Gratis software til design af huse: alle finesser ved at vælge software til at skabe arkitektoniske modeller

Hjemmedesign -software hjælper dig med at klare problemet med at visualisere dine ideer til en visuel forklaring til konstruktionsteams

Hjemmedesign -software hjælper dig med at klare problemet med at visualisere dine ideer til en visuel forklaring til konstruktionsteams “hvordan det skal være”

Gratis software til hjemmedesign er et uundværligt arbejdsværktøj til arkitekter og designere. Ved hjælp af mange funktioner og en brugervenlig grænseflade kan alle deltage i virtuel konstruktion og realisere drømmen om at opføre en unik bygning med en original facade og et bekvemt layout.

Luksuriøst to-etagers landsted

Luksuriøst to-etagers landsted

De fleste af husmodelleringsprogrammerne har en meget tydelig russisksproget grænseflade.

De fleste af husmodelleringsprogrammerne har en meget tydelig russisksproget grænseflade.

Nogle designsoftware hjælper ikke kun med husets design, men også til oprettelsen af ​​landskabsdesign

Nogle designsoftwarer hjælper ikke kun i husets design, men også i skabelsen af ​​landskabsdesign

Det funktionelle formål med virtuelle hjemmedesignere

Virtuelle hjemmedesignere er næsten uundværlige, når de tegner et hus

Virtuelle hjemmedesignere er næsten uundværlige, når de tegner et hus

Softwareprodukter med et stort antal komponenter, der kræves til fremstilling af modeller af bygninger, indvendig påfyldning og indretning af lokalområdet, letter i høj grad arbejdet for arkitekter, bygherrer og interiørstylister. Når du tegner layout og tegninger af bygninger på computerskærmen, kan du hurtigt ændre bygningens model eller indretning af lokaler i modsætning til at rette mangler på et Whatman -papir i papir.

Privat hus projekt i moderne stil

Privat hus projekt i moderne stil

Storslået landejendom med trækant

Storslået landejendom med trækant

For dem, der har svært ved at bestemme bygningens placering på grundens område, tagets konfiguration og størrelse, vinduer og døråbninger, gratis husdesignprogrammer på russisk hjælper dig med at vælge den optimale løsning. Et stort bibliotek med bygnings- og efterbehandlingsmaterialer, møbler, belysningsudstyr og andre interiørartikler giver dig mulighed for at oprette en unik bygningsmodel og layout, der er optimeret til husejernes specifikke individuelle krav:

 • designe en 3D-model af et palæ i flere etager, en villa med en rummelig altan og en terrasse eller en asymmetrisk en-etagers bygning;
 • vælge det optimale layout baseret på principperne for ergonomi og æstetisk smag hos beboerne;
 • vælge byggematerialer til konstruktion af vægge, installation af skillevægge, tagdækning, påfyldning af vindues- og døråbninger under hensyntagen til den klimatiske særlige region;

Husmodelleringsprogrammer giver dig endda mulighed for at vælge byggematerialer til vægge og tage

Husmodelleringsprogrammer giver dig endda mulighed for at vælge byggematerialer til vægge og tage

 • komponere interiørkompositioner i forskellige designstile og fokusere på den mest egnede mulighed for alle husstandsmedlemmer;
 • forbedre lokalområdet ved at placere et hyggeligt lysthus, pool, terrasse eller legeområde for børn i åbne områder.

Programmet til at designe gratis huse på russisk hjælper dig med hurtigt at mestre det grundlæggende i konstruktion og udarbejde interiørkompositioner. Enkle versioner med færre funktioner og tegneværktøjer giver dig en grundlæggende forståelse af virtuel konstruktion og grafisk design. Professionel software er designet til at uddanne arkitekter og interiørstylister, forbedre amatørernes evner til at engagere sig i design af boligbyggerier i deres fritid.

Huset, hvis design blev opfundet af os selv, er ikke kun smukt, men også unikt

Huset, hvis design du selv fandt på – er ikke kun smukt, men også unikt

Luksuriøst bjælkehus

Luksuriøst bjælkehus

Råd! Brorparten af ​​omkostningerne ved at bygge et hus betales for tjenester fra arkitekter, der er involveret i udviklingen af ​​bygningsplanen og udarbejdelse af byggedokumentation. For at reducere omkostningerne er det tilrådeligt at oprette et husprojekt uafhængigt ved hjælp af et specialiseret program.

Arkitekts anbefalinger om valg af software til bygningsdesign

Internettet er rig på sortiment af software til bygningsdesign

Internettet er rig på sortiment af software til bygningsdesign

Uden kendskab til konstruktionsterminologi og teknologi til opførelse af huse er det ekstremt vanskeligt at skabe modeller af bygninger, der fuldt ud kan bruges til byggeri. Derfor råder eksperter begyndere inden for arkitektur til at bruge 3D Home Architect. Det er et brugervenligt og forståeligt husdesignprogram til nybegyndere. Du kan downloade det gratis på russisk på udviklernes officielle websted. Det har en bred vifte af funktioner:

 • et stort sæt færdige løsninger til opførelse af bygninger med forskellige konfigurationer af strukturer;
 • et sæt tegneværktøjer til at tegne en plan eller tegne komponenter i arkitektoniske strukturer – vægge, døre, tage, trapper, gulve, rumgrænser, nytteværdi og kældre;

Hjemmedesign software 3D hjemmearkitekt

Hjemmedesign software 3D hjemmearkitekt

 • et bredt udvalg af efterbehandlingsmaterialer, gulve, møbler og andre møbler;
 • evnen til at oprette en 2D- og 3D -model af et hus, der adskiller sig i detaljeringen af ​​de bestanddele
 • evnen til at kontrollere omkostningerne ved projektimplementering gennem hurtig databehandling, beregning og dannelse af estimater, der afspejler omkostningerne ved de brugte byggematerialer og anbefalet udstyr
 • visning af opfordringer eliminerer sandsynligheden for at begå fejl ved opbygning af en husplan, indretning og efterbehandling.

3D hjemmearkitekt kan gøre planlægningsprocessen til en sjov oplevelse

3D hjemmearkitekt kan gøre planlægningsprocessen til en sjov oplevelse

Projekt af et stilfuldt to-etagers hus med en stor altan og en carport til to biler

Projekt af et stilfuldt to-etagers hus med en stor altan og en carport til to biler

Efter at have behandlet funktionaliteten af ​​et simpelt softwareprodukt, kan du downloade opdaterede versioner af denne designer, udstyret med et praktisk kamera til inspektion af et bygningsobjekt fra enhver side, højde og hældningsvinkel. Udviklerne af 3D Home Architect har skabt en innovativ serie af software til hjemmedesign, der åbner uendelige muligheder for visuelt design, interiør og landskabssammensætninger. Baseret på kombinationen af ​​arkitektoniske tegninger, planlægningsskemaer, 3D -modeller af indvendig visualisering, kan du få en animation, der demonstrerer det omfattende udseende af det fremtidige hjem. Ved at arrangere en videotur af en selvskabt boligmodel kan du undersøge hver del af den overordnede volumetrisk-rumlige struktur i interiøret fuldt ud, evaluere planlægningens bekvemmelighed og identificere projektfejl.

Et-etagers privat hus med smuk landskabspleje

Et-etagers privat hus med smuk landskabspleje

En alternativ mulighed for 3D Home Architect er House -3D – et program til design af huse, som kan downloades gratis på enhver webressource. Den er udstyret med den samme funktionalitet og er kendetegnet ved evnen til hurtigt at udføre brugeropgaver – at designe huse og skabe en forståelig tredimensionel indvendig visualiseringsmodel..

Dom-3D-programmet er designet til 3D-visualisering af huse og interiører, design af huse, møbler og 3D-modellering af forskellige indvendige detaljer

Dom-3D-programmet er designet til 3D-visualisering af huse og interiører, design af huse, møbler og 3D-modellering af forskellige indvendige detaljer

Dom-3D-programgrænseflade

Dom-3D-programgrænseflade

Råd! For hurtigt at gøre dig bekendt og mestre forvaltningen af ​​programmets funktionalitet til design af 3D -huse, skal du downloade en gratis version med videotutorials, der viser muligheder, designmuligheder, metoder til at oprette 2D- og 3D -modeller af bygninger.

Udvælgelse af software til fagfolk inden for arkitektur og design

Nogle gratis software til hjemmedesign hjælper dig med at oprette arkitektoniske mesterværker

Nogle gratis software til hjemmedesign hjælper dig med at oprette arkitektoniske mesterværker

Programmet til design af et hus 3d downloades gratis til en computer med de relevante systemkrav. For eksempel kræver installationen af ​​professionel software ArchiCAD en stor mængde ledig plads på harddisken, hukommelse, brug af moderne modeller af processorer og skærme med fremragende farvegengivelse, tilslutning af digitaliserere og plottere. Dette computerudstyr giver dig mulighed for at importere enhver tegning, der er tegnet i hånden eller trykt på en printer, til programmet, eksportere tegninger og diagrammer, der er oprettet ved hjælp af programmet.

ArchiCAD er en softwarepakke til arkitekter designet til design af arkitektoniske og bygningskonstruktioner og -løsninger samt landskabselementer, møbler osv.

ArchiCAD er en softwarepakke til arkitekter designet til design af arkitektoniske og bygningskonstruktioner og -løsninger samt landskabselementer, møbler osv..

ArchiCAD er en multifunktionel hjemmedesigner, der er bragt til perfektion af udviklerne. Alle former for layout med den plan eller det indvendige billede, du kan lide, kan downloades, ændres efter husejernes ønsker og ønsker. De uendelige muligheder for professionel software giver dig mulighed for at realisere de indviklede ideer fra kreative arkitekter:

 • designe en bygning, der er kontrasterende forskellig fra de omkringliggende bygninger – for eksempel en bygning, der visuelt ser ud til at være vendt på hovedet;
 • at skabe en model af et fabelagtigt hus ved kysten, der svæver over kyststrimlen ved at bygge på en lille støttestruktur;
 • bygge en bygning med en tagterrasse eller balkonpool;
 • skabe en model af et hus med et usædvanligt tag udstyret med balustrader, vejrskovl eller skulpturelle kompositioner i antikkens ånd.

Landejendomsprojekt ved hjælp af ArchiCAD

Landejendomsprojekt ved hjælp af ArchiCAD

At arbejde i ArchiCAD vil ikke være for svært

At arbejde i ArchiCAD vil ikke være for svært

Et særpræg ved ArchiCAD er introduktionen af ​​innovative udviklinger af programmører designet til at udføre tegnearbejde, oprette layout, skitser med forklaringer i form af forklaringer, journalføring, valg af byggematerialer, belysning, møbler og andre interiørartikler på en universel platform.

At bygge et hus uden et projekt truer med yderligere midler til restaurering af fundamentet

At bygge et hus uden et projekt truer med yderligere midler til restaurering af fundamentet

Du skal downloade dette multifunktionelle program til design af huse 3d gratis for at modellere interiøret og designe bygninger til forskellige formål: sommerhuse, kontorer, restauranter, indkøbscentre. Enhver opgave for en arkitekt, bygherre eller designer udføres let ved hjælp af ArchiCAD -funktionalitet. Efter at have oprettet en bygningsmodel eller interiørkomposition kan brugerne hente detaljerede oplysninger om det konstruerede objekt:

 • planer og forklaringer på forskellige niveauer af bygningen;
 • sektion af taget, værelser og bryggers med detaljerede oplysninger om parametre for konstruktioner, dør- og vinduesåbninger;
 • en model af facaden på en bygning eller et tag, fanget fra forskellige sider;
 • præsentationsmaterialer i forskellige formater – grafisk, skematisk eller animation.

Smukt palæ med en hyggelig terrasse

Smukt palæ med en hyggelig terrasse

Baseret på de modtagne layouter af huset og konstruktionsdokumentationen kan du begynde at forberede implementeringen af ​​projektet – købe den nødvendige mængde materialer til at lægge fundamentet, opføre vægge, dække taget og udføre hårdt arbejde. Alle genstande, der bruges i det virtuelle design af et hus, svarer til ændringer af karmpaneler, profilerede bjælker, indvendige og udvendige døre, gulvbelægninger og andre materialer, der sælges af forskellige producenter.

Typer af softwareprodukter til opførelse af huse af forskellige byggematerialer

Storslået to-etagers hus med panoramavinduer

Storslået to-etagers hus med panoramavinduer

Blandt de mange computerplatforme til bygningskonstruktion er der versioner designet til virtuel konstruktion af visse materialer:

 • K3-Cottage, House Creator, “Sudarushka” træhus design system er bekvemme platforme til at skabe huse fra en bar. De giver dig mulighed for at designe et træhus i enhver konfiguration, vælge det optimale fundament, beregne antallet af nødvendige bjælker og bjælker, nummereret hver log. Ved hjælp af detaljerede diagrammer over trækonstruktion kan du nemt gennemføre et projekt med enhver grad af kompleksitet..

Gratis hus modelleringsprogram K3-Cottage

Gratis hus modelleringsprogram K3-Cottage

“Sudarushka” hjælper med at bygge huse fra en bar

House Creator - hurtigt og intuitivt design af strukturen i enhver trækonstruktion

House Creator – hurtigt og intuitivt design af strukturen i enhver trækonstruktion

 • Xilinx Planahead, Home Plan Pro, Xilinx PlanAhead – gratis rammehusdesign -software. Deres funktionalitet giver dig mulighed for at oprette bygninger med et ubegrænset arealparameter: kompakte etplans- eller etagebygninger. De er udstyret med et stort antal layouter med færdige løsninger: planer om huse med forskellige former for facader, indvendige vægge, trapper, indgangsområder til bygningen. Hvis du vil delvist ændre det færdige projekt, kan du øge eller formindske størrelsen på den arkitektoniske struktur, vælge forskellige variationer af tag, veranda eller facadebeklædning. Med deres hjælp kan du ikke kun beskæftige dig med bygningens modellering og skabe et smukt ydre af huset, der er i overensstemmelse med landskabsdesignet på det personlige plot, men også vælge det optimale layout med hensyn til ergonomi. Evnen til at prøve åbne plantegninger, forskellige designmuligheder for private og repræsentative områder, indvendige malerier dekoreret i forskellige designstile, giver dig mulighed for at oprette et energieffektivt rammehus med et ideelt indretning.

PlanAhead er et gratis træprogram til husdesign

PlanAhead er et gratis træprogram til husdesign

Home Plan Pro interface

Home Plan Pro interface

Landhusprojekt ved hjælp af Xilinx Planahead -software

Landhusprojekt ved hjælp af Xilinx Planahead -software

Hvis du vil oprette en model af en bygning af gasbeton eller monolitisk skumbeton, har programmører skabt specialiseret software baseret på reglerne for at designe et fundament, opføre vægge, installere skillevægge og tagdækning fra materialer med visse driftsegenskaber og egenskaber..

Råd! For at designe et hus af træ, rammepaneler eller gasbeton, bør du bruge software, der er optimeret til en bestemt type byggemateriale. Med deres hjælp kan du foretage nøjagtige beregninger, vælge den optimale type fundament og tag, der er kompatibel med vægge, der tillader en bestemt vægtbelastning, få detaljerede oplysninger om trin og krav til konstruktion.

For at oprette et projekt af et hus fra en bar, skal du bruge software, der er optimeret til denne type byggemateriale

For at oprette et projekt af et hus fra en bar, skal du bruge software, der er optimeret til denne type byggemateriale

Snehvid skumblokhus

Snehvid skumblokhus

Gratis software til hjemmedesign og tagdesignredaktører

Det gratis ArCon -husets tagdesignprogram er designet til at vælge den mest passende tagform og design til en bestemt bygning. Ved at indtaste oplysninger om plan og bygningsareal, når du vælger en tagtype, kan du hurtigt oprette en tredimensionel model af et hus med et optimalt tagformat. Taget kan have forskellige konfigurationer: fladt, trekantet, halvkugleformet, i form af en trapezformet med installerede vinduesrammer og andre former for spærsystem.

ArCon er et topmoderne bygningsværktøj, og derfor er det så populært blandt dem, der ønsker at skabe, forbedre eller ændre deres omgivelser.

ArCon er et topmoderne bygningsværktøj, og derfor er det så populært blandt dem, der ønsker at skabe, forbedre eller ændre deres omgivelser.

ArCon er en fantastisk tagdesign -software

ArCon er en fantastisk tagdesign -software

Et specialiseret program til tagdesign giver dig mulighed for at designe taglayouter til bygninger med alle former for konfigurationer. Værktøjssektionen præsenterer en lang række tagmaterialer, der kan bruges til at passe forskellige muligheder til en bygning med en specifik facade. Udseendet af husets ydre afhænger direkte af den harmoniske kombination af facaden med tagets design..

Design software platforme er ikke kun designet til at bygge huse og modellering af indretning, men også til at skabe kommunikationssystemer: vandforsyning, ventilation, varmeforsyning, aircondition. Beundrere af originale smedejernsprodukter kan bruge KOVKA3D -programmet til at oprette originale hegn, trappegelænder, buer til usædvanlig dekoration af personlige grunde og skabe et originalt ydre af et hus med smedejernsskodder..

KOVKA3D - et uundværligt værktøj til at skabe smedede produkter

KOVKA3D – et uundværligt værktøj til at skabe smedede produkter

Luksuriøs altan med smedejernsgelænder

Luksuriøs altan med smedejernsgelænder

Grænsefladen til det gratis program KOVKA3D

Grænsefladen til det gratis program KOVKA3D

Et multifunktionelt program til design af huse 3d, som kan downloades gratis på udviklerens websteder, giver dig mulighed for at få en idé om byggeteknologien, udviklingen af ​​layout, modellering og visualisering af interiøret. En interaktiv grænseflade sammen med mange muligheder giver hver pc-bruger mulighed for at skabe et unikt ydre af huset og et ikke-trivielt interiør baseret på husstandsmedlemmers personlige behov og ønsker..

Gratis software til hjemmedesign: noget gratis software til hjemmedesign bruges selv af professionelle arkitekter

Nogle gratis hjemmedesign -software bruges endda af professionelle arkitekter.

Efter at have opnået færdighederne til at arbejde med innovative platforme til virtuel konstruktion og boligforbedring, vil du være i stand til med succes at gennemføre et projekt om at bygge et ideelt palæ eller sommerhus for et helt liv. At blive arkitekt gennem den dygtige forvaltning af hjemmedesignprogrammer, måske vil du være i stand til at oprette en model af en spektakulær bygning, der kan chokere fællesskabet af ærværdige designere og kendere af en kreativ tilgang til byggeri med virtuose præstationer..