Tamagotchi se vraća s novim značajkama

Prije iPhonea i Androida, pametnih satova ili čak Nintendo prekidača, Tamagotchi je bio najpopularniji prijenosni uređaj u džepovima svih tinejdžera. Sićušna plastična jaja koja su sadržavala prvog “digitalnog ljubimca” na svijetu naučila su jednu generaciju da voli i brine o neživom predmetu koji je “živio” na malom, neprestano zvučnom ekranu. S više od 82 milijuna jedinica prodanih diljem svijeta i na tržištu već 22 godine, Tamagotchi je brand poznat već generacijama.

Tamagotchi nikada nije potpuno nestao s tržišta. Većina današnjih ljudi jednostavno je to ostavila u korist zanimljivijih simulacija poput Pokemon Goa. Najavljeno u svibnju Bandai ali sada Tamagotchi On. Ovo je nova verzija pune boje retro igračke koju svi znamo i volimo.

Gotovo svatko od nas posjedovao je takav uređaj

Tamagotchi se vraća s novim značajkama iz starih verzija tamasa

Naša omiljena igračka iz 90 -ih vraća se s mnoštvom novih značajki

Na prvi pogled, novi Tamagotchi On ne čini se toliko drugačijim od izvorne inačice. Iako je uređaj znatno veći, tri mala gumba na prednjoj strani su i dalje ista. Također radi na dvije AAA baterije koje mogu izdržati najmanje 10 dana uobičajenog igranja.

Razlika je vidljiva tek kad uključite zaslon.

Tamagotchi On napokon je dobio impresivan facelift koji smo čekali godinama. Nudi digitalni zaslon u boji, milijune različitih stvorenja koje možete birati i prilagoditi, pa čak i povezivanje uređaja.

Četiri elegantne pastelne boje na izbor

Tamagotchi se vraća s novim značajkama, novom verzijom u četiri boje pastelnim bojama

Dok je verzija igračke iz 90 -ih bila prilično ograničena u svojim aktivnostima, Tamagotchi On dolazi s puno novih značajki. Osim valjenja, jela, spavanja itd., Ova nova generacija može se povezati i s drugim Tamagotchisima i pratećom aplikacijom za pametne telefone. To vam omogućuje da igrate mini-igre sami ili s prijateljem, idete na putovanja, idete u kupovinu i darujete jedni druge, ili sudjelujete u raznim događajima. Dva Tamagotchija mogu se čak oženiti i na kraju odgojiti nekoliko generacija Tama obitelji. Pomoću aplikacije možete stupiti u kontakt i s drugim Tamagotchisima diljem svijeta. Naravno, iz sigurnosnih razloga djeca će moći razgovarati samo s ljudima koje poznaju.

Svijet za istraživanje je velik

Tamagotchi se vraća s novim značajkama za istraživanje planeta grada tama

Koliko zvuči novi Tamagotchi?

Svatko tko je u prošlosti bio vlasnik Tamagotchija vjerojatno se još uvijek sjeća redovitih i učestalih zvučnih signala koje je digitalni ljubimac davao svakih nekoliko minuta. Rana generacija zahtijevala je gotovo stalnu pažnju i njegu ili bi vaš ljubimac inače umro tijekom dana. Zapravo, ometanje je bilo toliko veliko da su mnoge škole zabranile Tamagotchiju učionice kako bi uspostavile red i smanjile smetnje.

Naši Tamagotchis osjećali su se gotovo živima

Tamagotchi se vraća s novim značajkama šarenim retro igračkama

Iako novi Tamagotchi On s vremena na vrijeme pišti, ovaj put je Bandai napokon uključio pametnu značajku. Svog digitalnog ljubimca možete poslati u takozvani hotel Tama za 10 Gatchi bodova na sat. Alternativno, naravno možete izvaditi baterije. Svi se podaci automatski spremaju i ponovno učitavaju kada ponovno umetnete baterije.

Konačno učinkovita funkcija isključivanja

Tamagotchi se vraća s novim funkcijama, nove verzije generacija plavozelena

Tamagotchi On bit će dostupan u četiri boje od 28. srpnja: Fairy Pink, Fairy Blue, Magic Purple i Magic Green. Za one koji jedva čekaju, uređaj se može i predbilježiti u Amazonu.

Tamagotchi se s novim značajkama vraća u svijet Tamagotchija