Harmaa keittiö: 50 sisustusvaihtoehtoa. Yli 250 (valokuva) suunnitteluyhdistelmää

Harmaa keittiö: 50 sisustusvaihtoehtoa. Yli 250 (valokuva) suunnitteluyhdistelmää

Jos rakastat hienostuneisuuden ja rauhallisuuden ilmapiiriä, harmaa keittiö on sinulle win-win-valinta. Maassamme on puolueellinen ja jopa hylkäävä mielipide tästä väristä. Harvat kuitenkin ajattelevat harmaan hyödyllisiä puolia – kylläisyydestä riippuen se voi saada erittäin mielenkiintoisia sävyjä ja muuttaa minkä tahansa huoneen suunnittelun..

Tämän artikkelin sisältö:

Hyödyt ja haitat

Harmaasävyinen keittiö näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä, tyylikäs ja säästäväisyys yhdistyvät siinä yhtä lailla. Katsotaanpa suosituimpia savuisia väriyhdistelmiä tehdäksesi keittiöstäsi näyttävän ja ihastuttavan..

Kaunis ja juhlava keittiö

Kaunis ja juhlava keittiö

Harmaata pidetään monien suunnittelijoiden suosikkivärinä.. Se auttaa huonekaluja ja koriste -elementtejä avautumaan ja erottautumaan, keskittymään muotoon ja tekstuuriin. Kuvittele katsomassa punaista yöpöytä – muistat vain kirkkaan kylläisen kohdan.

Jos kuitenkin alat katsoa tätä värillistä esinettä huonekalut, Kiinnitä sitten huomiota houkuttelevaan muotoon ja muihin yksityiskohtiin.

Suunnitteluideoita suunnitteluusi

Suunnitteluideoita suunnitteluusi

Tällaisen selvän edun lisäksi voidaan erottaa seuraavat keittiön edut:

 • Sitä pidetään neutraalina. Muista sävyistä puhuttaessa ne joko herättävät myötätuntoa tai eivät. Hopea ei useimmissa tapauksissa herätä voimakkaita tunteita, sitä pidetään itsestäänselvyytenä.
 • Vaaleat savuiset sävyt sopivat hyvin pieniin huoneisiin. Kun keittiösi ei voi ylpeillä suurilla mitoillaan, harmaat seinät ja huonekalut näyttävät orgaanisilta, eivät absorboi valoa ja lisäävät tilaa visuaalisesti..
 • Tämä sävy näyttää hyvältä yhdessä luonnollisen kanssa puu. Ruokailu pöytä, puusta valmistetut tuolit, kuulokkeet tekevät sisätiloista erittäin tyylikkäitä.
 • Sen avulla voit kokeilla ja luoda epätavallisia yhdistelmiä. Harmaa on loistava tausta rohkeille, kirkkaille aksentteille..
 • Harmaa on käytännöllisempi kuin esimerkiksi, valkoinen. Valkoisella pinnalla näkyy kaikki täplät, kun taas savuinen piilottaa pölyn. Tämä koskee huonekaluja, seksiä, seinät. Esimerkiksi keittiössä esiliina näkymättömiä rasva- ja vesitahroja.
 • Se on perusta keittiön tyylin luomiselle korkeateknologia tai minimalismia. Jos lisäät teräksisiä kodinkoneita, kromitarvikkeita, siitä tulee erittäin tyylikäs. Sitä käytetään myös klassisten sisätilojen sisustamiseen – se lisää eleganssia.

Tämä muotoilu on käytännöllisempi.

Tämä muotoilu on käytännöllisempi.

Puutteista ei ole myönteistä vaikutusta psyykeeseen. Sävyt voivat aiheuttaa huonoa mielialaa, jopa masennustilaa. Tämän estämiseksi sinun on harkittava huolellisesti koko sisustus ja yhdistettävä oikein muihin väreihin..

Suunnittelusta riippuen harmaa voi:

 • käyttää pienessä tai suuressa huoneessa;
 • tulee neutraali tausta muiden värien kirkkaille täplille;
 • lievittää jännitystä ja rauhoittaa;
 • olla ihanteellinen puhtaana pitämiseen.

Yhdistä muiden värien kanssa oikein

Yhdistä muiden värien kanssa oikein

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka valita keittiön väri: Käytännön vinkkejä (yli 200 kuvaa)

Harmaa eri tyyleissä

Sävy näyttää poikkeukselliselta kuulokkeiden suunnittelussa, työtasot ja tuolit, seinät, esiliina, lattia. Se on poikkeuksellinen matta ja kiiltävä pinta. Ensimmäinen vaihtoehto tekee huoneesta lakonisen ja neutraalin, toinen tyylikkäämpi. Tarkastellaan asteikon tärkeimpiä muunnelmia eri tyyleissä:

 • Klassinen – harmaa muotoilu lisää eleganssia ja luo oikean tunnelman. Savukalusteet yhdistetään orgaanisesti kermanvärisiin, valkoisiin tai vaaleanharmaisiin seiniin. Jos käytät hopeaa ja luonnonpuuta, voit lisätä ylellisyyttä. Ripustetaan ikkunoihin verhot mustilla ja savuisilla väreillä raskaista tekstiileistä.
 • Art deco – hieno tyyli kalliilla huonekaluilla ja ylellisellä sisustuksella. Väri tasapainottaa massiivisia huonekaluelementtejä ja rikkaita koriste -elementtejä. Korostaa materiaalien luonnollisuutta.
 • Retro – sävyt korostavat puulattiaa hyvin. Keittiön sisustusta voidaan täydentää keraamisella laatat lämpimiä sävyjä tai kivilevyjä. Retrotyyliset keittiökalusteet ovat lakonisia ja yksinkertaisia. Huoneen yläosa on viimeistelty vaaleammilla väreillä ja lattia on tummempi, jotta se olisi visuaalisesti tilava..
 • Minimalismi – tyyli tekee keittiöstä kevyen, miellyttävän ja painottoman. Yleensä seinien, kuulokkeiden ja huonekalujen sävyt sopivat yhteen, sulautuvat keskenään. Minimalistisen tyylin parhaat ystävät ovat tarkkaan harmaita ja valkoisia..

Minimalismi - ei mitään turhaa

Minimalismi – ei mitään turhaa

Huoneen sisustus

Keittiön sisustus tulee suunnitella ja harkita etukäteen.. Harkitse eri alojen ja pintojen yhdistämisen perussääntöjä:

 • Katto. Sen tulisi aina olla kevyempi kuin muut seinät ja lattiat. Valitse 1-2 sävyä vaaleampi kuin seinien väri. Jos sinulla on pieni keittiö, koristele katto valkoisella, vaaleanharmaalla, kermanvärisellä tai beige sävyjä.
 • Lattia. Voit tehdä sen hillityksi kuten useimmissa huoneissa. Tai korosta sitä tummemmaksi kuin hallitseva harmaa. Kontrastin kaltainen vihreä tai keltainen harmaa keittiön lattia näyttää vaikuttavammalta.
 • Seinät. Jos ostat harmaita huonekaluja, seinät voidaan sisustaa millä tahansa sävyllä – kaikki riippuu mieltymyksistäsi! Suunnittelijat suosittelevat lähemmin vaaleanpunaista, laventelia, valkoista ja liilaa.

On parempi tehdä kattovalaisin

On parempi tehdä kattovalaisin

Hopean sävyn fanit eivät saa jäädä irti siitä – suurina määrinä se voi vaikuttaa masentavasti ihmisen psyykkiseen tilaan.

Näiden sävyjen seinät näkyvät useimmiten korkean teknologian keittiöissä tai parvi. Ne voidaan viimeistellä kivellä tai betonilla tai yksinkertaisesti yksinkertaisilla väreillä. tapetti. Haluan luoda uudelleen Skandinaavinen Käytä savuista beigeä koristetta.

Hi -tech -tyyli - tyylikäs ja siro

Hi -tech -tyyli – tyylikäs ja siro

Tämän värin seinät vaativat erittäin hyvän valaistuksen. Jos se ei riitä, keittiö luo epäsiistin vaikutelman..

Tummaa maalia ei suositella kaikille seinille. Se näyttää hyvältä lisävarjostimena – se voi korostaa ruokailutilaa onnistuneesti.

Ei ole suositeltavaa maalata kaikkia seiniä tummiksi.

Ei ole suositeltavaa maalata kaikkia seiniä tummiksi.

NeuvojaLattialla tummat hopealaatat näyttävät parhaalta, ne erottuvat kauniisti vaaleiden seinien taustalla. Tämä yhdistelmä auttaa laajentamaan tilaa visuaalisesti..

Jos haluat kirkastaa huonetta, käytä linoleumia, laminaatti tai harmaa-beige sävyinen parkettilauta. Tämä pinta on erittäin käytännöllinen. Toisin kuin tumma lattia, likaa ja juovia ei näy..

Laatat näyttävät upeilta lattialla

Laatat näyttävät hyvältä lattialla

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: DIY -keittiön sisustus: Miten lähestyä asiaa ammattimaisesti? Alkuperäisiä ideoita seinäkoristeisiin, esiliinaan, kattoon (200+ kuvaa)

Keittiökalusteet

Kun valitset keittiön suunnittelua, muista pohjan ja lisävärien oikea suhde.. Koska huonekalut vievät suurimman osan keittiötilasta, kiinnitä erityistä huomiota niiden väriin – lopullinen vaikutelma keittiöstä riippuu siitä..

Savua väreissä olevaa mattapakkausta pidetään hyvänä ratkaisuna. Jos haluat saada huoneesi näyttämään kiiltävämmältä, käytä kiiltäviä pintoja. Yhdistämällä ne ruostumattoman teräksen tekniikkaan voit saavuttaa todella hämmästyttävän vaikutuksen..

Työtaso mattapuusta

Mattapuinen työtasosarja

Suosittu suunnittelutoimi on keittiösaaren asennus. On suositeltavaa tehdä siitä kontrastivampi kuin muut huonekalut.. Toinen moderni suuntaus on keittiön valinta ilman saranoita kaapit. Usein tätä muotoilua käytetään koristamaan skandinaavista tyyliä..

On tarkoituksenmukaista ostaa luonnonmateriaaleista valmistettuja huonekaluja – esimerkiksi pajuja tai tavaroita rottinki. Luonnonpuinen työtaso täydentää tyylikästä ulkoasua.

Täydennämme sisustusta luonnonpuulla

Täydennämme sisustusta luonnonpuulla

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Sininen keittiömuotoilu: mihin tyyliin kannattaa kääntyä? 170+ kuvaa uskomattomista sisustusyhdistelmistä

Optimaaliset kumppanivärit

Keltainen

Tämä paletti näyttää hyvältä eri huoneiden, erityisesti keittiön, suunnittelussa. Antaa vuokralaisille iloa, hyvää mieltä, energiaa. Värien yhdistäminen auttaa tasoittamaan värin voimakkuutta ja tekemään malleista tyylikkäämpiä.. Kirkkaankeltaisia ​​aksentteja käytetään backsplash -laattoihin, julkisivuihin tai työtasoihin.

Valkoinen

Klassinen yhdistelmä, joka tuo mukavuutta ja tyyliä. On monia valkoisia sävyjä, jotka sopivat hyvin perusvärimme kanssa – kerma, maitomainen, beige, muut.

Lisää hieman kodikkuutta

Lisää hieman kodikkuutta

Vihreä

Sopii esimerkiksi moniin suunnittelutyyleihin moderni tai eko. Mitä kylläisemmän vihreän sävyn valitset, sitä enemmän sinun on laimennettava se hiiren värillä.. On mielenkiintoista yhdistää vihreät seinät kromattuihin kodinkoneisiin, metallipinnoilla koristeltuihin työpintoihin.

Vaaleanpunainen

Voit luoda romanttisen tunnelman yhdistämällä vaaleanpunaiseen. Seinät on koristeltu vaaleanpunaisella, joskus löydät harvinaisia ​​esimerkkejä vaaleanpunaisista kuulokkeista. On suositeltavaa laimentaa tämä sävy kiiltävillä pinnoilla tai metallisilla kodinkoneilla, jotta sisustus ei näytä liian naiselliselta..

Pieni romantiikka vaaleanpunaisella sävyllä

Pieni romantiikka vaaleanpunaisella sävyllä

Sininen

Nämä kaksi väriä sopivat yhteen. Sinisiä ja sinisiä sävyjä voidaan käyttää huonekalujen julkisivujen, laattojen tai seinien koristeluun – kaikki riippuu mieltymyksistäsi. Kokeile lisätä punaista, oranssia tai mustaa kosketusta taustakuvan, valojen tai verhojen kuvioihin..

Musta

Sinun on harkittava monia vaihtoehtoja yhdistää musta ja lyijy keittiössä. Useimmiten ne laimennetaan valkoisella, jotta huone ei osoittautuisi liian synkäksi. Esimerkiksi valkoiset lattiat ja katot, mustat huonekalut ja savuiset seinät ovat vaihtoehto korkean teknologian tai modernin tyylin suhteen.. Laimenna ne muutamalla kirkkaalla yksityiskohdalla – keltaisella tai oranssilla.

Tärkeintä ei ole olla liian synkkä

Tärkeintä ei ole olla liian synkkä

Punainen

Yksi sisustuksen vaikeimmista sävyistä, jota kaikki eivät valitse. On erittäin vaikeaa tehdä oikea harmaan ja punaisen yhdistelmä, mutta voit käyttää valmiita valokuvia keittiön suunnittelu. Useimmiten punaista käytetään huonekaluissa, paljon harvemmin seinät maalataan sillä. Voit laimentaa harmaavalkoisen keittiön alkuperäisellä vadelmaesiliinalla, ilmeikkäällä tapetilla tai runsailla lattialaatoilla..

Oranssi

Oranssia käytetään harvoin kodin sisustuksessa (lukuun ottamatta yksityiskohtia, kuten seinämaalauksia tai tuoleja). Harmahtavat sävyt auttavat kuitenkin “sammuttamaan” oranssin, joten asukkaiden visuaalinen havainto ei ärsyynny.. Porkkana-, appelsiini- ja lohesävyt sopivat hyvin savuiseen..

Tällaista duettia käytetään harvoin.

Tällaista duettia käytetään harvoin.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka sisustaa kapea ja pitkä keittiö: vivahteita ja temppuja pieneen sisustukseen (175+ kuvaa)

Harmaa ja valkoinen keittiö

Niille, jotka haluavat rauhallisia sävyjä eivätkä ole valmiita kokeisiin, on parasta valita valkoinen ja hopea sisustus.. Yksi tärkeimmistä asioista on huonekalujen värin valinta. Valkoinen keittiösarja luo puhtauden, valon ja viileyden tunteen.

Jos huonekaluja ostetaan huoneeseen, joka on jo kunnostettu, ota huomioon seinien väri. Harmaa ja valkoinen näyttävät hyvältä vaaleanvihreän, vaalean lilan, vaaleansinisen, turkoosin tai beigen värin taustalla.

Valkoinen antaa vaikutelman puhtaudesta

Valkoinen antaa vaikutelman puhtaudesta

Valkoisen ja harmaan yhdistelmä sinisen kanssa luo kevään tunnelman. Se vie meidät metsään talven jälkeen – harmaat oksat, lumen jäänteet ja sininen taivas.

Pienet vihreiden sävyjen yksityiskohdat täydentävät kuvaa, joka muistuttaa ensimmäisiä ituja ja lumikelloja, jotka piilottavat lumen läpi..

Rohkeammista malleista pitävät voivat käyttää rohkeampia yhdistelmiä. Valkoinen ja hopea keittiö näyttää hyvältä tumman violetilla, pistaasipähkinällä, runsaalla turkoosilla tai oranssilla taustalla..

Konservatiivit käyttävät mieluummin vain kahta perusväriä seinien ja huonekalujen koristeluun. Suunnittelijat neuvovat kuitenkin korostamaan lisävärin muodossa – kirkkaat laatat, verhot tai maljakko..

Rohkea päätös - useiden kaappien kirkkaat julkisivut

Rohkea päätös – useiden kaappien kirkkaat julkisivut

Menestynein valinta olisi harmaat huonekalut valkoisilla julkisivuilla.. Myös mielenkiintoinen on “käänteinen” keittiö – valkoinen työtaso, jossa on harmaat julkisivut. Tässä tapauksessa savuinen voidaan laimentaa marmoroiduilla tahroilla, täplillä tai muilla yhdistelmillä..

Useimmiten ihmiset ostavat lastulevystä valmistetun keittiön. Keinotekoinen tai luonnonkivi näyttää hyvältä työtasolla.

Paras valinta on harmaa keittiö, jossa on valkoiset rintamat

Paras valinta on harmaa keittiö, jossa on valkoiset rintamat

Yläkaappeja täydentää usein mensol, koriste, joka yhdistää keittiön yläosan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Tämäntyyppisessä huoneessa se voi olla valkoinen tai harmaa..

Lastulevy- ja MDF -julkisivuja voidaan valmistaa seuraavilla vaihtoehdoilla:
 • valkoinen yläosa, harmaat alakaapit;
 • harmaa yläosa, valkoiset alakaapit;
 • jotkut valkoiset, jotkut harmaat ylä- ja alajulkisivut.

Kun harmaa ei ole tärkein, vaan lisä

Kun harmaa ei ole tärkein, vaan lisä

Yleisin ja klassisin versio luettelosta on ensimmäinen.

Sävyjä harkittaessa on tärkeää ajatella värikylläisyyden vaikutusta näkökykyyn. Mitä voimakkaampi kontrasti, sitä nopeammin silmäsi väsyvät.. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota siihen osaan, jossa “kokki” viettää eniten aikaa (esimerkiksi ruoanvalmistusalue).

Kirkkaiden kohteiden asentaminen, jotka herättävät huomiota

Kirkkaiden kohteiden asentaminen, jotka herättävät huomiota

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Sisustus hapan: + 135 Kuva keittiöstä keltaisella. Aloitamme aamun iloisesti ja aurinkoisesti

Harmaa-sininen

Sininen -harmaa aiheuttaa edelleen kiistoja suunnittelijoiden keskuudessa – toiset pitävät yhdistelmää epäonnistuneena, toiset ovat varmoja, että mitään tyylikkäämpää ja omaperäisempää ei ole. Itse asiassa hiiren väri toimii hyvänä neutraalina taustana, kun taas sininen sen taustalla paljastuu kaikessa loistossaan..

Sininen viittaa kylmään värimaailmaan, joten se erottuu hyvin pienistä huoneista ja laajentaa tilaa merkittävästi. Yleisen mielipiteen mukaan tämä väri aiheuttaa ruokahaluttomuutta, koska sen valitsevat henkilöt, jotka seuraavat painoaan tai haluavat laihtua.. Siniset sävyt ovat rentouttavia, häiritseviä ja rauhoittavia.

Sininen harmaalla taustalla paljastuu kaikessa loistossaan

Sininen harmaalla taustalla paljastuu kaikessa loistossaan

Rohkea savuisen ja sinisen yhdistelmä luo oikean ilmapiirin, jossa on mukava kokata ja viettää pitkään koko perheen kanssa.. Yksi tärkeimmistä vaihtoehdoista seinien koristeluun on laatat.. Jos asetat esiliinan haluamasi laatan sinisellä sävyllä, se lähtee maagisesti hopea -keittiöön..

Useita suunnitteluohjeita:
 • Siniset, turkoosit seinät näyttävät hyvältä huoneessa, jonka ikkunat ovat aurinkoiselle puolelle.
 • Voit sävyttää kaksi perusväriä lisäämällä koristeeseen korallia tai keltaista. Ne luovat omaperäisemmän ilmeen ja rennon tunnelman..
 • Sininen viimeistely on universaali, se näyttää edulliselta eri tyyleissä – klassinen, retro, hi -tech. Se voidaan yhdistää materiaaleihin, kuten keramiikkaan, puuhun, metalliin.

Turkoosi näyttää upealta aurinkoisella puolella

Turkoosi näyttää upealta aurinkoisella puolella

Et halua huoneen näyttävän tylsältä ja tavalliselta? Valitse kalusteillesi sopiva sininen sävy:

 • ultramariini;
 • taivaallinen;
 • taivaansininen;
 • turkoosi;
 • ruiskaunokki.

Hienostuneisuutta ja eleganssia

Hienostuneisuutta ja eleganssia

NeuvojaJotta sisustus ei haalistu, varusta mukavasti. Lisää rohkeita verhoja, lamput, astiat, maljakot, pyyhkeet.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Ruskea keittiö sisätiloissa (120 + kuvaa) – Onnistuneet yhdistelmät tyylikkäille ideoille

Harmaa beige

Tämä yhdistelmä näkyy usein koko keittiössä. Savunväristä voidaan käyttää seinäkoristeluun huonekalujen perusvärinä. Monokromaattisen huoneen monipuolistamiseksi voit valita harmaasta metallista kiiltävät pinnat.. Yhdistä beige ja hopea sinisen, vihreän, punaisen ja keltaisen roiskeiden kanssa.

Harmaa ja beige - rauhallinen duo

Harmaa ja beige – rauhallinen duo

Punainen-harmaa

Noble punaiset sävyt auttavat luomaan ylellisen keittiön tunnelman. Kun yhdistät sen savuiseen väriin oikein, voit luoda rohkean tyylin ja vahvistaa hienon maun..

Tämä sävy liittyy usein aistillisuuteen ja intohimoon ja houkuttelee energisiä ja itsevarmoja ihmisiä. Väriterapia huoneen rikkaiden sävyjen muodossa auttaa sinua rentoutumaan, päästä eroon komplekseista ja paljastamaan potentiaalisi.

Rohkea tyyli maun kanssa

Rohkea tyyli maun kanssa

Punainen sopii parhaiten valkoisen tai asfaltin kanssa.. Suosituimmat punaiset sävyt ovat:

 • koralli;
 • tulipunainen;
 • karmiininpunainen;
 • porkkana;
 • karmiininpunainen;
 • titaani.

Punainen aksentti julkisivujen muodossa

Punainen aksentti julkisivujen muodossa

Edut:
 • Käytännöllisyys – saastuminen rasvan ja ruoan roiskeina näkyy keittiössä väistämättä, mutta punainen peittää ne taitavasti.
 • Omaperäisyys – niin kirkas sisustus ei kyllästy kovin nopeasti, koriste -elementtien (verhot, pyyhkeet, maljakot) vaihtaminen auttaa monipuolistamaan sitä ja lisäämään uusia aksentteja.
 • Positiivinen vaikutus – punainen vaikuttaa psyykeeseen, virkistää aamulla ja latautuu hyvällä tuulella.

Erittäin käytännöllinen vaihtoehto

Erittäin käytännöllinen vaihtoehto

Syvä savuinen väri violetilla pohjavärillä korostaa täydellisesti punaista. Tässä yhdistelmässä suosittelemme valitsemaan viileän punaisen, jotta värispektri pysyy oikeana.. Kaunis laattojen hohto, julkisivujen hallitseva sävy, liesi, metallivärinen jääkaappi – nämä ovat onnistuneita aksentteja.. Voidaan täydentää kevyellä savuisella syväpaalumatolla.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Värien taika, joka vaikuttaa käsitykseemme sisätiloista: Punaisen keittiön suunnittelu kirkkailla väreillä (115+ kuvaa)

Verhot

Jotkut pitävät tätä väriä epämiellyttävänä, tylsänä, joten he valitsevat harvoin tämän sävyn verhot. Se voi kuitenkin olla hyvin kaunis, on hyödyllistä korostaa keittiöympäristöä. Kuvittele hopea-, helmi- ja harmaa -vaaleanpunaiset verhot – eikä tämä ole koko luettelo kauniista sävyistä.!

Harmaiden verhojen tulisi olla kevyempiä kuin päätausta

Harmaiden verhojen tulisi olla kevyempiä kuin päätausta

Harmaat verhot keittiön sisätiloissa ovat melkein täydellinen valinta sinulle. Ne voivat näyttää tyylikkäiltä harmaiden seinien taustaa vasten ja saada aikaan kirkkaan viimeistelyn.. On olemassa useita vivahteita, joita suosittelemme ottamaan huomioon, kun valitset savuisia verhoja:

 • Niiden tulisi olla vähintään kaksi tai kolme sävyä vaaleampia kuin huonekalujen ja keittiön seinien pääväri..
 • Ne sopivat hyvin vaaleaan muotoiluun – valkoisten ja beigen sävyjen läsnäolo.
 • Hopeaverhot tuovat keittiöösi kiiltoa – ympäröivät pinnat loistavat visuaalisesti.
 • Tummanharmaita verhoja voidaan käyttää vain, jos valaistus on riittävä.

Harmaa keittiö: 50 sisustusvaihtoehtoa. Yli 250 (valokuva) suunnitteluyhdistelmää Harmaa keittiö: 50 sisustusvaihtoehtoa. Yli 250 (valokuva) suunnitteluyhdistelmää Harmaa keittiö: 50 sisustusvaihtoehtoa. Yli 250 (valokuva) suunnitteluyhdistelmää

Harmaa keittiö: 50 sisustusvaihtoehtoa. Yli 250 (valokuva) suunnitteluyhdistelmää

VIDEO: Harmaiden keittiöiden kauniit sisätilat

päätelmät

Tämän värin karu eleganssi korostaa taitavasti huoneen yleistä tyyliä. Älä pelkää harmaata – sen monipuolisuus auttaa sinua luomaan unelmiesi sisustuksen.

KUVAGALLERIA (yli 250 kuvaa)