Kuinka kaunista ripustaa Tylli keittiöön? Lyhyt vai pitkä? 145+ Kuvat sisustustekstiilien uutuuksista

Tylli keittiössä

Valitsemalla tyylin keittiöön kuvan mukaan voit päivittää huoneen sisätilojen nopeasti ja taloudellisesti, muuttaa tilan kannattavasti ja muodikkaasti.

Miksi tarvitset tylli keittiössä?

Kevyt tylli kirkkaan keittiön suunnittelussa

Kevyt tylli valoisan keittiön suunnittelussa

Ennemmin tai myöhemmin me kaikki kohtaamme keittiön parantamisen. Ennen minua ja samoin kuin useimpien teistä heräsi myös asiaan liittyvä kysymys: onko järkeä roikkua keittiössä verhot vai tylli? Loppujen lopuksi vaihtoehto roomalaiset verhot tai rulla, ja vielä parempi – kaihtimet.

Keittiö on paikka ruoanlaittoon, joten mistä tahansa kankaasta tulee sopiva esine pölyn, erilaisten ruoan hajujen, tahrojen, noen ja muiden ruoanlaiton seurausten kertymiseen.. Mutta silti, minulla on pakottava argumentti tyllin puolesta – se luo mukavuutta huoneeseen..

Kevyet verhot luovat kodikkaan tunnelman

Kevyet verhot luovat kodikkaan tunnelman

Monet meistä asuvat kerrostaloissa taloja, jossa pieni kokoinen huone toimii samanaikaisesti keittiönä, ruokasalina ja joskus jopa olohuone. Jos joudut vastaanottamaan vieraita keittiössä, on välttämätöntä, että huone on miellyttävä sekä asukkaille että niille, jotka katsovat valoa.

Mikä on?

Tylli on ohut, kevyt, läpinäkyvä kangas, sileä tai kuvioitu, ja sitä voi olla useita. Niille, jotka eivät vielä tunne verhojen pääominaisuutta, kerron teille. Tämä epätavallinen kangas tarjoaa hyvän näkyvyyden toisella puolella ja estää näkyvyyden toisella puolella..

Tylli panoraamaikkunaan keittiössä

Tylli panoraamaikkunaan keittiössä

Legendan mukaan se ilmestyi 1400 -luvulla. Ranskan kuninkaan morsiamen piti ommella asu verholla, joka kätki kasvonsa ympäröiviltä ihmisiltä, ​​mutta ei rajoittanut hänen näkyvyyttään. Monet kutojat yrittivät täyttää tällaisen tilauksen, mutta vain Tylen kaupungin mestarit onnistuivat selviytymään tehtävästä.

Kaupungin nimi päätettiin jättää materiaalin varaan. Ihmiset pitivät uudesta materiaalista niin paljon, että he alkoivat käyttää sitä paitsi hääpuvun ompeluun myös jokapäiväisten vaatteiden, hattujen luomiseen ja sitten sisustuksen koristeluun..

Keittiön sisustus lyhyillä verhoilla Provencen tyyliin

Keittiön sisustus lyhyillä verhoilla Provencen tyyliin

Tämän legendan innoittamana sinä ja minä voimme ripustaa tyllin keittiöön ja kuvitella, että olemme ranskaksi Provence. Mutta ensin kerron mieluummin tällaisten verhojen päätoiminnoista..

Toiminnot ja perusvaatimukset

Verhot voivat piilottaa ikkunakehyksen viat

Verhot voivat piilottaa ikkunakehyksen viat

Valinta tyllin hyväksi keittiöön määräytyy yleensä seuraavien verhojen perustoimintojen perusteella:

 • Valonohjaus – huoneen valaistuksen tulee olla riittävä. Kankaan ei pitäisi estää sitä kokonaan, on tärkeää jättää huoneeseen viileyttä.
 • Visuaalinen vikojen poistaminen ikkunoiden aukoista tai kehyksistä – jos on suunnitteluvirheitä, vääristymiä, katkoksia, halkeamia tai muita vikoja, piilotamme kaiken verhoilla.
 • Suunnittelua täydentävä – ilman verhoja huone näyttää jotenkin asumattomalta ja paljaalta. Jos ripustat verhot, siitä tulee heti niin kodikas ja viihtyisä. Joskus tämä on juuri yksi elementti, joka ei riitä luomaan täydellistä keittiön sisustusta..

Keittiön tylli kukkakuvioin

Keittiön tylli kukkakuvioin

Muistutan teitä, että tykkäys “tykkää” -tekniikka ei ole sopivin keittiöön. Tämä johtuu siitä, että keittiön verhoille asetetaan useita vaatimuksia:

Vaatimukset:

 • materiaalin on oltava vahva, kestävä;
 • jos verhot asetetaan avotulen lähelle, älä valitse synteettistä materiaalia;
 • kangas on helppo pestä mahdollisesta liasta;
 • aineen on oltava optimaalisen pituinen vyöhykkeet ikkuna, ota huomioon korkeus katot, huoneen tyyli, esineiden järjestely tai muut ominaisuudet;
 • verhon suunnittelu ei saa häiritä ikkunoiden avaamista tarvittaessa.

Tüllin kiinnitys helpottaa pääsyä ikkunaan

Tüllin kiinnitys helpottaa pääsyä ikkunaan

NeuvojaÄlä osta verhoja epäilyttävistä materiaaleista, on tärkeää, että materiaali kestää auringonvalon vaikutusta haalistumatta.

Perusominaisuudet

Itse asiassa tylli on monipuolinen, kevyt, läpikuultava materiaali, jota käytetään ikkunoiden ripustamiseen. Kutsuin sitä universaaliksi syystä. Se voi sopia orgaanisesti paitsi keittiön sisätiloihin myös muiden asunnon huoneiden suunnitteluun..

Sopiva tylli koristaa minkä tahansa huoneen

Sopiva tylli koristaa minkä tahansa huoneen

Mutta kannattaa palata tällaisen materiaalin ansioihin. Tietääkseni tylli on ollut suosionsa huipulla pitkään. Jatkuva mallien päivittäminen, tyylikkäiden uutuuksien julkaiseminen auttaa häntä säilyttämään luottavaisen aseman. Vaikka tylliverhot eivät täysin suojaa auringonvalolta, ne ovat erittäin mukavia ja käytännöllisiä., ja sillä on myös useita etuja:

 • materiaalin on oltava vahva, kestävä;
 • jos verhot asetetaan avotulen lähelle, älä valitse synteettistä materiaalia;
 • kangas on helppo pestä mahdollisesta liasta;
 • materiaalin tulisi olla ikkunan alueelle optimaalinen pituus; on otettava huomioon kattojen korkeus, huoneen tyyli, esineiden järjestely tai muut ominaisuudet;
 • verhon suunnittelu ei saa häiritä ikkunoiden avaamista tarvittaessa.

Pieni keittiön muotoilu persikan sävyillä

Pieni keittiön muotoilu persikan sävyillä

Tylli voidaan yhdistää minkä tahansa muun verhon kanssa. Jokaiseen keittiön sisustustyyliin voit myös valita omat sopivat verhot eri muodoissa ja väreissä..

Kangaslajit

Pellavan ompeluun käytettävät kankaat ovat seuraavat:

 • organza;
 • huntu;
 • netto;
 • musliini.

Kerron hieman jokaisesta lajikkeesta..

Eri verhojen yhdistelmä: tylli- ja silkkiverhot

Eri verhojen yhdistelmä: tylli- ja silkkiverhot

Organza

Organza on yleisin polyesteristä valmistettu materiaali. Sen kuidut ovat riittävän vahvoja ja materiaali itsessään on kevyttä, läpinäkyvää, se luo ilmavuuden ja painottomuuden tunteen. Viskoosista ja silkistä on tehty orgasmi, mutta tämä lajike on melko kallis. Kuten useimmissa muissa kankaissa, organzalla on etuja ja haittoja. Suurin haitta on, että se ei päästä ilmaa hyvin läpi..

Organza tylli keittiöön

Organza tylli keittiöön

Mutta hänellä on enemmän etuja:

 • älä toimi pölyn kerääntymispaikkana;
 • se on helppo pestä, kuivuu nopeasti;
 • ei rypisty;
 • on lisääntynyt kulutuskestävyys ja valonläpäisy.

Huntu

Kevyt ja ohut huntu

Kevyt ja ohut huntu

Veil on toinen kevyt, ohut, läpikuultava materiaali, jota käytetään ikkunoiden koristamiseen. Verho voidaan valmistaa puuvillasta, silkistä, villalangoista, mutta kulutuksenkestävyys ja kestävyys ovat parempia polyesterituotteille.

Se eroaa organzasta suuremman pehmeyden ansiosta. Tämä ominaisuus on kätevä, jos tarvitset pehmeää laskosverhoa.. Tämän kankaan edut ja haitat vastaavat edellisen ominaisuuksia, mutta lisähoitoa ei tarvita tässä..

Netto

Verkko on erikoinen laji, jolla on rei’itetty rakenne. Auringon säteet kulkevat tämän materiaalin läpi täydellisesti. On valtava määrä värejä.

Tylliverkko keittiöön

Tylliverkko keittiöön

Verkko voidaan yhdistää verhoihin tai muihin tyyppeihin, joita voidaan käyttää itsenäisenä elementtinä ikkunoiden sisustamiseen. Mutta on haittapuoli – verkosta tulee erinomainen pölyn kerääjä keittiössä. Allergikoiden ei pitäisi valita tätä lajiketta keittiöönsä..

Kiseya

Kiseya on perusteettomasti harvinaisin laji. Se on verho, joka koostuu lukuisista kiiltävistä langoista. Tämä materiaali voi olla valmistettu synteettisistä materiaaleista, puuvillasta, silkistä, pellavasta. Langat ovat ilmavia, eivät aiheuta tilan sotkua. Käytetään usein huoneen kaavoittamiseen.

Kevyet ja läpikuultavat musliiniverhot

Kevyet ja läpikuultavat musliiniverhot

Musliini

On myös sellainen lajike kuin musliini – tämä on tiheä kangas synteettisellä pohjalla keittiöön, erittäin kätevä ratkaisu.

Pitkät, beigenväriset musliiniverhot, joissa on tylli

Pitkät, beigenväriset musliiniverhot, joissa on tylli

NeuvojaSuunnittelijat suosittelevat aina suosimaan luonnonmateriaaleja sisustettaessa, ja ikkunoiden verhot eivät ole poikkeus. Mutta keittiön tapauksessa on parempi valita synteettiset materiaalit, koska luonnolliset kankaat eivät kestä toistuvaa pesua, niitä on vaikea käyttää.

Optimaalinen pituuden valinta

Perinteisesti kaikki keittiön verhot voidaan pituuden suhteen jakaa kahteen luokkaan:

 • pitkä;
 • lyhyt.

Haluan selvittää kanssanne, missä tapauksissa lyhyet verhot ovat sopivia ja milloin pitkiä.

Keittiön ikkunan koristelu, jossa on parvekeovi

Keittiön ikkunan koristelu, jossa on parvekeovi

Lyhyt tylli täydellinen lemmikinomistajille. Loppujen lopuksi kissat ja koirat rakastavat leikkiä kaikella heidän tiellään, myös verhollasi. Lyhyt versio on kätevä, jos ruokasali pöytä tai pöytälevy keittiöt sijaitsevat ikkunan vieressä. Tässä tapauksessa lyhennetyt verhot ovat käteviä siirtää tai liukua milloin tahansa..

Lyhyt tylli keittiössä

Lyhyt tylli keittiössä

Pitkä tylli sopii niille, joilla on suuret keittiön mitat, ikkunan lähellä on vapaata tilaa. Jos keittiö on parveke, silloin vaihtoehto lyhyillä verhoilla ei ole tässä sopiva. Lisäksi suuressa vedossa pitkä tylli ei ota ilmaa pois, kuten lyhyt lajike..

Taitosten muodostaminen

Jos et vieläkään ymmärrä, selitän sen sinulle selkeästi. Kauneus on useimmiten yksinkertaisuudessa. Ei ole välttämätöntä ostaa suunnittelijaverhoja upealla rahalla keittiön sisustuksen koristamiseksi.

Valikoima sisustustuotteita samaan tyyliin

Valikoima sisustustuotteita samaan tyyliin

Riittää, kun ostat yksinkertaisen, hienostuneen lajikkeen ja saat vähän luovuutta. Tee esimerkiksi kauniita taitoksia verhoille..

Annan jopa muutaman vaihtoehdon:

 • Lyijykynä on yksinkertaisin ja tunnetuin vaihtoehto. Edustaa jopa identtisiä pystysuoria aaltoja.
 • Yksipuoliset laskostukset saadaan kiinnittämällä kangas toiselta puolelta verhon koko leveydelle.
 • Monipuoliset taitokset luodaan yksipuolisen periaatteen mukaisesti, mutta ne sijaitsevat toisiaan kohti.
 • Taita samppanjalasi – yläosassa, jossa on pieni sisennys kiinnikkeestä samalla etäisyydellä toisistaan, muodostuu suuria taitoksia ja jokainen ommellaan yhteen paikkaan. Näyttää siltä, ​​että lasien yläosat näyttävät, pohja tulisi asettaa vapaalle pudotukselle.
 • Vaakasuorat taitokset, jotka muodostuvat tyllille, kun se heitetään reunuslistan päälle ja luo vaakasuoran puolipyöreän taipumisen kaoottisella tavalla.
 • Poikittaiset kampasimpukat – verhon alaosa muistuttaa W -muotoista taitetta, joka sijaitsee lähempänä kankaan alareunaa. Se luodaan magneettisilla puristimilla, nastoilla.

Laskosten luominen nauhoilla

Laskosten luominen nauhoilla

NeuvojaAlkuperäisten ja epätavallisten taitosten luomiseksi on parasta käyttää erityisiä nauhoja, joiden avulla voit vetää verhon ja saada halutun aallon muodon.

Värivalinta

Pääsääntö, jonka mukaan sinun pitäisi valita keittiön tai minkä tahansa muun huoneen verhon väri, on sen yhteensopivuus muiden sisustuselementtien kanssa. Joskus voit laiminlyödä tämän säännön..

Keittiön suunnittelu vaaleilla väreillä

Keittiön suunnittelu vaaleilla väreillä

On tarpeeksi hyödyllisiä suosituksia, joiden perusteella voit valita verhon värimaailman:

 • Keittiön sisustukseen modernismin ja postmodernismin tyyliin voit valita ehdottomasti minkä tahansa värin verhot. Nämä tyylit viittaavat emännän mielikuvituksen täyteen lentoon. Mutta koristeiden kanssa sinun ei tarvitse liioitella sitä, se riittää vinoihin tai aaltoviivoihin.
 • Muut sisustustyylit kannattavat pääasiassa yksityiskohtien sävyjen ja valitun tyllin värin yhteensopivuutta..
 • On parempi täydentää puhdasta valkoista verhoa tällaisten sävyjen verhoilla, jotka yhdistetään muihin keittiöesineisiin..
 • Useimmiten etu verhon värin valinnassa annetaan vaaleille, lämpimille sävyille, joista valkoinen, kahvi, beige, kulta, vaaleanpunainen, persikka. Tämä on käytännöllisin ja oikea ratkaisu. Kevyet verhot laajentavat aina keittiötilaa ja tekevät siitä kirkkaamman..
 • Älä unohda kontrastivärien vastaanottoa. Kokeiluna voit keskittyä ikkunaan käyttämällä kirkkaita kirkkaita verhoja, esimerkiksi punaista, keltaista, sinistä, vihreää. On tärkeää olla liioittelematta ja sovittaa tämä ominaisuus harmonisesti sisustukseen..
 • Kylmien sävyjen verho, mukaan lukien sininen, harmaa, vaaleansininen, minttu, auttaa sinua rentoutumaan ja löytämään rauhan.
 • Suurissa keittiöissä voit ripustaa verhot tummilla väreillä, kuten ruskealla, suklaalla, pistaasipähkinällä. Tämä vaihtoehto näyttää edulliselta, varsinkin jos verhot on sovitettu täsmälleen sisustuspaletin sävyyn..

Kontrastiratkaisu: tummat verhot ja vaalea tylli

Kontrastiratkaisu: tummat verhot ja vaalea tylli

Ei ole mitään vikaa, jos ostat keittiölle ei pelkkää tylliä, vaan piirustuksia tai koristeita..

Voit valita turvallisesti:

 • geometriset koristeet;
 • eri linjat;
 • abstraktio;
 • kukkakuvioita ja värimuutoksia.

NeuvojaKun valitset verhojen väriä, sinun on otettava huomioon huoneen sijainti. Keittiössä, jossa on paljon aurinkoista väriä, kylmien sävyjen verhot ovat sopivia. Pimeässä huoneessa valinta tulee suunnata vaaleiden, lämpimien sävyjen verhoihin..

Luovia ideoita koristeluun

Voit yhdistää tyllin verhoihin epätavallisilla tavoilla, joista kerron sinulle alla:

Tyylikäs väriyhdistelmä

Tyylikäs väriyhdistelmä

 • Värilohkotekniikka sisältää yhdistelmän useista sävyistä, jotka sijaitsevat viivoilla. Siirtymät niiden välillä voivat olla vastakkaisia. Voit ostaa valmiin version, ommella tai maalata verhot itse.
 • Vinoon sijoitettu tylli pystyy peittämään vain yhden osan ikkunasta. Voit voittaa tämän vaihtoehdon yksipuolisena tai kiinnittää kaksi verholastaa molemmille puolille. Tämä vaihtoehto on sopiva, jos ikkunaa ei tarvitse piilottaa uteliailta katseilta tai kun huoneesta on uloskäynti parvekkeelle.
 • Voit avata ikkunan hieman. Tätä varten käytetään kankaiden epäsymmetristä järjestelyä. Toinen osa tyllistä on jätettävä roikkumaan vapaasti ja toinen on kiinnitettävä sivulle..
 • Tiheästä kankaasta tai kokonaisista nauhoista valmistetut koristeet voidaan ommella tavallisimpaan läpinäkyvään kankaaseen ulkonäön estetiikan varmistamiseksi..

Joskus on hyödyllistä yhdistää tylli muihin verhoihin.. Tällainen tandem suorittaa monia hyödyllisiä toimintoja:

Keittiön suunnittelu vintage -tyyliin

Keittiön suunnittelu vintage -tyyliin

 • pimeässä, kun valo palaa, verho loistaa läpi ja näyttää maailmalle keittiön tilanteen, ja verhojen läsnäolo voi ratkaista tämän ongelman;
 • päinvastaisessa tilanteessa, nimittäin kirkkaassa auringonvalossa, joka pääsee huoneeseen päivän aikana, verhot voivat upottaa huoneen rauhalliseen hämärään.

Se on mielenkiintoista sinulle:

Modernit verhot lastenhuoneessa pojille ja tytöille: kauniita uusia esineitä (175+ kuvaa)

Verhot olohuoneessa (130+ kuvaa): Nykyaikaisia ​​ideoita, vuoden 2017 uusien tuotteiden malleja, jotka muistetaan pitkään

Kuinka ommella verhot keittiöön omin käsin? 70+ tyylikästä valokuva -ideaa

Asennusmenetelmä

Mahdollisista keinoista kiinnittää tylli keittiöön on suositeltavaa harkita vaihtoehtoja koukkuille, tarranauhalle, silmukoille ja voit myös ommella tylliä reunaan..

Koukkuvaihtoehto häipyy vähitellen ja varmasti taustalle. Ne ovat lähes näkymättömiä, mutta erittäin hauraita, useimmiten muovia. Mutta tämän kiinnitysmenetelmän käytön haitta on se, että koukut lentävät usein tai rikkoutuvat.

Tyllin kiinnitys koukkuilla

Tyllin kiinnitys koukkuilla

Tarranauhassa kiinnitetään useimmiten japanilaiset verhot, jotka koostuvat useista osista ja jotka voidaan siirtää toisistaan ​​erillään. Tällainen kiinnitys on näkymätön, tarranauhat näyttävät siistiltä, ​​kauniilta, orgaaniselta. Sitten sinun ei pitäisi valita tällaista telinettä talossa, jossa on eläimiä tai pieniä lapsia, koska kaikki äkilliset tai huolimattomat liikkeet nopeuttavat verhojen irrottamista.

Beige verhot tarranauhalla

Beige verhot tarranauhalla

Kiinnitys ompelemalla on tyllin vetäminen reunaan erikoisompeleilla. Mitä suurempia nämä reiät ovat, sitä helpompi tylli on vetämisen, poistamisen ja liukumisen kannalta.

Tylli kiristysnauha

Tylli kiristysnauha

Jätin silmukka -vaihtoehdon sinulle syystä. Tämä on suosituin ja kätevin tapa verhojen kiinnittämiseen. Silmät ovat kuin renkaat.

Niillä on monia etuja:

 • on valmistettu mistä tahansa materiaalista – metallista, muovista, puusta;
 • tulevat mihin tahansa kokoon;
 • helppo asentaa;
 • lisää hienostuneisuutta verhojen tyyliin;
 • yksinkertaistaa verhojen kiinnitysprosessia merkittävästi;
 • pidä kangasta täydellisesti, mikä helpottaa verhon siirtämistä reunaa pitkin;
 • voit luoda symmetrisiä taitoksia.

Silmukkaverhot luovat syviä, tasaisia ​​taitoksia

Silmukkaverhot luovat syviä, tasaisia ​​taitoksia

On aika siirtyä pois tavallisista vanhentuneista verhojen kiinnitysmenetelmistä, suosittelen valitsemaan silmukat.

Valinta sisustustyylin mukaan

Tyllin erikoisuus on, että nämä verhot voivat näyttää yhtä harmonisilta sekä klassisessa tyylissä että modernissa keittiössä..

Alla tarkastelemme, mitkä verhot ovat parhaiten valittavissa kullekin tyylille:

1

Klassikko

Vaaleat läpikuultavat verhot verhoilla sopivat, mutta rauhallisissa, lämpimissä väreissä. Voit valita vaihtoehtoja kuvilla tai ilman. Klassikot rakastavat luonnonmateriaaleja. Luonnolliset sävyt näyttävät hyvältä, samoin kuin valkoiset, keltaiset, kultaiset verhot. 2

Provence

Tässä tyylissä on kyse yksinkertaisuudesta ja armosta. Lyhyet verhot näyttävät täydellisiltä Provencen lisäksi; ylimääräinen taso voi lisätä kuori. Ensimmäinen kerros voi olla kevyt, tasainen ja toinen tiheämpi. Yläkerros voi olla lambrequinin tai tavanomaisten liukuverhojen muodossa. Provence -tyyliin on myös parempi valita luonnonmateriaali – puuvilla tai chintz. 3

Maa, nuhjuinen tyylikäs

Näissä tyyleissä on samanlainen ikkunoiden koristelu tyllillä, ero on väreissä ja koristeissa. Voit kerätä sen outoihin muotoihin australialaisia ​​verhoja kootun harmonikan muodossa. Tai täydennä tasaista tylliä kirjavilla verhoilla, lyhyellä suoralla lambrequinilla. Voit valita tyllikaaren, joka sopii hyvin myös Provence -tyyliin. Olisi tarkoituksenmukaista täydentää tylli erilaisilla tyylillisillä lisävarusteilla, kuten jousilla, pitsiä, solmioita, puusormuksia. Sarja verhoja keittiöön Provencen tyyliin

Sarja verhoja keittiöön Provencen tyyliin

NeuvojaKun sisustat tylliä lambrequinilla, sinun on otettava huomioon katon korkeus, koska tällainen verho laskee visuaalisesti huoneen korkeutta.

4

Moderni

Tälle tyylille on ominaista epäsymmetria, suorien viivojen hylkääminen ja tasaisten ja joustavien, mykistettyjen värien valinta. Tupakan sävyt näyttävät hyvältä, sekoitus harmaata helmi-, sininen-, lila-, syksyn sävyjä. Moderneille voit valita monikerroksisia vaihtoehtoja – nämä ovat kahden tai kolmen materiaalin yhdistelmiä epäsymmetrisellä järjestelyllä. 5

Moderni tyyli

Erinomainen vaihtoehto ikkunan koristeluun on tylliverhot silmukoissa. Malleissa, joissa on karkea tiilimuuraus tai kiiltävät julkisivut, paksu tylli näyttää hyvältä. 6

Itäinen tyyli

Se edellyttää monimutkaisten koristeiden ja monimutkaisten lankakudosten käyttöä. Vain oikea väriyhdistelmä voi korostaa tyyliä. Ihanteelliset verhojen sävyt ovat smaragdi, viininpunainen, violetti, kulta. Itämaisen teltan ulkonäön luomiseksi luodaan paksu verho, ja tyllit on myös koristeltu helmistä valmistetuilla lisävarusteilla, joissa on hapsut, suuret tupsut ja narut. Epätyypilliset verhojen pidikkeet ovat myös sopivia. 7

Art deco

Se merkitsee monia taitoksia, lambrequins. Pääkankaan ja koristeen on oltava samaa materiaalia, kankaan väri voi olla erilainen. Art Deco -tyyli keittiön sisätiloissa

Art deco -tyyliä keittiön sisätiloissa

Majoitusvaihtoehdot

Harkitse mahdollisia vaihtoehtoja verhojen sijoittamiseen:

 • kiinteä kangas;
 • kankaiden symmetrinen järjestely;
 • epäsymmetrinen yhdistelmä;
 • yhdistelmä lambrequinin kanssa;
 • yhdistelmä verhojen kanssa;
 • kahden tyyppisten kankaiden tai verhojen yhdistelmä;
 • yhdistelmä musliinin kanssa;
 • kehon aaltojen muodostuminen yhdestä pitkästä kankaasta heittämällä se karniisin yli.

Kaksinkertaiset verhot eri kankaista eri väreissä

Verhot eri kankaista eri väreissä

Halutessasi voit keksiä monipuolisempia ja epätavallisia muunnelmia, jotka voidaan edullisesti voittaa keittiön suunnittelussa. Voit käyttää tylliä ikkunan aukon koristamiseen yksin tai yhdessä erilaisten verhojen kanssa, mukaan lukien perinteiset verhot, rullakaihtimet ja pystykaihtimet.

Katsotaanpa nyt tarkemmin tyllin ja verhojen yhdistelmien lajikkeita. Keittiön sisustus näyttää omaperäisemmältä, ilmeikkäämmältä, missä ne sopivat perusteellisesti ikkunoiden koristeluun.

Vaihtoehto tylli- ja roomalaiskaihtimien yhdistelmään

Vaihtoehto tylli- ja roomalaiskaihtimien yhdistelmään

Voit yhdistää seuraavanlaisia ​​verhoja:

 • Tylli + roomalaiset sävyt. Roomalaisten verhojen kanssa on useita vaihtoehtoja, mukaan lukien kontrastin pelaaminen, kulmien tasoittaminen.
 • Tylli + puuvilla sideharsoverhot. Duetissa muslinin kanssa voit käyttää yhtä reunaa, joka kestää kaksi kevyttä materiaalia ilman ongelmia. Tai aseta verhot eri räystäille. Tällainen ikkuna näyttää aina juhlalliselta ja tyylikkäältä kankaan suunnittelun kannalta. Langat näyttävät hyvältä tavallisen ikkunan lähellä tai parvekkeen lähellä. Niiden etuna on, että niitä ei tarvitse työntää jatkuvasti toisistaan. Tämä tyyliyhdistelmä sopii hyvin klassiseen tai itämaiseen keittiöön. Jos yhdistät taitavasti värit ja kuviot, voit yrittää sovittaa ne muihin tyyleihin..
 • Tylli + puuvilla tai chintz lambrequins. Voit lisätä lämpöä, pehmeyttä ja mukavuutta sisustukseen käyttämällä tätä yhdistelmää.

Upea lambrequin - kirkas aksentti sisätiloissa

Upea lambrequin – kirkas aksentti sisätiloissa

Verhon tyylit

Tylliä voidaan kutsua paitsi moniksi ikkunan aukon lähelle sijoittamiseen käytettäviksi materiaaleiksi, mutta myös eri tyylien verhoiksi.. Keittiön koristeluun sopivat seuraavat tyypit:

 • Roomalaiset verhot – lisää jaloutta ja hillintää sisätiloihin. Näkymä litteästä kankaasta, joka on venytetty jäykän rakenteen päälle ja kiinnitetty itse ikkunaan, näyttää erittäin modernilta.
 • Klassiset verhot – pysyä muodissa olosuhteista riippumatta, edustaa tasaista, virtaavaa kangasta, jota usein täydentävät paksut verhot.
 • Itävaltalainen näkemys – ei kovin yleinen isänmaan mallin laajuudessa, mutta silti erittäin mielenkiintoinen. Verhojen pohja on koottu taitoksiksi, joiden korkeutta voidaan säätää. Läpikuultavat materiaalit näyttävät täydellisiltä..
 • Ranskalaiset verhot – ulkonäkö itävaltalaisesta ulkoasusta, mutta taitokset eivät vain alapuolella, vaan koko pituudelta. Niiden puoliympyrän muoto näyttää erittäin vaikuttavalta, varsinkin jos kangas on valittu kevyeksi ja painottomaksi..
 • Italialaiset verhot – liukumaton rakenne, joka on kiinnitetty suoraan ikkunaan tai jäykään reunaan. Sopii pitkille ikkunoille tai oviaukoille.
 • Verhojen tyyppi “kahvila” – koko alkuperäinen versio niille, jotka haluavat kokeilla. Tällaisilla verhoilla on pieni pituus ja ne on kiinnitetty reunaan, joka ei ole ikkunan yläpuolella, vaan keskellä. Erinomainen leikkisä vaihtoehto klassikoille.
 • Japanilaiset paneelit – enemmän kuin verhot, mutta joskus myös tylli. Japanilaisissa verhoissa käytetään yleensä kevyttä, jopa läpinäkyvää kangasta, joka on venytetty jäykän rakenteen päälle. Joskus se on koristeltu japanilaisen tyylin koristeilla..

Itävaltalaiset verhot

Itävaltalaiset verhot

NeuvojaEi ole välttämätöntä valita tietyn tyyppistä verhoa vastaavan sisustustyylin mukaan. Moderni muotoilu suosii onnistuneita kokeiluja.

Valokuvien tulostus keittiön verhoihin

Vaikka tämä vaihtoehto on ilmestynyt jo kauan sitten, sitä voidaan silti pitää uutena. Puhun valokuvien tulostuksesta tasaisella, yksivärisellä värillä. Laadukas palvelu luo erittäin realistisia tyllimaalauksia, jotka heräävät henkiin pienelläkin tuulella.

Tylli valokuvien tulostuksella

Tylli valokuvien tulostuksella

Vakiokeittiö voidaan helposti elvyttää ja muuttaa sopivalla tyylillä tai koristeella. Voit esimerkiksi järjestää todellisen metsän, jossa on painettuja puita, kukka niitty tai merituuli ikkunan lähellä.. Valokuvien tulostusvalikoima on valtava. Siinä jokainen löytää täydellisen piirustuksen itselleen ja keittiötyylilleen..

Yleensä keittiö on paikka, jossa on monia erilaisia ​​värikkäitä esineitä. Niin tapahtuu, että keittiösarja on melko valoisa paikka.. Siksi on parempi valita valoverhot huomaamattomiksi, ilman värikkäitä ja näyttäviä koristeita, jotta huone ei ylikuormitu..

Harmoninen sisustus kirkkailla aksentteilla

Harmoninen sisustus kirkkailla aksentteilla

Niille luodut luonnolliset taitokset eivät tule esteenä, vaan antavat kankaalle lisää tilaa, realismia.

Älä luo liian syviä ja suuria taitoksia sekä ryppyjä, jotta tyllikuvio ei vääristy..

On parempi ripustaa verhot valokuvilla ilman taitoksia

On parempi ripustaa verhot valokuvilla ilman taitoksia

Ja tämän keittiön ikkunoiden sisustusvaihtoehdon puolesta annan sinulle useita etuja valokuvien tulostamisesta tyllille.

Edut:

 • voimakas;
 • maalien hyvä kestävyys kankaan pinnalla;
 • vapaa ilman pääsy huoneeseen kankaan läpi;
 • liiallisen auringonvalon himmentäminen;
 • vastustuskyky vieraiden hajujen, lian imeytymiseen.

Verhot valokuvien tulostamiseen keittiöön

Kirkkaat verhot valokuvatulosteilla moderniin keittiöön

Mielestäni tällaisten verhojen tärkein etu on, että ne sopivat täydellisesti kaiken kokoisiin keittiöihin..

Kun ostat tylliä keittiöön, on suositeltavaa kysyä uusista tuotteista ja nykyisistä ratkaisuista. Älä unohda lisävarusteen käytännön käyttöä. Loppujen lopuksi sisustussuunnittelussa tylli ei ole vain koristeellinen toiminto, vaan myös säätelee auringonvalon tunkeutumista, piilottaa puutteet, lisää tilaa ja paljon muuta..

Valikoima saman tyylin keittiötarvikkeita

Valikoima saman tyylin keittiötarvikkeita