7 ideja za moderni pametni namještaj koji štedi prostor – 2019

Taman na vrijeme za početak 2019., ovdje smo za vas sastavili super vrhunski pametni namještaj. Imaju inteligentan dizajn koji štedi prostor. To će vaš dom zasigurno podići na višu razinu.

“Leptir” se može preklopiti kako bi se uklopio u skladu s promjenama situacije

Ideje za pametni namještaj od leptira

Naš top 7 pametnih namještaja koji štedi prostor

Kuhinjski stol: Leptir proširivi stol

Volite li jesti za finim stolom, ali nemate mjesta za to kod kuće? Ovaj se stol može raširiti i oblikovati u različite oblike koji odgovaraju praktički svakoj situaciji. Čak je i najjednostavniji oblik vrlo elegantan i ultra moderan.

Materijali su vrlo otporni, uključujući i visoke temperature.

Blagovaonski stol sa skrivenom funkcijom biljara

Ideje za dizajn interijera fuzijskog stola

Fusion stolovi

Ideje za skladišni prostor glavna su tema na našoj web stranici. Oni su oličenje pametnog namještaja koji štedi prostor. Što mislite o kombinaciji biljarskog stola s stolom za blagovanje? S ovim modelom imate sa sobom elegantnu blagovaonicu i svoj omiljeni hobi.

Ponekad samo sjedalo, ponekad klupa za kavu

klupa za kavu izvrstan dizajn interijera

Klupa za kavu

Ova ergonomska klupa u kombinaciji s pomoćnim stolom mogla bi se prilagoditi različitim situacijama. Može varirati u širini između 30 i 90 cm. Imate naslone za ruke između sjedala. Međutim, svaki se može pretvoriti u širi pomoćni stol. Moguće su različite površinske obrade, od prirodne boje do boje koja oponaša nehrđajući čelik.

Kad krevet nestane, možete vidjeti kauč na atolu

atoll swing ideje za uređenje interijera

Atollswing – inteligentno rješenje za spavaću sobu

Riječ je o posebno inteligentnoj verziji sklopivog kreveta. Doslovno može nestati u zidu. Udoban moderan kauč također se može postaviti ispred njega. Ona sa svoje strane ima i skladišni prostor. Rješenje je idealno za male apartmane ili sobe za goste!

ORI projekt može strukturirati i ispuniti malo novca u isto vrijeme

ori pametne ideje za uređenje interijera

Jedinica namještaja ORI

Jedna jedinica može primiti TV zid, police za odlaganje, krevet i još mnogo toga. Projekt ORI to nam pokazuje i ovo je izvrstan primjer pametnog namještaja koji štedi prostor. Različiti aspekti mogu se aktivirati samo pritiskom na gumb. Također je radna stanica i nudi dovoljno prostora za pohranu za svaki aspekt vašeg svakodnevnog života.

I ideja i realizacija projekta “Namještaj u usponu” bili su vrlo pustolovni

Dizajner Robert van Embricqs predstavlja svoju novu kreaciju, Namještaj u usponu

Namještaj u usponu (rastući namještaj)

Za izradu ovog namještaja uvijek se koristi cijeli komad drveta. Izrežete ga na određena mjesta tako da rezultira sklopivim dizajnom. Nakon mnogih pokušaja pokušaja pogreške Robert van Embricqs do ovih genijalnih rezultata!

bob odličan dizajn interijera pametne ideje

BOB kockice obložene bakrom, BOB (Paul Kelley)

Pametni namještaj koji štedi prostor može svatko koristiti na svoj način. To je bila ideja dizajnera ovog projekta. Univerzalne kocke mogu imati različite oblike i funkcije. Cijela stvar izgleda tako staromodno i originalno!

Na što trebate paziti u pametnom namještaju koji štedi prostor??

Namještaj koji štedi prostor obično je pod većim stresom od ostalih. Preoblikuju se, presavijaju i transformiraju na različite načine. Upotrijebite robusne materijale i izdržljive mehanizme! Ne pravite kompromise oko estetski ugodnog izgleda.