  • eri materiaalien yhdistelmiä.

Aluksi oletettiin, että tällaiseen tyyliin liittyy luonnon muotojen jäljittely, joka ei hyväksy jäykkiä suoria viivoja..

Luonnon muotojen jäljitelmä

Luonnon muotojen jäljitelmä

Jotta vältyttäisiin tilan rajoittumiselta, on huolehdittava siitä, että huoneeseen saadaan valo ja tyylikkyys. Käytävän seinät. Valmistettu jugendtyyliin perinteiden mukaan liimattu tapetilla. Harvinaisissa tapauksissa käytetään monivärisiä maaleja..

Hiekkatapetti eteiseen jugendtyyliin

Hiekkatapetti eteiseen jugendtyyliin

Korkean teknologian eteinen

Käytävän sisustus, joka on valmistettu jugendtyylistä, on saavuttanut erityistä suosiota viime vuosina. Suorat kulmat, muovi ja metalli – epätavallinen ja mielenkiintoinen ratkaisu.

Epätavallinen ja mielenkiintoinen ratkaisu kodikkaan eteisen luomiseen

Epätavallinen ja mielenkiintoinen ratkaisu kodikkaan eteisen luomiseen

“Korkeateknologia” – täysin sileät metalli- tai lasipinnat, kiiltävät kiiltävällä kiillolla. On toivottavaa viimeistellä lattia suurilla yksivärisillä keraamisilla laattoilla..

Korkean teknologian yksiväriset keraamiset laatat

Korkean teknologian yksiväriset keraamiset laatat

Korkean teknologian väripaletti koristettaessa käytävää tulisi rajoittaa enintään kahteen tai kolmeen väriin. Ei teräviä kontrasteja, etusijalla ovat harmaat, valkoiset, vihreät ja violetit sävyt. Halutessasi voit luoda aksentin ottamalla käyttöön mustan, viininpunaisen ja kohtuullisen määrän kirkkaita puhtaita värejä..

Metalliset aksentit sisätiloissa

Metalliset aksentit sisätiloissa

“Hi -tech” -periaatteelle on ominaista – ei mitään turhaa! Muotoilu on kohtalaisen lakoninen ja siinä ei ole koriste -elementtejä..

Pääperiaate ei ole mitään muuta

Pääperiaate ei ole mitään muuta

Kalusteet ovat monitoimisia, kompakteja ja samalla vaatimattomia. Yöpöydän ja kaapin ovien on oltava kiiltäviä. Tarvittava elementti on valtava täyspitkä peili.

Pääasia on valtava täyspitkä peili

Pääasia on valtava täyspitkä peili

Minimalismi

Lakoninen koostumus sisustuksen luomisessa on korvaamaton etu useimmille kotiäiteille. Minimalistinen tyyli sisältää pienen määrän värejä – enintään kolme, vastakkain. Tärkeimmät ovat valkoisia, maitomaisia ​​ja vaaleanbeigejä sävyjä..

Minimalismi käytävällä vaaleissa väreissä

Minimalismi käytävällä vaaleissa väreissä

Tiukan kaksivärisen sisustuksen laimentamiseksi voidaan ottaa käyttöön yksi tai pari kirkasta elementtiä. On tärkeää olla liioittelematta sitä, koska minimalismi ei tunnista korujen runsautta..

Keskity yhteen yksityiskohtaan minimalismilla

Keskity yhteen yksityiskohtaan minimalismilla

Huonekaluja pitäisi olla mahdollisimman vähän. Sisätiloissa riittää kenkähyllyn ja vaatekaapin läsnäolo. Huonekalutuotteiden erikoisuus on viivojen suoruus ja geometrisesti oikeat muodot..

Minimi huonekalut sisustuksessa

Minimi huonekalut sisustuksessa

On erittäin tärkeää ajatella valaistusta, koska se auttaa mallintamaan tilaa. Monet valaisimet, jotka sekoittuvat värein seinien ja katon kanssa, hajauttavat säteilyä ja täyttävät tilan lisää tilavuutta.

Valaistus, joka jäljittelee tilaa

Valaistus, joka jäljittelee tilaa

Kun sisustat käytävää minimalistiseen tyyliin, sinun on luoputtava kokonaan sisustuksen käytöstä. Jos et voi tehdä ilman tätä, niin sellaista tarvikkeet ja koristeet, joka on sopusoinnussa yleisen värivalikoiman kanssa. Esimerkiksi pieni matto oven lähellä, joka vastaa lattian väriä. Ainoa pakollinen esine on peili..

Peili olennaisena osana käytävää

Peili olennaisena osana käytävää

TOP 5 tyylikästä väriratkaisua käytävälle vuonna 2019

1Klassinen valkoinen. Valkoinen

Valkoinen

2 Lämmin beige. Beige

Beige

3 Lakoninen harmaa. harmaa

harmaa

4 Aurinkoista keltaista. Keltainen

Keltainen

5 Passionate Red. Punainen

Punainen

VIDEO: Tyylikkäimmät käytäväsuunnitteluvaihtoehdot