Kaunis vaatekaappi-seinä olohuoneessa: 140+ kuvaa suurista ja modulaarisista seinistä

Kaunis vaatekaappi-seinä olohuoneessa

Jos olet jo pitkään ollut kiinnostunut olohuoneen kaapin seinästä, tämä artikkeli auttaa selventämään monia kysymyksiä..

Miksi seinäkaappi on hyvä idea?

Asuaksesi mukavassa ja miellyttävässä talossa sinun on harkittava etukäteen suunnitelma huonekalujen järjestämiseksi asunnossa. Yleensä se on hyvin vaikeaa, koska sinun on valittava laadun, mukavuuden, kauneuden ja talouden välillä, joskus ei onnistu löytää kompromisseja. Erityisen tärkeä huone talossa pidetään usein olohuoneena, joka vastaanottaa ihmisiä ja palvelee lepoa perheelle ja kaikille muille..

Nykyaikainen vaatekaappi

Nykyaikainen vaatekaappi

Vaikka heidän päässään on stereotypia, että haku huonekalut vierashuoneessa on monimutkainen, sisätiloissa käytetään usein esinettä – vaatekaapin seinä. Missä tahansa kodissa hän on olohuoneen tärkein yksityiskohta ja sisustus.. On monia syitä, miksi sinun pitäisi laittaa se olohuoneeseesi:

 • Tämä muotoilu on erittäin kompakti, mikä tekee mahdolliseksi olla ostamatta suurta määrää erillisiä huonekaluja..
 • Kätevien muotoiluvaakojen avulla voit myös sijoittaa sen pieneen huoneeseen, mikä tyydyttää esineiden ja esineiden sijoituspaikan tarpeen.
 • Seinäkaapit on helppo asentaa jopa ilman velhon apua.
 • Jos sinulla on jonkinlainen suunnitteluidea, voit ostaa rakenteen erillisiä osia..
 • Modulaarinen rakenne mahdollistaa yhden elementin nopean vaihtamisen koskematta muihin osiin.
 • Erilaisten elementtien avulla voit toteuttaa omia suunnitteluideoitasi ja maksimoida neliömetrien käytön.

Kehitä stereotypioita

Kehitä stereotypioita

Tämäntyyppisten huonekalujen suosio kodeissamme juontaa juurensa Neuvostoliiton aikoihin. Sitten seinät olivat melko suuria, hankalia, niukkoja koristeluun, mutta silti kaikki olivat loppuunmyytyjä. Nykyään luodaan ja myydään huomattava määrä epätavallisia ja kauniita vaatekaappeja, jotka voivat sisustaa huoneesi..

NeuvojaEmme saa unohtaa, että valtaosa valmistajista mahdollistaa mallin valmistamisen tilauksesta. Jos olet miettinyt epätavallista sisustussuunnitelmaa tai huoneen koko ei ole aivan vakio, käytä tätä tarjousta.

Tällaisen sisustuselementin suosio nousi Neuvostoliiton aikoihin.

Tällaisen sisustuselementin suosio nousi Neuvostoliiton aikoihin.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota?

Valitse huonekalut itsellesi kotona, harkita myyjien eri tarjouksia tai miettiä etukäteen, mitä ominaisuuksia sen pitäisi täyttää. Pohjimmiltaan seinäkaappia valittaessa on parasta arvioida seuraavat kriteerit:

 • Kuinka se sopii huoneen kokonaiskonseptiin.
 • Sopiiko se huoneen mittoihin.
 • Onko se tarpeeksi toimiva ja pystyykö se suorittamaan kaikki tarvittavat tehtävät, kuten vaatekaappien, astioiden, valokuvien ja elektroniikan säilyttämisen?.
 • Onko tarpeeksi tilaa piilottaa oikea määrä mestarin asioita uteliailta katseilta.
 • Onko materiaali, josta se on valmistettu, sopiva sinulle ja kuinka laadukas ja ympäristöystävällinen se on?.
 • Kuinka turvallisesti rakenneosat on kiinnitetty toisiinsa.
 • Onko koko rakenteen hinta sinulle edullinen?.

Kun valitset mallia, harkitse sisustuksen tyyliä oikein

Kun valitset mallia, harkitse sisustuksen tyyliä oikein

Nykyään löydät laajan valikoiman seinäpaneeleita kaupoista sekä kaupungin klassisissa myyntipisteissä että uusissa luetteloissa Internetissä. Kun teet valinnan, älä tartu tarjouksiin, jotka eivät ehkä sovi sinulle jollakin tavalla, tässä tarvitset kylmän laskelman. Jos mahdollista, voit palkata sisustussuunnittelijan, joka voi auttaa sinua valmistamaan järkevän, pätevän suunnittelun ja huonekalujen valinnan..

Erilaisia ​​seinäkaappeja

Valmistajat yrittävät yllättää asiakkaat mielenkiintoisimmilla kaappi-seinämallivaihtoehdoilla, mutta on vain muutamia pääluokkia, joihin nämä huonekalut on jaettu. Luota etsiessäsi näihin vaihtoehtoihin.

Klassinen runkoversio

Klassikoita voidaan kutsua tavallisimmaksi, ei röyhkeäksi, pääasiassa erilaisista puulajeista.. Ne koostuvat yleensä:

 • vaatekaapit;
 • hyllyt kirjoja varten;
 • jalustat televisiolaitteiden jalustalla;
 • erilliset telineet astioille.

Tällainen runko eli toisiinsa kiinnitetty rakenne sijaitsee seinää pitkin yhtä viivaa pitkin..

Klassinen malli

Klassinen malli

Sen merkittävä haitta on, että tällaisen mallin kokoamisen jälkeen et voi muuttaa elementtien sijaintia koostumuksessa millään tavalla. Ennen kaikkea nämä seinät sopivat Neuvostoliiton huoneistoihin sekä klassisiin ja vintage -tyyleihin..

Nykyaikaiset moduulit

Nykyiset vaatekaapit näyttävät hieman erilaisilta ja ovat paljon monipuolisempia ja kätevämpiä: modulaarinen muotoilu luo erilaisia ​​yhdistelmiä elementtejä, jotka on koottu erillisiin moduuleihin. Täällä henkilöllä on kyky järjestää telineitä sekä lineaarisesti että luoda kulmia. Muuten, erityisesti kulmatyypit ovat suosituimpia niiden kompaktiuden ja keveyden vuoksi, koska suurissa kaupungeissa huoneet ovat usein kooltaan pieniä..

Nykyaikaiset moduulit ovat monipuolisempia

Nykyaikaiset moduulit ovat monipuolisempia

On selvää, että modulaariset mallit ovat paljon toimivampia kuin klassiset. Tässä on mahdollista valita ja korvata nopeasti jokin sopimaton elementti koostumuksesta.. Tällaiset seinät asennetaan usein muodikkaisiin korkean teknologian huoneistoihin ja lastenhuoneisiin..

Liukuvat seinät

Liukumäet ovat modulaarisia rakenteita, jotka eroavat toisistaan ​​eri korkeuksilla ja luovat aaltokuvion, muuten ne ovat samanlaisia ​​kuin klassiset seinäkaapit.

Ne koostuvat todella samoista elementeistä kuin edelliset muunnelmat, mutta juuri niiden kompaktuuden vuoksi dioille on suuri kysyntä. Tällaiset mallit näyttävät alkuperäisiltä kuin klassiset ja auttavat koristamaan seinät telineiden ja hyllyjen yläpuolella..

Liukuseinät eroavat toisistaan ​​eri korkeuksilla ja luovat ikään kuin aaltokuvion

Liukuseinät eroavat toisistaan ​​eri korkeuksilla ja luovat ikään kuin aaltokuvion

Suunnittelijat rakastavat diojen lisäämistä korkean teknologian, moderniin ja retro-sisustukseen. Diat ovat myös erilaisia, eikä ole turhaa tarkastella niiden mahdollisia tyyppejä:

1Sivupöytä astioille – tämän tyyppisissä dioissa yöpöytä tai lipasto rakenteen alaosassa on vakio. Tämä luo erillisen vyöhyke, jossa voidaan säilyttää sekä kauniita lautasia että laseja ja lautasliinoja pöytäliinoilla. Usein tällaisissa sivupöydissä on myös laatikot, joita käytetään ruokailuvälineiden säilyttämiseen.. Liukuseinä ja sivupöytä astioille

Liukuseinä ja sivupöytä astioille

2Suoraan – tämä liukumäki on Venäjän asuntojen yleisimpiä vieraita. Se seisoo vakiona seinällä ja koostuu klassisimmista elementtisarjoista. Suora liukumäki sopii parhaiten klassiseen sisustustyyliin, ja sen avulla voit järjestää vierashuoneeseen matkamuistojen, hahmojen ja lahjojen säilytyspaikan. Suora seinäliuku sopii parhaiten klassiseen tyyliin

Suora seinäliuku sopii parhaiten klassiseen tyyliin

3Kulma – idea pienille huoneille, jotka voivat järkevästi käyttää lisätilaa huoneen kulmassa. Usein tätä muotoilua käytetään astioiden ja matkamuistojen, harvemmin – vaatteiden säilyttämiseen. TV: n kaltainen tekniikka pysyy täällä vain, jos päätät laittaa erittäin pitkän ja pitkän dian, johon kaikilla ei ole varaa. Kulma - pieniin huoneisiin

Kulma – pieniin huoneisiin

4Mini liukumäki – tällainen rakenne koostuu pääasiassa pitkistä hyllyistä ja kahdesta melko kapeasta kaapista tai pienestä kaapista. Tämä on erittäin yksinkertainen ja tyylikäs koostumus, joka sopii hyvin kaupunkiasunnon huoneisiin. Sen avulla voit tallentaa kirjoja, maalauksia, valokuvia ja muita pikkupurtavia hyllyillesi. Miniatyyri versio

Miniatyyri versio

Miniseinät vaatteille

Jo nimestä käy ilmi, että tämä vaihtoehto soveltuu hyvin pieniin asuntoihin ja yhteisöasuntoihin. Kompaktit miniseinät koostuvat pääasiassa hyllyistä, joissa on vaatekaapit, mutta niiden ulkonäkö on havaittavampi.. Usein pienet rakenteet tehdään tarkoituksellisesti epätyypillisiksi:

 • alkuperäiset kuperat muodot;
 • selkeä viivojen geometria;
 • pelata eri värien kontrastilla.

Soveltuu pienille ja yhteisille asunnoille

Soveltuu pienille ja yhteisille asunnoille

Miniseinät ovat upea koriste olohuoneeseen ja näyttävät erityisen orgaanisilta sisätiloissa. yksiöitä. Muuten, jälkimmäisessä tapauksessa nämä huonekalut ovat myös hyödyllisiä kahden alueen erottamiseksi suuressa huoneessa. Miniseinät sopivat täydellisesti tyylikkäisiin huoneisiin parvi ja futurismi.

Kulma, jossa vaatekaapit

Periaatteessa tämä tyyppi on melko samanlainen kuin kulmaseinäliuku, sillä erotuksella, että moduulit voivat olla mitä tahansa. Kulmarakenteet auttavat säästämään tilaa sijoittamalla eri asioita omistajille vaatekaappiin ja muita sisustuselementtejä, kuten kukkia ja maalauksia maljakoita hyllyilleen..

Kulmarakenteet auttavat säästämään tilaa

Kulmarakenteet auttavat säästämään tilaa

Tällaiset liikkeet näyttävät todella harmonisilta keskittymättä itse seinään, mutta sopivat orgaanisesti huoneen tyyliin. Muuten, studioiden tapauksessa huoneen kaavoitusvaikutus tapahtuu myös täällä – kulmikas vaatekaappi -seinä seisoo kahden vyöhykkeen, esimerkiksi olohuoneen ja keittiö. Useimmiten tässä tapauksessa seinän rooli on vain kaappi vaatteille.

Tämän kaltaiset seinät eivät sovi hyvin huoneisiin, joissa on matala katto. Asettelu, jossa ei ole kovin korkea kulmaseinä matalille katoille, ei auta, koska tilavuus kärsii.

Mikä voi olla muotoilu?

Nyt et käytännössä näe kaapin seinän monoliittista rakennetta, koska se on täysin hankalaa jokapäiväisessä elämässämme. Siksi sinun on tarkasteltava erilaisia ​​elementtejä löytääksesi sinulle parhaiten sopivan. Koostumus voi sisältää:

Tavallinen vaatekaappi

Muunnelmat voivat olla erilaisia: joko tämä on klassisin kaappi, joka seisoo koostumuksen keskellä, tai penaali, joka sijaitsee sivussa. Vakiona se tallentaa erilaisia ​​vaatteita takkeista sukiin, ja sisällä on tyhjä tila, jossa on koukkuja tai palkki ripustimille, laatikoille ja hyllyille.. Usein nämä vaatekaapit ovat saranoituja, mutta monet ostavat sen sijaan liukuovet, joissa on liukuovet pystysuoralla peilillä.

Klassisin vaatekaappi koostumuksen keskellä

Klassisin vaatekaappi koostumuksen keskellä

Yöpöytä laatikoilla

Tämä on eräänlainen teline laitteille. Päällä työtaso useimmiten seisomaan televisio, kaiuttimet ja pelikonsoli, mutta jokainen voi itse päättää, mitä sinne laittaa. Tämä elementti sijaitsee vakiona rakenteen keskellä..

Lasinen sivupöytä

Palveluihin ja muihin ruokiin sopiva koostumuselementti, koska siinä on kyky tallentaa todella kauniita esineitä, jotka haluat näyttää ja joista haluat olla ylpeä. Esimerkiksi palkintoja tai lahjoja voidaan sijoittaa senkin oven lasin taakse. Erityistä varovaisuutta on noudatettava lasihyllyillä varustetuilla sivupaneeleilla – tarkista, kuinka lujasti ne on kiinnitetty, äläkä aseta niiden päälle liian raskaita esineitä..

Kyky säilyttää kauniita esineitä

Kyky säilyttää kauniita esineitä

Hyllyt avoimilla hyllyillä

Usein käytetty seinäkaapin elementti, välttämätön kattiloiden säilytykseen kukkien kanssa, maljakoita, kirjoja ja pieniä rihkamaa. Käytetään tyypillisesti erilaisten kodin esineiden ja sisustusesineiden säilyttämiseen, jotka säilyttävät huoneen tunnelman.

Hyllyt avoimilla hyllyillä

Hyllyt avoimilla hyllyillä

NeuvojaÄlä liioittele sitä hyllyillä olevien tavaroiden kanssa – liian monet tuotteet luovat sotkua ja kaaosta.

Telineet elektroniikalle

Joissakin kokoonpanoissa on erilliset telineet, joihin voit sijoittaa järjestelmäyksikön tai kaiuttimet kotiteatterista.

Työpöytä

Usein puhumme työalueesta, jossa on tietokone, johon myös edellinen kohde on liitetty. Elementtejä ovat sekä pöytälevy että yllä olevat lisälaatikot.

Työalue tietokoneen kanssa

Työalue tietokoneen kanssa

Suljetut laatikot

Ne sijaitsevat pääasiassa alareunassa, mutta eri paikoissa. Siellä voidaan perustaa kotibaari..

Seinäkaapit

Mezzanines on liitetty vakiona muuhun rakenteeseen siteillä. Harvemmin luodaan rakenteita, joissa ripustuskaappi on osa koostumusta, mutta joka kiinnitetään seinään erikseen hakasilla missä tahansa muussa paikassa. Se tallentaa yleensä vuodevaatteet tai vaatteet, jotka ovat tarpeettomia kuluvana kautena, tai muita taloustavarat, kuten ylimääräiset pyyhkeet. Tällaisiin suljettuihin kaappeihin voit tallentaa tärkeitä asiakirjoja..

Riippuva kaappi voi olla osa koostumusta

Riippuva kaappi voi olla osa koostumusta

Jotta et erehtyisi talon rakentamisen valinnassa, mieti etukäteen, mitä erityistehtäviä ostamasi seinäkaapin pitäisi suorittaa. Mieti, mitä voit järjestää huoneen muissa paikoissa ja mihin tällaisia ​​huonekaluja tarvitaan.

Se on mielenkiintoista sinulle:

Olohuoneen modernit seinät (370+ kuvaa): Huoneen moderni tyyli

Olohuoneen huonekalut moderniin tyyliin (115+ kuvaa): Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tyylikkään suunnittelun luomiseksi

Valitsemme huoneen tyyliin

On selvää, että eri huoneistoissa ja eri huoneissa sisätilojen yleinen tyyli voi vaihdella, ja seinä kannattaa valita muun asunnon suunnittelun yhteydessä.. Jos kotisi on sisustettu jugendtyyliin, sinulla on varaa tehdä niin kirkas aksentti.. Löydät seinän, joka on täysin erilainen kuin muu huone, mutta sitten sinun on löydettävä malli kirkkailla väreillä ja mielenkiintoisilla viimeistelyillä..

NeuvojaModerni on uuden sukupolven tyyli, joka on valloittanut monet omaperäisyydellään. Hän antaa kenenkään ilmaista mielikuvitustaan ​​ja tyydyttää toiveet. Muuten, tässä käytetään usein lisäkoristeita diodivalaistuksen muodossa..

Art nouveau

Art nouveau

Jos aiot pysyä klassikoissa, niin kuten jo mainittiin, kannattaa valita luonnonpuusta valmistetut vakiosarjat. Sopii hyvin tähän:

 • pyökki;
 • Kirsikka;
 • tammi;
 • Punainen puu.

Klassinen seinämalli tulisi valmistaa tiukoilla linjoilla yksinkertaisella, mutkattomalla sisustuksella, ehkä kullalla.

Ranskalaiset lasit eivät ole huonoja lisäviimeistelyyn. Seinä näyttää kalliilta ja erittäin tyylikkäältä, ja mikä tärkeintä, se sopii huoneen tunnelmaan. Klassikoiden aatelisto korostuu ja korostuu tällä tyylikkäällä koristelulla.

Klassisen tyylinen malli

Klassisen tyylinen malli

Teknologisessa korkean teknologian tyylissä eniten lainataan kromia ja yleensä kromattua metallia. On myös tapana käyttää lasia koristeena, mutta on parempi välttää puuta – se ei auta saavuttamaan keveyden ja ilmavuuden vaikutusta huonekalujen rakentamisessa. Materiaalien lisäksi ei pidä unohtaa elementtien muotoa, jonka tulisi olla minimalismia, hyödyllistä ja käytännöllistä, mutta samalla pysyä tyylikkäänä.. Huomionarvoista on, että tällaiset seinäkaapit ovat paljon halvempia kuin klassiset..

Hi-tech tyyli

Hi-tech tyyli

Muovirakenteita ei käytetä lähes missään muualla kuin asuintiloissa, ja ne sijoitetaan useammin leikkihuoneisiin, lepohuoneisiin ja toimistoihin..  Muoviseinät ovat yksinkertaisia ​​ja käteviä, liikkuvia ja helposti vaihdettavissa rikkoutumisen yhteydessä, joten ne sopivat ulkonäöltään toimiston liiketoimintatyyliin. Niillä ei ole huoneen sisustusta, vaan ne auttavat vain säilyttämään erilaisia ​​esineitä..

Suurelle huoneelle

Suurelle huoneelle

NeuvojaYritä olla ostamatta rakenteita, joiden elementit on kiinnitetty ruuveihin, koska tällaiset kiinnikkeet ovat liian lyhytikäisiä ja epäluotettavia, mikä vahvistetaan arvosteluissa. Paras ja hyödyllinen vaihtoehto on vahvistukset. Muista, että et voi edes asentaa pieniä seinäkaappeja kipsilevyseinään..

Mikä väri sopii parhaiten?

Kun päätät mitä rakenneosia tarvitset, valitse pinon tyyli ja sen valmistusmateriaali, on aika valita väri. Tässäkin on korostettava lähinnä huoneen muuta suunnittelua, mutta älä unohda, että jokaisella värillä on oma ideansa. Katsotaanpa tarkemmin, mikä väri sopii sinulle..

Valkoinen

Perusväri koko valikoimasta, jota pidetään puhtauden ja harmonian symbolina. Sisätiloissa on tarpeen paitsi lisätä rauhaa ja raikkautta, myös luoda ilmavuuden ja keveyden vaikutus. Tämän avulla voit sijoittaa jopa melko suuret huonekalut pieneen huoneeseen menettämättä tilaa, ainakin visuaalisesti..

Valkoinen puhtauden ja harmonian symboli

Valkoinen puhtauden ja harmonian symboli

Suuri määrä valoa ja vastaavia valon aksentteja auttaa poistamaan sotkua paitsi huoneesta myös päästä. Lisäksi tätä vaikutusta voidaan tukea lisäämällä älykäs valaistus jokaisen elementin yläosaan.. Valkoisen tärkein etu on sen monipuolisuus.. Kirjojen, maljakoiden ja muiden esineiden muodossa olevat korostuspisteillä varustetut hyllyt näyttävät erittäin orgaanisilta valkoisella pohjalla.

Vihreä

Toinen rauhallinen ja rentouttava väri, jota jatkuvasti työskentelevät ihmiset todella tarvitsevat. Vaaleat vihreät sävyt auttavat sinua rauhoittumaan ja lievittämään stressiä, ja kirkkaat värit lisäävät mielialaasi vaaleita värejä ja positiivista tunnelmaa..

NeuvojaMuista, että tummat sävyt sopivat vain huoneisiin, joissa on runsaasti luonnonvaloa, ottaen huomioon, että myös keinotekoisten tulee olla vakiintuneita..

Rauhallinen ja rentouttava väri

Rauhallinen ja rentouttava väri

Suon sävyistä pitäisi luopua kokonaan, ne sopivat ehkä vain klassiseen versioon, mutta jopa siellä voit soveltaa mielenkiintoisempia ideoita.

Vihreä sopii hyvin puun ja pronssin kanssa, joten se sopii hyvin ympäristöystävälliseen tyyliin. Muuten, vihreä on myös mukava yhdistää keltaiseen.

Keltainen

Valikoiman lämpimin väri keltainen sopii parhaiten vahvan perheen asuntoon. Jos lisävalaistusta vaaditaan huoneessa, mutta keinotekoisen valon tehokkuus ei sovi sinulle loppuun asti, vain keltaiset sävyt auttavat sinua.

Lämpimin väri valikoimasta

Lämpimin väri valikoimasta

Muista, että tämä väri on erittäin rikas ja mehukas, joten älä mene sen yli. On parempi olla lisäämättä liikaa muita kirkkaita värejä, on parempi tehdä yhdistelmä kahdesta vastakkaisesta, esimerkiksi mehukas keltainen ja rauhallinen sininen.

Punainen

Kirkkain väri, joka ei välttämättä toimi kaikille, vaikka voit luoda erittäin aggressiivisen ja häiritsevän suunnittelun olohuoneeseesi. On ymmärrettävä, että tällä ajatuksella voi olla huono vaikutus henkilön tilaan, jos hän asuu pysyvästi tällaisessa huoneessa..

Punaiset sävyt on lisättävä taitavasti sisustukseen, joten kannattaa tehdä kokeilu etukäteen muilla sivustoilla.

Voi luoda erittäin aggressiivisen ja häiritsevän suunnittelun

Voi luoda erittäin aggressiivisen ja häiritsevän suunnittelun

On olemassa monia lämpimiä punaisia ​​sävyjä, jotka täydentävät kokonaiskuvaa erinomaisesti sisustuksen ja huonekalujen viimeistelyn muodossa. Tehokkuuden saamiseksi on parasta yhdistää punainen ja valkoinen ja harmaa..

Sininen

Melko mitattu ja hieman tiukka väri, jota käytetään useimmiten liiketilojen, kuten toimistojen, sisustukseen. Kaikki sinisen vaaleat sävyt ovat täysin neutraaleja ja voivat toimia taustana mille tahansa muulle värille.

Mitattu ja hieman tiukka väri

Mitattu ja hieman tiukka väri

Yhdistelmien klassiset lisävärit ovat valkoinen ja musta, ja kirkkaasta siniseen lisätään useimmiten punaista. Tällainen väri on kylmä, joten se vaatii tukea lämpimän valaistuksen muodossa, jos suunnittelupäätös on käyttää sitä huoneeseen, jossa ihmiset usein.

Violetti

Melko epätavallinen väri huoneen sisustukseen, jota luovat ja epätyypilliset ihmiset käyttävät useimmiten.

On tärkeää muistaa, että violetti on melko kylmää, vaikka se on pastellisävyinen, joten sinun on asetettava valaistus oikein..

Luovien ja epätyypillisten ihmisten käytössä

Luovien ja epätyypillisten ihmisten käytössä

Tämä väri ei sovi niille, jotka ensin koristavat tilojaan eivätkä tiedä miten tehdä se, koska violetilla tehdyt kokeet johtavat usein epämiellyttäviin tuloksiin..

MuistiinpanoonTämä väri toimii parhaiten valkoisen ja beigen kanssa, mutta hyvässä valossa sitä voidaan käyttää ruskean ja tumman indigon sävyissä..

Musta

Kuten arvata saattaa, musta on erittäin huono olohuoneelle, jos haluat kerätä meluisaa ja iloista seuraa. Tällainen vierashuone näyttää tyylikkäältä ja jaloilta, mutta se luo vain melko tiukan ja älykkään ilmapiirin. Tätä ajatusta voidaan tarkentaa ja käyttää, jos omistajat tarvitsevat huoneen, jossa he voivat päästä pois muusta maailmasta ja uppoutua ajatuksiinsa tai luovuuteensa..

Tällainen vierashuone näyttää tyylikkäältä ja jaloilta.

Tällainen vierashuone näyttää tyylikkäältä ja jaloilta.

Metalli ja erityisesti kromi yhdistyvät parhaiten mustan kanssa.. Älä unohda klassikoita – mustavalkoinen yhdistelmä. Lisää koostumukseen piristäviä punaisia ​​tai appelsiineja. Voit myös leikkiä kiiltävän ja mattapinnan kontrastilla..

Suklaa

Väri on rauhallisempi kuin musta ja sama hienostunut ja jalo. Ilmeisesti se vaatii myös hyvää valaistusta, joka voi välittää samanlaisen ruskean sävyn eri sävyjen kauneuden. Suklaa sopii hyvin pastellisävyihin, erityisesti beigen ja maitomaisen kanssa, ja se näyttää hyvältä myös harmaan kanssa.

Vaatii hyvän valaistuksen

Vaatii hyvän valaistuksen

Tämä väri sopeutuu hyvinvointiin ja luo harmonian tunteen rentoutumisen kanssa. Hyvin valitussa ruskean sävyisessä sisustuksessa on mukava viettää aikaa koko perheen ja läheisten ystävien kanssa..

Mikä tärkeintä, älä unohda, että tummat sävyt kaventavat suuresti tilaa, joten älä liioittele niitä..

Vaaleanpunainen

Kun he haluavat käyttää vaaleanpunaista sisustuksessa, he ajattelevat pääasiassa korallin sävyä, jos se ei tietenkään ole lastenhuone tytöt. Useimmiten tämä väri liittyy johonkin nuorekkaaseen, suosittuun ja muodikkaaseen, ja samanlainen tuoreuden ja uutuuden tunne siirtyy asuntoosi..

Jos päädyit pop -taiteeseen tai techno -tyyliin, seinä on yhdistettävä kirkkaan korallin ja maitomaisen yhdistelmän kanssa ja ulkopinnan tekstuurin tulee olla kiiltävä. Jos lisäät vihreää koralliin, saat erittäin söpön ja kodikkaan ilmapiirin..

Pop -taiteen tyyli

Pop -taiteen tyyli

Rehellisesti sanottuna useimpien asuntojen suosituin seinäkaapin väri on tummanruskea ja luonnonpuun jäljitelmä. Suuri osa asuintiloista on edelleen Neuvostoliiton ja Neuvostoliiton jälkeisessä tyylissä, kun tällaisia ​​tyylillisiä ratkaisuja pidettiin kalleimpina ja arvokkaimpina. Nyt sinulla on varaa mihin tahansa väriin, kuvioon ja sisustukseen..

NeuvojaOta selvää kunkin mallin kaikista teknisistä ominaisuuksista etukäteen, jotta myöhemmin ei tule ongelmia kokoonpanon seurauksena.

Mikä pitäisi olla kaapin seinän sisustus?

Jos kaikki aiemmat vaihtoehdot vaadittiin noudattamaan huoneen tyyliä, voit sisustuksen suhteen vaeltaa. Ensinnäkin voit yrittää yhdistää matta- ja kiiltävät elementit samaan aikaan luodaksesi melko mielenkiintoisen kontrastin.. Älä myöskään unohda merkittäviä vaihtoehtoja, kuten puulle maalaamista tai taitavaa käsin piirrettyä kuviota, jotka toimivat myös hyvin puulla..

Peili pysyy arvokkaana sisustusideana..

NeuvojaKaapin oven peilipinta ulkopuolelta antaa sinulle mahdollisuuden nähdä itsesi helposti valitsemassasi asussa ja lisää visuaalisesti asunnon tilaa, ja tämä toimii erityisesti, jos peili on ikkuna -aukkoa vastapäätä.

Tämä on tärkeää pienikokoisille huoneille, joten sellaisten omistajien tulisi asentaa korkea leveä peili, joka saattaa vaatia vain vaatekaapin.

Se lisää visuaalisesti asunnon tilaa,

Lisää visuaalisesti asunnon tilaa

Toisin kuin peilit, lasia käytetään pääasiassa sivuseinissä. Se voi olla täysin läpinäkyvä, mutta siinä on melko miellyttävä vaatimaton kuvio, joka saavutetaan vaihtamalla läpinäkyvä pinta mattapintaiseen, ja taustavalo, joka sijaitsee aivan lasin takana, on arvokas lisä. Valaistus voidaan toteuttaa sekä levylle sisäänrakennettujen erillisten lamppujen avulla että LED -nauhojen avulla, jos hyllyt ovat liian ohuita.

Laitteistolla on tärkeä rooli sisustuksessa

Laitteistolla on tärkeä rooli sisustuksessa

Älä unohda lisävarusteita, joilla on tärkeä rooli sisustuksessa. Perus painopiste on kiinnitettävä laatikoiden ja kaappien kahvoihin – ne voivat olla hyvin kauniita veistettyjä tai epätavallisia:

 • kupera;
 • valoisa;
 • minimalistinen;
 • värikkäitä paljetteja.

Tällaisilla kynillä on materiaalista riippuen erilaisia ​​viestejä:

 • Pronssiset sopivat paremmin vintage- ja klassiseen jaloon tyyliin;
 • Puiset ovat mukavampia ja mielenkiintoisempia sisustuksen kannalta;
 • Metalliset näyttävät aina uusilta ja erittäin tyylikkäiltä;
 • Lasiset näyttävät ilmavilta ja tyylikkäiltä, ​​mutta eivät kovin käytännöllisiä ja mukavia;
 • Muoviset ovat hyviä jatkuvaan vuorovaikutukseen heidän kanssaan, mutta eivät kovin kauniita.

Valitse haluamasi vaihtoehto, joka sopii huoneen tunnelmaan, tai keksi oma.