Prvo bežično hi-tech zvono na vratima s kamerom iz Augusta Home

Američka tvrtka August Home nedavno je dala otkaz Pogled na kolovoz uključeno, bežično pametno zvono na vratima s kamerom, dvosmjernim zvukom, detekcijom pokreta i besplatnom vremenski ograničenom pohranom u oblaku za kratke videoisječke. August View drugo je zvono na vratima tvrtke s kamerom koja se u vrlo kratkom vremenu povezuje s prvim kolovoznim vratima Cam Pro. Pridružite nam se dok pomnije pogledamo ovaj moderni gadget!

Vidite i dočekajte goste iz daljine

Visokotehnološko pametno zvono s kamerom od kolovoza Dom dvosmjerna komunikacija u stvarnom vremenu

U kojem je smislu zvono za vrata August View s kamerom superiornije od običnog zvona na vratima?

S jedne strane, zvono na vratima iz Augusta Home ima HD kameru. Video senzor August View snima i prenosi video zapise s revolucionarnom rezolucijom od 1440p. To je 33% više piksela od punog 1080p HD -a!

Detekcija pokreta šalje obavijesti u stvarnom vremenu čim uoči posjetitelja ispred vrata. Njegova je osjetljivost potpuno podesiva, tako da je ne pokreću, primjerice, aktivnosti na nogostupima. Hi-tech zvono na vratima s kamerom također ima funkciju zumiranja i minimalan učinak izobličenja ribljeg oka za još veću jasnoću slike.

Konačno zvono na vratima s HD kvalitetom slike

Hi-tech pametno zvono na vratima s kamerom iz kolovoza Home posjetitelje u stvarnom vremenu putem aplikacije

August View najbolje je kombinirati s August Smart Lockom, pametnim gadgetom koji je pričvršćen na unutarnju stranu vrata. Omogućuje vam puštanje posjetitelja putem mobilne aplikacije, a zatim ponovno zaključavanje vrata, bez obzira jeste li u susjednoj prostoriji ili ste u drugoj zemlji. “Ne radi se više o zadržavanju loših momaka, već o puštanju pravih ljudi u pravo vrijeme”, rekao je August Home.

Kolovoz Smart Lock kontrolira aplikacija i može daljinski otvoriti i zatvoriti vrata

Hi-Tech Pametno zvono na vratima s kamerom iz kolovoza Dom sustav pametne brave iz kolovoza

Pametna zvona na vratima s kamerom od augusta kući pogled na kolovoz vrata se otvaraju i zatvaraju

Aplikaciju Kolovoz možete koristiti i za reprodukciju videozapisa uživo ili besplatno spremanje video isječaka od pet sekundi u oblak na jedan dan. Dostupne pretplate pohranjuju videoisječke u oblak do 15 ili 30 dana, ovisno o planu.

Hi-tech zvono za vrata August Home s kamerom je bežično, jednostavno se sastavlja i radi na baterije. Ovisno o upotrebi, možete očekivati ​​rok od tri do šest mjeseci po punjenju. August View automatski šalje obavijesti korisnika kada je potrebno zamijeniti bateriju.

Visokotehnološko pametno zvono na vratima s kamerom od kolovoza Početna kolovoz pogledajte komunikaciju pritiskom na gumb

To je sve u redu, ali svoj kolovoški prikaz možete kombinirati i s Alexa ili Ok Google?

Potreba za kompatibilnošću s drugim pametnim kućnim uređajima danas je jača nego ikad prije. Stoga August View podržava i Amazon Echo i Google Home uređaje, uključujući njihove funkcije (streaming videozapisa, glasovne naredbe, obavijesti, dvosmjerna komunikacija). Tvrtka još uvijek istražuje načine rada s Appleom i još uvijek ne može ponuditi kompatibilnost sa Siri.

Više ne morate prekidati posao da biste otvorili vrata

Pametno zvono na vratima s kamerom iz augusta Home bez ruku otvara vrata i zatvara ih

Dostava na kućnu adresu čak i kada niste kod kuće

Pametna zvona na vratima s kamerom iz hi-tech-a iz Augusta Home ne drže negativce podalje, pustite one prave

Zahvaljujući tankom i modernom dizajnu, pametno zvono na vratima s kamerom može se idealno prilagoditi svakom ulaznom prostoru. S osam različitih izmjenjivih prednjih ploča možete pronaći upravo onu koja odgovara estetici vašeg doma. August View bit će dostupan 28. ožujka na kolovozu Kućne i trgovačke web stranice po cijeni od 230 USD (205 EUR).

Osam različitih boja prednjih ploča omogućuje personalizaciju

Pametno zvono na vratima s kamerom iz fotoaparata iz kolovoza Home u različitim bojama s pogleda u kolovozu