Kaari keittiöön oven sijaan: 115+ (Kuva) Suunnittelu huoneiden välillä

Kaari keittiöön oven sijaan: 115+ (Kuva) Suunnittelu huoneiden välillä

Monet asuntojen omistajat pyrkivät alkuperäiseen muotoiluun, esimerkiksi vaihtamalla ovet kaariin. Tässä tapauksessa kaari asennetaan usein olohuoneen, keittiön sisäänkäynnille tai näiden huoneiden väliin. Harkitse kaikkia suorituksen vivahteita.

Ominaisuudet

Aukkoa suunniteltaessa on muistettava, että tällainen malli sopii päärakenteeseen.. Paljon on tekemistä huoneen tyylin kanssa: klassiseen keittiöön sopivat kipsilevyt tai puiset muutokset stukolla. Moderniin keittiöön korkeateknologia tai parvi on suositeltavaa käyttää kivi, muovinen tai maalattu kipsilevy.

Valitse materiaalit sisustuksen tyylin mukaan

Valitse materiaalit sisustuksen tyylin mukaan

Kaaret asennettu sisään ovi aukkoja. Klassiset ovet ovat massiivisia, ja kaari antaa vapautta ja tilaa. Jos laitat sen väliin olohuone ja keittiö, tekee tilasta vapaamman, korostaa omistajan hyvää makua, korkeaa sosiaalista asemaa.

Usein kaarirakenteiden kustannukset ovat pienemmät kuin ovien. Ne eivät vaadi varusteita. Heille sinun tarvitsee vain valita sisustus. Nämä ovat kestävämpiä tuotteita, joiden suunnitteluun voit valita minkä tahansa materiaalin ja mallin..

Tee kaareista erilaisia

Tee kaareista erilaisia

Kaaret on tarkoitettu kaavoitus tilaa jakamalla se vyöhykkeisiin. Niitä voidaan käyttää toimistossa, huoneisto, talo jakamalla alue toiminnallisiksi osiksi. Tätä ratkaisua käytetään laajalti avaraissa ja pienissä tiloissa..

Kaarevien elementtien tärkeimpiä etuja ovat:
  • kulkuväylän luominen viereisiin huoneisiin, tilan visuaalinen laajentaminen;
  • säästää hyödyllistä tilaa;
  • helppo asennus ja huolto;
  • antaa sisustukselle omaperäisyyden, tyylin;
  • erilaista sisustusta.

Säästämme hyödyllistä tilaa

Säästämme hyödyllistä tilaa

Asennussarjat voidaan valmistaa suunnitteluluonnosten mukaan. Kaari ei estä liiallisten hajujen leviämistä, vieraita ääniä, jotka näkyvät kypsennyksen aikana. Siksi tämä ei ole paras vaihtoehto, jos asunnossa on lapsia..

Se on mielenkiintoista sinulle: KATSAUS: Keittiön lattialaatat: 150+ kuvaa kauniista suunnittelun salaisuuksista

Sisäkaaret ja niiden toiminnot

Suunnittelijat tarjoavat erilaisia ​​tyylillisiä ratkaisuja, muotoja, joiden avulla voit valita kaaren mihin tahansa sisustukseen. Keittiössä tällaiset rakenteet asennetaan, jos ulostulo johtaa olohuoneeseen tai käytävään.. Jos keittiö sijaitsee lähellä lasten tai makuuhuonetta, silloin kaarijärjestelmää ei ole asennettu. Hän häiritsee rauhallista lepoa..

Hieno idea, joka erottaa olohuoneen ja keittiön

Hieno idea, joka erottaa olohuoneen ja keittiön

Mutta jos sinun on näytettävä huone kaikessa loistossaan, kaari on paras ratkaisu.. Lisäksi voit varustaa tehokkaan hupun hajujen leviämisen estämiseksi. On parempi laittaa se keittiön uloskäynnille, jonka avulla voit turvallisesti viedä roskat, tuoda pussit ostoksilla.

Kaarevat rakenteet ovat ihanteellisia alueiden jakamiseen vyöhykkeisiin, sopivat studioihin tai suuriin huoneisiin, joissa on paljon alueita. Voit myös jakaa ruokasalin käytävään tai eteiseen. Jotkut haluavat jakaa työ- ja ruokailutilan. Tässä tapauksessa rakenne voi korvata osion.

Kipsilevyn kaarivaihtoehto

Kipsilevyn kaarivaihtoehto

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Ideoita keittiön suunnitteluun omakotitalossa: yli 130 valokuvaa ja ulkoasuvaihtoehtoja

Rakenteiden tyypit

Nyt suunnittelijat tarjoavat kaarevia malleja, jotka eroavat muodoltaan. Nämä eivät ole vain puolipyöreitä järjestelmiä, joten kaikkia tyylejä ja muotoiluideoita voidaan soveltaa.

Klassismin tuntijat uskovat, että kaikkien kaarevien elementtien tulisi olla klassisen puoliympyrän muodossa. Pohjimmiltaan ne on yhdistetty puolipyöreisiin ikkunakehyksiin huonekalut, jossa käytettiin samanlaisia ​​muotoja. Ne yhdistetään usein koristeellisiin yksityiskohtiin, erilaisiin kiharoihin ja kuvioihin. Ne luokittelevat kaarevat yksityiskohdat tyylikkäiksi, hienostuneiksi järjestelmiksi, joita ei voida yhdistää muihin tyyleihin..

Klassisen kaaren avulla voit sisustaa keittiön, eteisen ja muiden siirtymien sisäänkäynnin

Klassisen kaaren avulla voit sisustaa keittiön, eteisen ja muiden siirtymien sisäänkäynnin

Kaaret on valmistettu yksinkertaisesta tai ylellisestä suunnittelusta.

Ensimmäinen vaihtoehto on monipuolisempi ja sopii minkä tahansa sisustuksen järjestämiseen. Ne valmistetaan vakio- tai yksittäisten parametrien mukaan asiakkaan pyynnöstä. Elementit voidaan valmistaa vanerista, puu ja kipsilevy.

Aukon alueen perusteella voidaan valmistaa leveitä tai kapeita kaaria. Tämä indikaattori vaikuttaa rakenteelliseen paksuuteen, huoneiden välisen kulun leveyteen. Rakenteeltaan on olemassa vakiomuotoisia symmetrisiä ja epäsymmetrisiä ainutlaatuisia vaihtoehtoja, jotka riippuvat taivutussäteestä. On myös malleja, joissa on pyöristetyt ääriviivat tai epätavallinen kulmaratkaisu..

Kapea kaari oven sijasta

Kapea kaari oven sijasta

Seuraavat kaarevat rakenteet erotetaan muodoltaan:
  • puolikaari. Tässä lomakkeessa voidaan käyttää suoria viivoja, pyöristettyä aukkoa, joka on ominaista klassisille malleille. Ne sopivat huoneisiin, joissa on kapea kulku keittiöstä, ne sijoitetaan usein, kun ulostulo menee käytävälle;
  • itämainen. Malleissa on mielikuvituksellisia ja epätavallisia epäsymmetrisiä ääriviivoja. Niiden tärkein ero on toteutuksen monimutkaisuudessa ja monipuolisuudessa. Yleensä niille on ominaista suuri määrä teräviä kulmia, kuperia yksityiskohtia. Itämaiset kaaret sopivat itämaiseen tai välimerelliseen sisustukseen. Nämä ovat ylellisiä ja alkuperäisiä elementtejä;

Yleinen lajike, jossa käytetään kiveä

Yleinen lajike, jossa käytetään kiveä

  • roomalainen. Tällä klassisella tyypillä on symmetrinen pyöristetty säännöllinen muoto. Niitä kutsutaan roomalaisiksi, koska ensimmäistä kertaa talojen rakentamisessa Rooman asukkaat alkoivat käyttää tällaisia ​​tuotteita ovien sijaan. Tällaisesta asunnosta tuli upea. Klassiset mallit sopivat minkä tahansa aukon järjestämiseen, täydentävät jokaista sisustusta. Niitä käytetään usein korkeissa huoneissa katot. Ne sijoitetaan useimmiten keittiön, olohuoneen tai käytävän väliseen käytävään;
  • ellipsoidinen. Tällaiset mallit ovat suosituimpia vaihtoehtoja (paitsi klassikko). Niiden yläosa on ellipsin muotoinen. Näitä monipuolisia kaaria pidetään kehittyneempinä kuin pyöristettyjä ja suorakulmaisia ​​vastineitaan. Ne sopivat täydellisesti mihin tahansa muotoiluun, mukaan lukien modernit kodin kalusteet;
  • portaali. Ulkonäöltään tämä muoto on yksinkertaisin. Suunnittelu esitetään suorakulmion muodossa. Se ei melkein eroa tavallisesta aukosta, mutta tarjoaa mielenkiintoisen suunnittelun. Tämä on loistava ratkaisu pienten, matalakattoisten asuntojen omistajille. Portaalit laajentavat tilaa visuaalisesti, näyttävät yksinkertaisilta, tiukoilta ja lisäävät kodikkuutta sisätiloihin..

Kaariportaali asuntoihin, joissa on matala katto

Kaariportaali asuntoihin, joissa on matala katto

Kaarevien elementtien parametrit riippuvat kattojen korkeudesta ja aukon leveydestä. Suuria rakenteita käytetään, kun uloskäynnillä on paljon vapaata tilaa. Pienessä keittiössä on suositeltavaa valita kapeat mallit, jotka vievät vähän tilaa..

On vaihtoehtoja, joilla on suurempia kokoja ja leveyksiä. Ne asennetaan keittiön ja olohuoneen välisiin käytäviin..

Ne näyttävät hienostuneilta ja korvaavat 2-oviset kääntöovet.

Ripaus minimalismia - ei muuta

Ripaus minimalismia – ei muuta

Kapeille käytäville käytetään pienikokoisia kaaria. Tämä koskee keittiön, parvekkeen tai eteisen välisiä aukkoja.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Tyypit kauniita kipsilevykaaria (210+ kuvaa): DIY -sisustus

Muiden huoneiden välissä

Olohuoneen ja ruokasalin väliin asennettu kaari yhdistää kaksi eri tilaa ja tasoittaa terävät rajat. Pienissä huoneistoissa tämä tekniikka laajentaa visuaalisesti tilaa muuttamalla molemmat vyöhykkeet.. Suunnittelun avulla voit puhua sukulaisten kanssa, mikä helpottaa kattausta lomilla.

Keinona kaavoittaa tilaa

Keinona kaavoittaa tilaa

Jos valitset laajan tuotteen, molempien huoneiden suunnittelu on yhdistettävä väreissä ja suunnassa.. Muuten seurauksena on dissonanssi. Ennen tuotteen valintaa he määrittävät tilanteen mahdollisuudet niin, että se sopii orgaanisesti.

Kipsilevystä valmistettu kihara rakenne on tehokas aluejaossa. Se on kitti ja maalattu vastaamaan seinän sävyä, josta se sulautuu yhteiseksi elementiksi. Näyttää siltä, ​​että kattoon on leikattu aukko. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen tilavissa huoneissa ja lisää lisäksi tilaa.

Ennen kuin valitset, määritä ympäristön mahdollisuudet

Ennen kuin valitset, määritä ympäristön mahdollisuudet

Kaarevan elementin asennus baarimittarilla on alkuperäinen..

Näin voit valmistaa cocktaileja ja tarjoilla niitä olohuoneessa. Monet pitävät tätä muotoilua arvostettuna ja ainutlaatuisena.. Mutta tämä edellyttää laajaa aukkoa huoneiden välillä, jotta telineen lisäksi on tilaa kulkea. On mahdollista luoda epäsymmetrisiä ja symmetrisiä muotoja hyllyillä, pylväillä ja moderneilla viimeistelyillä.

Pistevalaistus voidaan asentaa sellaisiin sisätiloihin, joissa käytetään halogeeni-, loiste- tai LED -lamppuja. Kaikki valaisimet tarjoavat tasaisen, välkkymättömän valaistuksen. Ne ovat taloudellisia, niillä on vähemmän tehoa hehkulamppuihin verrattuna, eivät vahingoita kehoa.

Voidaan tehdä baaritiskillä

Voidaan tehdä baaritiskillä

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Keittiön suunnittelu parvekkeella (100+ kuvaa): Olemme avaruuden yhdistämisen puolesta!!!

Kipsilevy

Ennen rakentamisen aloittamista sinun on valittava elementin rakenne. Rakenteen muoto voi olla koko ympyrä tai kuvata sen osaa..

GKL on edullinen ja kaareva materiaali, joka voi ottaa minkä tahansa muodon. Se sopii helposti ja kestää noin 15 vuotta. Mutta materiaali ei ole kovin kestävä, vaikka tämä haitta kompensoidaan alhaisilla kustannuksilla ja visuaalisilla ominaisuuksilla..

Kipsilevy - edullinen materiaali koristeluun

Kipsilevy – edullinen materiaali koristeluun

Tällaisen elementin asentamiseksi käytävää laajennetaan leveydeltään ja korkeudeltaan mittausten jälkeen. Kaarevaan runkoon käytetään alumiinista valmistettuja ohjausprofiileja, jotka on viimeistelty kipsilevyillä. Ne kiinnitetään itsekelausruuveilla..

Profiilien pituus määritellään aukon kaksinkertaisen korkeuden ja leveyden summana. Profiili on taivutettu haluttuun muotoon, ja sen jälkeen se voidaan muotoilla mieleiseksesi. Leikkaa kipsilevyä palapelillä, rautasahalla tai rakennusveitsellä.. Jos materiaali on hieman kostutettu, se ei romahda, siitä tulee pehmeää ja joustavaa, joten sitä voidaan käyttää upeiden muotojen luomiseen..

Kevyt, kestävä ja voi ottaa minkä tahansa muodon

Kevyt, kestävä ja voi ottaa minkä tahansa muodon

Kipsilevyn tyyppi riippuu rakenteen toiminnallisuudesta. Koristeelliseen viimeistelyyn ilman valaistusta ja hyllyjä sinun on valittava kevyet kattolevyt. Kaareviin elementteihin, jotka on yhdistetty monimutkaisiin sisustuselementteihin, valaistuslaitteisiin, sopii tiheämpi seinämateriaali.

Profiilikiinnikkeet valitaan seinien laadun mukaan.

Asennettu valaistus lisää tyylikkyyttä ja viihtyisyyttä muotoiluun ja kaavoittaa tiloja. Kipsilevykehykseen voidaan tehdä helposti reikiä minkä tahansa muotoisille kalusteille.

Asennamme lamput sisälle

Asennamme lamput sisälle

Täydellisen asennuksen jälkeen pinta on kitti, koristeellinen kipsi levitetään tai liimataan ennen maalausta tapetti. Sisustus voidaan tehdä mistä tahansa materiaalista (mosaiikit, lasi-, kivi, nestemäinen taustakuva).

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Pienen keittiön suunnittelu Hruštšovissa: 190 + valokuvia todellisista ja käytännöllisistä ulkoasuista

Sulkemisverhot

Yksi yksinkertaisimmista vaihtoehdoista kaaren sulkemiseksi on verhot. Ne valitaan sisustuksen mukaan. Mutta kangas ei ole kovin käytännöllinen, koska se imee hajuja ja vaatii siksi säännöllistä pesua.. Toimivampia ovat vaaka- tai pystysuuntaiset puiset ja muoviset kaihtimet. Valitun muodon perusteella ne voivat visuaalisesti laajentaa tai lisätä huoneen korkeutta, kun ne ovat koottuna lähes näkymättömiä.

Kaari keittiöön oven sijaan: 115+ (Kuva) Suunnittelu huoneiden välillä Kaari keittiöön oven sijaan: 115+ (Kuva) Suunnittelu huoneiden välillä Kaari keittiöön oven sijaan: 115+ (Kuva) Suunnittelu huoneiden välillä

Kaari keittiöön oven sijaan: 115+ (Kuva) Suunnittelu huoneiden välillä Kaari keittiöön oven sijaan: 115+ (Kuva) Suunnittelu huoneiden välillä

Vaihtoehtoinen ratkaisu on roomalaiset kaihtimet tai rullaverhot, jotka on rullattu pieneen rullaan.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Keittiön suunnittelu: 130+ valokuvaa – uusia kohteita vuodesta 2017 jokaiseen makuun

Vaihtoehdot Hruštšovin keittiöön

Hruštšovista on vaikea saada mukavaa asuntoa. On välttämätöntä neutraloida pääongelma – pieni alue, tilojen korkeus ja hankala asettelu. Nyt on olemassa monia ratkaisuja tällaisten asuntojen mukavuuden parantamiseksi..

Jos kantavat seinät sijaitsevat huoneiden välissä, niitä ei voida tuhota, etenkin Hruštšovin paneelissa. Kaasuputket on aiemmin asennettu seinää pitkin, ja ne on ensin siirrettävä.

Voidaan käyttää taitavasti missä tahansa asunnossa

Voidaan käyttää taitavasti missä tahansa asunnossa

VIDEO: Mielenkiintoisia keittiökaari -ideoita

päätelmät

Sovelluksia on paljon. Kumpi valita on sinun tehtäväsi. Tärkeintä on tehdä kaikki niin, että valitsemasi malli on luotettava ja sopii huoneen suunnitteluun.