Najbolji gadgeti za pametne kuće za kućne ljubimce

Naši kućni ljubimci članovi su obitelji i zaslužuju samo najbolje! Tehnologija koja stalno napreduje čini vam jednostavnijim i boljim nego ikad to ponuditi. Baš kao što nam uređaji za pametne kuće poboljšavaju život, tako i naši četveronožni prijatelji mogu imati koristi od njih. Pogledajmo najbolje gadgete za pametne kuće za kućne ljubimce, koje smo naveli po kategorijama hranjenja, sigurnosti, zabave i higijene.

I naši kućni ljubimci žele biti moderni

Najbolji gadgeti za pametnu kuću za kućne ljubimce koje koristi mačka

Gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce: Hranjenje

Uz užurban raspored, ponekad može biti teško razmišljati i o pravoj količini hrane. Iz tog razloga više od polovice naših kućnih ljubimaca ima prekomjernu težinu. Kao i mi, to može dovesti do razvoja dijabetesa, artritisa, visokog krvnog tlaka, bolesti bubrega, raka itd..

 voditi. Ovi vam gadgeti olakšavaju da na vrijeme hranite svog ljubimca odgovarajućom količinom hrane i izbjegnete pretilost.

PetSafe moderno je automatsko ulagače hrane, velikog kapaciteta (5,6 litara!) i preciznog sustava za raspodjelu (između 29 ml – 946 ml). Uz pomoć funkcije sporog hranjenja, hranjenje kućnih ljubimaca koji proždiru i brzo se hrane raspoređeno je na 15 minuta kako bi se spriječilo probavne smetnje. Možete kupiti adapter za spajanje ulagača ili jednostavno zamijeniti četiri D baterije. Prosječno trajanje baterije je oko godinu dana.

PetSafe je pouzdan, prilagodljiv i naravno siguran za životinje

Najbolji gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce petsafe automatska hranilica za pse i mačke

Najbolji gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce petsafe automatska zdjela za hranu

Gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce: Sigurnost

Stvarno je stresno zamisliti da se kućni ljubimci ponekad izgube. Može potrajati satima, danima ili čak mjesecima, ako ih ima, da se neki kućni ljubimci ponovno spoje sa svojim gospodarima. Ako kod kuće imate malog umjetnika bijega ili volite slobodno šetati, nabaviti GPS tragač dobra je ideja.

Zviždaljka 3 je mali GPS tracker koji visi izravno na ogrlici psa ili mačke. Uz njega je i mobilna aplikacija za praćenje lokacije i aktivnosti vašeg ljubimca u stvarnom vremenu. Možete stvoriti osobnu sigurnu zonu i primiti obavijest svaki put kada vaš ljubimac napusti ovo područje. Zviždaljka 3 čak radi i kao monitor za fitnes, pokazujući koliko je kalorija vaš dlakavi prijatelj sagorio, koliko je kilometara pretrčao i koliko je sati spavao. Baterija mu traje do 7 dana i to bi trebalo biti više nego dovoljno da pronađete četveronožnog prijatelja.

Nikad više ne skidaj pogled s Bella

Najbolji gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce zvižde 3 gps za pse

GPS i monitor za fitnes u jednom

Najbolji gadgeti za pametne kuće za kućne ljubimce zvižde 3 gps za pse i mačke

Najbolji gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce zvižde 3 maps za mačke

Gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce: zabava

Teško je ne osjećati se krivim što svog ljubimca ostavljate samog kod kuće. Srećom, tehnologija nam daje kreativne načine za zabavu naših prijatelja čak i kad smo satima daleko od njihove okoline.

PetChatz je videofon koji vašim usamljenim ljubimcima pruža cjelodnevnu interakciju i zabavu. Pričvršćen je na zid u razini očiju sa životinjama i omogućuje dvosmjernu audio komunikaciju. Uz pomoć dodatka PawCall, vaš ljubimac vas može nazvati na mobitel, igrati igre mozga ili se prebaciti na DOGTV kanal. PetChatz može sam podijeliti poslastice i naučiti svog ljubimca nekoliko trikova na daljinu.

Kućni ljubimci od tjeskobe zbog razdvajanja posebno će imati koristi od PetChatza

Najbolji pametni kućni gadgeti za kućne ljubimce petchatz komunikacija s mačkama i psima

PawCall je “tipkovnica” za pse

Najbolji gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce petchatz petcall uređaj za pametne pse

TV program za psa

Najbolji gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce petchatz dogtv hd tv za pse

VARRAM inteligentan je robot za kućne ljubimce koji pomaže kod tjeskobe zbog razdvajanja i nudi brojne aktivnosti (i nagrade) u stvarnom vremenu. Robot je optimalno dizajniran da privuče svih pet osjetila vašeg ljubimca, a pritom je i dalje aktivan i mobilan. VARRAM automatski se kreće po kući i poziva Bella i Mieze da potrče za njima. Inteligentni senzori osiguravaju da ne naiđe na prepreke; prepoznaje položaj vašeg ljubimca i poziva vas samo da se igrate u sate koje odredite.

VARRAM ne dopušta vašim ljubimcima da dosade

Najbolji gadgeti za pametnu kuću za kućne ljubimce varram robote za igru ​​i zauzimanje

Najbolji gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce Varram robot veseli pse i mačke

Gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce: higijena

Što je najgori dio svakodnevnog života vlasnika mačaka? Čišćenje kutije za smeće, naravno! A ako ikada dobijete svoje Oprani pas tada znate i izazove koji s tim dolaze. Ovi gadgeti za kućne ljubimce imaju za cilj drastično promijeniti obje situacije.

LavvieBot je automatska kutija za smeće na WiFi. Prljavo smeće premješta u donju komoru s okusom s vrećicom, koju zatim možete lako isprazniti. LavvieBot također osigurava da vaša maca ne raznosi prljavštinu po prostoriji – uz pomoć kliznog rešetkastog sustava koji joj se lako otrese šapa prije odlaska. Prateća aplikacija Purrsong obavještava vas kada je potrebno napuniti leglo i prati ravnomjernost vaše životinje.

LavvieBot će preuzeti neugodan zadatak čišćenja kutije za smeće

Najbolji gadgeti za pametne kuće za kućne ljubimce lavviebot pametna kutija za smeće

Pomalo poput male perilice rublja

Najbolji gadgeti za pametne kuće za kućne ljubimce lavviebot pametna kutija za smeće

Aquapaw je kombinirana četka za pranje i struganje za pse. Za razliku od konvencionalnih uređaja za prskanje, gadget se pričvršćuje na ruku i na taj način omogućuje potpunu kontrolu. Voda je dovoljno jaka da prodre čak i u gusto krzno dok četka nježno utrljava sapun u kožu. Aquapaw ima glavu za tuširanje i adapter za vrtno crijevo koji omogućuju kupanje u zatvorenom i na otvorenom.

Aquapaw čini vrijeme kupanja manje stresnim

Najbolji gadgeti za pametne kuće za kućne ljubimce aquapaw psi lako se peru

Najbolji gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce aquapaw za tuširanje leševa pasa

Zaključak: Naš Bello i Kitty učinili bi sve za nas, pa je naš posao da se brinemo za njih što je bolje moguće. Pametni kućanski dodaci za kućne ljubimce osiguravaju da vaš najbolji prijatelj ostane sretan cijeli život i da će vam svakodnevica biti malo lakša. Kad budete spremni uroniti u tehnologije pametne kuće, preporučujemo da prvo počnete sa svojim kućnim ljubimcem.

iFetch može satima bacati tu malu plavu loptu za vašeg psa

Najbolji gadgeti za pametne kuće za kućne ljubimce ifetch baca loptice za vašeg psa

Samsung Dream House opremljen je tabletom, trakom za trčanje, hidromasažnom kadom itd.

Najbolji gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce samsung pametna kućica za pse

Najbolji gadgeti pametne kuće za kućne ljubimce jack russel terijer koriste prijenosno računalo