Kako bolje zaspati uz Google Sleep – 5 savjeta

Jeste li znali da vam novi Google Sleep može pomoći u postizanju kvalitetnijeg sna? Postoji mnogo različitih načina za to. To je jedan od najnovijih i najinteligentnijih hi-tech zdravstvenih naprava koji se danas može naći na tržištu. Saznajte zašto!

Uvijek možete pronaći odlično mjesto za Google Sleep

google knjige o spavanju i biljka

Ovako će vam Google Sleep pomoći da zaspite

Osobna komunikacija

Postoji mnogo načina na koje se može prevladati nesanica. Oni su prilično individualni i ovise o karakteru osobe i raspoloženju tijekom dana. Google Sleep ima različite mogućnosti pomoći u tom pogledu i stoga može imati vrlo individualan učinak.

Moderni gadgeti dobro se upisuju u trenutni dizajn

google sleep tri dijela

Opuštajuća glazba

Google Sleep može reproducirati opuštajuću glazbu zahvaljujući Pandora svira glazbu ili Deezer može biti vrlo raznolik. Vaši se glazbeni popisi mogu spremiti ili reproducirati uživo putem ovih aplikacija.

Neki high-tech gadgeti mogu poboljšati vaš dizajn interijera

moderan stol s google spavanjem

Opuštajući zvukovi prirode

Postoji li neki zvuk u prirodi koji smatrate posebno opuštajućim? Zvuk morske vode, valovi, vjetar ili proljetne ptice? Što je s kišnom olujom? Odgovarajući streamovi mogu se pronaći na Internetu i preuzeti s Google Sleepa.

Kroz Google Sleep možete preuzeti različite popise glazbe

glazbena ideja google sleep

Priče za zaspati

Mnogi od nas još uvijek imaju dijete koje želi zaspati priču. Zapravo, Google Sleep može vas zamijeniti vlastitom djecom dok spavaju. Sjajne priče za laku noć možete pročitati uz knjige na Google Playu i Storynori.

Većina Googleovih gadgeta dobro se slaže s minimalističkim stilom

moderan dizajn google sleep

Recite uspavanke

Uostalom, visokotehnološki gadgeti poput ovog iz Googlea mogu recitirati uspavanke. Sjećate li se što vas je najbolje smirilo u djetinjstvu? S čime biste htjeli da vaš mališan spava??

Uvijek ćete pronaći prikladno mjesto za Google-ove gadgete

zidni kutak google ideja za spavanje