Kuća zmaja: Sve što znamo o prequelu Igre prijestolja

Kad je Igra prijestolja gotova, sve su oči sada uprte u nadolazeće izdvajanja iz HBO-a. Nije izgledalo osobito dobro za franšizu kada je Naomi Watts Show Jane Goldman otkazan prije nego što je uopće počeo. Ubrzo nakon toga, međutim, HBO je u deset epizoda naručio prethodnu seriju pod naslovom Kuća zmaja.

Na temelju popratne knjige Georgea RR Martina Fire & Krv nadzire Ryan Condal u Kući zmaja. Izvješćuje se da i redatelj Miguel Sapochnik surađuje s Condal -om, što je obećavajuće s obzirom na to da je prethodno snimio neke od najboljih scena i epizoda borbe s Igre prijestolja, uključujući “Battle of the Bastards” i “Hardhome”. No, može li prequel Game of Thrones biti jednak u svom procvatu? Pridružite nam se u otkrivanju svega što biste trebali znati o Kući zmajeva sezona 1.

Na temelju romana “Feuer und Blut” iz 2018. godine

Kuća zmaja Sve što znamo o igri prijestolja prequel je roman o krvi i vatri

Kada se pojavljuje Kuća zmaja?

HBO je službeno naručio deset epizoda za prvu sezonu. Međutim, teško je reći kada bi se točno ovih deset epizoda trebalo pojaviti. Kad bismo morali pogađati, očekivali bismo da će se serija emitirati najranije 2021. ili krajem 2020. godine. Nadamo se da ćemo uskoro saznati više o ovoj temi.

Plakat za Kuću zmaja

House of the Dragon Sve što znamo o prequelu postera za TV seriju Game of Thrones

Tko će biti u Kući zmaja??

Što se tiče glumačke ekipe, još ništa nije potvrđeno. No, s obzirom na to da bi u emisiji trebali biti preci Daenerys Targaryen, trebali biste pronaći izrazitu obiteljsku sličnost između nekih zvijezda i glumice Emilije Clarke – pepeljaste plavuše s visokim jagodicama.

O posadi se još ima malo za reći, iako pouzdano znamo da će voditelj emisije Miguel Sapochnik kasnije režirati pilot epizodu i druge. Znači li to da ćemo Daenerys pra-pra-pra-pra-pra-prabaka vidjeti u novoj bitci gadova? Sasvim moguće.

Glumci će vjerojatno nalikovati Clarkeu

Kuća zmaja Sve što znamo o igrama prijestolja prequel daenerys i zmaju zmaju

O čemu se radi u Kući zmaja??

Dok bi se otkazani Naomi Watts Show održao tisućama godina prije Igre prijestolja, House of the Dragon postavit će se tek tristo godina prije, pa bi obožavatelji prve emisije trebali bolje poznavati ovu verziju Westerosa.

Temeljeno na Martinovoj pseudopriči Vatra & Krv će pratiti uspon Kuće zmaja do Kuće Targaryen kroz osvajanje Aegona, dok će svjedočiti građanskom ratu u Targaryenu koji je lokalno poznat kao Ples zmajeva – to je velika dinastička bitka. Sigurno je da će biti zmajeva. Balerion The Black Dread, najveći od zmajeva i planina Aegon, definitivno će biti ovdje.

Troje braće i sestara Aegon, Rhaenys i Visenya Targaryen

Kuća zmaja Sve što znamo o igri prijestolja prequel tri braće i sestara

Koliko ćemo ove priče vidjeti u prvoj sezoni, ostaje za vidjeti, pod pretpostavkom, naravno, da HBO odlučuje proširiti Kuću zmaja izvan svojih početnih deset epizoda. Predsjednik programa HBO -a, Casey Bloys, nije otkrio mnogo kada je prvi put najavio prequel. Ali evo što je rekao o tome: „Univerzum Igre prijestolja toliko je bogat pričama. Radujemo se istraživanju podrijetla House Targaryena i ranijih dana Westerosa s Miguelom, Ryanom i Georgeom. “

Balerion Crni Strah

House of the Dragon Sve što znamo o igri prijestolja prequel balerion zmaj i jahač