Kulmahuoneet täytteellä (110+ valokuvamallia)

Kulmahuoneet - tee se itse sisustus

Kulmahuoneesi ergonomisesti sisustamiseen tarvitset kärsivällisyyttä, uskoa voittoon ja neuvojamme. Kulmat ovat niitä yksinäisiä tiloja kodeissamme, jotka saavat meidät tuntemaan olonsa turhaksi niiden hyödyttömyydestä. Makuuhuoneen asettelu, jossa on kaikenlaisia ​​”kapeita” ja kulmia, on suuri mysteeri asunnonomistajille ja todella, mitä ne ovat? Koska niiden täyttäminen tai koristelu voi olla niin vaikeaa huoneen teeman mukaisesti, joten et siedä nykyistä tilannetta ja jätä asioita sellaisiksi kuin ne ovat, muuta kulmahuoneesi houkuttelevuutta lisäämällä hieman koristusta tai soveltamalla innovatiivinen idea näihin kulmiin. Joten haluan kertoa teille hieman siitä, miten käyttää fiksuja tapoja koristella kulmia. Lisätietoja myöhemmin artikkelissa.

Kulmahuoneiden ergonomia

Jotta sisustusesineet jaettaisiin onnistuneesti pienessä kulmahuoneessa, jokainen yksityiskohta on otettava huomioon.. Valitsemallasi seinävärillä ja sen käytöllä on tärkeä rooli rentouttavan ja kutsuvan tilan luomisessa.. Useita muita komponentteja, kuten huonekalut, tarvikkeet ja valaistus, auttaa tekemään tilavasta ja viihtyisästä pienestä epämiellyttävästä makuuhuoneesta.

Vapaan tilan joka kulma

Vapaan tilan joka kulma

Maalaus ja väri

Makuuhuoneeseesi valitsemasi värit ja niiden käyttötapa määrittävät, näyttääkö huone tilavalta vai ahtaalta..

NeuvojaJos haluat käyttää vahvaa väriä seinissä, maalaa kaikki seinät reunoja lukuun ottamatta ja lähellä kattoa..

Vaalea mutta rikas väri makuuhuoneessa

Vaalea mutta rikas väri makuuhuoneessa

Seinien ja katon peittävä vaalea väri tekee huoneesta tilavamman ja kirkkaamman. Se antaa myös illuusion visuaalisesta korkeudesta. Älä koskaan käytä tummaa väriä yhdessä vaalean värin kanssa kulmissa ja enimmäismäärä. Tämä korostaa epätasaisuutta. asettelut ja pienentää sitä visuaalisesti.

Huonekalut

Huonekalujen koko ja sijainti vaikuttavat ennen kaikkea siihen, kuinka ahtaasta tai tilavasta tunnet itsesi. Mitä vähemmän huonekaluja sinulla on makuuhuoneessa, sitä enemmän huone avautuu. Pienet elementit, joita käytetään useisiin tarkoituksiin, takaavat parhaan vastineen rahoillesi.

Seinät ylitykset tai kaltevat alueet jätetään usein tyhjiksi, mutta voit täyttää ne huonekaluilla, joilla istut tai makaat, jolloin tilaa muualla on korkeammille elementeille.

Tilaa edessä ikkuna ei kannata myöskään hukata. Pieni pöytä, tuoli tai penkki ikkunan alle luo viihtyisän lukualueen.

Sisäänrakennetut kirjahyllyt tai seinähyllyt voit käyttää pystysuoraa tilaa, mutta vastusta pakkoa järjestää kaikki seinät johonkin hyödylliseen. Muuten korostat jälleen kulmia ja huoneen pientä kokoa..

Huoneessa on viisto katto

Huoneessa on viisto katto

Valaistus

Kulmahuone näyttää tummemmalta, joten valitse valaistus huolellisesti.

NeuvojaVältä raskaita kankaita ikkunanpäällysteisiin, koska luonnonvalo toimii parhaiten täällä. Valitse vaaleat tai kirkkaat ikkunanpäällysteet, jotka tarjoavat luonnollista valoa.

Upotettu tai seinälle asennettava valaistus eliminoi lamput, jotka voivat viedä arvokasta tilaa. Ikkunoiden vieressä tai vastapäätä olevat peilit heijastavat myös valoa ja auttavat kirkastamaan tilaa..

Rikas, kirkas huoneen valaistus

Rikas, kirkas huoneen valaistus

Lisätarvikkeet

Makuuhuone täynnä lisävarusteita korostaa huoneen pientä kokoa, joten sen sijaan, että valitsisit monia pieniä esineitä, käytä muutamaa isompaa. Esimerkiksi sen sijaan, että ripustaisit kuvakollaasin seinälle, ripusta yksi suuri taideteos..

Pyöristää matot ja pöydät ympäri visuaalisesti ympäri huonetta, jotta ei keskity kulmiin. Käytä lisävarusteita tuomaan väriä tilaan. Rohkeat värit vuodevaatteissa, verhot, taide ja muut elementit lisäävät tekstuuria ja ilmaisua kokonaisuuteen suunnittele makuuhuoneesi, nostan silmäni nurkkaan.

Pääpaino verhoilla ja matoilla

Pääpaino verhoilla ja matoilla

9 vinkkiä huonekalujen järjestämiseen kulmahuoneeseen

Kaikki huoneet, jotka eivät ole neliöitä tai suorakulmioita, eivät anna sinulle symmetriaa asetusten tasapainottamiseksi, ja tämä voi olla suuri ongelma jopa ammattimaisille sisustajille. Hyvä uutinen on, että voit luoda kauniita sisätiloja jopa epätavallisissa huoneissa..

Voit soveltaa näitä yleisiä ohjeita sisustaaksesi makuuhuoneesi epätavalliseen muotoon..

Vyöhykkeiden luominen

Määritä kaikki huoneessa suoritettavat toiminnot. Esimerkiksi makuuhuoneessa tämä olisi:

 • lepoalue;
 • pukuhuone;
 • alue television katselua tai lukemista varten.

Jaa sitten tila näiden tarpeiden perusteella. Jos huoneen muoto on hankala, sinun on ehkä myönnettävä, että kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi kaikissa huoneen osissa, esimerkiksi et voi katsella televisiota sängystäsi..

Makuuhuoneen jakaminen erillisiin vyöhykkeisiin

Makuuhuoneen jakaminen erillisiin vyöhykkeisiin

Jos huone on tarpeeksi suuri erilliselle istuma- ja työtilalle, järjestä huonekalut sen mukaan.. Voit sijoittaa tietokoneen pöytä ja kirja hyllyt huoneen toisessa osassa ja toisessa televisiossa. Kulmatiloja voidaan peittää sijoittamalla pyöreitä huonekaluja, jotta tarkennus poistetaan tarpeettomista kulmista. Harkitse maalaustelineiden, kukkamaljakoiden tai tuolin sijoittamista kulmaan sisustuksen korostuksena.

Symmetrian simulointi

Onko sinulla hankala ikkuna, joka ei salli sinun tehdä mitään avaruuden kanssa? Verhojen sijoittaminen koko seinän pituudelta alkaen seksiä kattoon, voit luoda symmetristen ikkunoiden ulkonäön ja tasapainottaa tilaa.

Vastaava epäsymmetria

Jos symmetrian väärentäminen ei ole mahdollista, käytä todellisuutta, joka on huoneessa, leikkiä sen kanssa, lisää huonekaluja epämiellyttävän ikkunan lähelle, luo tasapaino pöydän ja eri tyylisen lampun kanssa toisella puolella ongelma -alue..

Ikkunan ympärillä tilaa

Ikkunan ympärillä tilaa

Määritä ja ankkuroi tila

Koristele tilaa käyttämällä aktiivisesti mattoja, jotka rajaavat alueet – vaikka ne olisi asetettu päämaton päälle. Se auttaa ankkuroimaan ja määrittämään tilaa sekä luomaan vyöhykkeitä.

Siirrä huonekalut pois seinistä

Jostain syystä ihmiset haluavat kohdistaa kaikki huonekalut huoneen kehän ympärille, mutta kukaan suunnittelija ei suosittele tätä menetelmää sinulle. Päinvastoin, heille se on kuin huono maku.

NeuvojaParas tapa käsitellä epäsäännöllisiä seiniä on siirtää huonekalut pois niistä ja luoda niiden osien avulla väliseinät ja vyöhykkeet..

Käytä nojatuoleja asettaaksesi kulma -alueen erilliseksi alueeksi, jossa on viihtyisä istuinosa.

Vapaata tilaa sängyn ympärillä

Vapaata tilaa sängyn ympärillä

Keskipiste

Loistava idea järjestää huonekalut ja tarvikkeet huoneen pääkonseptin ympärille. Päästä esimerkiksi makuuhuoneeseesi sänky hallitsee sisustusta. Jos makuuhuone on yhdistetty olohuoneeseen, se voi olla televisio tai sohva. Koristele sitten muu tila keskipisteen ympärillä. Tällöin keskityt elämän tärkeimpiin näkökohtiin, mikä antaa sinulle tarvittavan suunnan jäljellä olevien huonekalujen ja tarvikkeiden sijoittamiseen..

Anna toiminnon sanella sisustus

Käytä vapaasti seisovia kirjahyllyjä ja muita korkeita huonekaluja toimimaan tehokkaina huoneenjakajina. Epäsäännöllisen muodon huoneen jakaminen on loistava tapa järjestää liikenne..

Esimerkiksi nelipuolisille kirjahyllyille pääsee kaikkiin suuntiin. Tämä vähentää automaattisesti mahdollisuuksia sohvat ja nojatuolit seinien vieressä. Sen lisäksi, että voit luoda tasapainon epäsymmetrisessä huoneessa, voit siirtää vapaasti seisovia huonekaluja halutessasi, eikä seinää pidätetä. Se on myös hyvä idea laittaa matto lattian keskellä kiinnittääksesi huomion huoneen keskelle eikä kulmiin.

Sisustukseen lattiavalaisin

Sisustukseen lattiavalaisin

Säilytä johdonmukaisuus sisustuksessa

Toistuvat sisustuselementit koko sisätiloissa tekevät huoneesta tasapainoisemman. On tärkeää, että ikkunat on asennettu. Huonekalut on sovitettava yhteen ja seinien koristelu pitää myös olla johdonmukainen. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei voi olla teemaseinää ristiriidassa huoneen yleisen suunnittelun kanssa, ellet halua, että seinä on huoneen keskipiste..

Harmoniset suunnitteluelementit

Oikeiden värien valinta kompensoi huoneen epäsäännöllisen muodon.

On parasta välttää kirkkaita värejä, koska ne korostavat huoneen muotoa..

Oikea väri voi sekoittaa seinät pitämällä ne taustalla. Jos seinät ovat kaltevia, maalaa rinteet kirkkaan valkoisiksi, mikä avaa visuaalisesti huoneen. Ja käytä täydentäviä värejä koko suunnittelussa. Muista järjestys, josta puhuimme yllä.

Kirkas valkoinen huone

Kirkas valkoinen huone

On mielenkiintoista huomata, että huone, jolla on epätavallinen muoto, voi tulla kodin kohokohtaksi, jos se on sisustettu viisaasti. Voit kääntää huoneen outouden hyödyksi tulkitsemalla sen uutena suunnittelumallina ja katsomalla huoneen muotoa etuna eikä houkuttelevana ja väistämättömänä korjauksena..

Vaatekaapit kulmahuoneessa

Kulmahuoneen sisustaminen sisäänrakennetulla vaatekaapilla on paras ratkaisu, jos tila sallii. Tämä tyylinen ratkaisu sopii makuuhuoneeseen, jossa yhdistyvät hyvä lepo ja joka on toiminnallisesti optimoitu..

Kaapin sijoittamisesta hankalaan nurkkaan voi tulla tilava säilytystila ja käyttää tehokkaasti huoneen unohdettua aluetta.. Näyttäisi siltä, ​​että kaappi on helpompi sijoittaa valmistettuun kapeaseen paikkaan, mutta sinun on silti ratkaistava ongelma kaikkien tarpeiden mukaisesti ja niin, että lopputuote sopii orgaanisesti tilaan, näyttää luonnolliselta osalta huonetta.

Umpikujan makuuhuoneen muuttaminen toimivaksi alueeksi liittyy sopiviin materiaaleihin ja viimeistelyefekteihin. Yksi älykkäämmistä ratkaisuista on hylly, joka soveltuu kenkien säilyttämiseen: hyllyt voidaan sulkea ovilla tai avata, jos sinun on säilytettävä jotain muuta kuin kenkiä. Käytä liukuovia toiselle puolelle, jotta pääset helpommin kaapin takaosaan.

Kulmakaappi kaappi

Kulmakaappi kaappi

NeuvojaJos haluat tyylikkään vaatekaapin, tee kulma- tai litteä eristetty pylväskaappi, joka näyttää kompaktilta ja sallii silti tallentaa mitä haluat.

Tällaisia ​​malleja löytyy kaikista huonekaluliikkeistä, jotka myyvät leikkaavia huonekaluja. Tämä ratkaisu on suunniteltu myös ikkunoiden tai ovien välisiin kulmiin, joten voit käyttää huoneesi jokaista metriä ilman varjostusta tai rakenteen symmetrian rikkomista..

Liukuovet ovat ratkaisu niille, jotka haluavat pitää muotoilunsa puhtaana ja säästää vielä enemmän tilaa, koska ne eivät vie tilaa avattaessa. Liukuovet voidaan asentaa kulmakaappeihin ja luoda siisti säilytysyksikkö, kun molemmat ovet kohtaavat nurkassa.

Ovien viimeistelytehosteiden valitsemiseen on monia mahdollisuuksia:

 • läpinäkymätön;
 • peilattu;
 • puu;
 • värillinen lasi.

Maksimoidaksesi tilan valitse lattiasta kattoon ulottuva ratkaisu ja lisää osioita huoneen koon mukaan.

Vaatekaappi

Jos kamppailet tilarajoitteiden kanssa ja tunnet aina sotkua, luo erillinen buduaarialue järjestämällä kaappirakenne, joka voi täyttää koko nurkan nurkan ja yrittää käyttää mahdollisimman paljon tilaa. Halusitpa järjestää kaappisi tai lisätä tilaa ahtaalle alueelle, on monia vaihtoehtoja.

Sisäänrakennettu vaatekaappi lisää tilaa vaatteiden ripustamiseen. Tai tee nyt suosittu kevyempi, pienempi versio perinteisistä vaatekaapimalleista, jotka sopivat ahtaisiin tiloihin. Tee sitten vaalea puuleikkaus, joka sopii makuuhuoneeseen.

Sisäänrakennettu vaatekaappi epäsymmetrisessä makuuhuoneessa

Sisäänrakennettu vaatekaappi epäsymmetrisessä makuuhuoneessa

Tai rakenna P -vaatekaappi, joka täyttää koko alueen ylimääräisillä kulmilla. Päätä sitten, kuinka paljon tilaa tarvitset ja mitkä osat asennetaan. Tämä on erittäin kätevä muoto, joka voidaan lyödä peileillä ovissa ja lähellä olevissa seinissä luodakseen 360 asteen katselualueen mukavaa pukeutumista varten..

Mitä tulee kaapin oviin – niitä ei ehkä ole ollenkaan, tätä tyyliä kutsutaan “Boutique” ja se on myös erittäin suosittu. Tai valitse käteviä malleja, kuten pari-, kääntö- tai yksiovet. Jälkimmäinen menetelmä on vähemmän kätevä, mutta kestävämpi..

Suosittu tyyli

Suosittu tyyli “Boutique”

Älä unohda hyllyjä keinona päästä eroon sotkuista huoneeseesi kuluttamatta paljon rahaa. Vaatekaappia on erikokoisia ja -tyylisiä, jotka räätälöidään yksilöllisesti tilaasi ja tarpeitasi vastaavaksi. Niitä voidaan käyttää taitettujen vaatteiden, kenkien ja muiden kodin sotkuisten esineiden säilyttämiseen..

3 vaatekaapin ideaa kulmahuoneeseen

Joillakin onnekkailla on runsaasti tilaa massiivisille sisäänrakennetuille vaatekaappeille, kun taas useimmilla on tilaa vain pienelle nurkalle makuuhuoneessa. On aika hyödyntää mahdollisimman paljon tilaa. Katso nämä vaatekaappi -ideat, jotka sopivat ergonomisesti epäsäännölliseen makuuhuoneeseen..

L-muotoinen

Jos haluat hyödyntää kuollutta tilaa, kokeile tehdä englanninkielinen L-muotoinen kaappi, joka sopii kuviin. Rakenna piilotettu vaatekaappi suoraan syvennykseen ja lisää taitto -ovet, jotta makuuhuoneesi on sotkuinen ja täynnä. Tällainen vaatekaappi on suunniteltu mukautumaan kaikkein erityisimpiin vaatteisiin ja asusteisiin..

Vaatekaappi kaikenlaisille vaatteille

Vaatekaappi kaikenlaisille vaatteille

Lineaarinen sama väri seinien kanssa

Tällaisen vaatekaapin ainutlaatuinen laatu on se, että se käyttää saman värimaailman yhdistelmää seinien kanssa, mikä laajentaa tilaa visuaalisesti ja “piilottaa” liiallisen kulmauksen. Luonnonpuun ja värillisten paneelien yhdistelmän käyttäminen visuaalisen laajentamisen lisäämiseksi on viime aikojen suosikki suunnittelutemppu.. Rakenna se suoraan kattoon luodaksesi yhtenäisen ilmeen ja mahtuaksesi monenlaiseen säilytykseen.

Lineaarinen kaappi kattoon

Lineaarinen kaappi kattoon

Kulma peilattu kehän ympäri

Asenna suuret peilipaneelit heijastamaan valoa koko huoneeseen. Tämä minimoi suuren säilytystilan vaikutuksen ja liukuovet täydentävät muotoilua. Tämä vaatekaappi voidaan asentaa jopa näkyvimmälle paikalle – esimerkiksi sängyn taakse, koska sen kapasiteetti piilotetaan ja tilaa ei rasiteta.

Vaatekaappi peilillä

Vaatekaappi peilillä

12 älykästä tapaa sijoittaa tilaa

Makuuhuoneen kulmissa on paljon mahdollisuuksia löytää. Oikealla sisustuksella ja pienellä luovuudella voit helposti korostaa makuuhuoneesi kulmissa. Käytä näitä ideoita mielikuvituksesi herättämiseen ja löydä perusta omille projekteillesi..

Kulmasänky

Sänky on makuuhuoneesi pääpaino, ja sen pitäisi pysyä huomion keskipisteenä sijainnistaan ​​riippumatta. Loppujen lopuksi, vaikka hänellä olisi päärooli käsikirjoituksessa, tämä ei tarkoita, että hänen pitäisi aina olla keskellä symmetrisesti..

Kulmavuoteita käytettiin aikaisemmin aika usein, ja nykyään ne alkavat vähitellen saada jälleen suosiota.. Niitä käytetään pääasiassa siksi, että ne säästävät tilaa ja käyttävät kulmaa, joka yleensä pysyy karuina ja kerää pölyä.

Uusia suuntauksia sängyn suunnittelussa

Uusia suuntauksia sängyn suunnittelussa

Kaksinkertainen mukavuus

Katsokaa uudestaan, mitä kulmasänky voi olla – jos et tarvitse kaksinkertaista kokoa, aseta kaksi sänkyä kulmaan päätyjensa kanssa toisiinsa luodaksesi paremman turvallisuuden tunteen. Suurin etu on kuitenkin siinä lasten makuuhuoneet, jossa kerrossängyt ovat erittäin tilaa säästäviä, jolloin muu huone voidaan järjestää leikkipaikaksi pienille rakkaille.

Epätavallinen ratkaisu koko perheelle

Epätavallinen ratkaisu koko perheelle

Kuuma nurkka, jossa takka

Jos et halua uudistaa koko huonetta ja siirtää sänkyä nurkkaan, on muita tapoja parantaa kulmia. Jätä sänky keskelle, koska se näyttää niin tyylikkäältä ja erikoiselta, ja siitä tulee huoneen sydän. Ajattele sen sijaan, että kulma olisi hyvä paikka takka: moderni malli, jossa lasinen etuosa tai jopa klassinen kivitakka. Harkitse vapaasti seisovan takan käyttöä, joka säästää työläiden korjausten aiheuttamaa melua..

Takka makuuhuoneen sisätiloissa

Takka makuuhuoneen sisätiloissa

Suosikki lukukulma

Ajankohtainen tapa sisustaa makuuhuone: lukunurkkaus. Tämä rentouttaa ja upottaa sinut yksinäisyyteen ennen kuin aloitat suosikkikirjasi lukemisen.. Olipa kyseessä muhkeat pussit ja mielenkiintoinen ottomaanit, joissa on pöytä ja pöytälamppu, tai kallein patchwork -tuoli, pieni tila, jossa on kirja, tarjoaa sinulle poikkeuksellisen kokemuksen henkisestä nautinnosta..

Lukunurkka kulmahuoneessa

Lukunurkka kulmahuoneessa

Anna tilaa erityisille hetkille

Tämä koskee lähinnä nuoria pariskuntia ja vanhempia, joilla on tapana viettää aamuään intiimin makuuhuoneen hiljaisessa piilopaikassa. Lukulohkon korvaaminen yksinkertaisella sohvapöydällä ja kahdella tuolilla tai jopa muhkealla sohvalla ikkunan vieressä tekisi tunnelmasta erittäin sopivan..

MuistiinpanoonPieni aamiainen, aamukahvi tai vain ensimmäisen sanomalehden lukeminen aamulla hiljaa makuuhuoneessa auttaa sinua nauttimaan elämän pienistä iloista..

Kodikas lukunurkka ikkunalaudalla

Kodikas lukunurkka ikkunalaudalla

Ergonominen työalue työnarkomaanille

Olemme kaikki onnellisia, koska olemme kaikki erilaisia. Jos olet enemmän työnarkomaani kuin romantikko, harkitse pragmaattisempia päätöksiä oikein. Tiedät kuinka paljon aikaa vietit kannettavan tietokoneen tai pöytätietokoneen edessä kotona, ja luulet, että työpaikan pitäisi olla talon nurkissa..

Pohjimmiltaan tarvitset vain seinälle asennettavan työpöydän ja tuolin. Voit valita taitettavan pöytälevyn ja taitettavan tuolin tilan lisäämiseksi..

Yritä myös käyttää pystytilaa kirjoille, aikakauslehdille, CD -levyille, jotta et rasita muistiasi, käytä pystysuoraa tilaa oikein.

Tutki sisustusta makuuhuoneessa

Tutki sisustusta makuuhuoneessa

Yleiset kirjahyllyt

Jos lukukulma näytti sinusta hyvältä ajatukselta, pidät kulma -kirjahyllyideasta yhtä hyvin. On selvää, että hylly täydentää myös esteettisyyttä erilaisilla huoneissa, joita voidaan muuttaa joka kausi vastaamaan sisustussuuntaa..

Teemakulmainen kirjahylly

Teema kulma kirjahylly

Rentoudu tyylillä

Viihtyisä sohva tai kauniisti sisustettu nojatuoli on toinen rentoutumismahdollisuus, se toimii erityisen hyvin upealla kulmaikkunalla, joka antaa elämän suosikkikulmaasi. Epätavallinen yhdistelmä antaa makuuhuoneelle upean tunnelman, etenkin talvella, yhdessä suosikkijuomasi, rakkaasi ja ensimmäisen lumen kanssa. Kulmaikkuna voi parantaa sisäistä ilmankiertoa luonnollisen ilmanvaihdon avulla.

Rentoutumista kulma tuolilla

Rentoutumista kulma tuolilla

Onnistunut yöpöytä

Jos sänkysi on hyvin lähellä kulmaa ja pieneen tilaan mahtuu yöpöytä, harkitse erityistä, ehkä ainutlaatuista yöpöytää täydellisen kuvan luomiseksi.. Kun lisäät kaksi yöpöytää kummallekin puolelle, voit antaa huoneelle geometrisesti oikean koostumuksen ja visuaalisen tasapainon.. Yksinkertainen, ajaton ja käytännöllinen yöpöytä on aina harkitsemisen arvoinen.

Visuaalinen tasapaino yöpöydän kanssa

Visuaalinen tasapaino yöpöydän kanssa

Lisää vihreyttä

Makuuhuoneen sisustus on paljon enemmän kuin sisustus ja lisävarusteet, voit ostaa mitä haluat, mutta et tunne olosi kotoisaksi. Saatat tarvita jotain erityistä, ehkä se on kasvi, pieni ripaus vihreyttä löytääksesi olemuksesi.

Makuuhuoneet voivat näyttää hyviltä trooppisten kasvien kanssa, jotka ovat nykyään niin suosittuja, että ne leviävät kulovalkeana..

Luonto on yksi tärkeimmistä tavoista saavuttaa joustava muotoilu makuuhuoneellesi..

Sisäkasvit nurkassa

Sisäkasvit nurkassa

Valokuvia ulkomaailmasta

Makuuhuoneista on näkymät idyllisille vuorille tai vaahtoaville aalloille rannalla. Luo oma pieni keidas kulmaan täysikokoisella valokuvataustakuvalla ja mieti pätevää valaistusta välittääksesi oikein 3D-grafiikan naturalismin.

Ja jos sinulla on varaa avata tila lasiseinien avulla, luot erittäin tärkeän yhteyden ulkoisen ja sisäisen maailman välille. Emme voi kuvitella modernia kartanoa ilman näkymää luontoon, joten luo tämä luonnollinen ylellisyys itsellesi.

Lumoava luonnollinen eristäytyminen

Lumoava luonnollinen eristäytyminen

Käytä ja ravitse mielikuvitustasi

Tässä on sinulle tärkein vinkki: lue lisää, kuvittele ja ruokitse mielikuvitustasi epätavallisilla ideoilla.. Ne palvelevat sinua kokemuksena, ja kun haluat tehdä kunnostustöitä, niiden avulla voit kuvitella mieleisesi paikan ja antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja..

Sinun ei tarvitse luoda kuvasta sisustusta uudelleen saadaksesi haluamasi: yksinkertainen kylpyamme nurkassa tai maalaus, joka on valaistu ainutlaatuisella tavalla, joka parantaa näkökulmaa, yksinkertainen maljakko tai tuoli, jonka näit jossain muuttaa tilaa. Ole luova ja vaihda sisustustasi aina, kun siltä tuntuu..

Epätavallisen huoneen sisustuksen elementtejä

Epätavallisen huoneen sisustuksen elementtejä

Johtopäätös

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että jokainen senttimetri käytetään hyvin kodeissamme. Tätä varten sinun on lähestyttävä suunnittelua, järkevää organisointia ja tilankäyttöä asianmukaisen puhdistuksen avulla. On tiettyjä temppuja, jotka auttavat purkamaan huoneen ja nyt tiedät niistä. Älä säästä tilaa makuuhuoneessa suosikkitoiminnoillesi ja poista sieltä kaikki, mikä ei koske tätä huonetta:

 • Koska makuuhuone on yksityinen nurkka, mukavuusalueesi, tee siitä paikka, jossa sinulla on varaa sisustaa tyhjiä kulmia murehtimatta siitä, houkuttelevatko ne muita vai eivät..
 • Lisää kirjahyllyt, jos pidät lukemisesta.
 • Sängyn asettaminen nurkkaan on loistava tapa hyödyntää makuuhuoneesi karu kulma..
 • Voit myös luoda kodikkaan lukukulman kulmaan, joka on koristeltu lattiavalaisimella ja ottomaanilla tai mukavalla nojatuolilla..
 • Korkea selkänojatuoli tai tyylikäs tilkkutäkki lisäävät huoneeseen viihtyisyyttä niiden ulkonäön ansiosta.

Patchwork -tyylinen päiväpeite sisustukseen

Patchwork -tyylinen päiväpeite sisustukseen

Kun makuuhuoneesi toimii samanaikaisesti olohuoneena, on joskus parempi jättää epämiellyttävät tilat sellaisiksi kuin ne ovat. Kuitenkin tietyntyyppisten teemojen kanssa voit käyttää tätä tyhjää nurkkaa lisätäksesi tyyliä ja viihtyisyyttä koko huoneeseen. Vieraiden viihdettä varten on hyvä laittaa nurkka- tai poikkisohva tyylikkään keskustelutilan luomiseksi..

päätelmät

Jos sinulla on jo sohva ja sinulla on vielä kulma, sinulla on varaa luoda laajennettu oleskelualue lisäämällä mielenkiintoinen tyyli kuuloke tai hienostuneempi asetus. Takka on ehdottomasti yksi älykkäimmistä ja luovimmista nurkista näille kapeille..

Lattiavalaisimet ja ylisuuret kalusteet sopivat myös erinomaisesti yksittäisten kulmien koristeluun valaistuksella. Työpaikat ja leikkipaikat ovat myös tapa täyttää hankalat tilat erikoiskalusteilla. Katso videolta lisää ideoita.

VIDEO: Uskomattoman kauniit makuuhuoneet