Otkrijte autentične hotele Romantik u Njemačkoj

romantik hoteli rothenburg ob der tauber dvorac hotel

Romantik Hotels – hotel u zamku u Rothenburgu ob der Tauber

Kad smo razmišljali o hotelima Romantik, pala nam je na pamet najstarija i najpopularnija ruta za odmor u Njemačkoj – da, Romantična cesta. Osnovan je 1950 -ih godina i još uvijek ga posjećuju turisti iz cijelog svijeta.

Poznajete li ovu rutu? Mislite li da je sve već poznato i da nema ništa novo za otkriti? Pa, mislimo da ima još toliko toga za doživjeti. Dođi sa mnom i dopusti da se zaneseš u romantičnu prošlost.

Danas govorimo o srednjovjekovnom gradu Rothenburgu ob der Tauberu. To je čarobno mjesto koje odmah očarava svoje posjetitelje. Uske, kaldrmisane ulice, kameni zidovi, kuće od polovine, lijepi, mirisni cvjetnjaci – čista romantika. Ako želite jasno izraziti svoju ljubav, ovaj čarobni grad pravi je izbor. U Rothenburgu postoje naravno brojni smještajni kapaciteti – pansioni, kuće za odmor i mali, elegantni hoteli. S tim teško možete pogriješiti. Pažljivo smo sve pogledali i otkrili za vas vrlo ugodan, romantičan hotel.

Svakako vrijedi bolje pogledati

romantični hoteli terasa starinska fontana

Hotel se zove Burghotel, a izgrađen je u 12. stoljeću. izgrađena. Iako izgleda vrlo rustikalno, ima moderne sadržaje kao što su spa centar, TV, WiFi i elegantno namještene sobe iz kojih možete uživati ​​u prekrasnoj panorami nad Taubertalom. Možete se zadržati svako jutro na bogato opremljenom švedskom stolu i s balkona se diviti slikovitom okruženju. U večernjim satima očekuje vas romantičan obrok na terasi ili u ružičnjaku restorana. Lučni ulaz vodi vas izravno u mistične vrtove dominikanskog samostana. Ovdje se zaista možete opustiti i zanimljivo provesti svoje slobodno vrijeme.

Priuštite si nezaboravne trenutke u Rothenburgu ob der Tauberu

romantik hoteli burghotel terasa večera

Pobudili smo vaše zanimanje? Jeste li mislili da se hoteli Romantik nalaze samo na udaljenim, egzotičnim lokacijama? Pa, ponekad je sreća vrlo blizu – samo je potrebno otvoriti svoja osjetila i svoje srce za nju.

Nostalgični klavir podsjeća na stara vremena

romantični hoteli stari klavir

Autentičan ambijent i svjetlost svijeća romantični hoteli predvorje sa starinskim namještajem Krevet s baldahinom, bijelo platno i rezbareno drvo romantični hoteli starinski krevet baldahin bijelo platno Neobično i romantično u dnevnoj sobi stana romantik hoteli apartman dnevni boravak Slaba rasvjeta i moderna samostojeća kada romantični hoteli svjetla za kadu Kao pod čarobnim zvjezdanim nebom romantični hoteli kupaonica zvjezdano nebo Vruća sauna će vas razmaziti romantik hoteli spa sauna Ugodnost na zadnjem katu   romantik hoteli potkrovlje spavaća soba Srednjovjekovno se na moderan način susreće s modernim romantik hoteli cvjetni uzorak zidne pločice samostojeća kada Doručak s čarobnim pogledom romantik hoteli restraurant izgled prirodnog krajolika Rustikalna spavaća soba s romantičnim štihom   romantični hoteli spavaća soba krevet baldahin Kameni zidovi i kovano željezo na terasi   romantik hoteli kameni zid od kovanog željeza