Bellevue Klubhaus by Baylis Architects – azijski dodir

bellevue clubhouse bazen ležaljke

Sada ćemo vam predstaviti prekrasnu klupsku kuću Bellevue. Nalazi se u Bellevueu u Washingtonu – predgrađu Seattlea, a izradili su ga Baylis Architects. Klub je zamišljen kao društveni klub, moderna teretana i luksuzni hotel.

Projekt uključuje mnoge fitness sadržaje, prostranu knjižnicu i atraktivna sportska igrališta na otvorenom.

Možete osjetiti utjecaj azijskog arhitektonskog stila. Hotel je orijentiran na sjeverozapad i ima nagnute krovove, velike prevjese i obloge od cedrovine.

Klub Bellevue Clubhouse ima vanjski bazen smješten na sjevernoj i teniske terene na južnoj strani. Tako gosti dobivaju prekrasan pogled na okolnu prirodu. Članovi kluba mogu uživati ​​i u osamljenom zen vrtu, prekrasnim vodenim značajkama i uređenju okoliša inspiriranim Azijom.

Unutrašnjost je vrlo lagana i prostrana. Prozirne zidne ploče i krovni prozori unose prirodnu sunčevu svjetlost u sve tri razine teretane.

Bio je veliki izazov integrirati suvremeni čelični okvir u postojeću betonsku konstrukciju. Proširene otvore treba uzeti u obzir pri seizmičkom održavanju zgrade. Cijela je kuća potpuno obnovljena – sportske dvorane su obnovljene, sobe za reketball pretvorene su u višenamjenske prostorije i urede, a knjižnica ima poboljšane poglede i lakši pristup vanjskim sadržajima.

  Bellevue Klubhaus ima moderne fitnes studije sa sjajnom sportskom opremom

moderna oprema staklene stijene za teretanu

Bellevue Klubhaus – azijski dodir u vanjskom dizajnu

bellevue clubhouse azijski dodir  Elegantna i ugodna soba za opuštanje u tamnim tonovimasoba za opuštanje u klubu bellevue

 Elegantan hotel sa staklenom fasadom i vanjskim teniskim terenimastaklena fasada bellevue clubhouse  Lijepi vodovodni sustavi uz bazenhotelski vanjski prostor ležaljke vodeni sadržaji  Romantična atmosfera u prekrasnoj blagovaonicihotelska ekstravagantna stilska blagovaonica  Moderna dvorana za fitness sa staklenim zidovima koji omogućuju pristup sunčevoj svjetlostihotelska teretana moderno svijetla  Atraktivna rasvjeta u stubištustubište za dizajn interijera hotela

Tekst s Katjom