Top 4 najboljih gadgeta za zdravlje i dobrobit na CES-u 2019

Inteligentni pametni telefoni, tableti, bespilotne letjelice itd. Sve je u redu, ali oni ne čine ništa za naše zdravlje i dobrobit. Uostalom, tehnologija bi nam trebala olakšati život, ali ove dvije industrije uvijek ostaju na pola puta iza uređaja za zabavu. Stoga nije uvijek lako pronaći gadgete i usluge koji se temelje na zdravim znanstvenim spoznajama, čime se zapravo ublažavaju razne zdravstvene tegobe i poboljšava svakodnevni život. Srećom, CES 2019 također nudi takve uređaje. Evo 4 najbolja gadgeta za zdravlje i dobrobit ove godine.

Ovo su 4 najbolja gadgeta za zdravlje i dobrobit sa sajma CES 2019

Top 4 najboljih gadgeta za zdravlje i dobrobit na ovogodišnjem CES-u

“TouchPoints” gadgeti protiv stresa za zdravlje i dobrobit

Negativni učinci koje stres stvara u svakodnevnom životu dobro su nam poznati ovih dana. Stres može biti bolan i često razboljeti ljude. Procjenjuje se da se oko 1 milijun ljudi svakodnevno javlja bolesno zbog stresa.

Dodirne točke želi drastično promijeniti sve to.

Dva gadgeta za zdravlje i dobrobit, koji su slični paru pametnih satova, emitiraju haptičke vibracije s tri različita intenziteta. Ideja koju je razvila neuropsihologinja Amy Serin je da bilateralna stimulacija može smanjiti fizičke učinke stresa u samo 30 sekundi. TouchPoints usporava otkucaje vašeg srca i eliminira leptire u trbuhu.

Jednostavno pritisnite tipke na svakom uređaju za početak stimulacije. Držite dva gadgeta zajedno kako biste ih sinkronizirali. Ako se i dalje osjećate pod stresom, pritisnite ponovno za povećanje vibracije. Postoje ukupno tri razine, drugi pritisak isključuje uređaje. TouchPoints brzo smanjuje fizički osjećaj stresa i pomaže vam da se usredotočite.

Kompaktni i prikladno prenosivi gadgeti za suočavanje sa stresom

Top 4 najboljih gadgeta za zdravlje i dobrobit CES 2019 dodirnih točaka za upravljanje stresom

Suočite se sa stresom pritiskom na gumb

Top 4 najboljih gadgeta za zdravlje i dobrobit dodirnih točaka CES 2019 protiv stresne narukvice

“Omron HeartGuide” gadgeti za praćenje krvnog tlaka za zdravlje i dobrobit

Mjerenje krvnog tlaka nije uvijek jednostavno. Ako ovisite o mjerenju u klinici jednom mjesečno, nećete dobiti potpuni pregled. Zbog ovoga ima Omron razvio pametni sat pomoću kojeg se mogu zabilježiti i poslati u aplikaciju precizne vrijednosti krvnog tlaka. U gadgetu se širi traka, baš kao i normalna manžetna za krvni tlak. Možete napraviti ručna mjerenja ili ih automatski zakazati prema vašoj želji.

Svi koji imaju problema s visokim krvnim tlakom ili moždanim udarom bili bi zainteresirani za takav uređaj. Cjelovita slika vašeg krvnog tlaka s vremenom također može biti od velike pomoći vašem liječniku. HeartGuide monitor krvnog tlaka služi i kao monitor za fitnes, može brojati korake i pratiti vaš san.

HeartGuide neprekidno prati vaš krvni tlak, što će obavijestiti vašeg liječnika

Top 4 najboljih naprava za zdravlje i dobrobit pametnog sata CES 2019 s vodičem za krvni tlak

Aplikacija vam redovito šalje izvješća o statusu

Top 4 najboljih gadgeta za zdravlje i dobrobit Cron 2019 omron kontrole krvnog tlaka iz aplikacije

“Stanley Black & Decker Pria „Domaćica

Pria je pomoćni uređaj za kućnu njegu koji reagira na glasovne naredbe. Gadget također može isporučiti do 28 doza lijekova, slati obavijesti onima kojima je potrebna njega i djelovati kao uređaj za videopozive. Ima ugrađenu kameru, zvučnik i mikrofon. Umjesto da ima njegovatelje pri ruci 24 sata dnevno, Pria može paziti na pacijenta i dati vam a Aplikacija Ažurirajte na daljinu.

Zaslon oživljava ljupko lice i ženski glas. Pria daje lijekove u šalici kako bi mogla zabilježiti svaku uzetu dozu. Gadget je također povezan s oblakom i temelji se na Microsoft Azure. To omogućuje njegovatelju zakazivanje obavijesti i primanje upozorenja ako ih pacijent propusti. Kako bi to bilo lakše, Pria nudi funkciju videopoziva koja je ograničena na unesene kontakte.

Nije li ovaj kućni robot apsolutno sladak?

Top 4 najboljih gadgeta za zdravlje i dobrobit pomoćnika robotske kuće CES 2019 pria

Top 4 najboljih gadgeta za zdravlje i dobrobit kućnog robota i video asistenta CES 2019 pria

“Quell 2.0” gadgeti za ublažavanje boli za zdravlje i dobrobit

Kronična bol užasan je i ponekad iscrpljujući problem za milijune ljudi. Liječnici često propisuju dugotrajne lijekove protiv bolova u izobilju, što može izazvati sve vrste neželjenih nuspojava. Ako pacijenti predugo uzimaju neke lijekove, to čak može dovesti do ovisnosti i drugih medicinskih problema. Izvor 2.0 je alternativni uređaj za ublažavanje boli, onaj DESETCI (Transkutana električna stimulacija živaca) na sličan način daje lagane šokove koji remete signale boli.

Velika razlika s Quell -om je ta što je to kompaktna jedinica koja se nosi na nozi. Uređaj generacije 2.0 dvostruko je manji, ali 20% snažniji od svog prethodnika. Aplikacija je također redizajnirana i sada uključuje višu razinu personalizacije za učinkovito upravljanje boli. Ove će se godine dodati nove mogućnosti terapije.

Prijenosni i kompaktniji od stroja TENS

Top 4 najboljih gadgeta za zdravlje i dobrobit CES 2019 quell 2.0 ublažavaju bol

Brojne mogućnosti personalizacije putem aplikacije

Kontrolirajte 4 najbolja gadgeta za zdravlje i dobrobit na sajmu CES 2019 quell 2.0 putem aplikacije