Snapchat Spectacles 3 omogućuje snimanje HD fotografija i video zapisa u 3D

Najavljeno ovog utorka Snap Inc. Spectacles 3, redizajnirano ograničeno izdanje svojih AR sunčanih naočala s elegantnim novim dizajnom i dodatnom HD kamerom. Naočale predstavljaju Snapov nedavni pokušaj da razvije novu računalnu platformu koja se usredotočuje na hvatanje dimenzija i percepcije dubine, baš poput naših očiju.

Nadahnuto ljudskim okom

Snimajte HD fotografije i video zapise u 3D -u pomoću Snapchat Spectacles 3 prve kamere za sunčane naočale

Snimajte zadivljujuće fotografije i videozapise s novim Snapchatovim naočalama

Prva generacija hi-tech naočala dizajniranih posebno za snimanje Snapchat sadržaja prvi put se pojavila 2016. Gadget je odmah postao hit među korisnicima društvenih mreža. Međutim, kasnije se pokazalo da se nakon početne buke mnoge čaše više nisu prodavale.

Snapchat je na kraju pretrpio 39,9 milijuna dolara gubitka.

Prva generacija nije imala velikog uspjeha

Snapchat naočale 3 omogućuju vam snimanje HD fotografija i video zapisa u 3D -u pomoću snapchat sunčanih naočala 1

Najnevjerojatnija stvar kod novih naočala je druga kamera s kojom naočale mogu po prvi put snimiti dubinu i dimenzije. Dakle, zahvaljujući dvokutnim kamerama sada možete snimati 3D snimke s pomalo podrhtavajućim efektom dubine, a zatim dodavati efekte AR grafike 3D filterima, naljepnicama i snimljenim videozapisima. Dodatna značajka je 3D preglednik, koji je sličan Google Cardboard -u, također je izrađen od kartona i radi slično kao VR slušalice.

Dodajte nevjerojatne 3D efekte svojim slikama i videozapisima

Snapchat Spectacles 3 omogućuje vam snimanje HD fotografija i video zapisa u 3D -u pomoću video zapisa s 3D filtrom

Kao i u prethodnim verzijama, morate dodirnuti gumb za snimanje videozapisa od 60 sekundi ili pritisnuti i držati gumb za snimanje fotografije. Naočale za snimanje zvuka s četiri mikrofona ugrađena u okvir. Nakon sinkronizacije s Android ili iOS uređajem, možete urediti foto materijal, poslati ga svojim prijateljima putem Snapchata ili izvesti za dijeljenje na drugim platformama, uključujući YouTube. Naočale snimaju videozapise pri 60 fps, a ugrađeni prostor za pohranu od 4 GB može primiti do 100 videozapisa ili 1.200 fotografija. Fotografije su rezolucije 1.642 x 1.642 piksela, video zapisi 1.216 x 1.216.

Izvrsna kvaliteta za tako mali fotoaparat

Snapchat Spectacles 3 omogućuje snimanje HD fotografija i video zapisa u 3D

Nije svaka kategorija dobila ažuriranje

Trajanje baterije nažalost nije poboljšano u odnosu na prethodno izdanje. Druga kamera u konačnici uzrokuje dodatnu potrošnju energije koju nove naočale moraju nadoknaditi. Prema Snapu, Spectacles bi i dalje trebali moći snimiti 70 videozapisa i više od 200 fotografija kad se potpuno napune. Naočale se i dalje mogu puniti u isporučenoj kutiji za punjenje ili pomoću USB-C kabela u roku od 75 minuta.

Što se tiče dizajna, nove naočale manje su nespretne od prethodnih iteracija. Imaju male okrugle leće, podesive vrhove od acetata, okvir od laganog čelika u obliku kutije i zatamnjene leće za zaštitu od sunca. Naočale su dostupne u dvije boje: “Carbon” (crna) i “Mineral” (zlatna).

Moderan i moderan u metalik bojama

Snapchat Spectacles 3 omogućuje vam snimanje HD fotografija i video zapisa u 3D -u lijepo i elegantno u zlatnoj boji

Nažalost, Spectacles 3 još uvijek ne prenose automatski snimljene slike na vaš Snapchat račun. Prema Snapu, još uvijek postoje tehničke prepreke koje to sprječavaju. U međuvremenu se morate povezati s telefonom putem Bluetootha ili WiFi -a i strpljivo čekati preuzimanje slika. Jedna je čudna iznimka za korisnike iOS -a koji imaju WiFi kod kuće i pune naočale. Naočale se mogu postaviti tako da se vaši snimci u ovom stanju automatski izvoze u Snapchat.

Nove sunčane naočale koštaju 380 dolara, gotovo dvostruko skuplje od njihovih prethodnika. Originalna cijena je 150 USD, Nico / Veronica Spectacles 2 varijante 200 USD. Za razliku od naočala druge generacije, naočale 3 nažalost nisu vodootporne.

Najpraktičniji i najkompaktniji fotoaparat ikada

Snapchat Spectacles 3 omogućuje snimanje HD fotografija i video zapisa u 3D -u u stilu u crnoj boji