Apple Card nova je kreditna kartica koju možete koristiti s Apple Payom

Ove godine Apple će značajno više naginjati uslugama nego samo hardveru. Najnovija ponuda Apple kartice sada označava ulazak u poslovanje s kreditnim karticama. To je ekskluzivna kreditna kartica koju mogu koristiti vlasnici iPhonea i Apple Watcha, a nalazi se u aplikaciji Novčanik. Besplatno je, bez naknade, nudi novčane nagrade i niže kamatne stope, a pritom ostaje privatno i sigurno. Apple Card debitirala je na sajmu “Vrijeme je za predstavu„Događaj u Cupertinu u Kaliforniji, gdje je tvrtka predstavila, između ostalih, i druge usluge poput Apple TV Plus, Apple Arcade i Apple News Plus. Goldman Sachs je banka izdavač, a Apple i dalje surađuje s Mastercardom kako bi podržao globalnu platnu mrežu Apple Card. Pomno ćemo pogledati novu kreditnu karticu!

Nova Appleova usluga je u području kreditnih kartica

Apple Card nova je kreditna kartica koju možete koristiti s Apple Payom, logotipom nove usluge

Kako koristite Apple karticu?

Sjajna stvar u vezi s Apple karticom je to što sva plaćanja idu putem iPhonea ili Apple Watcha. Dakle, ne morate čekati fizičku karticu iz banke da biste je koristili. Nakon što se prijavite i dobijete odobrenje, kreditna kartica bit će spremna za upotrebu za nekoliko minuta.

Možete ih koristiti bilo gdje Apple Pay je prihvaćen.

Međutim, gdje Apple Pay nije podržan, koristi se fizička Apple kartica. To je minimalistička kreditna kartica od titana s laserskim imenom. Smatra se da je ova kreditna kartica sigurnija u odnosu na tradicionalne kreditne kartice jer ne sadrži broj vaše kartice, CVV sigurnosni kod, datum isteka ili potpis osim vašeg imena.

Fizička kartica izrađena je od titana i sadrži samo vaše ime

Apple Card nova je kreditna kartica koju možete koristiti s Apple Payom, titanska kartica s vašim imenom i ništa drugo

Preko aplikacije Novčanik možete pristupiti svim funkcijama i podacima Apple kartice. Tamo možete vidjeti koliko dugujete na kartici, kada dospijeva ili što ste platili i odakle. Aplikacija prikazuje sve troškove i razvrstava ih, na primjer, u kategorije kao što su hrana i piće, zabava itd. Ove su kategorije označene bojama i podijeljene na tjedna i mjesečna izvješća tako da uvijek možete ažurirati svoje navike potrošnje.

Tjedni i mjesečni izvještaji o svim vašim troškovima

Apple Card nova je kreditna kartica koju možete koristiti s Apple Payom za praćenje tjednih i mjesečnih troškova

Pratite plaćanja na kartici

Apple Card nova je kreditna kartica koju možete koristiti s Apple Payom za prikaz kupnje na kartici

Kreditne kartice obično nude neku vrstu sustava nagrađivanja. Što nudi Apple Card?

S kreditnom karticom obično uvijek možete očekivati ​​neki oblik sustava nagrađivanja, bilo povrat novca ili sustav bodovanja. Apple to olakšava pomoću značajke pod nazivom Daily Cash. To je pravi novac koji se dodaje u Apple Cash pri svakoj kupnji. Sustav nagrađivanja je neograničen, pa sve kupovine koje obavite u jednom danu doprinose dnevnoj gotovini.

Svaki put kada platite Apple karticom na svom iPhoneu ili Apple Watchu, vraćate se 2% kupoprodajne cijene. Dobit ćete 3% dnevne gotovine za sve kupnje koje izvršite izravno od Applea, na primjer pri kupnji iPhonea ili pri plaćanju računa za pohranu na iCloudu. Međutim, ako koristite fizičku karticu, primit ćete samo 1% dnevne gotovine.

Uz svako plaćanje 1 – 3% gotovine natrag na račun

Apple Card nova je kreditna kartica koju možete koristiti s dnevnim novčanim povratima Apple Paya u postocima

Kolika je kamatna stopa i kreditni limit?

Apple je na događaju rekao da će Apple Card od ovog mjeseca imati promjenjivu stopu od 13,24% do 24,24% (na temelju kreditne sposobnosti). Aplikacija Novčanik pomoći će vam da smanjite kamatne stope. Dostupni su alati koji će vam pomoći da vidite koliko kamate plaćate s vremenom.

A što je s naknadama? Jednostavno – nema ih! Bez naknada za kašnjenje, godišnjih pristojbi, međunarodnih pristojbi ili prekoračenja. Međutim, zakašnjela ili propuštena plaćanja rezultirat će dodatnim kamatama na saldu vašeg računa. Kreditni limit temelji se na vašem trenutnom kreditnom rejtingu.

Besplatno, privatno i intuitivno korištenje

Apple Card nova je kreditna kartica koju možete koristiti s Apple Payom. Svi podaci o plaćanju

Koliko je Apple Card sigurna i privatna??

Zaštita i sigurnost podataka uvijek su vruća tema rasprave kada su u pitanju digitalna plaćanja. Apple je naveo da svaka Apple kartica ima jedinstveni broj koji je pohranjen na uređaju. Za svako plaćanje sustav generira jedinstveni dinamički kod koji pomaže u zaštiti kartice. Svako plaćanje je ovjereno Touch ID -om i Face ID -om.

Apple Card bit će dostupna za aplikaciju Wallet u SAD -u ovog ljeta. Nažalost, još nije jasno koliko će se brzo pojaviti u drugim zemljama. No, s obzirom na veće usvajanje Apple Paya u Australiji i Europi, to ne bi trebalo dugo trajati.

Neće proći puno vremena kad ćemo i ovdje moći upotrijebiti Apple Card

Apple Card nova je kreditna kartica koju možete koristiti s Apple Payom. Ovo je ljeto još uvijek nepoznato u SAD -u, Europi i Australiji

Apple Card nova je kreditna kartica koju možete koristiti s Apple Payom za plaćanje aplikacijom i digitalnom karticom